Frächiyy

yeah, fixade snyggare design på min blogg igår, designen var ju bara några klick bort, eftersom jag kopierade den av en blogg som ger ut gratisdesigner:) såå bloggen blev lite roligare kanske, men vet inte om jag ska ha den designen, är inte hel nöjd med den, men det är jag aldrig:)
Och så måste jag fixa en ny header, för det är bara ett måste just nu. Vill snygga/fräscha upp bloggen lite:) Då kanske det blir lite trevligare att kika in på den :)


Vad ska man säga?

Jaha, en ny dag och ännu en ny skoldag:) Lyssnar justnu med A på Rihannas nya låt. Den är faktiskt hyfsat okej:) 
Fick reda på igår att Grey´s Anatomy och Desperate Housewifes nya säsonger börjar nästa vecka:)Och det gillas verkligen starkt!! 


Ej såå sugen...

Är inte så sugen, eller så är jag inte på humör för att uppdatera bloggen varje dag. Det är ju bättre att man väntar ett tag än att skriva ett meningslöst inlägg (som detta!!). För så kanske man har lite mer lust att skriva, ska försöka ta massa fina höstkort och ladda upp, det kanske skulle vara roligt att ha en blandning mellan foto/recensions blogg?:) Jaa det är frågan;)


Säsong 8, avsnitt 1 :)

Yeyh, gick in på min absoluta favoritsida Tvshack.cc och skulle kolla om det gick att titta på One Tree Hill säsong 8, och det funkade!! Det har det inte gjort tidigare i veckan, så nu ska jag och syster sätta oss ner och bara njuta av första avsnittet. Men känner på mig att det är ett sorgligt, men ändå så roligt avsnitt :) Skriver mera senare;)


I ett hörn av matsalen

I ett hörn av matsalen är allt tyst och stilla, man kan bara vara sig själv. I ett annat hörn av matsalen befinner sig ett par, bredvid mitt hörn till höger, sitter ett filmmakargäng. Hm.. vart har jag hamnat egntligen?
Nej, men sitter bara och laddar min dator och därför sitter jag typ 5 meter ifrån mina klasskompisar, har redan slutat, men orkade inte gå ner till stationen just nu, så jag ska ta halv fyra bussen hem istället. Då kommer jag direkt hem istället för att byta buss typ tre gånger. Så nu ska jag bara sitta här och slappalite;)

  ska lyssna på dessa två så länge:)


Knäppis

Spelade något spel på Facebook och började prata med min motståndare, det ska man inte göra:) Jag sa att han var gammal för att han var 32 och då undrade han hur gammal jag trodde att han var och jag bara sa något: 25, och då sa han att han ändå så var för gammal för mig, om han skulle vara 25! Pucko, varför skulle jag ens tända på honom, det var en amerikansk som hade det tråkigt på sitt jobb, för klockan var bara 9 på morgonen där.. Han var lite knäpp, men aja :)


Drömmar när de är som bäst

Vaknade precis upp ur en underbar dröm, eller vissa delar av den var helt underbara. Tänk er att drömma om killen ni tycker om, jag gjorde i alla fall och det var helt underbart verkligen. Jag ville aldrig vakna, men det gjorde jag ju självklart. Av att jag inte dragit ner rullgardinen, typiskt mig alltså. Men det var helt lagom att drömma om honom så länge i alla fall.
Drömde även att Alexandra Nilsson (Kissie) var min syster och att vi bårkade hela tiden om dittan och dattan, det slutade med att jag nästan dog, sen vaknade jag:) Creapy alltså..


The look, you got it!!

Seriöst, det är riktigt segt att sitta i fyra timmar och inte göra ett skit! Bara jag som tycker det? Ne jag tror inte det va. Å är inte här, så vi har M som lärare på datorkunskapen istället och det är massa skit som inte funkar och då blir man allmänt irriterad, så vi får göra saker som måste göras. Hoppas allvarligt talat att vi slutar tidigare, jag orkar inte sitta här mer!! Tittade på Glee nyss, men då var jag tvungen att vänta i 53 minuter, för jag hade antagligen tittat i 72 minuter redan, det är ju lite stört, men aja:)

Tänkte att dessa två bilder skulle vara med på min nya header:) 

 och :) Det kommer nog bli smasching alltså!!


Grattis på namnsdagen :)

Hoppas att det inte är någon som har glömt att alla Lisor har namnsdag idag, om ni har det så tycker jag att ni ska gratta den personen :) Jag har i alla fall fått en hel del grattis på namnsdagen, ett kort faktiskt:) Från min kära moster I-B :)



Vi förlorade tyvärr matchen idag, men jag vill bara säga tack för alla underbara år med er tjejer, sista matchen, det känns säger jag bara ;( Lite tråkig stämning hemma hos mig nu, men det är bara att kämpa vidare, jag har ju fått vänner för livet :)


Har egentligen slutat!

Jag visste inte att man ska ha en rast på minst 15 minuter om man har lektion i 1½ timma:) Men i alla fall, så orkade inte jag ta någon rast, så jag har faktiskt slutat nu. Blev så uppe i mitt skrivande, som bara jag kan bli, och då är det jobbigt att bara sluta mitt i allt. Nu är novellen äntligen färdig och jag blev riktigt nöjd med innehållet, men inte med slutet. Det är så jobbigt att skriva bra slut, som verkligen blir riktigt bra, men jag får hoppas att jag får bättre än G i alla fall:)'


Vamppires Sucks!!

Handling: Det finns typ ingen handling, mer än den att man har gjort en parodi på de två första Twilight filmerna och förlöjligat allt. Bella eller Becca som hon heter, ät nästan sexgalen om man ser det så och Jacob blir en Chiuaua (stavningen är inte helt korrekt) och massa anndra knäppa saker.

Mitt omdömme: okej, jag kan säga det att titeln Vampires Sucks, passar väldigt bra in på vad jag tycker om filmen. Den var riktigt kass, varfrö jag tycker så vet jag inte riktigt, men det är nog för att jag tycker om de riktiga filmerna så mycket att jag bara tycker det var onödigt att göra en så dålig parodi. Visst, en del stunder var faktiskt roliga, med det kanske var en gång under hela filmen som jag faktiskt skrattade. En gång, på typ 1½ timma, det är riktigt dåligt!

Betyg: 1/5 Huggtänder ;)



                                                    




Biotajm!!

Yey, nu blire snart bio, som himla roligt! Har velat se filmen ganska länge nu och ätnligen ska jag L&E se den. De tre Musketörerna ska se Vampiries Sucks! Det kommer nog bli grymt kul alltså:)
Ska skriva en recenssion om den i morgon eller på Tisdag:)
Ska nog bli min grej, att skriva recenssioner och sånt på böcker, filmer låtar.. you name it!! :)


Ute i trädgården..

Där kan man hitta massor, i trädgården alltså, jag hittade tillexempel två små söta grodor, som jag hjälpte över vägen till järde, så att de slapp bli överkörda, eller trampade på. Har även fräschat upp en gammal bebisleksak jag fick när jag var typ runt 1-2 år eller något, den är jätterolig:) Nej, men den är lite gullig på något vis, är en vattenleksak, så jag harhaft mycket kul med den lilla söta leksaken, och det kan vara roligt att ha kvar tills man får egna barn. Men det lär nog dröja några år tills jag får det:)


Camp Rock 2

Handling: Äntligen är sommaren här, Mitchie har väntat ett helt år på att få komma tillbaks till Camp Rock, för att träffa alla sina kompisar hon fick förra året, och framför allt för att träffa Shane. De har hållt kontakten med varandra hela året och nu ska de äntligen få träffa varandra igen.
Men ingenting blir somde tänkt sig, de har fått ett motståndarläger på andra sidan sjön: Camp Star, som drivs av en viss Axel, som är skivproducent och äger ett skivbolag. Han spelade förut tillsammans med ledaren för Camp Rock: Brown, men nu är de "ovänner". 
Camp Star satsar på att hitta morgondagens stjärnor, medans Camp Rock vill att barnen inte ska tappa kärleken till musiken. 
De blir inbjudna till Camp Star, som tar alla med storm, en del kanske med lite för mycket storm. Deltagare från Camp Rock, går över till Camp Star och alla ledare försvinner ifrån Camp Rock, för att också dem få en upplevelse på Camp Star.
Brown har inget annat val än att stänga ner lägret, men Mitchie och de andra i gänget ställer upp som ledare och de får de verkligen inte lätt.
De bestämmer sig för att tävla emot Camp Star, något som de senare kommer att få ångra. De blir ett hejdundrande musikfest och kriget är ett faktum lägrena emellan.
Mitchie får vinnarskalle och gör allt för att vinna, hon pressar alla till att göra sitt bästa, men räcker verkligen det? Kommer hon och Shane få någon tid över för varandra och kommer Nicks smygande med Dana, dotter till Axel, ledaren för Camp STar, att utäkas i något mer än bara vänskap? Ni får svar på alla frågor bara ni tittar på filmen!



Musiken: Till skillnad ifrån den första filmen så är de låtarna som är med i 2:an, mycket bättre och lite mera fart i. Man rycks med av de glada tonerna i sångerna och har svårt att sitta still, och man ler oftast till låtarna. Allt i filmen är mycket mer vuxnare och inte lika "barnsligt" som i ettan.

Mitt omdömme: Jag tykcer att denna filmen var helt klart bäst, inte bara på grund utav all bra musik, utan på grund utav handlingen och alla skådespelare, det är riktigt roligt att se hur mycket de har tränat inför denna filmen.

Betyg: Den får 5/5 stjärnor:)

                 


Träningsmatch låter inte så lokande

Nej, vill inte cykla bort till Kullaborg och träna idag, helt slut efter denna veckan. Varför vet jag inte, den är ju inte värre än någon annan vecka egentligen, men men.
Vi ska spela en liten vänskaps/träningsmatch emot P13-14, eller vad dem nu är. Men det vill jag inte heller, eller jo det vill jag, men det blir pinsamt om vi förlorar för då är vi riktigt kassa ju:)
Skriver en recension av Camp Rock 2, lite sneare ikväll :)


The best Media Text Ever!!

Det låter väldigt klyschigt i mina öron, men det är en rolig uppgift som måste göras i engelskan, så det är ju bara att skriva och prata på inför klassen nästa vecka. Vi måste prata i 3-4 minuter och mitt är bara på 2!? Herregud, men jag läste innantill då och då går det ju snabbare än om jag ska stå och prata utifrån några enstaka stödpunkter, så det kommer nog gå vägen:)
Jag valde för övrigt One Tree Hill, eftersom jag älskar det programet, så det är ju inte så svårt att prata på om det:)


Rent av trött

Usch ja, det är ju Fredag idag, då ska man väl vara något sånär pigg, eller? Aja, jag är inte det, inte just nu i alla fall. Höll på att försova mig förut och då blir det inte så roligt. Men jag hann med frukosten och med bussen, så nu sitter jag i skolan. Går bara halvdag idag, så det blir till att äta ute med F idag:) Värsta gött och sen en sväng på stan med L, innan vi åker hem till mig och ser på premiären av Camp Rock 2 :)!!



Stockholm i mitt hjärta :)<3
Sakta vi går genom stan :) 


Ny design snart kanske?

Funderar faktiskt på det, att fråga någon om de kan hjälpa mig med en ny design och en ny header, måste uppgradera mig lite ibland ju. Den gamla headern jag har nu är typ ett antal månader gammal och jag vill ha en ny, även om jag gillar den. Vill ha något annat liksom, förnya sig. Det är ganska bra att göra det har jag hört, annars kommer man köra på samma design och header hela livet och då vill kanske ingen kika in på min blogg, även om jag skriver ett par inlägg per dag, eller lägger in några klyftiga komentarer i era bloggar:)
Har inte lärt mig att göra egen design eller header än, så måste nog lära mig det snart, kan ju inte hålla på att tigga till mig hjälp av andra, men Missyesbox, du äger på att göra bra headers, de duger åt mig i all fall och det är det viktigaste, eller hur?:)




Min förra enkla Header, fast Missyesbox har lagt ner ganska mycket arebete på den:) Tycker ju om den, men vill ju inte ha envinterbakgrund året om:)


En dag kvar till premiären!

Bara en dag kvar tills Camp Rock 2: The Final Jam, har premiär:)! Längtar som en galning, ska se den med L i morgon, det kommer bli alla tiders kanonbra.
Alla som tycker att Camp Rock är barnsligt kan ju slänga sig väldigt hårt i väggen och ta sig en titt på denna fantastiska skapelse:) Nej, men kan faktiskt medge att första filmen var en aning barnslig och förutsägbar, men musiken i tvåan är ju helt Amazing:) Sitter och lyssnar igenom alla låtarna minsten gång varje dag, för att ha någon koll på dem. Och om man hör låtarna och tror att de är lika bra som filmen, så hoppas jag att mina förväntningar kommer att matcha med filmen, att den är toppenbra:)!


Hemma idag

Japp, min lilla dator fick stanna hemma idag, orkade inte ta med den till skolan, hade med mig min stora idrottsväska och då orkar jag inte släpa på en stor datorväska. Lat som man är, men det gjorde inget. Hade ingen idrott idag i alla fall, så surt, men vi hade teori istället och skulle skriva om tre olika droger. Den skulle man skriva på datorn, och då var det ju lite jobbigt att jag inte hade med mig datorn, men lånade F:s dator och skrev ut några sidor. Råkade visst bli 25 stycken om Marijuana, lite pinsamt, men men ingen behöver ju veta det, eller hur? ;)


Kanske blir en springrunda idag istället, lite tveksamt då det blåser och är motvind hos mig, och då kommer jag inte att ha den motivationen att fortsätta springa även om det är jobbigt:)
Bilden har ingenting med att jag vill ut och springa. Gör det för att jag vill, inte för att jag måste!


Källa: Google


Sängbloggar

Som rubriken lyder så sitter jag alltså i min säng och bloggar just nu. Måste ju få min sömn, eftersom att det är skola i morgon och då vill man ju vara någorlunda fräsch:) Hehe..
Nej, men tittade på Idol förut, Linda Ericsson in my heart säger jag bara! Där snackar vi sångerksa och topplistor och hela faderuttan. Hon kommer bli något stort, den saken är i all fall säker. Och om hon kommer till final så kommer jag lätt att rösta på henne. Vilken stjärna!!

För övrigt så stör jag mig på min mellanslagstangent, som inte riktigt lyssnar på mig, den lever visst sitt eget liv. Visste inte att en tangent på ett tangentbord hade ett eget liv, men min har uppenbarligen det, för den har lite tiks för sig, typ varje minut, eller i alla fall varannan minut, så jag måste trycka ganska hårt för att den ska lyssna. Som sagt: lite våld löser allt :)



Ge mig tonvis med snö!!


Störande moment nummer 1!!

Vårt trådlösa internet dampar, som vanligt, men nu dampar det mer än vanligt och det gör mig bara lagom irriterad, men får väl tänka på annat ett tag och sätta mig och läsa min braiga bok jag läser just nu.
Läser för övrigt en jättebra/konstig bok i skolan nu, som handlar om en muslimsk tjej, som betsämmer sig för att börja bära Hijab(slöja) på heltid:) Den är verkligen tänkvärd och bra:)
Blir ingen löparrunda idag, men antagligen i morgon, kände att mina ben är för öma för att ge sig ut och springa just idag:)



Längtar nästan till vintern när man ser den bilden:)


Tack för komentarerna:)

Tittar på Norska Unga Mödrar, det är riktigt roligt att kolla på deras snygga killar :) Det är alltid något speciellt med en snygg kille som är pappa, varför vet jag inte men då ser man ju att han är upptagen, ochdet är ju inte så roligt.  Men om han bara håller i någon annans barn, så ser man ju att han är bra med barn:) Jag och mina dumma idéer alltså:) Man ska nog inte läsa allt dumt jag skriver, men allt jag skriver tycker jag ju, så det är ju inte så att jag ljuger för någon precis:)



Tänk liksom Chad Michael Murray med ett barn, då blir han ju bara ännu mera attraktiv, i alla fall i mina ögon:)


Snart hem

Om ungefär 10-15 minuter ska jag sätta mig i pappsens bil och åka hem till mit fina hus:) Är så trött så att jag säkert somnatr i bilen, roligt för pappa att åka med någon som sover, så jag får väl försöka hålla mig vid liv:)
Ska kanske ut och springa/gå när jag kommer hem, men vi får se hur det blir:)
Skriver mera sen:)


Hm.. lösnordet?

Det är nog ett under att jag kommer ihåg, eller i alla fall skriver in rätt lösenord till bloggen. Jag har ett hyfsat långt läsen och det är så mycket jobbiga bokstäver att hålla reda på, men mina fingrar är typ magiska och skriver av sig själva ibland. Och det känns lite läskigt:) Haha, ne men men, jag är väl bara duktig:)

Förlorade tyvär emot F-köping idag, men jag gjorde i alla fall ett mål som nog alla, inklusive mig, blev förvånade över. Trodde aldrig att det skulle gå in, men det gjorde det:) Och då blir man bara så nöjd, i alla fall gjorde jag så att vi bara förlorade med 2-3,:)


"Turas vi om här eller?"

Haha, ett internt skämt ifrån min och M:s sida:) Lite roligt bara, det var bara en komentar jag sa ungefär för en minut sedan, och kom på att den skulle kunna vara rubrik för detta inlägg, den har inget med texten att göra, ville bara skriva den:)

Om typ3 timmar (exakt) så är det dags för match i F-köping och det kommer nog bli ganska roligt, i alla fall så kommer jag att få kämpa som en galning, för dem är det ingen som leker med ostraffat;) Ska ta tåget med L och kanske A, till F-köping direkt efter skolan, jag slutar föresten om typ45-40 minuter och då blir det till att köpa något som jag kan äta för att inte få håll senare under matchen:)


Anyway you want it :) 


Jag är Kristdemokrat!

Nej, det är jag faktiskt inte, vet inte vad jag är, men i skolan är jag Kristdemokrat. Vi gör något jobbigt arbete med att vi ska ut till stan och intervjuva politikerna i valstugorna, det gillas inte av mig alltså. Jag vill inte intervjuva om något jag inte just nu är så insatt i. Det är ganska långtråkigt, men det är bara att göra det bästa av situation:)


WakaWaka

Till tonerna av Shakiras låt Waka Waka, drömmer jag mig även idag bort till Brasiliens kultur, även om låten handlar om Afrika, men men Shakira kommer ju ifrån Colombia, vilket är grannland till Brasilien. Försöker komma på något bra sätt att tjäna ihop ungefär 65 000 till nästa år, men har inte kommit på något bra, plus att jag inte kommer få ihop så mycket om jag inte gör något olagligt, som typ råna en bank eller något. Det står högst upp på listan över att-aldrig-testa-dessa-saker-få-då-hamnar-du-defenitivt-i-knipa. Så då tänker jag inte råna en bank, bara onödigt att behöva sitta i fängelse för det:)
Men jag ska fundera vidare och sen så får jag medela hur det går:)

 


Brasilien :)<33

Sitter och drömmer mig bort till Brasiliens tropiska klimat och deras vita sandstränder och turkosa hav. Kikade in på Explorius hemsida och tittade på utbytesresor till Brasilien. Har ju alltid velat åka dit och vill verkligen åka dit, nu kan jag ju ha chansen. Men det kostar ju enhel del och det är ju det som är lite knivigt, annars skulle jag nog åka:)

 


Du har tittat i 72 minuter, var vänlig vänta 54 minuter

Haha, så stod det ungefär på skärmen när jag tittade på Glee, på Tvshack, men men vad gör man inte. Det är bara att vänta och sedan titta färdigt på avsnittet senare ikväll. Serie nörd som jag är, så måste jag verkligen titta färdigt på ett avsnitt samma dag, annars får jag typ ryck:) 
Måste hinna färdigt med kladden av berättelsen till Svenskan tills på Onsdag, eller Tisdag var det nog, på Datorkunskapen:) Det är ju jättekul att få vara kreativ och själv skapa något som andra vill läsa och tycka till om:)
 


Sluta vara så negativ!

Har läst en engelsk recension av Twilight filmerna, och jag bara säger den människan som skrivit denna har ju bara tittat på det dåliga med filmen. Vaför ens titta på filmen om man bara ska klaga på den? För det är det enda författaren av denna text har gjort, jag blir seriöst irriterad och tycker att man ska se det bra i en film istället för att klaga på sakerna som är dåliga, tillexempel att det är för datagjort och att man ser saker som man inte ska se m.m Jag kanske bara är lite kinkig men det blir tråkigt att läsa en text där någon bara klagar, eller hur? Fast hon gillade i alla Robert Pattinson och det är ju i alla fall ett plus i kanten:)
Nu ska jag fortsätta att ha Engelska lektion och fokusera på min uppgift;)


I skolan..

Sitter just nu för stunden i en svart IKEA soffa i skolan och leker lite med min dator. Den är helt perfekt och jag får ha den som min under hela läsåret, är intedet helt perfekt? Jo det är det:) Bara lite svårt att hålla ögonen öppna den här tiden på morgonen, inte kul att försova sig till kvart över sex, när vi åker halv sju :S Men jag hann att få på mig kläder och få i mig i alla fall en macka, så jag missade ju inte bussen bara för att jag just idag var lite morgontrött:)
Nu återstår det att se om jag orkar hålla mig vaken på dessa tre tråkigt deprimerande ämnen: Matte, Engelska och Spanska. Kul att sluta Fredagen med ett tråkigt ämne. Men det är ganska kul när man väl kan det, för då kan man ju klara sig i fler länder än bara i Spanien. Tänk bara på att halva sydAmerika är spansktalande och dit hade jag tänkt att resa ett antal gånger:)
Nepp, nu ska jag avrunda här och inte flyga iväg sådär häftigt som jag annars brukar göra:)


 


Introducing me! :)

Hemkommen och nyäten, efter träningen i Värsås, härliga tjejer de har där alltså:) Visst sedan tidigare vilka de flesta var, man de var ändå så roligt att träna med dem. Har lite problem med vilket lag jag ska börja i, kanske Vreten, om de får ihop till ett lag, kanske(läs förhoppningsvis) Värsås, eller Fågelås. Jaja, så går det när man är velig och inte kan bestämma sig ordentligt:)

Ska gå till skolan med en datorväska, utan dator i!! hur knäppt är inte det egentligen, men men, man måste ju få med sig datorn hem på något vis och en datorväska är ett bra alternativ. Bara det att väskan är så tjock, det ser ut som en aktieportfölj eller något;)
Nu blir det duschen och sen bums i säng:)!


This is our song :)

Sitter och är hyfsat nervös, ska träna med Värsås tjejerna för första gången idag. Funderar ju på att gå över dit, men vet inte. Jag går över till det laget som H och A går till, deras sällskap är typ det bästa som finns:) Ne, men det kommer säkert att gå jättebra för mig idag, har bara lite ont i ryggen efter den härliga tacklingen A gav mig på idrotten idag. Trodde seriöst att käken skulle krossas eller något, här är det blodigt allvar som gäller:) men som sagt: Jag är en härdad tjej, bara för att jag jämt ligger på gräset i varenda match typ:) Kan man inte stå på benen så får man ju skylla sig själv:) Hahha...

Ska ta med mig den bärbara datorn hem ifrån skolan i morgon och ha den hemma över hela helgen, är så himla glad över att vi har fått datorerna nu:) skitbra datorer, jätteglad(Y):)


Bra och smidig hemsida

Min härliga lärare berättade igår att det fanns en jättebra sida på internet, där man kan se på tv-serier gratis. Den är ju hel perfekt om man vill se ett avsnittpå sin favoritserie som man missat, då är ju det jättebra:) Sidan heter Tvshack.cc. Och det är bara att söka på serien man vill se i den lilla sökrutan högst upp:)


Jag vet vad RAM-Minne är!!

Hehe.. nu har jag haft prov på det här med Ram- Minne med mera och det gick faktiskt väldigt bra. Man kunde inte få högre betyg än G, men jag vill nog ge mig själv ett VG+ :) Haha, ne men skämt åh sido:)
Har preci laddat över bilderna från Stockholm i somras, haha lite sent, men nu ska ni få ett smakprov på bilderna jag tog där mellan den 26 - 29 Juli :)

       


Vad i hela världen är RAM- Minne?

Usch, sitter här med datorkunskapspapprena i handen och försöker att öva inför provet på Tisdag. Jag säger då det, jag fattar typ hälften av allt som står i det häftet. Men men, jag ska göra mitt bästa, för man kan ju inte göra bättre än det:) och jag ska ha bra betyg på detta prov, så det är ju bara att ligga i och inte tappa koncentrationen:) Har ju två lite roligare läxor också, sånt som jag verkligen älskar: Att Skriva novell/berättelser :)



Kom nyss hem ifrån matchen vi spelade idag, idag hade vi turen och skickligheten på våran sida och vi vann faktiskt denna matchen:) Jag gjorde två mål, faktiskt de enda målen på hela matchen:) Jag är lite stolt, så nu låter det som att jag skryter och det gör jag :) Hehhe


Walking in my shoes..

Kan inte hålla mig borta så himla länge ifrån bloggandet, även om det är ganska påfrestande att sitta och komma på något att skriva. Ibland kommer det bara något från mina fingrar som jag inte kan bemästra, men men..
Lyssnar just nu på låtar från camp Rock 2: The Final Jam. Om ni inte har lyssnat på någon av låtarna tycker jag verkligen att ni ska göra det, de äger :)



RSS 2.0