Lördaga och fortfarande i sängen..

Jag ska egentligen gå ner och hjälpa till med alla förberedelser inför min systers kalas, men jag orkar inte riktigt. De har ju låtit mig sova tills nu, så de får ju skylla sig själva, lite i alla fall :)
Men nu måste jag bara läsa färdigt olika bloggar och sen går jag ner!


Fredagsmys..

Efter en heldag i skolan så kan det vara skönt att bara sitta i soffan och äta något gott med sin familj och idag så avnjöt vi ett litet hop plock av Kassler, gurka, créme freiche, tomat, nötter och sallad, plus taco chips..
Kan säga att det var riktigt mums, med ett glas mjölk till ;)

 


På väg ner i kassen..

Dessa godbitar var nära att följa med mig hem och joina mina andra t-shirtar i garderoben, men hindrade mig själv i sista sekunden.. jag var till och med på väg till kassan när jag vände mig om och hängde tillbaks dem..

 


Och att jag hängde tillbaks dem var inte för att jag kom på att jag inte ville ha dem, det var mer att min mammas röst klingade så stark i huvudet "ta hand om de kläder du har", så jag var en redig flicka Idag och hängde tillbaks dem. Men nästa gång får BikBok och Carlings se upp!


Barn som sminkar sig?

Idag när jag och pappa var inne på Netto för att handla hem lite smått och gott så mötes jag av en hemsk syn. Eller hemsk är väl att ta i, men en läskig sak kan man säga. Det var en liten flicka, kunde inte vara äldre än 7-8 år, och hon var verkligen jättesöt, men hon kunde ha skippat sminket. Fattar ni? Smink! På en åtta-åring!? Det är helt sjukt, det finns faktiskt en gräns när man ska använda smink och inte. Hon var ju fortfarande bara barnet och hon såg ut som en smink docka, jag blev faktiskt lite chokad. Vart ska detta sluta? Ska vi redan som 2 åringar få lära oss vart man ska aplicera ögonskugga och rouge för att bli fina?


Nej, barn ska få vara barn och inga smink dockor!!


Frossa i Göteborgs Kex :D



Stannade till vid Göteborgskex i Onsdags, såå mums :)


Tur i spel, otur i kärlek?



Yey jag vann :)


På Torsdag är allt som vanlgit igen.. tror jag..

Efter ännu en dag hemma, som mest har bestått av datan och tv, plus lite husliga sysslor, så känner jag mig hyfsat pepp på skolan. Man orkar ju inte gå hemma hur länge som helst, men jag är i alla fall ledig i morgon (privata saker..), men på Torsdag blir det som vanligt igen. Fast det är veckans slappaste dag och jag slutar tidigare, men då ska jag vara duktig och sitta kvar i skolan och plugga allt jag ligger efter med, eller rättare sagt, allt jag inte har gjort medans jag var hemma. Sen blir det att handla presenter till mig syster som fyller 18 på Fredag :)
Så i morgon blir det antagligen ingen uppdate..


Bra med Hälsa i backen..

Nu när man är sjuk så sitter man ju bara hemma och gör i princip ingenting vettigt alls. IDag har jag bara tittat runt på olika hemsidor t.ex. H&M, GinaTricot och framför allt IKEA! :)
Jag är nog helt galet besatt i den hemsidan och deras snygga saker..
Nu har jag snöat in mig på tre snygga termosar, som passar jättebra i skidbacken, när man behöver ta en paus :)



Så himla fina och i väldigt härliga färger, det är annat än de vanliga stålgrå tråkiga termosarna :)


Hungrig..

Jag är riktigt jobbigt hungrig, men känner att jag inte vågar riskera något genom att ta något mer. Jag har ju redan ätit ett helt äpple, och då sa mamma att det inte var så bra.. hm.. jaja, bara jag blir frisk till Onsdag så är jag nöjd och glad.


I´m back on track..

Usch ja.. nu var det några dagar sedan jag skrev här, men det har varit fullt upp kan man säga. I fredags kväll tog jag bussen till min kusin och hans familj och var där till lördagen. Sen var vi på kalas hos mormor, i hennes lilla trea, uscha.. tänk att få in så mycket människor på en så liten plats.. ingen höjdare precis.
Och igår var jag på kalas igen, hos min favoritkompis E :)
Nu är jag hemma, för det går någon magsjuka, och självklart har jag fått en liten släng av den...


Identiska rörelser..

Notera att denna bilden är ungefär 6 år gammal, så jag har inte kvar någon av katterna, tyvärr..



Nisse är grå och Pelle är den andra :D


Hurtiga jag :)

Har nyss kommit på att jag är trippelhurtig idag. Jag har simmat massor på idrotten (okej då typ 450 meter eller något), och sen så gick jag 1km hem från bussen, för att kunna beskåda den vackra solnedgången, och sen vid 20.00 har jag träning, jag känner mig såå duktig :)


Take a picture of my heart, then i know that you love me...

Igår så hade jag en tre timmars lång fotolektion, och det gillas ganska mycket. Eftersom jag går Journalistlinjen så måste vi lära oss att fota, och lära oss en del grunder i photoshop.
Veckans uppgift är att skapa en snygg reklambild, för valfri sak, och sedan skriva massa om varför den kommer säljas så bra m.m
Jag valde att ha en kamera som frontfigur, och här kommer två bilder, som jag tog igår..




Nyklippt och nybakad!

Jahaja.. nu är dagen snart slut och jag är nyklippt och har även hunnit baka lite muffins. Trodde ju att det skulle bli mer än 12 muffins, men de som blev blev goda :)

Bjuder på en bild på mig själv


I´m a superhero!

Tycker så mycket om min t-shirt ifrån Colorez i Stockholm :)



Känner mig som en liten fjortis som tar kort i spgeln, men jag hade inget annat val.. :)


Kaffemonster..

Jag har en last, en jobbig sådan. Jag är helt enkelt ett stort kaffe/te monster och detta går inte att stoppa. Minst två koppar te om dagen och två koppar kaffe. Det är inte bra.. Får ju typ abstinens de dagarna jag inte dricker kaffe..
Jaja.. men vem bryr sig, kaffe är mumsigt!


I´m a Bitch!!


Bite me Edward!

Nu är Twilight och New Moon tittandet slut för denna månaden, det blir nog en gång i månaden, för att inte glömma av hur det slutar :) Hehe.. jag kommer nog aldrig glömma av hur de filmerna är, jag kan en hel del repliker, de bästa replikerna :)
Jag äälskar Twilight-sagan och kommer alltid att göra :)


Bite me Edward, right now! :D


Dagens vill ha 15/1



Det är väl en stor dröm alla tjejer har, att någon gång få äga en Walk In Closet! Det skulle vara helt underbart att kunna gå in i sin garderob och kanske kunna sätta sig ner i en fotölj, och bara beundra sina klädesplagg. Jag älskar filmer där det finns en Walk In Closet.
Kom ihåg, när jag hittar en man som är rik, så ska jag be honom fixa ett hus med en sådan i :)


Mina reafynd från carlings!


Ett snyggt linne att ha till jeans, eller till sommaren med ett par leggings under ;)


En randig cascual tröja :)


Besatt av kläder? Jag? Nej!

Jag tror att jag har fått ett shoppingbegär, eller kanske snarar ett Ha-begär. Jag vill ha allt som jag ser, som är snyggt, men vet att jag inte kan köpa allt och då blir jag tokig. Jag kommer ju simma i kläder om jag kan köpa allt jag vill ha, jag skulle säkert få vara med i Lyxfällan också, om jag skulle göra det. Men varför inte? Inga sätt att bli känd på är dåliga, eller?

Ska snart fota mina nyinköpta kläder, som jag köpte från min absluta nya favorit affär: Carlings!


Collage Trenden

Är det bara jag som har fastnat för den härligt snygga Collage Trenden?
Jag fullkomligt ääälskar den! Jag har kanske två/tre collage inspirerade plagg, men det ska allt bli mer, det ska jag se till.
Rean är alltid bra att kika på och det ska jag och systeryster göra i morgon, och jag hoppas på flera snygga collage inspirerade plagg..

 

 


Såå sjukt snygga kläder, jag är kär!


Billy Joel - Piano Man


Sova snart..

Huvudvärk + trött = ingen träning. Usch vad tråkigt, jag har såå enormt ont i huvudet, kan det vara min hjärna som är för stor måntro? Jag tippar nog på det, det känns som en bra sak att ha ont för.
Nej, men det blev i alla fall ingen boxning för mig, vilket jag tycker är dödstråkigt, för nu så ska jag snart gå och lägga mig och hoppas på att hjärnan inte växer allt för mycket tills i morgon..


Boxning x2

Ungefär tre timmar kvar, och sen så ska jag boxa skiten ur alla mina lagkamrater, nej skämt å sido, men jag ska i alla fall boxas med mina lagkamrater.
Det roligaste är att jag redan har boxat idag, på idrotten, så jag får boxas två gånger idag :)


Dagens vill ha 13/1

Det kommer nog komma upp ganska mycket kläder i denna kategori, men ska försöka att inte bara tänka på kläder hela tiden :)








Dessa fina färgglada linnen, passar bra att ha på sommaren, när man är så där lagom snyggt solbrun :)


I skuggan av värmen

Jag tror aldrig att jag lipat så mycket till en film förut. Den filmen får ju vem som helst att gråta, och man riktigt känner med personerna i filmen. Det är ingen film jag rekomenderar ifall du vill se en glad film, jag skrattade inte en enda gång, men jag grät desto mer. Jag log lite då och då, när det var något exra romantiskt med, men annars så rann tårarna hela tiden.
Men det är en sevärd film, jag rekomenderar den starkt!

 


Mcfly. feat Taio Cruz - Shine a light


Innehållet i paketet...

Jag hämtade ju ut mitt paket igår, eller ja mamma gjorde det, men jag fick det igår i alla fall och snart så ska jag upp och sortera alla pärlor som kom som mixar, typ neon och pastell mixarna :)
Lite random bilder på pärlorna och paketet











Tycker om att jag inte har behövt redigera dessa bilder (gör det aldrig), för de blev hyfsat bra :)


Gårdagens träning har satt sina spår..

Var ju i Skövde och tränade med laget igår, riktigt roligt och trevligt. Lite mindre trevligt var det att jogga på den oerhört hala trottoaren. Man kan säga att det blev lite glidande på isen, men så länge man inte skadar sig så kan man skratta åt det hela :)
Vad jag inte tänkte på igår var att man spänner sina ben något fruktansvärt, och det har satt sina spår i mina lår. Guud vad det spänner, men jag kämpar vidare. I morgon är det återigen träning och denna gången är det boxning, om jag inte tog helt fel :)


En bild ifrån November/December, när vägen var full av snö och inte av is. Jag ska nog testa att åka skridskor upp och ner för våran väg idag :)


Två och en halv timme kvar..

Nu är det bara två och en halv timme kvar av skoldagen, och äntligen har elefanterna varit snälla och slutat trampa på mitt huvud.
Ikväll blir det löpträning och fotbollsträning utomhus, på konstgräs, men innan det ska jag hämta ut mitt paket som kom igår :)


Sluta trampa på mig...

Jag vill bara säga till den hjord av elefanter som envisas med att hoppa på mitt huvud, att ni gärna kan sluta upp med det. Ni har gjort det sen i morses (kvart i sex..), och det är inget jag uppskattar.

Usch ja... har en sådan huvudvärk så att jag tror jag snart smäller av. Det känns som att elefanter hoppar på huvudet, med typ platåskor eller något.. Och pricken över i:et är att jag sitter i skolan, när jag inte börjar föräns om en timma och typ 40 minuter.. Åhh....


Ännu ett avsnitt..

Nu har ännu ett avsnitt av familjen annorlunda slutat och jag ska snart gå upp och sova, man får ju tänka på att det är skola i morgon.
Fast innan jag går och lägger mig ska jag nog plocka fram morgondagens kläder. Eller så struntar jag i det och tar fram det i morgon på morgonen :)
Så Natti Natti!


Första jobbsökandet..

Har precis slängt iväg ett mejl till ett ställe där jag kan tänka mig att sommarjobba denna sommar. Man måste vara ute i god tid för att ens få något sommarjobb, då det är massor utav ungdomar som vill tjäna extra "stålar" på sommaren.

Nu ska jag inte vara lat och tänka att det räcker med att söka på ett ställe, och om det inte går så skiter jag i det. Sånn inställning kan man ju inte ha!
Jag SKA fixa ett sommarjobb, om det så är att mocka koskit hela dagarna så tar jag det :)


Dagens vill ha 10/1



MCFLYS NYA SKIVA!!


De nya heta Mcfly!

Vissa av er kanske inte har någon koll på vilka Mcfly är, och det är inte så konstigt, om man inte har sett filmen Just My Luck, med Lindsay Lohan i huvudrollen, så kan det vara lite svårt. Man kanske har ett syskon, en kompis eller någon annan som tycker om dem, men inte lyssnar på dem själv.
Ni som inte gör det, börja lyssna på dem! De har kommit ut med en ny skiva nu, som inte är riktigt deras sound, men den är grymt bra :)

Gamla lite yngre Mcfly

Nya lite snyggare/hetare Mcfly!



Tillbaka till vardagens bekymmer...

Nu sitter jag återigen i skolan, på en svart puff omringad av mina glada klasskompisar. Det är precis den här första dagen på terminen som man känner att en extra vecka inte skulle sitta helt fel, eller att bara en extra dag skulle räcka. Men nu när jag sitter här med de personerna jag tycker mest om, så sprider även de glädje omkring sig, så denna dagen kommer bli riktigt rolig :)


Dagens vill ha 9/1



PENGAR TILL EN HELT NY VÅR/SOMMAR GARDEROB!




"Jag blev neger hela tiden!"

Sitter och läser igenom lite skrivböcker jag hade i 6:an, eller om det var 5:an, nej men 6:an var det nog. I alla fall så skrev vi alltid dagbok om vad vi gjorde på våra läger och sånt. När vi var i rankås, så skulle jag förklara vad jag och min kompis hade gjort.
Jag citerar: "Sen hade vi fritt en liten stund. Då spelade jag och K, neger och president (kortspel). Jag lärde mig det då, så jag blev neger hela tiden".
Fatta att jag skrev det i 6:an, jag var nog lite störd :)


Garderobs städning..

Usch.. håller på att städa min ena garderob, hade lite tråkigt och kom på att jag kanske kunde städa garderoben. Inget smart drag, eller det kommer säkert bli bra, men det är tråkigt..


Ny kategori!

Nu har jag skapat en ny kategori, som heter "Dagens Vill Ha!", där skriver jag vad jag vill ha, just den dagen, det kan vara MVG på ett prov, eller att jag vill ha något klädesplagg eller så :)



Så där ser i alla fall självaste rubriken ut :) Gjort den själv, lite nöjd!


Lördag 8/1

Igår så uppdaterade jag ingenting, jag var först och tittade på en inomhuscup, där mitt lag var med, men eftersm jag inte är regristrerad i inomhusfotboll än, så fick inte jag vara med och spela, men jag fick i alla fall titta och det är nästan lika kul det :)
Sen var jag med mamma på Hem&Hobby och bara tittade lite, var även inne på ICA och handlade det allra nödvändigaste, typ Babybell ost :)
Halv fyra var det 40-års kalas hos min faster/fadder och det blev tårta och smörgåstårta och massa godis och som toppen på allt det goda så satt alla som var på kalaset och tittade på fångarna på fortet! :) Riktigt roligt och trevligt.


Fredag 7/1

I Fredags den 7 januari, var jag och min familj, med våra grannar på bion Änglagård, Tredje gången gillt. Och jag kan säga att den är sevärd. Jag har inte sett den första filmen, men jag tror att det är ett plus för att förstå hela handlingen, men det går jättebra att bara ha sett en film också :)


Inget vitt brev..

Det kom inget vitt brev idag heller i brevlådan, eller joo det gjorde det, men inget om att jag kunde åka och hämta ut ett paket med mina pärlor! Hm.. men jag får väl vänta tills på måndag, eller kolla min mail om det står något om pärlorna där :D


Love..

Kär på två olika språk


Jag är FRI och HET!

Ännu mera snygga ord :)




Fri+Het =


FriHet


Twilight song mix..

Innan tolvslaget på nyårsafton så visade min kompis mig några roliga filmer på youtube. Det är två syskon som har satt ihop musik med klipp ifrån Twilght-filmerna, och det blir faktiskt riktigt rolig och bra. Jag har bara sett 3 av 5 stycken, men ni måste verkligen titta på den första, den är riktigt bra, synd dock att de inte tagit med en låtlista, då jag diggar den mesta musiken som är med i klippen..


I heart you..

Färdig med några av plattorna nu..
Flera på väg..





Söt blev inte så bra, men men.. det var min första med bokstäver, som jag lagt på frihand :)


Nya saker på väg!

Håller i skrivandestund på att lägga mer pärlplattor, så håll ut, det kommer mer, om några minuter ;)


Ingen post..

Idag är det en röd dag, och då kommer det ingen post. Jag är lite ledsen för det, för jag vill ha mina nya pärlor nu. Jag fick ett mail igår om att de hade skickats ut till min adress, men då kommer det antagligen imorgon, och jag har ju ingen ny fyrkantig stor pärlplatta, så det är väldigt tråkigt.. ;(


Om man är för smal, går man av..

Joo det är faktiskt sant, jag har ett levande bevis på det bland mina fellows! Alltså bland mina pärlplattor.
Kissie var alldeles för smal, kunde jag konstatera när jag fick hennes underdel i min hand. Lite läskigt, jag vet, men allt går att laga med silvertejp och om det inte gör det, så kasta skiten ;)



FÖRE

 

EFTER  



Jag får se om jag överlever...

...denna dag utan att pärla! Det kan nog bli svårt, mina fingrar måste få göra något, något kreativt. Jag har redan gjort en brownie med topping (mums..), städat alltså dammsugat hela nedervåningen, förutom köket, hackat massa vita klibbiga marsmallows (ingen aning om hur det stavas, för jag bryr mig inte). För vi ska nämligen ha gäster ikväll och jag och syster förbereder en trerätters middag, med kaka till senare.. Mumsmums..
Men jag kanske hinner göra en pärlplatta, en liten en.. :)
Så då vet ni varför jag inte uppdaterar så mycket idag..


I väntan på en syster..

Ligger nerkrupen under mitt härligt varma täcke och tittar på klockan med jämna mellanrum. Jag väntar på att min syster ska komma hem, för hon är nämligen på bio och jag vill fråga henne hur den var. Plus att jag själv tycker att det är läskigt att komma hem när alla ligger och sover, så lite snäll är jag i alla fall :)


Bebisarmé

Har pärlat ihop en liten bebisarmé minsann :)
Jag vet egentligen inte vad jag ska göra av alla pärlade saker, mamma säger att det är som att kasta pengarna i sjön, och jag kan hålla med henne, men det är såå kul att pärla. Man får släppa loss sin kreativitet, eller låta sig inspireras av andra och bara sitta och lägga pärla efter pärla. Så avslappnande, så ni ska bara veta :)



Om man gjorde bebisarna större, så kan man kanske göra en mobil av det. ni vet en såndär som bebisar kan ha över sin säng, eller skötbord och titta på :)


Gift dig med mig Alexander!

Jag är helt nerkärad i Alexander Rybak. Sjukt jag vet, eller jag är inte nerkärad i honom, mer i hans utseende och hans röst och låtar :) Jag vet ju inte hur han är privat liksom :)
Tur att denna norska prinsen ska vara med i Let´s Dance 2011, som börjar nu på Fredag, hejar redan på honom ;)






Mitt projekt..

Sådär nu kan jag äntligen (efter en och en halvtimmas pärlande), stolt visa upp mitt pärlprojekt för idag :)


KISSIE!

DENNIS M!

FOKI!

Michas.se och hennes Kelly "Belly"!

Hela gruppen samlad :)

Fick nämligen ett ryck, och tänkte att jag skulle pärla lite bloggare, först tänkte jag bara pärla Kissie, men varför nöja sig med bara henne, när man kan pärla Foki,Micha och Dennis M också? :D

Mest nöjd blev jag över Kelly "Belly", och Dennis M :)


Just nu..

Just nu sitter jag och letar upp bilder på mina favoritbloggar. Håller nämligen på med ett pärlplatte projekt, som ni snart kommer att få se. Redan färdig med första saken i projektet, och ska snart börja på nästa :)


OMG!

Upptäckte nyss att om man söker på mitt bloggnamn Lizetthe på google, så kommer min blogg upp först av alla länkar! Värsta roligt ju :)
Kanske inte så märkvärdigt för er, men det är det för mig!


Herr och fru Konstig Gubbe..


En vändbar känguru..

Har precis strukit och fotat en av mina senaste skapelser i rörpärlor, en kängru, eller snarare ett oerhört oseriöst känguruhuvud, som om man vänder på det blir till en söt gubbe, med stora ögonbryn.


En gubbe, med en söt rosa mun och stora ögonbryn..


Och vips, en indisk känguru ;)

Haha.. så himla ful egentligen..


Familjen annorlunda..

Om några minuter börjar tredje säsongen av Familjen Annorlunda. Jag längtar!! :D


Göra om.. skapa lugn..

Var inne och tittade på massa inredningsbloggar precis och fick med ens värsta rycket. Jag måste ha nya grejer skriker en del av mig, en annan del skriker SPARA dina pengar, inte slösa. Jag måste verkligen spara pengar och skaffa mig ett sommarjobb snart, så att jag har en inkomst under sommaren, för jag behöver pengarna.
Till vad kanske ni undrar? Jaa ni, jag ska köpa en ny mobil, en HTC Wildfire, och även spara till en resa senare i mitt liv. Och den resan går till alla mina drömmars land: Brasilien. Det är ett måste för mig att besöka det, innan jag skaffar barn! Jag och min moster har planerat att åka dit det året jag fyller tjugo, alltså 2014, det är ju tre år kvar, MEN om jag ska få ihop alla pengar, så måste jag jobba flitigt de tre åren..



Den stora statyn föreställande Jesus, är något som jag skulle vilja se med egna ögon. Den är verkligen fin och detaljerad :) Stor verkar den också vara..


Saknar sommaren en hel del..

Just nu så saknar jag sommaren 2010 en hel del. Jag tittar på alla foton och längtar tills denna sommar, fast vill ha kvar snön ett bra tag in i Februari :)

Bild från i somras:

Jag i våran underbara huvudstad!


Fototapet?

Kollar på snygga foton, som man kan få på sin vägg. Alltså som en tapet, inte som ett litet foto, för det går ju annars väldigt snabbt. Nej, jag menar en fototapet, men jag vet inte om jag vill ha det ens. För jag ska tjata på mina päron om att jag vill göra om mitt rum detta år, och helst snart. Innan sommaren, för då orkar man inte vara inne och tapetsera och måla och hålla på..
Eller så ska jag bara köra på en snygg fondvägg, för gråa väggar ska jag ha i alla fall, så att jag får in lite ljus i mitt rum :)

Typ den här som fototapet, assnyggt ju :)



För er som inte vet vad det är, så är det Rio De Janeiro i Brasilien, mitt drömställe :)


Min jordnöt..

Sitter och inväntar min vän InaPeanut, alltså min lilla jordnöt :) Hon ska vara hos mig idag och vi ska fixa med våra bloggar, ta massa fina kort och även bara vara :) Får se om hon nu blir min räddare i nöden och har hittat en stor vit fyrkantig pärlpatta :) Får ju hem mina nya pärlor i veckan, och jag har många projekt jag vill göra, och det går inte utan en stor platta.. :)


Sammanfattning...

Här kommer en sammanfattning på alla mina pärlplattor, som jag gjort mellan 27 December och 2:a Januari :)
Jag vet att en del är ganska suddiga, men man kan i alla fall urskilja motivet..


Phineas, Perry och Ferb ifrån en serie på DisneyChannel..

Musse Pigg!

Toad!

Pacman Monstret och hans lillasyster..

Buzz Lightyear..

Egendesign..

Cupcake..

Ett Mario löv..

En trasig PokemonBoll..

En kanin ifrån Hello Kitty, tror jag..

Converse skor..

Alla pärlplattor..

Sådär.. det var alla, en del är lite skadade, men vem bryr sig ;)


Måste införskaffa..

Måste införskaffa mig en ny stor vit fyrkantig pärlplatt. Lyckades nämligen att smälta sönder den.. Hm.. lyckat kände jag när jag såg det. Men det går nog att hitta en bra pärplatta, men tills dess får jag bara föra små grejer, om jag ska göra något på en fyrkantig platta :)
Och sen så ska man inte ta i fel ände på strykjärnet, kan säga att man snabbt tar bort fingrarna där ifrån..


Nagellack..

Hade ju som jag sa innan idétorka till pärlplattorna, men så kom mina härliga kompis INA på att jag kunde göra nagellack, och då gjorde jag det :)



Lite suddigt, men man ser ju att det är nagellack i alla fall :)


Slut på fantasi..

Jag har ingen fantasi kvar känns det som. Jag hade tänkt pärla hela dagen, men jag vet inte vad jag ska göra för motiv, eller det vet jag, men har inte de färgerna hemma just nu.. Får ju hem dem någon gång nästa vecka, så jag får väl försöka att överleva med de färgerna jag har...



Kan ju inte göra samma saker i olika färger hela tiden heller.. det blir för många..


Fått min skönhetssömn..

Nu är jag äntligen vaken, var verkligen riktigt trött igår, men självklart tvingade jag mig själv att vara uppe till ungefär halv fyra, och det känns. Jag är fortfarande ganska förkyld, men ingen feber, som jag hade lite smått igår, så jag började och slutade åren med en förkylning. Då kan man kanske hoppas på att man inte blir så mycket mer sjuk under 2011 :)


Första inlägget 2011..

Visst låter det lite halvskumt att säga att det nu är 2011, ett nytt år. För man kan ju inte säga, att man längtar till sportlovet 11, som man kunde när det var 08,09 och så vidare. Men nog om mina spekulationer.
Även om klockan bara är lite över tre, så känns det inte som att det är ett nytt år än.. det kommer nog kännas när jag ska gå upp och äta frukost, annars är det nog något som är galet..



GOTT NYTT ÅR!!


RSS 2.0