Flirting with forty :)

Tittade på Flirting with forty för en liten stund sedan:) Underbar film, som ni måste se om ni inte sett den:) Robert Buckley är bara för snygg och åh.. han är ju för snygg helt enkelt:) Tur att han är med i min favoritserie One Tree Hill då:) Nej men nu ska jag vara lite seriös, filmen handlar om Jackie som är 40 år, har två barn och är singel. Hennes kompis ger henne en semester till Hawaii när hon fyller år, men sen så kan kompisen inte följa med till Hawaii, så Jackie får åka själv:/ Men väl nere på Hawaii så möter hon den snygge och väldigt unga Kyle Hamilton. Och det ena leder till det andra:) Nu kan jag inte säga mer utan att säga hela filmen och det skulle inte vara så himla kul, eller?:)

Ska snart sova, men ni får i alla fall en bild på Robert Buckley och Heather Locklear



Sommaren med Göran

Har precis tittat färdigt på Sommaren med Göran:) En riktigt sjuk film om ni frågar mig:) fattar inte vart Peter Magnusson får alla sina idér ifrån, helt sjuka ju:) Men bra och roliga, folk får ju skratta lite i den trista vardagen.

Skolan i morgon, inte såå kul, kan de inte stänga skiten i stället, en del andra skolor har ju stängts på grund av all snö, men hos oss är det bara idrottshallen som är stängd:/ Tråkigt, det blev ingen träning igår och kommer kanske inte bli någon innebandy, men hoppas att snöröjarna är snabba:)


Melodifestivalen

Sitter och lyssnar igenom alla bidrag från melodifestivalen, har inte hört alla, kanske bara 16 stycken av all 32, alltså bara hälften:) Det är lite skönt att de är ute så att man kan lyssna på dem, för då kan man lyssna sig till vilket bidrag man vill ska till Oslo:)


Duschen nästa

Har precis kommit ner från mitt rum efter att ha sett ett avsnitt av Grey´s anatomy:) Den serien är såå sjukt bra, inte lika bra som One Tree Hill, men ungefär. Det är ju helt olika serier så det går egentligen inte att jämnföra dem med varandra, dett skulle vara elakt:) Detta avsnittet var i alla fall bra, lite hemskt och så kanske, men defenitivt bra för att vara det andra avsnittet på hela serien:)
Såg ju färdigt på Solsidan förrut, det programet är ritktigt sjukt alltså:) Fattar inte vem som kommer på alla sjuka humorserier alltså, det är helt sjukt:)

Ska nog snart hoppa in i duschen och bli lite fräsh av mig:) Har även lust med att rensa mina garderober, men det kommer ta en himla tid och jag är trött, så det får nog bli klädgarderoben i all fall:)

Tycker att ni ska kika in på Rebexsz blogg:)


Maria!!

Glömde att skriva att jag har namnsdag idag:) Grattis till alla andra Marior:)

Sång + Donken = kul

Sitter här och lyssnar på The Basseballs skivan, som mamma köpte till pappa igår:) Så himla go musik alltså, får lite Elvis känsla av dem på något sätt.
Idag blir det nog bara en slappisdag hoppas jag, jag och syster ska nog egentligen städa akvariumet, men det är ju urtråkigt så det orkar vi inte, i alla fall inte idag:)

Gårdagen var bäst!
Vid fem tiden kom Alexandra och hämtade mig och syster, sen bar det av till samlingsplatsen, skulle ju till Falköping och sjunga med Apellen:) När vi kom fram till Falköping så fick vi fika, bestående av två mackor och saft eller kaffe var, det var gott, men det ena brödet smakade lakrits. Syster sa att det nog var färnkol, men jag och Lovisa satsade på att det var små lakritsbitar som de hade malat ner i smeten XD.
Jag var äckligt nervös när vi skulle sjunga, tycker egentligen inte om att stå på scen och låta människor stirra ut mig, det är väldigt obehagligt, även om jag nu inte var själv på scenen, men men... Det gick faktiskt väldigt bra:) Sen så busade man med Samuel och lilla söta Marta, stor tjej hon blivit:)
Sen bestämde vi oss för att åka till donken i Falköping, väldigt bra val:) Vi hade jätteroligt där med och efter det bar det av hem till lilla hålan till Gustav och Malin:) Där vi var i ett par timmar, vilket också var riktigt roligt. Går inte att ha tråkigt i det sällskapet alltså:) Man kan inget annat än att skratta åt småskämten:)

Fjäskade till mig en virkad OSmössa av Evelina:) Den är nog färdig nästa vecka:)
Nu ska jag se färdigt på Solsidan:)

Chilli, Rusta, Mediamarkt, Skopunkten och Plantagen

Kom nyss hem ifrån Skövde:) Jag, mamma och syster åkte in vid ungefär elva eller halv tolv och kom hem nu. Det blev att åka till Stallsiken och shoppa, vi brukar aldrig vara där annars, bara inne i centrum. Men det finns ju en del bra affärer på Stallsiken också. Som Chilli, värsta goa inredningsaffären, jag ville typ ha allt prylgalen som jag är. I alla fall när det gäller inredningsprylar. Man tittar på allt och tänker: Det där ska jag köpa när jag flyttar hemifrån:). Men det kommer jag nog inte göra än på några år, men man kan ju drömma:)
Köpte i alla fall en liten försenad present till kompisen, tyckte att den passade henne:)
Sen så gick vi in till Rusta där det inte blev något särskilt, bara ett tuggimipaket, det är ju alltid något;)
Men på Mediamarkt blev det i alla fall lite handlat, syster köpte Sommaren med Göran och Bröllopsfotografen, mamma the baseballs skiva och även Zekes skiva:) Och jag köpte Grey´s anatomy säsong 1 och sen så köpte jag och mamma en film tillsammans, Flirting with forty:) Kommentarer om filmerna kommer när jag sett på dem:)

    

Fynden från bokrean:)

Var ju på bokrean igår:) Hittade inte så särskilt mycket, bara två böcker, men de var två väldigt biliga böcker så det är helt okej:) Allt annat som jag skulle kunna tycka var roligt var redan utsålt, folk är ju som galna när det är rean, vilken rea det än är:) Säger jag som också är galen i reor:)

Det här är i alla fall vad jag köpte:

         


Bokrea!!:)

 Sitter här och tittar på lite kläder ifrån Stadium:) Även om det är en sportaffär så har de väldigt snygga kläder.
Dagen har varit ganska bra, i alla fall skolan. Vi hade sovmorgon till nio, men eftersom jag inte bor i samma stad som min skola, utan på landet, så kunde jag inte utnyttja den, utan var tvungen att gå upp vid kvart över sex, som vanligt:/ Men eftersom vi hade Engelska prov idag så var den tiden välbehövd. För övrigt så gick det ganska bra för mig på provet, missade lite på hörövningen, men annars så:D
Matten var tråkig som vanligt, och efter det så hade vi so helklass, istället för halvklass svenska och So som vi brukar ha. Efter maten så hade vi So, igen. Men jag gick vid ett, hade asont i magen, men jag kan säga att det har gått över nu:) och det är ett stort plus, för annars skulle jag inte få följa med mamma in till stan senare och kika lite på bokrean:D Eller kika, om jag känner mig själv rätt så kommer jag nog köpa en hel del också, behöver freescha upp min bokhylla, ahah:)

Just det ja, det var ju sminkparty hemma hos mig igår. Syster fick ett presentkort på produkter från sminkmärket som hon som var här jobbade för. Vi testade massa hudvårdsprodukter och sen en massa smink. Jag är inte ens sån person som brukar använda smink, kanske lite mascara någon gång då och då. Tycker att det går lika bra utan och att alla andra passar lika bra utan som med smink. Naturlig skönhet är ju det finaste:)
Men kände mig lite snygg igår i alla fall, fast som en barbiedocka ungefär, det var foundation, rouge, puder, eyeliner, läppstift, konturpenna/läppenna, något grejs som gjorde så att ögonskuggan satt fast, tre olika sorters ögonskugga för att få en bra nyans och så mascara:) Det var faktiskt rätt roligt att testa allt det där, jag var ju inte precis ett proffs på att sminka mig, men alla är vi ju barn i början:) och övning ger färdighet.

Ska in till byn sen för att öva låtar med kyrkokören som jag är med i. Ni kanske tycker att det låter lite tråkigt, men det ska jag säga er att det är det inte! Det är en helskön grupp med människor som alla är lika härliga, fast på sina egna vis:) Jag kan ju inte säga att jag har någon sångröst, men vem bryr sig?:) Bara man tycker att det är roligt och har kul så gör det inget hur dåligt eller bra man sjunger:D

Har lust att köpa en riktigt snygg adidasjacka på stadium, men rosa är inte riktigt min färg, plus att jag inte har några pengar typ:)

Party in the USA...

Nu sitter jag här framför datorn och väntar på att Grey´s anatomy ska börja, men det börjar inte förens om tjugo minuter typ:/ Har längtat hela dagen till att få komma hem och se på det, kanske har blivit lika beroende av det som jag är med One Tree Hill:) Fast på ett positivt sätt för mig då, kanske inte för mina familjemedlemmar som vill se på något annat när jag ser på mina braiga serier. Men jag brukar ju oftast ha teven för mig själv, tvnörd som jag är:)

Skoldagen idag var ganska slapp om ni frågar mig. Kanske inte jätteslapp, men det var bara Spanska, Matte, Engelska (vi tittade på One Tree Hill då, så det var väldigt slappt och bra(Y)), sen var det idrott i minaulan, taket på idrottshallen har typ sjunkit ett par centimeter så vi får inte vara där inne, tråkigt (eller inte...) sen så var det bara No och Elevens val, vilket var ganska slappt och roligt:) tror inte att jag har skrattat så mycket på länge. Tack till Andrea och Josefina som gjorde min dag<3

Senare ikväll, typ runt sex så ska vi har sminkparty här hemma!:) även om jag inte använder så mycket smink själv, så kanske man kan få något/några tips på hur man kan sminka sig och sånt.
Måste även plugg också:( Har tråkigt engelska prov och tråkigt So förhör, men det kommer säkert gå lika bra som alltid (Yeah:))

Hinner nog skriva något ikväll också, annars så skriver jag imorgon:)

P.S. All kärlek till underbara Eelvejjjseen som fixar iordning min blogg:)<33 Här är hennes blogg, kika gärna in på den:)


Vet inte vad jag ska skriva här:)

Nu har jag då skaffat mig en blogg:) Min kompis Alvisen tyckte att jag skulle det, men har inte orkat riktigt, men nu ska jag i alla fall göra ett försök. Struntar helt enkelt i om det inte är någon som läser, eller hur många ni är, eller hur lite det är som läser, vill bara kunna skriva av mig om allt möjligt:)
Det här första inlägget var ju inte så himla långt, men jag måste få komma in i det först innan jag skriver mera:)


RSS 2.0