Det här med att göra saker i tid..

Dethär med att göra saker i tid, det är inte min bästa egenskap i alla fall.. Jag skuter alltid upp allt tills en dag innan, i alla fall om det är en skolsak, och det händer varenda gång. Jag tänker att jag ska göra klart uppgiften så fort som jag kommer hem, men tror ni att jag gör det? Öh.. verkligen inte!! Jag kommer på så mycket annat att göra, så att jag glömmer av att göra det jag ska.
Så nu sitter jag här med en Svenska uppgift, som ska vara inne senast 24.00 idag, och känner att jag inte kommer hinna färdigt..
Ni förstår ju bara hur lat jag är,  med tanke på att jag sitter här och skriver...


Stressad..

Visst kan man få magsår av att stressa?
Det känns som att jag kommer få det, inom en snar framtid.. Fast i och för sig så stressar inte jag så mycket, men just idag är det helt kaos.
Jag har precis slutat, eller jaa, för typ en kvart sedan. Men jag sitter kvar i skolan.. Varför kan man ju då undra.. Jo, jag ska ha omprov klockan fyra (wihoo, not!), och sen så ska jag träna klockan sex.. måste göra färdigt provet innan tio över fem, men Värsås, snabba mig bort till fotbollsplanen, hinna dra på mig skor och andra saker som är nödvändiga.. sen kan jag slappna.. tror jag i alla fall..

Jaja... Det bliir säker skitbra till slut :D


Today´s Trixie
Dagens Trixie bild!
Saknar mitt hjärtas stad...

Ni vet när man saknar en plats, person eller något annat, så mycket att det riktigt värker i hjärtat, och man kan inte sluta tänka på den personen/saken/ platsen?
Så är det för mig.. Jag lovar er alla att jag kommer bosätta mig i våran huvudstad, staden i mitt hjärta, mina drömmars heliga land osv.. för jag är helt galen i Stockholm!!!
Vet inte om jag visat dessa bilder innan, men men, de är ifrån min semester med familjen :)!

 

 


Envis som en.. en fågel

Jag kan säga att det är tur att jag har gått upp ur sängen, så att jag slapp vakna till den jobbiga fågelns stämma. Den sitter och piper konstant hela tiden, men varför ska man klaga? Det är ju vår, och fågelpip hör ju våren till, eller hur?
Hoppas på att solen ska spricka fram mellan molnen, så att man slipper spela i regn, för det är mindre trevligt! Jag tycker att det kan bli lika fint väder som det var igår, så att man kan ta en liten cykeltur när man kommer hem ifrån matchen :)!


En tur runt Munkebo!

Eftersom att det är ett sånt hejdundrande galet fint vårväder, så ska jag, Syster och Mamma, unna oss själva en cykeltur runt Munkebo. Det kanske inte säger alla så mycket, men det är i alla fall en skön och fin runda på ett par kilometer, på grusväg och lite på asfalt. Det skönaste är att cykla när det inte luktar hönsgödsel, så vi får hoppas på att dt inte är det!
Nu måste jag rusa ner och plocka fram min cykel, tjingeling!


Många böcker på hög..

Fick hem två nya böcker ifrån Barnens Bokklubb, som jag är med i, så nu är det ännu två böcker som ligger på hög och väntar på att få bli lästa. Jag är nog lite bokberoende tror jag, jag samlar på mig böckerna och sen så kan det ta en evighet innan jag läser dem, eller ens öppnar dem. Det brukar bli en bok om dagen på sommaren, det är mitt mål i år i alla fall :)

För övrigt så sitter jag och pluggar samhäll nu, och lyssnar på lite go´er musik^^Är nog lite smått kär i Akon ;)

Saknaden utav dig är stor..

Jag vill inte gråta, för du tittade jämt med dina gula ledsna ögon på mig när jag gjorde det.
Jag vill gråta, men kan inte när inte du finns där för att trösta mig.
Jag antar att det som har hänt är livets gång,
och inget jag kan göra något åt.
Men du ska veta att saknaden är allt för stor för att beskriva i ett fåtal ord,
så jag säger det jag skulle sagt för längesedan;
Jag Älskar Dig Tjejen!<3
R.I.P


Nu är det bara du kvar Trixie, och jag ska vara med dig, så att du inte känner dig ensam!


Akut behov..

Jag känner ett akut behov av en ny design och en ny header. Jag blir bara för trött på min nuvarande, även om min söta ängel A har fixat headern åt mig. Men det var faktiskt ett bra tag sedan, nästan ett år sedan nu, och jag vill ha en förändring, för jag har hört att det kan vara bra med det ibland..
Såå, jag ska ta och leta upp någon go´er människa som vill vara snäll och fixa det åt mig, gratis!!


Du är som en öppen bok!

Kan man se på folk hur de är, hur de har det hemma, vad de tycker om och inte tycker om?

Första gången jag såg en utav mina lärare, så tyckte jag att jag kunde föreställa mig hur han var och vad han hade för intressen, musiksmak, ja men ni vet.. allt det där som man kanske vet efter att man har lärt känna personen bättre. Men det roligaste med det här är att han är exakt så som man kunde föreställa sig, men vissa människor är ju enklare att läsa än andra.
Men jag kan tycka att det är kul att försöka att läsa en person, till exempel en person man ser på en buss, så kan mina tankar om denna person bara fladdra iväg, och till slut så har jag en bild utav denna personen, men jag känner ju inte personen, så jag kan ju inte veta hur den är.

Jaja, nu har jag spårat ut lite, som vanligt. Men jag skriver bara ner mina tankar ;)!


När koncentrationen inte är på topp..

Jag sliter snart av mig mitt hår med mina bara händer, klöser ut mina två flerfärgade ögon, och biter någon med mina tjocka läppar och mina vita stenhårda tänder.

Ibland orkar man helt enkelt inte att göra det man ska, både hemma och i skolan. Jag har nog lagt undan min koncentration någonstans där jag aldrig kommer att hitta den.
Jag skiter i skol-uppgiften och lyssnar på bra musik och kollar på massa bloggar istället!
Det bästa med detta är ändå at mina klasskompisar också har tappat sin del av koncentrationen och retar upp våran lärare istället!
Nej, nu ska jag stänga av datorn och springa iväg och äta mig tjock på TYSK Schnitzel (Uttala det med tysk brytning)!!!!!


Danza Kurudo!!

Jag har fått en ganska jobbig låt på hjärnan! Det är det jobbigaste med låtar, att man får en låt på hjärnan och då kan man ju självklart kanske bara något ord i låten, och inget mer.. menmen, jag tycker om den låten, för den ger mig lite sommar känsla..


Mushroom - fever!Guyanas flagga!

Brasiliens flagga (ofc) ^^

Colombias flagga!

Bebis svamp

Stor svampen

Hela familjen svamp :)

This is made by Ina;Pärlan is back!

Jag har inte visat upp några pärlplattor på länge, och det beror på att jag inte har haft någon inspiration, men nu har jag fått det, igen. Så jag ska fota alla mina nya alster senast ikväll och då ska ni få se vad jag har gjort den senaste veckan bara :)!

Jag kan säga att jag har fått svamp-feber i alla fall, så ett par svampar kommer ni att få skåda ;)!


RSS 2.0