Läxor på lovet.. INTE okej!

Ibland undrar jag hur vissa lärare tänker. Man har ju lov för att slippa behöva tänka på skolan och läxor hela tiden. Och då får man läxor på lovet! Hur tänkte han där, tror inte att han tänkte alls...
Vi har en provdel, VG/MVG uppgifter, som vi ska göra tills på Tisdag. Usch..
Jag orkar inte sätta mig med den nu, men det måste jag. Ska vara borta tills på tisdag, så det är bara att sätta igång.. YEY!!! not..

Man tar in möblerna, därför ställer man tillbaks klockan..

Var det bara jag som glömde av att man skulle ställa tillbaks klockan idag?
När jag vaknade var min klockan tjugo i tio, så jag bestämde mig för att gå upp. Man kan ju inte ligga i sängen hela dagen.
Men när jag väl kom ner så tittade mamma frågandes på mig och undrade vad jag gjorde uppe så tidigt. Klockan var ju tjugo i nio. Jag bara stirrade på henne och kom på att vi faktiskt skulle ställa tillbaks klockan i natt..
Jaja, man kan inte alltid vara smart. Men nu vet jag det i alla fall. Så jag har ställt om alla klockor som behövdes ställas om, så att man inte gör samma misstag igen :)


Mera pärlor...

I Onsdags så hade vi fint besäk här hemma. Det var min kusin och hennes två busungar. Riktigt roligt, då man inte träffar dem så ofta, även om vi bor bara några mil ifrån varandra.
Jag och busungarna satte oss ner och gjorde lite pärplattor. Alltid lika roligt att göra det med någon annan, även om de är yngre än en själv.


Gjorde en Toad med gula färger, till M. Dock blev strykningen på liiite för häg värme, men men.. hon tyckte om den i alla fall :)

Blev en Blixten McQueen till T, då detta är hans största "idol". Han var riktigt stolt och glad över den :)


Lille T gjorde den här, med lite hjälp av mig :) Jag tycker att den blev riktigt fin faktiskt :D


Gjorde en Banan till kusinen, som har gjort en beställning :)

Rosa gris och färgglada aliens...
Säg hej till Valerie och Valter..


You had me at Hello..

För någon vecka sedan fick jag en onaturligt stor inspiration att gå ut och lägga en pappersbit i vattnet.. så jag gjorde det, och skrev på den några sanna ord. Så att DU vet: "Du hade mig vid Hej!"
P.S. Ignorera det väldigt stooora mellanrummet mellan de två sista bilderna. Jag har försökt få det okej, men min dator vill inte sammarbeta..


Ny inspiration..

Jag har haft lite uppehåll i pärlandet, men nu har jag lagom mycket inspiration till ett tjugotal pärplattor i alla fall. Man måste ha ork, tid och inspiration för att det ska gå bra att pärla. Inte bara skicklighet.
När jag letar mönster, söker jag på Google - bilder och Deviantart, där hittar man riktigt mycket inspiration och roliga idéer.

Jag har sedan förrgår gjort fyra pärlplattor, men strykt fem, då jag hade glömt att strycka en sen i somras.
Jag har länge tänkt göra en svamp med lite reagee-stil och det har jag gjort. Men jag spann vidare på detta grön,gul - röda temat och gjorde en mustach, pacman-spöke och ett kassettband.


Alla Röda,gröna och gula saker..


Diamanten som jag gjorde i somras, men strök idag (seg...)

Och sen till slut en bild på alla de fem alstrena som jag har knåpat ihop. Ganska nöjd faktiskt.

WeHeartIt

Jag täntke tipsa om en väldigt rolig, fin sida, där man kan titta på massa olika kort, bilder, som folk har tagit eller hittat, som de sedan har laddat upp på denna sida. Det finns bilder på vad som helst och man kan hitta så fina och inspirerande bilder och fina texter.

Gå bara in på WeheartIt.com och börja inspireras :)


"Det gör jag i morgon.."

Jag är den grymmaste av alla människor på att skjuta upp saker tills tiden snart är slut. Som exempelvis med läxor. Jag kan tycka att jag har hela veckan på mig, om inte mer, och sen sitter jag där på Söndagen, eller dagen innan läxan ska vara klar, och får panik för att jag inte kommer klara av att göra färdigt den i tid.
Det finns ett till exempel; städning. Mitt rum är som ett slagfält, du får kryssa fram mellan olika saker (kläder...) för att komma fram till sängen, oftast. Jag lovar alltid mamma att jag ska städa och sen orkar jag inte.

Jag har kommit fram till varför jag är så bra på att skjuta upp saker:
1. Jag är väldigt väldigt lat!
2. Jag tror att det ska vara lättare och roligare dagen därpå!
3. Datorn och tv:n är mycket roligare!

What makes you beautiful...

Satt och kikade lite på Youtube för att hitta något kul att lyssna på och råkade snubbla över denna härliga låt. Jag har läst om One Direction, men inte lyssnat på dem. Varför vet jag inte, men nu kommer jag i alla fall inte sluta lyssna på denna låt.. Såå himla skön och man blir så glad utav den :)Den biten vid 2.25, gör hela låten såå himla bra :)


10 tecken på att du är kär!1. Du känner dig avundsjuk när du ser personen med någon annan
2. Du kan läsa sms från personen om och om igen
3. Du känner dig ibland lite osäker när du är med honom/henne...
4. Bara av att höra hans/hennes namn ler du
5. Du kan sakna personen, fast ni precis har träffats
6. Du börjar lyssna på låtar som påminner om personen
7. När ni är med massa andra, fokuserar du bara på den personen
8. Du älskar att känna personens lukt
9. Du ler för dig själv när du tänker på honom/henne
10. Medan du läste detta, var det bara en person du tänkte på om


Jag vet att jag i alla fall endast tänkte på en person under tiden som jag läste detta ;)

 


Spice 'n Rice

Sitter på textkommunikationen och ska komma på ett bra reklamkoncept till en restaurang. Antingen påhittad eller inte. Jag valde en icke påhittad. Alltså en som redan finns ;)
Jag valde Spice 'n Rice, för det är såå gudomligt gott där :) Men nu ska man bara komma på något snyggt man kan skriva och sånt...


Mumma!! Blev riktigt sugen på att gå dit efter skolan idag, men har redan ätit där TVÅ gånger på mindre än EN vecka! Såå.. jag får hålla mig till den läskiga skolmaten istället....


Nya Teckensnitt...

Blev lite sugen på att ladda ner nya teckensnitt när jag såg ett inlägg på Keela.se. Sagt och gjort, jag laddade ner teckensnitt GRATIS ifrån Dafont.com och hittade massor av snygga teckensnitt.
Tänkte visa er dem..


Satte ihop ett litet fint collage med alla teckensnitt jag skaffade hem :)

Nu: Frissan....


Nu blir det att åka till grannbyn och klippa sig.. Vet dock inte vad jag ska ha för frisyr, eller om jag ska behålla den jag har nu.. Hm.. stoora problem lilla jag har.
Kom på att jag inte visat mitt hår, har ju färgat det till en lite rödaktigare färg. Och jag gillar det, stenhårt! Det syns dock inte så himla bra på bilden, men det är liite mer åt det röda hållet än åt brunt :)!


Hemma igen...

Nu, efter flera timmar sittandes i en bil, är jag äntligen hemma. Men föredrar nog bilens sköna 20 grader, jämfört med husets 13 grader. Jaja, så blir det när man inte eldar på en hel helg. Men snart är det varmt och skönt i huset, tills dess får man sitta med täcke och filt på sig.
Nu står det svenska på schemat, i alla fall i någon halvtimme eller så :)


Hello Norway :)!!

Efter några långa timmar i bilen, med ett fåtal raster, så är vi äntligen framme i Jessheim. Vi har precis chekat in på hotellet vi ska bo på under helgen, och snart bär det av till min systers praktikplats. Ska bli kul att träffa henne efter alla veckor, men snart är hon hemma igen.
Har tillgång till internet i 24 timmar här på hotellet, så får se hur mycket jag hinner uppdatera :)


FikaTajm

Jag har kännt att jag var tvungen att ta en liiten paus i bloggandet, men nu är jag tillbaks igen :) Dock åker jag till Norge i morgon, där min syster har 7 veckors praktik.. så efter helgen blir det nog liite mer bloggande :)

Idag har jag i alla fall fikat med lilla Lovisa, det var riktigt mysigt, och riktigt gott fika :)

Det blev riktigt mastigt, så nu vill jag nog inte fika mer på ett bra tag :)


RSS 2.0