Ändrade planer....

Japp, ändrade planer blir det med min Valborg outfit:) Istället för den limegröna tunikan jag la upp i ett tidigare inlägg så ska lilla jag ha det här på mig idag:

Köpte det igår på Lindex:) Även en randig tröja, med lite puffärm, tunna leggings och ett snygt nitarmband:)
Även dessa skor köpte jag, har inte riktigt bestämt mig för vilket par jag ska ha på mig:)


Blev även en ny röd cykel till lilla mig:) En Kungs, Drottningholm, så himla skönt med en ny cykel så här två veckor innan sin födelsedag:)


Upphakning, upphägning..

Sitter nu här och degar framför dumburken.. ska egentligen gå upp till min underbart inbjudande säng och vila lite, är typ sjuk eller något, åkte i alla fall hem tidigare från skolan idag. Vaknade pigg och kry, går till skolan och sen på slöjden känner jag ett irriterande nästan smärtsamt tryck över bröstet, typ över hjärtat. Så det är klart att jag blev lite orolig.. men skolsköterskan sa att det kan vara en upphakning, eller upphägning - eller vad det nu heter - av mina revben. Antagligen så kan det bli så i tonåren, gaska vanligt sa hon, har aldrig hört det förut, sa jag:)


Ska skutta upp till sängen, eller i alla fall till mitt rum, med alla målarbilder på Diddl och hans gäng jag har skrivit ut:) Visst, det låter ganska töntigt, men jag tycker att det är avslappnande att sitta i sin ensamhet och bara fylla i fräg innanför de svarta linjerna..:)


Kul Shopping i Skövde:)

Heheh, rubriken är tagen ifrån Elins Esplanad reklamen, men jag var faktiskt i Skövde och shoppade lite idag:) Det blev ett linne i massa färger på Gina, en illgul tröja där det står Oh My God på:) Lite roligt, den också från Gina, plus en snygg limegrön tunnika också ifrån Gina:) Hehe, Slänger in en bild på den gröna tunnikan, hittade ingen bild på de andra:)

Kom precis på att det inte var något Grey´s Anatomy igår;( Blev lite tårfylld i ögonen, buhu...


Träning idag:)

Sitter här i min badrock och en handduk på huvudet.. Duschade för ungefär en halvtimma sedan:) Det var behövt, eftersom jag har tränat idag, skönt att vi fick tillgång till 11mana målen, brukar vara A-laget som har dem, men idag fick vi ha dem:)
Det blri att titta Grey´s Anatomy om ungefär en timma, och det gillas väldigt mycket:D
Bara vi här i Västergötland som fick massa snö på oss idag? Det är ju helt sick...;)


Myslördag:)

Idag för ett par timmar sedan åkte min systers kompis hem, hon sov över ifrån igår till idag:) Det var mysigt, för igår tittade vi på Beck I stormens öga och sedan Äntligen Midsommar:)
Jag tittade bara på halva Beck filmen, då jag är lite emot sånna filmer, är ju ganska lättskrämd av mig, men den var vädligt bra, tycker att den är sevärd:) Men inte Äntligen Midsommar, det var ganska kass, i alla fall tycker jag det. Den var ganska knepig och så, men det känns som om man ska se den för att man ska ha sett den liksom:)
Nu sitter jag här nere med systers dator, medans hon spelar The sims 2 på våran stationära dator, den som egentligen brukar sitta vid:)

Bjuder på en av systers bilder:)


Fredag:)

Idag är det fredags och det gillas väldigt mycket:) Hela veckan har varit värsta mördarveckan, känns det som i alla fall. Massa i skolan och till råga på allt så har batteriet i min älskade moped laddats ur.. När man som bäst behöver den, det är lite surt:/ Men jag överlever, jag har ju en cykel, och med den kan man ta sig vart man vill, hehe. Ne men ska nog få en ny och lite större cykel i födelsedag present, fyller ju år om ett par veckor:)
Jag har inte kännt för att skriva här, har typ tappat lusten helt, har lust att göra en ny blogg och bara blogga om filmtips, boktips som jag egentligen hade tänkt från början:) Men jag får se hur jag gör..


Jag är den jag är...

Skoldagen har varit ganska seg egentligen, förutom att vi gick ut på en promenad i det underbara vädret på NO:n, det var härligt:) Sen efter skolan så blev det att gå ner till Ica och köpa glass med Sara, även om jag äter en glass i genomsnitt varje dag, så är det en helt annan sak att äta glass tillsammans med en kompis, i alla fall om det är varmt ute, annars är det ju ingen idé.
Jag måste bara få säga en sak som jag har tänkt på hela dagen, att om man ser en person, som man tror är någon man känner/tycker om, så slår hjärtat ett extra slag och man blir alldles varm i hela kroppen, och sen så sjunker hjärtat som en sten när det inte är den personen:( Det är så jobbigt och väldigt tråkigt...
Nu ska jag som alltid sitta här tills det är dags för Grey´s Anatomy:)


Träning senare idag...

Igår så var två av mina kusiner med familjer här, eller ja bara en av dem har familj, men det var mysigt i alla fall:) Fast var inte hemma när de kom, var på Kullaborg och stäadade, satte i nät i målen m.m så himla tråkigt, men det är ju behövligt, med tanke på att det snart är dags för matcherna att sätta igång:) Våran första match blir 2/5, och det är inte såå himla långt kvar:)
Jag och min kusins underbara fru, var ute och gick en sväng i skogen, och i kohagen. Men det var inga kor i hagen, vilket var väldigt tur:) Vi tog väldigt massa kort, både fina och knäppa kort, tänkte lägga in ett urval av bilderna nu:


Första bilden är på TinTin, världens underbaraste lilla hund, han ser lite komisk ut just på det här kortet, men han är väldigt gullig:)

Jag vet att jag ser lite wierd ut, men bilden blev lite bra faktiskt:)

Yeah...


"Fleschigt är det ny bra"...

Haha rubriken är ju bara för bra, om jag får säga det själv, och tänk för att jag får det:)! Det är mitt och Eelvejjjseens nya ord.. Vet inte hur vi kom på det, men det låter i alla fall roligt och har en härlig klang i sig

Hah det låter som om jag pratar om någon sång eller något..
Idag så har vi på elevens val, Jag, Eelvejjjseen och Andrea, valt vilken låt vi ska sjunga på Niornas Cabaret:)
Det är något våran skola har varje år, som betyder att Niorna får göra sin egna "show" eller vad man nu säger och sen så har vi ett par föreställningar:) Jag kommer ju dö av scenskräk, men det är nog ingen som bryr sig om jag ligger där framme helt avsvimmad... hahh skämt å sido:)
Nej, men jar har verkligen scenskräk och ska försöka komma över den genom att sjunga med mina härliga vänner:)
Nu ska jag bara vila och lite innan Grey´s Anatomy börjar om en timma:)


Natti Natti.. Eller inte..

Om ungefär en havltimma, eller 35 hela minuter om man ska vara riktigt noga (när jag skrev detta alltså:)), så börjar Cougar Town:) Det är riktigt efterlängtat kan man säga..
Den första skoldagen efter ett helskönt Påsklov, brukar inte vara precis den roligaste, men jag överlevde faktiskt och det är ett stort plus:) Jag hade ju kvällens träning att se fram emot. Inget kan vara bättre och mer uppigande än en efterlängtad fotbollsträning, på GRÄS!! För första gången i år, det var riktigt skönt att känna gräset under skorna när man sprang, eller känna bollen mot sin fot:) Inget går upp emot det alltså.. Vi har ju snart seriepremiär, och det är något som jag kommer se fram emot:) Det känns dock som att man inte är i världens toppform, men det kan bara bli bättre än vad det är.

Förutom fotbollen så har dagen inte varit så jättekul.. eller skolan har varit bra och så, men alla läxor man har gör så att jag snart kommer att smälla av.. allvarligt talat, hur mycket tror lärarna att eleverna pallar. Det känns ju som om man inte gör något annat än sover, pluggar, sover och går på toa därimellan. Visst att vi ska kunna klara av alla läxor och så, men då kanske de inte behöver ge oss allt på en gång. Vi har haft värsta stora svenska saken, som ska vara inne på Måndag, plus en muntlig redovisning av våran författare och böckerna vi läst. plus prov nu på fredag, i So:n, men det hjälper min sjysta tränare mig med, så det kommer säkert att gå bra:)
Fast det känns verkligen att man går sista terminen i grundskolan och att det bara är 9 veckor kvar.. Det känns verkligen helt unbelivable, om man säger så. Kan inte fatta att de här 10 åren redan är slut, fast på ett sätt är det för himla skönt och på ett annat är det nästan lite sorgligt. Men sen på gymnasiet så får man ju läsa vidare till det man vill, så då kommer jag nog vara lite mera positiv till skolan, man får ju hoppas i alla fall:)

Nu ska lilla jag ta en kopp kaffe, eller ett glas Obo´y, har inte bestämt mig:)


Påskdagen:)

Idag är det som sagt Påskdagen, om jag inte minns helt fel. Och lilla jag har gått och blivit förkyld:/ Det är ingen höjdare precis, men jag är ju inte sängliggande i alla fall, och det är ju skönt:)
Skulle egentligen sjunga i kyrkan idag, men med tanke på att jag har ont i halsen, så kändes det som en väldigt dum idé.. så nu sitter jag här och ska installera The Sims 2, för typ tredje gången på våran dator:)


Glad Påsk:)

Först vill jag bara säga Glad Påsk, allesamen:) Veckan har varit riktigt bra, har hunnit med ett besök i Dalum, bada i Falköping, grillat i skogen och varit i U-Hamn:)
En himla bra vecka med andra ord:) Och allt detta med Kusinen och han härliga familj, plus tre normänn:)
Just nu orkar jag inte skriva så mycket, så det får bli att berätta lite emra i morgon.. kanske...


Tröttdag

Torsdag är idag lika med Tröttdag.. Jag har varit sjukt trött hela dagen, har frusist och svettats om vartannat:/
Vi har haft en toppendag inne i U-Hamn idag. Vi började med att äta på Kina och sen blev det att gå i ett par affärer:) Fanns sjukt mycket söta killar på stan idag, i vanliga fall så brukar det inte finnas det, eller jag tänker inte på det:) Och man behöver ju inte gilla alla bara för att man tycker att de är snygga/söta, som en del personer i min nöret säger hela tiden. Okej, att jag nu har en väldigt blandad smak när det gäller killar, men det är ju inte bara utseendet som betyder något, även om det faktiskt betyder en hel del. Det kan man inte säga att det inte gör, för det gör det. Men det betyder inte att jag är heelt utseendefixerad, så länge en kille är snäll och omtänksam, så tycker jag att han är helt okej:)
Men nu kanske jag inte ska prata mer om killar, kan ju bli lite långtråkigt:)
I morgon bär det av till Falköping för att bada:) Kommer säkert bli skitroligt:D

Hittade en fin bild på mig:)


RSS 2.0