Staring At The Blank Page Before You

Ni vet när man får den där inspirationen? När orden bara kommer till en, utan att man ens behöver tänka, det är vad jag kallar riktig inspiration. Jag har insett att man inte behöver bli författare för att skriva texter och dela med sig av dem. Det räcker att man driver en blogg, där man kan uttrycka sig i ord och bilder. För ibland kommer orden till mig, som genom magi och då måste jag snabbt sätta mig ner och skriva ner dem på papper eller på datorn.
 
Oftast blir det att jag skriver det på bloggen, men att jag då förfinar det lite. Inte gör det så himla detaljerat, för det är bara jag som fattar vad jag menar i alla fall. Jag drömmer inte om att bli en stor bloggerska. Jag drömmer om att göra skillnad. Att påverka någons liv. Att vara orsaken till att denne personen sitter med ett leende på läpparna när den läser mina texter och tittar på mina bilder. Man behöver inte nå ut till hur många som helst för att göra skillnad, det räcker med en person.
 
Jag vill bli författare, för det är min största dröm. Och det har det varit sen jag lärde mig att läsa. Jag kommer alltid ha att den drömmen och någon dag ska jag lyckas. Det finns inget som heter "om jag lyckas". Jag ska lyckas, så enkelt är det. Detta kommer låta klyschigt, men jag inspireras av människor i min närhet. Människor som är precis som jag. Mina vänner, min familj, lärare, tränare. Ja, jag låter mig inspireras av dem och försöker sedan skriva något av betydelse.
 
Jag ska lyckas!
 

ULLARED

Vad ska man göra när man har ledigt hela dagen? Ta till vara på den såklart! Genom att åka till Ullared. Shoppingmeckat i Sverige. Nu hoppas jag bara att det inte är för mycket folk, för då får jag lätt lite panik. Men det ska nog gå bra. Har med mig min fina vän Felicia och hennes mamma och en kompis till deras familj.
 
Om några minuter åker jag in till Skövde, parkerar och sen får de hämta upp mig på parkeringen. Detta kommer bli awesome! :D
 

Känsla av frihet

Äntligen har jag fått det där efterlängtade körkortet. Jag har varit irriterad, gråtit, skrikit och haft det riktigt jobbigt, men nu har jag äntligen fått det. Och det känns så himla bra! Det var en av de största dagarna i hela mitt liv, hitills, igår. Jag har aldrig blivit så glad som när besiktningsmannen (han man körde upp med..) sa att jag hade klarat uppkörningen.
 
Att få köra själv, utan att någon sitter bredvid och säger hur man ska göra, det är frihet. Att kunna köra vart man vill, när man vill, det är också frihet. Körkort är frihet, så enkelt är det. Nu väntar jag bara på att få det riktiga körkortet, så slipper jag köra runt med en lapp i plånboken, körkortsbeviset alltså.
 
Wroom wroom, tuut tuuut!

KÖRKORT!!!!!!!


Sepia, ett lätt val

För två veckor sedan på Foto C-lektionen åkte vi i klassen till Boulongerparken (en park i Skövde.. som inte ligger så långt från skolan..) i syfte att fota. Vi skulle göra ett fotorepotage, lite svårt att förklara, men det är alltså en bildserie som ska berätta något. Det vi skulle dokumentera var "När vi gör ett fotorepotage", ja ganska svårt egentligen, men det funkade.
 
Vi sprang runt som kor på grönbetet och fotade allt vi såg. En staty, varandra, änder, kanadagäss, glasflaskor, skräp, ja you name it. Sen när vi kom tillbaks till skolan var det dags att redigera bilderna. Jag har alltid svårt att komma på hur mina bilder ska redigeras, men denna gången blev det ett lätt val. Sepia. Det blev "temat" på mina bilder, om man säger så. Fast jag valde att inte göra för mycket, då det förstör bilderna, enligt mig.
 
 
 
 
 
 

Nästan samma sak ju!

Mamma: Vad gör du?
Jag: Äter svamp.. (håller i en banan)
Mamma: Svamp?!
Jag: Meh, menade ju banan!
 
 
 
 

Första inlägget med mobilen

Wihoo! Äntligen har jag en ny mobil. Eller ny och ny, den är begagnad, men funkar lika bra för det.
Tycker det är himla smart att man kan blogga från mobilen, för då kan man hur lätt som helst skriva ett inlägg, direkt när något roligt har hänt och inte behöva vänta i flera timmar, tills man har en dator.

Nu menar inte jag att alla mina inlägg kommer bli från mobilen, för det kommer kanske inte bli så kul/snyggt. Men någon gång då och då funkar det ju :)

Lättroad.se

 
 
 
 
 

Det man inte gjorde igår får man helt enkelt göra idag

Ja, jag som skrev att jag skulle vara så effektiv och duktig igår. Ni tror det gick bra? Nej, inte riktigt. Jag hade ingen ork, vem har det när man vet att det man ska göra är tråkigt.. Ja, så idag får jag ta itu med allt det jag inte gjorde igår. Som att storstäda rummet, kulkul.. Nej, men jag ska inte klaga. Bara man har musik på så brukar det gå bra.
 
Om jag är riktigt duktig och pluggar teori idag, så ska jag belöna mig själv med att baka. Vad vet jag inte riktigt, men jag köpte Polly igår, så tänkte mig en Pollykaka, mums!
 
Oh, på det här avståndet ser man vem det är jag har pärlat ("tavlan" längst in i rummet..).
Detta stökiga rum ska jag försöka få ordning på. Damma, Dammsuga, Torka golv, Byta Sängkläder osv.

Min bakgrundsbild är den snyggaste ever!

 
Ja, denna HUNK har jag som bakgrundsbild. Åh, Darren Criss, varför bor du så långt bort :(?

Lediga Fredag

Idag är det Fredag. Det betyder att det är Lördag i morgon. Och sen Söndag. Men som sagt, idag är det Fredag, vilket betyder att Lisa (jag) är ledig! Yhioo! Kommer bli lika glad varje fredag som jag är ledig, för det är så skönt att bara få vara hemma i en extra dag. Långhelg varje vecka, det är inte helt fel ska jag säga er!
 
Eller ledig och ledig, jag är hemma men jag kan ju inte säga att jag bara sitter i sängen med popcorn och ser på flm. För då skulle jag ljuga (till en viss del i alla fall..). Idag ska jag nämligen:
 
*Plugga Teori
* Göra hemuppgiften i Svenska
* Städa mitt rum
* Dammsuga nedervåningen
* Laga mat (äta bör man annars dör man..)
 
Och massa annat roligt, som jag inte har planerat, men jag känner mig själv och jag vet därför att jag antagligen kommer göra alla dessa saker i PANIK i morgon..
 
 
Medan jag gör alla saker jag måste, så kan ju ni passa på att lyssna på denna låten. Och kom inte och säg att han är dålig, för det är han inte!
Peace..

Hela Sverige Bakar!

Jaaa, snart är det dags att se på Hela Sverige Bakar! Jag vet inte riktigt vad det går ut på, mer än att det är som Sveriges Mästerkock, fast man bakar då (det hörs ju på namnet.. right?). Jag blev helt kär i reklamen. Jag är en riktig liten gottegris och älskar att baka, så jag kände att detta program är något för mig. Bara 13 minuter kvar nu (8.47).
 
P.S. Idag sänds det andra avsnittet av Glee, säsong 4 :) Jag ska se det så fort jag vaknar i morgon!

"Kan vi ta en sväng förbi barnkläderna?"

 
Denna frågan känner nog de allra flesta igen, som har gått med mig på stan. Och nej, det är inte för att jag använder barnkläder, slutade med det när jag inte kunde få igenom huvudet i tröjorna.. Men saken är den att jag är helt besatt av barnkläder. Alltså, nu menar jag kläderna som är för bebisar, eller 0-3 åringar. Det är de kläderna jag tycker om att kolla på.
 
Varje gång vi i familjen ska köpa kläder till någon som nyss har fått barn, så blir jag helt galen. Jag tittar på olika sidor på nätet, går i flera olika affärer, jag kollar verkligen runt överallt. För att jag tycker att det är så himla roligt! Det är som en av mina hobbys. Ibland kan jag komma på mig själv med att sitta och titta på barnkläder, istället för på kläder till mig.
 
Vissa kan uppfatta detta som väldigt konstigt, eller ett Ha-Begär av ett barn. Jag tror att jag kan säga att det är en liten mix av det båda. Men jag har alltid haft en förkärlek till barnkläder, ända sedan jag var liten. Jag tyckte det var jättetråkigt att klä dockorna med dockläder, det var mycket roligare att köpa riktigt kläder, alltså sådana som bebisar använder. En utav mina drömmar är att en dag få designa min egna kollektion med barn/bebiskläder, eller att öppna en butik med bara inriktning på barnkläder.
 

Så fort man hör ordet mår man dåligt..

Magsjuka!
 
Vad tänkte du på när du läste det? Ja, inte tror jag att det var något trevligt i alla fall. Så fort jag hör ordet börjar jag alltid må illa. Det känns som att jag ska spy och jag vill bara försvinna bort från jordens yta ett tag. Även om jag inte mått dåligt innan någon sagt just det ordet, så mår jag illa.
Är det inte ganska ofta så? Att om någon nämner en sjukdom, typ Löss, Magsjuka, Halsfluss, så börjar man genast att känna efter?
 
Nej, jag är absolut inte hypokondiker! Men jag brukar alltid känna av syptomerna till dessa sjukdomar, så fort jag hör dem. Men nu är det ju så att jag mår jättebra, förutom att jag faktiskt har mått illa hela denna dagen och det blev inte bättre av att en kompis och hennes pojkvän inte mår bra (magsjuka förmodligen...:().
 
Nu hade jag tänkt att kurera mig genom att krypa ner under täcket, starta en film (The HungerGames) och bara mysa!

När musiken blir till minnen

Det sägs att man oftast kopplar ihop låtar till speciella minnen. Och jag håller fullständigt med. En låt är så mycket mer än bara en låt. Det är som ett fotoalbum, eller en video, varje gång man hör den låten, spelas det upp en liten video i huvudet, med minnen som man kopplar till den låten.
Oftast är det bara bra minnen, i alla fall för min del. Men vissa låtar får mig att tänka på jobbiga minnen, även om låten är bra. Det går inte att få bort just det där minnet från hjärnan som man kopplar till den låten. Och helt plötsligt blir det så att man inte kan njuta av den låten på samma sätt som förut.
 
Och det händer att jag spelar en sån låt, just för att jag vill tänka tillbaks på det där jobbiga minnet, för det är ett fint minne, samtidigt som det är riktigt jobbigt. Man kan inte bara stänga dörren och låtsas som att det aldrig har hänt. Saker händer av en mening sägs det, eller hur? Så när det händer, att jag vill spela upp det minnet igen, så försöker jag att spela en gladare låt direkt efter. Allra helst en glad barnlåt, som jag gör just nu. En Disneylåt, så att man försöker tänka på hur just den scenen såg ut i den filmen. Då blir det enklare att bearbeta den låten man spelade innan.
 
 

Den stirrar anklagande på mig

Den där orken och motivationen som jag skrev om förut, den har fortfarande inte infunnit sig. Jag är helt enkelt för trött och rastlös för att ens orka bry mig. Men jag måste bry mig. Det går inte att bara släppa allt, för att man är trött, livet funkar inte så.
 
Körkortsboken har legat på golvet och stirrat elakt på mig hela dagen. Som att den anklagar mig för något. För att jag inte tar upp den, trots att den bönar och ber om det. Det är inte alltid så enkelt att försöka hitta den där motivationen. Ibland måste man bara göra saker, oavsett hur man känner och mår. Och just nu är jag nästan på väg att ta upp körkortsboken och krama om den, för att jag försummat den hela denna dagen. Jag ska bläddra i den, läsa varenda liten bokstav, försöka förstå alla regler och bestämmelser. Jag ska skämma bort den. I en halvtimme.. för sen blir det äppelkaka hos grannen!!

Ett fel närmare rätt

Sitter och gör absolut ingenting. Har ingen ork till att göra det som behövs, men jag vet att jag måste. Så jag lyssnar på lite skön musik och försöker hitta motivationen.

Äntligen Lördag.. eller vänta, det är ju Fredag?

Haha, jaa lite förvirrad var jag när jag vaknade i morses. I och med att jag nu har tagit bort Historia B ifrån mitt schema, så är jag ledig på Fredagar. Så himla skönt! Då kan man verkligen passa på att göra saker man annars känner att man inte hinner med på helgen. Jag tar alltså helg på Torsdagar, det var därför jag firade med godis igår.
 
Så idag blir det till att plugga teori, vara med Mormor, redigera bilder och bara vara. Just det, rummet kanske behöver städas också, fast ne ;)
 

Bjuder på en av de seriösare bilderna Felicia fick på mig ;)

Äntligen dags för premiären av Glee´s FJÄRDE säsong!

Yippie! Äntligen! Som jag har längtat! Idag kommer det allra första avsnittet av säsong fyra ut på tv-apparater runt om i USA. Det kommer alltså inte visas i Sverige än, men jag löser det på mitt egna fyndiga sätt, genom att kolla på det på nätet. Så någon gång i morgon kommer det förmodligen att ligga ute.
 
Jag är nyfiken på vad den nya säsongen har för låtar och drama att erbjuda. Detta kommer bli en bra höst, hoppas jag! Eller vem försöker jag lura, det kommer att bli en bra höst!
 
Så för att jag ska fira att det äntligen är dags, så ska jag bjuda er på mina FEM favoritlåtar, bra va? ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja, det irriterar mig fruktansvärt mycket att klippen inte har samma format, och tro mig jag har försökt att fixa det, men det går uppenbarligen inte. Ibland tycker inte jag om dagens teknik!

Godis och teoriplugg

Ja, det är det jag tänkte göra en kväll som denna. Firar att jag har gått på helg med att försöka få in körkortsteorin i huvudet och självklart med lite godis.
Hittade en annorlunda godis idag, som jag inte sett förut. Moffis heter den, förpackningen ser ut som nötcremé, men det står att det ska vara med hallonsmak. Någon som har smakat? :)
 

3x Blaine

Ja, nu är det inte alls långt kvar. Väntan är snart över. Phiuu, som jag har längtat och väntat. Äntligen ska jag få se hela gänget igen, plus några nya medlemmar. Äntligen ska jag få se min alldeles underbara, coola, skönsjungande, snygga Blaine Anderson (Darren Criss)! Den mannen har påverkat mig på många sätt, och det är inte bara för att han är snygg och att han sjunger bra. Nej, det är för att låtarna som han får sjunga i Glee, betyder så mycket. Lyssnar man på låttexterna och sättet han sjunger dem på, ja då får man gåshud.
 
Så denna dagen, dagen innan premiären, så är alla tre låtar framförda av Blaine, My Hero! ;)
 
 
 
 Just denna scen och val av låt, gjorde att jag började gråta. Som ett litet barn. Jag är helt seriös. Jag satt vi frukostbordet och bara grät. Jag får fortfarande en klump i magen av att höra den, men den är så himla bra, så jag får väl leva med den där klumpen ;)

Måndagen i bilder

Ja, jag vet att Wikipedia är stavat välidgt fel...
Började veckan med att orientera med hela skolan uppe på Billingen. Kul, eller nja, tur att man hade sina kompisar att prata med, annars hade jag dött av tristess. Istället för att äta tråkig korv i bröd, så var vi ett gäng som drog till Donken (McDonalds), oh så gott det var! Kände att jag fick massor av energi och det behövdes. För efter maten gick jag, Moa och Felicia till biblioteket för att plugga.. ja, ni hör ju hur himla tråkigt det låter. Fast egentligen så var det inte det, det går snabbare om man är fler. Så vi var klara snabbt och gjorde Skövde osäkert med våra kameror.

3x Egenskrivet!

Idag är det bara TVÅ dagar kvar tills premiären! Whiooo! Snart är det dags att bänka sig vid datorn och mysa ner sig i sängen, för att kolla in vad den nya säsongen har att erbjuda.
 
Denna dagen så tänkte jag att jag skulle lägga upp tre låtar som inte är några covers. Det är snat, Glee har gjort egna låtar! :O Fyra stycken, vad jag vet, men jag har bara valt tre av dem. Dessa låtar passar ju mer in i handlingen, med tanke på att de är skrivna enbart för Glee.
 
Dock tycker jag att Light Up The World och Loser Like Me, är ganska lika. Inte i texten, utan mer i musiken, om ni fattar ;)! Fast det gör inget. De är bra i alla fall.
 
 
 
 
 
 
 

Yo!


Tror att jag ska bli katt i mitt nästa liv. Det ser alltid så mysigt och skönt ut när Trixie ligger och slappar. Tänk att bara få sova, mysa och äta hela tiden. Låter helt enkelt såå bra!

3x Adele i Glee´s tappning

Idag är det måndag och det betyder att vi närmar oss premiären av den Fjärde säsongen med stormsteg. Det är bara 3(!) dagar kvar och jag kommer snart att längta ihjäl mig! Men det är tur att musiken finns på Spotify och Youtube, så att man kan lyssna på låtarna om och om igen.
 
Denna gången tänkte jag bjuda på tre av Adeles låtar som har spelats i serien. Jag tror faktiskt inte att jag har en favorit bland dessa låtar, alla är lika bra! :)
 
 
 
 
 

Heelt (o)normal!

I Tisdags hade jag min första Foto C - lektion för detta läsåret. Det var en riktigt givande och rolig lektion och det kändes riktigt bra med den nya läraren. Vi fick i uppdrag att ta kort på varandra, med hjälp av naturligt ljus, alltså utomhus. Så, jag, Karin och Felicia  blev en grupp och vi fotograferade varandra. Felicia var den som tog mest bilder på mig och det var inte lätt för henne att få mig seriös.
 
Jag känner mig ganska osäker framför kameran, det är därför jag helst vill stå bakom den. Sen så tycker jag det är riktigt kul att spela apa och göra mig till. Så som sagt, det var svårt för henne att få några seriösa bilder på mig.
 
 

 

Kurt och Blaine x3

Ett utav mina absoluta favoritpar i Glee är Blaine och Kurt = Klaine. Inte bara för att deras personligheter passar ihop så extremt bra och att de är som gjorda för varandra. Deras röster är så sjukt bra tillsammans!
Så här kommer tre låtar med Klaine.
 
 
 
 
Detta är nog den sången med Darren Criss (Blaine Anderson) som jag har lyssnat mest på och jag verkligen avgudar denne man! :)
 

I´m A Gleek - Ända ut i fingerspetsarna

Om 5 dagar (alltså på Torsdag..) börjar ett utav mitt absoluta favoritprogram; Glee!!!! Jag följer dem på Facebook så därmed håller jag mig uppdaterad om allting som händer runt serien. Ja, är man en Gleek, så är man.
Eftersom jag är ett så stort Fan, tänkte jag att jag skulle göra något på bloggen, för att fira att den Fjärde säsongen är på väg.
 
Jag tänkte lägga upp tre låtar, varje dag, fram tills Torsdag. Jag hade tänkt att det ska vara ett speciellt tema varje dag. Detta gör jag enbart för min egna skull och för att jag tycker att alla ska lyssna på Glee och se på det, för det är så sjukt bra!
 

Fint väder, men jag sitter inne och.. pluggar!

Ja usch ja. Här i Koberga (Korsberga) är det riktigt fint väder. Jag vet dock inte om det är varmt, men solen lyser och himlen är blå, så jag tycker att det är fint. Men vad gör jag här då, framför datorn? Borde inte jag gå ut och springa runt i solens strålar, med en kamera hängandes runt halsen och ta kort på allt som kommer i min väg?
 
Nej, eller jo, det borde jag. Men det gör jag inte. Jag försöker traggla mig igenom Körkortsboken, vilket inte går så himla bra, som ni kanske märker. Men jag ska allt klara av det, för jag måste! Sen så är jag nog lite trög, för all fakta går inte in i mitt huvud, men det kommer ska ni få se.
 
Nej, nu ska jag fortsätta med att få in massor utav roliga trafikregler i min hjärna, sen kan jag göra mig välförtjänt av en fotorunda :)

Detta betyder mer än vad ord kan beskriva!


Åh, vad ska jag säga? Vad kan jag säga? Detta inlägg fick mig nästan att börja gråta. Jag förstod hur exakt mycket jag saknar min vän Evelina, som är i USA som Au Pair. Usch, det är nästan jobbigt att tänka på att vi är så långt ifrån varandra. Hade jag haft pengar hade jag stuckit för längesedan och umgåtts med henne, men nu går ju inte det. Men jag räknar dagarna tills hon kommer hem igen:)!

Willow Tree - De perfekta presenterna

Jag har alltid haft problem med att veta vad jag ska köpa till mina faddrar/gudmödrar, för jag vill köpa något personligt, något som jag själv har tänkt ut. För något/några år sedan var jag inne på Hackspetten (en butik i närheten av mig) och letade efter en present. Jag blev helt kär i ett par figurer som stod och tittade ner på mig ifrån hyllan. Eller tittade, de har inga ögon, eller ansikte heller för den delen, men det kändes som att de tittade.
 
Figurerna är skapade av Susan Lordi och hon gör dem i något speciellt material som inte jag kommer ihåg vad det heter just nu. Men de är så sjukt fina! Alla figurer har ett budskap, som står både under figuren och på en lapp som man får med. Jag har gett bort typ sex olika figurer av denna kollektion och alla mottagare har blivit lika glada.
 
Så om du vill köpa något som är personligt, leta upp närmaste återförsäljare av Willow Tree och välj ut din favorit. Jag har flera favoriter och jag funderar starkt på att börja samla på dessa, för så fina är de.
 
Här kommer tre av mina favoriter:
 


Visst är de vackra? :)

Född till att resa och upptäcka världen

Jag tror att jag sattes till denna jord enbart för att resa och upptäcka nya spännande länder och städer. I alla fall är det det som jag älskar allra allra mest. Jag älskar att komma till ett nytt land, en ny kultur och bara utforska staden/landet. Det är det bästa som finns, enligt mig!
 
Detta året har jag haft den turen att jag har varit både i New York och Krakow, och därmed upplevt två helt olika kulturer. Något säger mig att jag kommer komma tillbaks till de länderna någon vacker dag och utforska dem ännu mer. Men just nu är mina tankar inne på en helt annan stad.
 
Flaggan är röd, vit och blå. Där pratas det engelska. Man dricker mycket The och äter mycket scones/muffins. De har sevärdheter som Big Ben och Piccadilly Circus. Denna stad anordnade nyss OS. Jag tror att de flesta redan har listat ut vilken stad jag pratar om. London!
 
Jag och fyra av mina underbara vänner har planer på att åka på en weekend till London. Åka på en Torsdag och komma hem på en Söndag. Det låter som ett riktigt bra avbrott ifrån allt vad skola heter. Och som jag längtar. Vi har inte ens bestämt oss till 100%, men jag vet att jag kommer att göra allt för att denna dröm ska bli verklig! Självklart vill jag uppleva den drömmen med Karin, Linda, Felicia och Moa!
 
 

Vart finns tiden?

Gah! Jag har så många idéer just nu, angående blogginlägg. Det finns gott om inspiration till flera olika sorters inlägg, men vart finns tiden? På dagarna är jag i skolan och känner då att jag inte hinner sätta mig ner och göra något inlägg, för då kommer det att bli hur tråkigt jag har det och att jag är hungrig/trött, eller något annat. Sen så är det det där med inspirationen, den finns liksom inte där när jag är i skolan.
 
Om jag verkligen ska lägga ner tid på ett inlägg, då vill jag har lugn och ro omkring mig. Allra helst ska jag ha skön musik på lagom ljudnivå och sitta nerkrupen i soffan eller min säng. Det är hemma som min inspiration finns och jag får ge utlopp för min kreativitet ordentligt. Så nu vet ni det. Jag ska försöka att inte skriva mer sånna här tråkiga inlägg, men jag vill bara att ni skulle ha ett hum om hur jag har det. Om jag inte skriver är det för att tiden inte räcker till.
 
 

Njuter av livet

H&M katalogen ligger nybläddrad på köksbordet, datorns tangenter används flitigt och musiken går på lagom hög volym. Jag njuter för fulla muggar. Det kan inte finnas något bättre än att bara få vara för sig själv i några timmar och att få sluta tidigt på Måndagar.
 
Jag försöker tagga och peppa mig själv inför matchen som är idag, 18.30. Sen finns det mycket som jag borde göra egentligen. Så är det alltisd. Men teoriplugg är något som står högst upp på min lista över saker som måste göras, även att övningsköra står där. Ja, vill man ha sitt efterlängtade körkort så får man allt ligga i!
 
Nu ska jag slappa några minuter till, sen ska jag packa fotbollsväskan och SEN är det plugg som gäller!! :)

Liseberg all day long!


Yey! Förhoppningsvis (om allt går enligt planerna) så ska jag sitta på tåget till Göteborg just nu. Jag ska nämligen spendera denna Lördag, den 1a September 2012, på Liseberg med massor utav fina människor. Det kommer att vara superskoj, för det blir vad man gör det till och jag brukar till slut få det mesta att bli riktigt roligt!
Jag ska åka karuseller tills jag spyr, äta massa onyttigheter, spela och förhoppningsvis vinna på lotterier, jag ska skratta och ha kul med alla mina kompisar!
 
Har med mig kameran, så bilder kommer att komma upp senare :)!

RSS 2.0