Moster Elin och skolan...

Nu får ni inte tro att jag ska skriva om min moster som heter Elin, för det första så har jag ingen moster som heter Elin och för det andra, även om jag hade det så skulle jag nog inte blogga om henne. Kul att blogg om sin moster liksom :)
Nej men Moster Elins är en underbar glassbar/restaurang som ligger i den lilla trästaden vid vättern Hjo, precis i hamnen:) Det är verkligen såå himla mysigt att sätta sig där på en bänk och se ut i hamnen där båtarna ligger och guppar ovanpå de mjuka vågorna en solig dag:) Jag och Jagvarettmonster tog cyklarna (jag lånade en kompis) och cyklade ner till hamnen för att ta oss en glass innan vi började efter den långa håltimmen på 2 och en halv timma typ:) Det var underbart ljuvligt och jag njöt av varje sekund vi satt där nere:)


Varför är inte vi med??

Nu kanske en del tror att jag menar att Anna Bergendahl inte kom med till euorovision, men det menar jag inte. Det jag menar med rubriken är att alla vi 9:or hade cabaré i onsdags och torsdags och idag stod det om oss i SLA. Det stod om alla andra sångare/sångerskor, förutom mig, Missyesbox och jagvarettmonster. Vi sjöng faktiskt om ingen fattade det!!! Det jobbigaste var att journalisten hade skrivit att det var hög klass på de som sjöng, men vi stod inte med, och jag vet inte hur man ska tolka det...


Save Tonight

Det kan man säga att jag vill göra just nu. Hade den sista av fyra förestälningar av 9:ornas årliga kabaret idag:(
Men det är ändå så skönt att det är över, var såå himla nervös när vi skulle upp på scenen. Trodde att hjärtat skulle sprängas eller så, men det gjorde den inte som tur var:)
I morgon ska lilla jag till U-hamn för att gå på student, då min kusin springer ut:) man är ju ledig från skolan så det är ju alltid något:)


Trasiga glasögon..

Man kan bara säga "Bra gjort!" till mig just nu. Jag skulle putsa lite på mina glasögon, för jag såg inget i dem typ och då gick ena bågen av, bara sådär! men det kan nog gå att laga, men nu har jag inga glasögon och det är jätte ansträngande för min stackars ögon och jag som har så mycket läxor att ta itu med...
Fast jag klarar mig, om jag har klarat typ 3 år eller så utan glasögon så klarar jag mig i en dag:)
Det känns jätte störande utan dem, men men...

Jag var ju på Konfirmation igår:) Det var jätteroligt, eller kanske inte i kyrkan, men det höll inte på så himla länge, ungefär 1 timma och det klarar jag verkligen av:) Efteråt så åkte vi hem till bästakompisen och fikade och var allmänt flummiga:) Vi spelade även lite kubb, men vi "stora" tjejer förlorade mot "små" tjejerna.. Fast vi är bäst ändå:) HAHA


I walking in sunshine ohoh...

Så kan man ungefär uttrycka vädret idag, till och med bättre än vad som var i veckan:) Det var ett ganska härligt väder att träna fotboll i idag, men lite svettigt och klibbigt blev det trots allt. Trampade snett med foten - som vanligt - och kunde typ inte stödja på den, men nu går det:) Och det är ganska skönt, för jag vill ju inte vara handikapad när jag ska till kyrkan i morgon för att gå på bästakompisens konfirmation (eller hur det stavas..).
Ska egentligen sitta ute i det fina vädret och plugga lite SO, men det är roligare att sitta hrä.. så jag får väl se hur det blir med det:)



Moped sändes till slakt...

... precis så känner jag just nu. HATAR min moped, bokstavligt talat, den är helt dum i huvudet. Den typ startar inte när jag ska någonstans.. tur att jag kom till och från skolan i alla fall, annars skulle jag fått sykbryt, allvarligt alltså. Har lust att köpa en ny, men det kostar pengar och jag har inte så mycket pengar, eller i alla fall inte några pengar som jag vill spendera på min moped. För de pengarna ska gå till stockholmsresan med alla niorna från våran skola, som går av stapeln den 3:e Juni:)
Dagen för övrigt har varit bra, men nu ska lilla Jag äta mig mätt på tacos som min mamma lagat:)


Fint väder ute idag:)

"Jaa äntligen!!" sa nog de flesta svenskar idag, då det har varit ungefär 25+, i alla fall här hos oss i Västergötland:) Det var så varmt att jag var tvungen att gå ut och lägga mig på studsmattan för att steka lite, man vill ju bli brun av solen när den väl tittar fram, eller hur?:) Det vill i alla fall jag och här ska inte användas något himla "brun utan sol, eller solarium", här ska det vara äkta vara om man säger så:) Alltså att jag ska pligga ute i solen i flera timmar för att få någon färg på kroppen, men det kommer jag säkert att bli, för det brukar jag oftast bli:) Bara det blir en solig sommar så kommer det säkert bli så.. och det hoppas vi på, en solig sommar alltså..
Som sagt när jag kom hem la jag mig på studsmattan och solade, men i stället så somnade jag där i den stekvarma solen.. vilket kanske inte är så jättebra, men det var nog i bara 10 minuter eller så, 10 välbehövda minuter:)
Nu ska jag bara sitta här vid datorn och titta på kläder:)


Enamorada...

Nu tror ni säkert att jag har gått och blivit galen, sen jag nästan körde in i husväggen... men nej gott folk, så är det verkligen inte, jag har bara skrivit ett väldigt fint och bra ord på Spanska, eftersom jag sitter och pluggar spnaskläxa så passar det ordet in.. nämligen kär, inte så för att jag är kär, eller inte än i alla fall, man kan ju bli det på våren/sommaren har jag hört:) Det är ju då det spritter av hormoner i kropparna på oss ungdomar, enligt de vuxna, men jag tror att även vuxna har hormoner som spritter i dem på sommaren. Inte för att man inte kan bli kär på hösten/vintern, för det kan man ju självklart, men det är på sommaren jag tycker att jag ser otroligt många söta kärlekspar gå hand i hand på stranden, staden eller i någon  park. Det är till och med så att jag blir avundsjuk, men vi får hoppas att det blir ändring på det:)



Nu måste jag fortsätta med Spanskläxan, för vid nio är det GREY´S ANATOMY :)<3


"Akta Husväggen!!!"

Så lät det nyss i bilen, när jag övningkörde lite försiktigt, eller kanske inte så försiktigt. I början gick det bra, tills jag kom till att jag skulle parkera - vi har en parkering för mammas bil mellan altanen och gräsmattan, den är inte så stor men en bil får i alla fall plats- och jag släpper gasen, men tänker inte på att jag kanske ska trycka ner kopplingen och bromsen, bilen åker i sakta fart mot husväggen och jag får typ panik.. Men jag han trycka ner bromsen och koppling precis i tid, annars skulle det nog bli århundradets smäll..


 


Kanske inte ska sitta här...

... mitt huvud exploderar snart, men det känns inte som en vanlig huvudvärk, det gör typ on vid tinningarna och pannan, kan ju ha att göra med att lilla Jag blev tacklad ganska hårt igår på matchen och slog i bakhuvudet i marken först.. Hoppas på en vanlig huvudvärk som snart försvinner, för klockan 20.00 ska jag se på Ugly Betty och där efter är det Desperate Housewifes och sen Cougar Town:) En helkväll framför teven:)



Mysväder ute, en blöt och trött Lisa inne..

Usch vilket mysigt väder det är ute, eller mysigt och mysigt, just nu tror jag inte att det regnar (orkar inte vända på mig en gång till och titta ut genom fönstret:))  men jag har i alla fall varit ute i skogen och orienterat med skolan idag, halva dagen i alla fall och då öste regnet ner, men jag hade såå bra sällskap så jag bryr mig inte om regnet:)
Igår så var det ju match för min del och denna gången kammade vi hem vinsten:) Det satt som handen i handsken, jag skrek så jag blev hes typ, men man måste ju få bli glad:)
Nu ska jag snart gå och sätta mig och titta på repriserna av Anna Phil:)


Match på G:)

Om ungefär 10 minuter eller så, så ska jag ta min röda ädla springare (Alias min cykel) och galoppera bort i grynningen.. Eller bara till fotbollsplanen för att spela årets tredje match. Denna gång får vi verkligen hoppas på en vinst och denna gång är lilla Jag taggad till tänderna:) För det var jag ju inte förra gången om man säger så, ursäktar mig återigen till mina lagkamrater för att jag var en sån bitch, det var verkligen inte er jag var arg på. Var bara allmänt irriterad och hade ont i mitt knä, men detta ska inte upprepas, inte idag i alla fall:)


Trött.. väldigt trött...

.. det kan man verkligen säga att jag är, kan bero på att lilla lata jag inte har varit ute och bara suttit vid teven och datorn idag:) Man får ju skylla sig själv lite, men det har inte varit så skitbra väder idag precis.. Nu ska trötta jag gå och sätta mig vid teven, återigen, och titta på något roligt program:)


Lite bättre för varje dag...

Jaa så kan det vara, tittade nyss på min statistik och såg att jag har ungefär 5 unika besökare varje dag, inklusive mig själv då:) Men i alla fall, det är ju alltid något.. och jag nöjer mig typ med det, är ju kul att lite folk läser min blogg i alla fall, fast tror typ att det är mina kompisar och så, men vem bryr sig, jag läser ju deras bloggar:)
Igår så var ju bästakompisen med familj här, det var jätteroligt.. Okej att vi kanske flummade loss ordentligt när vi spelade fyramannakotte med våra systrar, men som sagt: man lever bara en gång!:)
Har ju som sagt berättat att jag ska lägga in mer bilder här och snart så blir nog också det möjligt, fick ett minneskort av familjen när jag fyllde år, så jag kan ta typ över 300 kort med det:) Och det gillas ganska starkt:)
Så det är bara att ha tålamod och vänta och se, för snart kommer det att dyka upp lite bilder:)


Skrattanfall och bära bord, ingen bra mix:)

Hahha.. jag och pappa har precis varit och hämtat vårat bord som brukar ha på altanen. Gud vad jag skrattade, oseriösare får man ju leta efter, allvarligt talat. Trodde att pappa skulle ställa ner bordet och gå därifrån, men han är väl van efter 16 år:) Heheh...
Idag kommer min underbara kompis och hennes härliga familj, älskar er alla:)
Nu ska jag snart äta, ville bara förmedla er mina skrattanfall:)


Tack Alla för en undebar födelsedag:)

Ett STORT TACK till de underbara människor som var och grattade mig igår:) Jag hade en jätte trevlig och rolig dag, hoppas att ni också hade det:)
I morgon kommer min bästa kompis med familj och grattar mig, då de inte kunde komma igår:( Lite tråkigt men jag överlever:)
Ska visa bilder på vad jag fick igår:)

Av familjen:




















Plus ett minneskort till kameran, men har inget kort på det:)

Från släkten:

¨




Dock bara kedjan...


Ena sidan...


Andra sidan...




4 Sånna:)







TAcktack:)<3


  


Grattis Robert/Edward:)

Kom på en liten sak, eller liten och liten.. men men, Robert Pattinson han som spelar Edward i Twilight filmerna fyller 24 idag:) Samma dag som jag fyller:)
Ett stort Grattis till honom:)


Sweet 16:)

Yeah.. Idag fyller lilla Jag 16 år:) Det känns inte som att man har blivit äldre, men man kan ju alltid hoppas:) Fick massa presenter av min underbara familj nu på morgonen, men ska få mer av släkten sen:) Bilder på presenterna kommer nog upp senare idag, eller i morgon:)
Tack alla ni som ringt och skickat sms, man blir så varm i kroppen av det:)
Nehe.. nu ska jag bara slappa lite, resten av familjen drog in till Hjo, på marknad, så nu sitter jag här ensam, men det gör inte mig något:)


Dum, dummare, Domare:)

Hehhe nu fick jag allt till rubirken:)! Jag och Ina ska döma de små söta barnen, eller små och små 9 år eller något var dem nog, men jag är ju fortfarande äldre än dem så det blir lilla barnen för mig, oavsett deras ålder:)
Vi har ju dömt tillsammans ett antal gånger innan så det kommer nog inte vara några problem med det, det enda är väl hysteriska föräldrar som står och skriker på sina barn, längs med sidorna... Blir bara så irriterad, när barnen är så små så går man in för att peppa dem, inte för att skälla på dom om dom gör något fel!! Det fattar väl alla?! Antagligen inte, men jag tycker det är enormt störande när det blir så, vägar inte riktigt säga till, men nu måste jag skynda mig för om tjugo minuter börjar deras match:)
Ha det gött, hej!!:)

P.S. Lilla Jag fyller år i morgon:) (Y)

  Tooo MEEE:)


Tungt som bly

Usch ja, jag är supertrött och orkar inte hålla ögonen öppna.. men det är bara att bita ihop, ska baka en tårta, eller jaa tårtbottnen i alla fall, så att det bara är att fixa med utseendet på den på Torsdag:)
Gårdagen i Skövde var toppen, lite tråkigt sen på kvällen att det blev en förlust till, men denna gång mot Skultorp, men man kan inte alltid vara på hugget.. Och det var verkligen inte jag, herregud, stackars mina lagkamrater säger jag bara:) Men dom har väl lärt sig att stå ut tror jag...
Idag blir det till att titta på Desperate Housewifes och Cougar Town:) I just löööve it!!!:)


Nervis x 100

Idag är det Söndag, för alla er som inte visste det. Det är både skönt och jobbigt att helgen är över, fast denna vecka är jag bara 2 gånger i skolan och det tycker lilla jag om väldigt mycket:) Det är ju kristi himmelfärds dag på Torsdag och då är man ledig på torsdag också, vilket är bra, för då fyller lilla jag år, eller ska man säga stora jag? Det är frågan det..
Nu tänker nog en del att : "Hm.. hon är ju bara ledig två dagar inte tre, ska hon skolka en dag?" men nej, det ska jag inte. I morgon ska jag vara med en heldag på min blivande skola: Ljud-och bild skolan, med inriktning journalistik:) Vilket är både nervöst och spännande:) Sen så ska lilla jag ta bussen till Skultorp, där vi har våran andra match för i år:)


Sprang för cancer...

Jag tycker det är fint och nästan underbart att se hur många tjejer, tanter, kvinnor/damer som ställde upp i dagens vårrus i Jönköping. Och allt detta folket sprang för forskningen av bröstcancer, även jag var en av dem, så nu känner jag mig stolt:)
 
Jag och Hannah Banana började med att gå ungefär en kilometer och gick sedan tre kilometer och joggade/spurtade i slutet:) Lite roligt var det att jag träffade min härliga moster och min kusins underbara fru, de mötte upp mig precis när jag hade sprungit i mål:) (Y)
Nu är det dags att nana för lilla mig, men skriver nog något mer i morgon.
Vill bara tacka underbaraste Missyesbox för den nya designen:)


hahah! varsegod lisababe! :P

min blogg: www.missyesbox.blogg.se
:):)

Rusar mot Jönköping:)

Jaha nu sitter man här vid dumburken som vanligt, det är nästan äckligt hur mycket tid man ägnar åt datorn och chattar med sina kompisar där och inte pratar med dem i telefon. Fast de flesta av mina kompisar finns ju i skolan, men de andra, de som inte bor så närma en, som man kanske inte ser så ofta, varför tar man inte bara fram telefonen och slår dem en plingeling, jag tror att de skulle bli väldigt glada, jag skulle i alla fall bli det:)

Idag blir det att springa vårruset i Jönköping med delar av mitt underbara fotbollslag:) Fy vad det kommer att bli kul, inte att springa kanske, men självaste gemenskapen och att det är så mycket people på en och samma plats:)


Förlust mot Varnhem/Axvall..

Jaha, igår var det årets första seriemtach. Skönt att äntligen komma igång med fotbollen på allvar. Visst är det kul att träna och så, men det skulle bli tråkigt i lägnden att bara träna hela tiden och inte ha några matcher.. oerhört tråkigt faktiskt..
Som rubriken lyder så blev det förlust med 4-2 mot Axvall/Varnhem igår, men vem bryr sig?! Vi gjorde vårat bästa och mer kan man ju som sagt inte göra. Vi tar dem nästa gång, det gör vi tjejer!
Satt bänkad vid teven vid 5 för att se på Grey´s Anatomy och när det ska börja så märker jag att det inte är Grey´s Anatomy utan Unga Mödrar.. Men det programmet är också för himla bra:) Tykcer om att titta på program om unga mammor/föräldrar, vet inte varför men det är väldigt bra och roligt att se att det finns människor i sin egen ålder som faktiskt väljer att behålla ett barn, det är väldigt starkt och modigt gjort av er tycker jag. Så alla mammor över huvud taget ska ge sig själva en stor kram, eller en klapp på axeln om man föredrar det:)
Nu ska jag ut till min syster som håller på och målar något, en hylla eller något:)


RSS 2.0