Stor Tjej nu ju!

Har inte skrivit här på ungefär 5 dagar eller något, har inte haft tid, eller bara inte orkat sätta mig framför datorn och skriva något. Lite idétorka och helt enkelt trött på det här. Alltså inte så att jag kommer sluta blogga, mer att jag skriver när jag har något att berätta, annars blir det bara helt meningslösa inlägg. Typ som det här XD


Listan del 1

Tänkte slänga in en lista, som egentligen är på 100 frågor, men kortar ner den och skriver lite allt eftersom. tagit den från min kompis Matilda:)





SENASTE:
Dryck: Mellanmjölk från Hjordnära
Telefonsamtalet: Pappsen:)
SMS: Från Syster Ida  
Sång du lyssnade på: Introducing me - Nick Jonas
Gången du grät: Hm.. I måndags på Matchen mot Mullsjö tror jag att det var.

HAR DU NÅGONSIN:
Dejtat någon två gånger: Kan ju inte precis säga att jag har dejtat någon, för det skulle vara att ljuga.
Har någon varit otrogen mot dig: Nej, det kan inte ha hänt eftersom jag inte har varit tillsammans med någon.
Varit kär?: Självklart, kan säga att jag är det nu;)
Förlorat någon speciell person: Mjo.. det har jag.  
Varit deprimerad: Nej, kan inte säga deprimeard, men väldigt nere...
Varit så trött att du somnat sittandes: Nej det tror jag inte, eller joo, någon gång i soffan:)


Öh.. ?

Ja, vad ska man egentligen skriva som rubrik, det är ju sktisvårt egentligen. Man kanske ska vänta med att skriva rubriken tills man vet vad man ska skriva om? Eller så skriver man bara en rubrik och skriver ett inlägg utifrån det. Det känns som att jag gör det ibland, om det typ står skrivtorka, ja då börjar jag ju med att skriva att jag har skrivtorka liksom:) Lite knäppt, men så är det ju.
I alla fall så sitter jag och lyssnar på alla låtar från filmen Camp Rock 2 the Final Jam! Vaddå att jag ska se den, om inte bara för musikens skull, snacka om att den är grym:) Älskar disneyfilmer, så det är inte så konstigt att jag tycker om låtarna då menar jag:)

                                                          


Första dagen..

Första dagen på gymnasiet idag för mig. Snacka om att jag var nervös i morses alltså, det var helt sjukt. Var inte så himla nervös föräns bussen närmade sig Skövde. jag hade bara lusta att hoppa av bussen och inte gå till skolan. Men det gick faktiskt över förväntan:) Min klass är toppen och även Spelutvecklingsklassen verkar helt okej:) Är ju bara två klasser, som är ettor och sen finns det lika många fast tvåor då:) Kommer nog bli tre underbarat roliga och spännande år:)



Kalastime :)

Om några timmar beger jag mig ungefär en mil härifrån, för att gå på en kompis 17- års kalas/fest :) Kommer bli jätteroligt, hoppas jag i alla fall. Man kan inte ha tråkigt i deras sällskap, så det måste bli väldigt bra:)

Något annat som är väldigt bra är att jag har bestämt mig för att köpa Björn Borg skorna på Stadium. Om dom nu passar och så, men då blir dom mina i alla fall :) såå himla nöjd, det är 20 % rea på dem, så det blir i alla fall 140 kr rabatt :) Yeay för det säger jag bara:)


Tröj-Monstret

Jag har inte bara förkärlek till sneakers, utan även till snygga hoodtröjor (tjocktröjor). Det är nog typiskt oss sportnördiga tjejer, känns det som i alla fall. Jag har nog ungefär 20 hoodtröjor i garderoben och en del används inte ens, så himla onödig man kan vara säger jag bara. Men ska rensa ur lite kläder i min garderob snart och hitta lite billiga snygga kläder, slipper det göra ett så stort hål i plånnboken, men nu har jag faktiskt hittat lite snygga lite billigare (än vanligt) hoddies på Stadium.


1. 2.
3. 4.
5. 6.
7. 8.


1. SOC 249 kr
2. SOC 74 kr !!
3. Adidas 349 kr
4. Adidas 499 kr
5. Adidas 499 kr
6. Nike 499 kr
7. Nike 399 kr
8. SOC 299 kr

Det syns ju att jag tycker om färger i alla fall:) Finns massor av mera snygga hoodisar på Stadium.se :)


I´m a Sneakers lover :)<3

Som alltid när jag tittar runt på olika hemsidor, så är det stadium.se som jag fastnar för, på grund av deras snygga kläder, väskor jaa allt, allra helst all dessa snygga sportiga sneakers :) Jag har ju ett par nike sneakers, men hittar ändå så flera snygga par, som jag mer än gärna skulle vilja sätta tänderna i , eller i alla fall fötterna:)
Det jobbigaste är att allt snyggt ska vara så dyrt, jag vill liksom inte betala 800kr för ett par skor som jag kanske bara använder den här hösten och inte mer. Men titta kan man ju alltid göra, eller hur?:)



Av de här tre så är det verkligen Björn Borg skorna som är den stolta ettan, de är så stilrena och enkla, man kan ha dem till vilka färger som helst och man ser ganska häftig ut i dom:) Fast de kostar att ligga på topp med märken också, 699 kr, men mina Nike sneakers kostade ju 900 egentligen, men köpte dem för 700kr så varför inte köpa dessa snyggingar liksom :) Får nog tänka över det lite, men drömma det får man ju alltid göra :)


Dha Pictures

Har äntligen tagit mig i kragen och lagt över bilderna ifrån rix Fm festival, som var i Söndags i Gbg, till datorn:) Så nu blir det lite bildregn om det går för sig:)










Adidas istället för Puma

Fick ju åka in till skövde för att köpa nya fotbollskor, då mina gick sönder igår innan matchen. Så himla typiskt att det hände just då, men men, jag tejpade dem rätt rejält och spelade hela matchen med dem. Men kände att jag inte ville ha ett par tejpade skor, även om jag älskade dom, så jag och mamma åkte in till skövde för att köpa nya. Hittade Skorna, med stort S, precis när jag kom in i affären typ. Det blev ett par vita adidas skor i skinn, med lite guldränder på:) helt perfekta för mig, tycker redan om dom :)


Remember me

Hejsan allihopa! Har inte skrivit här på en liten tid, men det kommer säkert att bli bättre snart med det och så. Fast skolan börjar ju om en vecka, så vi får se, det blir väl massa skrivande om hur den nya klassen är, hur lärarna undervisar och hur mycket läxor vi får. Men jag är fortfarande glad att jag kom in på det jag ville, för jag älskar verkligen att skriva och vill bli journalist/författare, eller både och:) Det känns väldigt bra att jag redan nu vet vad jag vill bli, för en del i min ålder har ingen aning om vad de vill bli och väljer en linje bara för att välja något och sen så upptäcker dom försent vad de vill bli.. men men.
Ska berätta min om min helg nu hade jag tänkt :)

Fredags: Hade absolut ingenting att göra på kvällen, åt middag med familjen och gick sedan in till tv:n och tittade på Starstuck, på Disneychannel. När den var slut skulle jag egentligen följt med familjen upp till våra grannar, men hade fått sms av underbara Evelina, som frågade om jag ville hänga med till Lovisa, och självklart ville jag det. För vem säger nej till att umgås med sina kompisar? Inte jag i alla fall. Vi tittade på Remember Me och åt godis och pratade. Kom nog hem runt ett någon gång tror jag:)

Lördags: Upp klockan åtta för att duscha och göra sig i ordning till 40 års jubiluemet med appellen. Var där hela dagen och det var jätteroligt. Vi var nog en kör på ungefär 100 personer och det var riktigt bra, det blir ju en helt annan akustik i kyrkan, så det blir mäktigare att lyssna till:)

Söndags: Rix Fm festival, säger jag bara:) Såå himla bra:) Ska ladda över bilderna från kameran till datorn om en stund, så ska jag ladda upp dem här.


Any way you want it, thats the way you need it!

OMG! Pappa fixade datan genom någon slags återställning, typ så som den var för några dagar sedan. Blev så himla glad och nu har systeryster lagt över alla bilder på den "bärbara" hårddisken, så nu har vi bilderna i väldigt tryggt förvar, om inget annat skulle hända vill säga.

Kan inte sluta lyssna på Glees Journey medley, det är nästan FÖR bra alltså:) Jag är inte så tekniskt duktig, så jag får be någon hjälpa mig att lägga upp videon från youtube på det framförandet här på bloggen:) Ibland är jag bara lite för blond, eller som ett kinderägg: mörk utanpå, men vit inuti:) Har hört den väldigt många gånger ska jag säga er:) Hehe..


P.S. Inte jag som tagit kortet, tog det från google:)


Dumma dator!!!

Min härligt underbart dumma dator har raderat alla våra kort m.m, som vi själva har lagt in på datorn. Jag är så irriterad, det har hänt en gång förut, men nu är det så att alla mina kort ifrån nians avslutning låg på datorn, jag e bara så ledsen att de inte finns kvar:( Men men, lifes goes on..


Drogar mig med Hairspray

Japp, det är vad jag gör just nu. Fyy vad tråkigt det låter. Jag låter ju som värsta puckot eller något, som sitter här och lyssnar på låtarna ur Hairspray, men vad annars ska jag göra? Jag orkar inte göra något annat än att se på One Tree Hill och typ sitta här. Ibland kan man undra hur mina kompisar står ut med mig, jag själv tycker att jag är en riktig tråkmåns, men antagligen tycker inte de andra det:) Vilket är väldigt bra, för annars skulle jag inte ha de här underbara vännerna som jag har idag:)
Nu ska jag lyssna på ännu mera Hairspray, Glee och massa annat:)


Lyssnar på Glee..

Kan bara säga att jag älskar Glee, har inte sett något av den sista säsongen, men fick på teven i rätt tid till att få se det bästa medleyt i Glees historia:) Journeymedley, det ni, det slår ganaska högt:) Hoppas att boxarna snart kommer ut och att de blir lite billiga så att man kan köpa dem:) Har ju spenderat ganska mycket pengar på One Tree Hill boxarna, men men:)
Nu blirn det snart sängen:)


P.S. I Love You..

Tittade jag på förut idag, den var ju inte överdrivet bra, men inte dålig heller, så den var helt lagom okej för mig:) Allt gick så fort, och sen blev den bara för lång, en kärleksfilm ska max vara 1½ timma, annars orkar man inte med alla tårar och kärleksdravell mera:) Haha..
Nej, men i morgon är det måndag och det blir förmodligen till att jobba, annars så får jag väl hitta på något, som typ att städa och göra i ordning i mitt rum också kanske, eller rent utav möblera om:) Och fixa min bokhylla, det vill säga: rensa ut en hel del böcker:) Eller köpa en ny bokhylla, vem vet..
Jag vet i alla fall att jag ska träna med Norra Fågelås If:s damlag i morgon igen:) Ska försöka haka på dem på deras träningar nu, som är tre stycken i veckan, p,us våran egna och så en match. Det kan bli för mycket för mig, men den som lever får se och vad jag vet så säger min kropp ifrån om den inte orkar mera:)

Nu blir det till att spela lite Sims 3 och sen äta lite god mat som pappa är och köper nu :)


Polkagrisar, IKEA och Hairspray..

Det var vad jag gjorde igår kan man väl säga. Först åkte vi till Gränna, för att jag hade tjatat om att åka dit och köpa äkta polkagrisar och även se när de tillverkade dom. Vilken resulterade med att vi kom hem med ungefär 13 äkta gränna polkagrisstänger och lite mer:) Ska ju dock inte äta upp allt på en gång, men det känns som om jag måste göra det innan skolan börjar, för då blir det slut på godisätande för min skull.
Efter Gränna, åkte vi in till IKEA i Jönköping och gick där inne och sen åt vi lite mat också. Deras bearnisesås är typ den godaste såsen jag vet:) Det jobbigaste med att gå på IKEA är att jag alltid blir så sugen på att kasta ut mina nuvarande möbler och verkligen göra om hela rummet och inreda med nya saker. Men nu är det så att mitt rum ska nog bli tapeserat till hösten, men de nya sakerna får jag nog vänta med tills jag flyttar hemifrån. För det finns inte en chans att jag ska kunna lägga undan massa tusen bara för att göra om mitt rum, när jag försöker spara till Brasilien resan jag vill göra om cirkus 4 år:)  Men jag ska försöka flirta med mamma och pappa, då kanske jag får lite hjälp:)
Efter IKEA, så hade jag en kvart på mig att byta om, för jag skulle nämligen till Jojo, som hade tjejkväll och efter det var det att bege sig till Hjo, för att gå på utomhusbion, Hairspray:) Har aldrig sett hela, men den var riktigt bra faktiskt, i klass med High School Musical filmerna:)


Bevara de svenska filmerna svenska!!

Har läst lite i både tidningar och på nätet att USA har köpt rättigheterna till två av 2009-2010 års största och mest sedda filmer, svenska filmer vill jag tillägga då. Jag tycker själv att filmerna är väldigt bra och är lite stolt över att de är svenska, men nu när man äntligen tycker om några svenska filmer så ska USA bara komma här och köpa rättigheterna för filmerna och göra en likadan film fast med andra skådespelare. Kan de inte bara nöja sig med att se filmen på svenska med engelsk text? För så får vi ju göra, vi tar ju inte en bra film ifrån USA och gör om den till svensk precis!
De två filmerna jag talar om nu är nämligen Stieg Larssons Män Som Hatar Kvinnor och Jens Lapidus Snabba Cash.
Läste så sent som igår att Zac Efron skulle spela huvudrollen i den amrikanska versionen av Snabba Cash! Zac Efron i alla ära, men jag tror inte att han kan göra JW lika bra som Joel Kinnaman gör, för han gör det bra!
Så skärp er USA, och ja, jag vet hur många miljoner sveriges film får för de här sålda rättigheterna, men bevara de svenska filmerna svenska!


RSS 2.0