Nu kan man få lyssna på jullåtar..

Jag är en sån person som har något emot att börja lyssna på julmusik, sätta upp julsaker, som adventstjärnor/tomtar, innan första advent. Varför vet jag inte, men det känns helt enkelt fel, så nu är det helt okej att lyssna på jullåtar och sätta upp vad man vill för julpynt, förutom hemska kulörta ljusslingor, gör inte det för allt i världen!!! Det ser ju ut som en bordell då...

                    


Ny design :)

Som ni ser så har jag fixat en ny design, eller jag har bara kopierat den och klistrat in:) Men jag ville byta lite, det kan vara bra att ha lite nyare saker ibland :)

Designen kommer ifrån SnyggareBlogg.se


Bild på mig..

Medans jag var ute i det kalla, men oerhört vackra vädret, så skulle jag ta ett kort på frosten som var på ett fönster till ett av småhusen vi har på våran tomt och det resulterade i det här:



Ett fint vinterkort + ett hyfsat kort på lilla sjuka jag :)


Vill till skolan!!!

Vissa dagar vill man bara hem ifrån skolan, hem och lägga sig i sin varma stora säng. Medans andra dagar så vill man bara till skolan, och det är när man sitter hemma och inte riktigt vet vad man ska göra eller vad man orkar göra.
Just nu är jag 50% säker på att jag har feber, inte hög feber, men ändå feber. Jag fryser, och det är ändå 24 grader i huset och jag har tjocktröja och raggsockar på mig.. Jag vill inte vara sjuk, det är en plåga att bara gå hemma, för en person som lätt blir rastlös.. Vad ska man hitta på, vad ska man göra? jag har spelat The Sims 2 i kanske två och en halvtimme och funderar verkligen på att starta spelet och spela någon timme och sen gå upp och lägga mig och vila...


Fotostund i -17

Sjuk även denna vackra dag. Det är nog ganska bra, att jag är hemma alltså, för nu börjar jag att snora något fruktansvärt och det är ju inte så kul att sitta i skolan och snora. Nej, usch inget mysigt det inte...

Var ute och tog några fina vinterkort i det kalla vädret. Hela 17 minus hade vi idag!! Det är ganska kallt, fast om man tänker på hur kallt det är längst upp i Sverige, så tycker man ju synd om stakarna.

Här kommer de fina korten jag tog :)













Mys i sängen med halstabletter och en bok..

Usch.. då kan man säga att min dag har varit hitills. Vaknade igår med värsta ont i halsen och i morses så kunde jag knappast prata, jag lät som en strypt kråka eller något annat jobbigt djur. SÅ jag fick allt stanna hemma idag, dock lite synd eftersom idag så hade vi hyfsat roliga lektioner, men jag får inte vara sjuk på Onsdag, för då är det FOTO som gäller :D
Fast jag var ganska omtänksam när jag beslöt mig för att inte gå till skolan, jag tänkte på alla mina klasskompisar, som inte vill bli nersmittade av mina bakterier så här innan jul!! :D


Nya istiden!

Snart tror jag att det blir en ny is/vinter tid här i Sverige. Vi har så mycket snö att vi kan skänka till någon om någon vill de. Jag tycker om snö, men det får ju vara någon måtta på det. Eller hur?



Bild från förra året..



Copyright

Copyright på alla mina bilder!!!


Med hjärtan som huvudtema :)

Här kommer några av bilderna som vi har tagit till vårat Kärlekstema :)



















Mitt tidsfördriv just nu...

Medans F och M, tar kort till vårat projekt (Kärlekstema, vi tar kort på olika sorters hjärtan..), så sitter jag och söker på namnstatistiken i Sverige. Det är verkligen jättekul att se hur många som heter tillexempel Lisa, eller Mats. Ja, men ni vet, man tänker på vad sina framtida barn ska heta :)



Love It

Kan inte sluta lyssna på Andreas Carlssons version av All I Need Is You. Okej, idolerna framförde denna väldigt bra, men jag vet inte riktigt, det är något speciellt när han sjunger den. Han har en sån söt röst och den gör så att man blir varm inombords :)


Ni är starka och modiga!!

Jag har precis tittat in på michas blogg och jag vill bara säga att jag beundrar henne något fruktansvärt. Det är inte bara det att hon fick sitt barn i ung ålder, det är det att hon har fått tagit emot så många elaka/hemska kommentarer, och hon har inte tryckts ner av dem. Hon är så modig och stark! Jag ville bara säga det, för det kan inte vara enkelt att vara ung och mamma, i SVerige idag..


En klänning till jul...

Nu har detta dilemmat börjat härja i min hjärna: vad ska man ha på sig på julafton/juldagen? Ska man köpa något nytt, eller ska man använda något man redan har hemma i garderoben?
Jag satsar nog på det förstnämnda, det finns inget roligare än nya kläder och speciellt klänningar, då jag inte brukar använda klänningar så ofta.
Så här kommer lite förslag till mig själv:







Ja, det var de klänningar jag tittat på just nu, tycker mest om den sista:) Det är ju ändå så till jul jag ska ha den, och då vill man ju ha lite rött i :D


Andreas Carlsson vs Idolerna :D

Alla 10 idolfinalister har tillsammans med Andreas Carlsson spelat in singeln All I Need Is You, och han har även spelat in den själv, där det bara är han som sjunger.


Vilken är bäst? Bara Andreas eller Idolerna?:)



< object width="640" height="385">

Nynazister

Idag ska jag sitta i två hela timmar på en föreläsning, av och med Nynazister som har hoppat av. Jag tycker att det låter grymt intressant och spännande, men sen får man ju se om det är spännande och intressant. De kanske är jättetråkigt och inte alls kul, men man måste ju tänka positivit och inte negativt :D

Vill egentligen lägga upp en bild på något som har med detta lilla inlägg att göra, men det känns inte som någon bra idé att lägga upp en bild på nazisternas ledare eller något annat, så därför blir det ingen bild till detta inlägg:D


McJustReallyReallyReallyHot!


4 bra skäl till att titta på Grey´s Anatomy

Mohaha.. Jag har kommit på 4 riktigt bra skäl till att titta på Grey´s Anatomy.
De stavas Justin Chambers, Eric Dane, Patrick Dempsey och Jesse Williams :D
Ja, jag vet, jag är killgalen, men bara i snygga killar, både på in och utsidan!

Justin Chambers:



Eric Dane:



Patrcik Dempsey:



Och sist, men inte minst: Jesse Williams:


Lägg märke till den svenska flaggan på hans tröja (Y) :)


Självdestruktiv?

Vet inte vad det är för fel på mig just nu. Jag bara skadar mig hela tiden, det är som att jag skadar mig med flit ibland. Fast det gör jag ju självklart inte, det är ju vädigt onödigt.
Men jag liksom ramlar, trampar snett, har ingen styrka i ena armen, ja ni fattar! Det är ganska störande, jag trodde att Gud gav oss två ben för att vi skulle kunna stå på dem och inte ramla hela tiden, så som jag gör.
Klumpåldern kan det också vara, när kroppen växer snabbare än vad hjärnan hänger med :D
Gud, vad jag babblar på om ingenting, jag känner bara ett behov att skriva av mig lite, är man lite trött så blir det oftast så :D


Tusen gånger om..

Lyssnar just nu på Gubben I Lådan, av Daniel Adams Ray. Det ska jag säga er, att Snook, de var inte någon höjdare, men Oskar och Daniel, de är riktigt duktiga killar det :)

Min arm har fortfarande inte vaknat, jag får väl stå ut med det..


Jag är pigg, men vissa delar av kroppen sover..

Allvarligt talat, jag får hjälpa min vänsterarm att röra sig. Jag har liksom ingen ork i den, och det har jag inte haft sen i morses. Det är riktigt störande, då jag höll på att tappa ut katternas äckliga mat, rakt på lilla Trixie! Och det är inte snällt.
Upptäckte i alla fall en hård kula, eller så i min arm, men det är nogi inte farligt...


Girltalk!

Inget går upp emot att prata i telefon med någon som man inte träffat på länge. Okej, man kan sms:a, prata på msn ja ni vet, men det är inte ofta man verkligen ringer och pratar med någon! Eller det händer väl, men det är ofta man inte hör rösten på den man pratar med:)
Så justnu sitter jag och bloggar, samtidigt som jag pratar med min kusin i telefon :)


Man längtar till julen, men även till sommaren :D


Cause you're amazing just the way you are..

Jag har funderat lite på det här med hur man ser på sig själv. Alltså, hur man tycker att man ser ut och sånt. Jag har kommit fram till att ungeäfr 75% av alla gånger jag står framför en spegel, så nedvärderar jag mig själv. Jag tycker att jag har för stor näsa, för buskiga ögonbryn, är för finnig, ja ni fattar. Men om man då frågar någon annan så får man ju svaret att, nej du är inte det minsta ful, och jag hittar inga fel på dig. Då brukar man oftast bli arg, eller i alla fall irriterad, och säga att det är bara som du säger för att inte göra mig ledsen. Men den personen som säger att man är fin, säger att h*n lovar att du inte är ful. För det finns ingen människa som är precis felfri och perfekt, men det finns heller inte någon människa som är ful, eller mindre värd för att det inte ser ut på ett visst sätt.
Kom ihåg detta!: Det finns bara en som ser ut som dig i hela världen, och det är DU själv, för du är unik!<3

Som Bruno Mars sjunger:

When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
Just the way you are


Bara för att bevisa att jag visst kan tycka att jag är fin de 25% jag står framför spegeln, så ska jag slänga in ett kort:)



// Lisa


Olas nya skiva Ola..

Olas nya skiva heter Ola, och är en skiva som inte har så många bra låtar, men de som är bra är verkligen bra och i riktig Olaanda. Jag gillar hans musikstil skarpt, men i denna skivan så var det ibland inte den vanliga stilen, utan någon annan, och det lät bara konstigt.



Här kommer recensionen på skivan :

1. All over the world- En riktigt bra låt som man blir lite glad och pigg av. Kanske ingen låt som man lyssnar på alldeles för mycket, men någon gång i veckan funkar helt okej.

 

2. Unstoppable – Denna låt tycker jag personligen har blivit alldles för uttjatad, men den är en himla klämig låt, som man mer än gärna sjunger med i. Och man har lätt för att känna igen den.

 

3. You´re that girl -Detta är en låt som jag gillar skarpt. Den beskriver verkligen kärlek från en kille till en tjej. Riktigt fin text och låten i sig är riktigt skön att lyssna på. Denna låten lyssnar jag på ungefär en gång om dagen, sen förra veckan och den är redan en av mina absoluta favoriter.

 

4. Riot – Versernas melodi är lite för lik en annan låt, som jag tyvärr inte kommer på namnet på just nu. Och refrängen sen då, den är en riktig katastrof. Nej, detta är ingen ”Ola” låt, den är mer för Taio Cruz eller någon annan artist som gör halvtaskiga låtar.

 

5. Overdrive – Sommarplågan 2010? nej, men den kan nog lätt ta hem priset. Inte för att den är dålig, utan att radion antagligen tyckte att den var så bra att den skulle gå minst en gång varje timma. Så jag har blivit lite för trött på denna låt, om man säger så. Men annars så får man tillbaks sommarminnena till denna låten.

 

6. Beautiful Rain – lite för lam låt för min smak. Men verserna är riktigt bra, och ibland så når Ola allt sin höjdpunkt i rösten och då ryser man till lite. Annars så var låten inte så bra.

 

7. Busy Doing Nothing – En låt som verkligen fastnar på hjärnan och blir en riktig plåga. Det enda som var bra med denna låt var Olas underbara skratt, som dyker upp några gånger under låten, annars fanns det inget bra.

 

8. Still Remember – Inte så bra vid vissa tillfällen, med vid andra tillfällen så blir den hyfsat okej. Det är varken bra eller dålig, den är helt enkelt bara Okej.

 

9. Let It Hit You – I början låter den väldigt likt början till en Jason Derulo låt, men med en thouch av Ola på det hela. Men sen blir den lite mera Olaaktig och man kommer på sig själv med att man sitter och diggar med i musiken och blir lite gladare. En uppiggande låt, som man blir riktigt glad av.

 

10. Twisted Memories – En lugn låt, som är perfekt om man vill somna framför datorn. Jag tyckte inte om den, men jag är inte så mycket för ballader ska jag då säga.


Ja, jag vet att det känns som att jag totalsågar skivan, men så är inte falet. Det var bara det att en del låtar inte riktigt föll mig i smaken.

Skivans bästa låt= Let It Hit You och You're that girl får slåss om förstaplatsen.
Skivans sämsta låt= Twisted Memories, ingen låt som jag tyckte om.
Skivan får 3 av 5 Ola :




Jag tycker att omslaget var riktigt påhittigt och väldigt gulligt. Det känns som hans tre personligheter:)



// Lisa


Ola!!

Sitter och försöker lyssna igenom Ola Svenssons skiva, som helt enkelt heter Ola, och inget mer, eller mindre.
Hade tänkt göra en recenssion på den, så att min blogg kommer igång lite igen. Jag känner mig så himla tråkig, och nu ska jag bestämma mig för att skriva MINST ett inlägg per dag:)


Trött...

Hej, det var längesedan!

Jag kan börja med att säga att jag inte har haft någon ork eller lust till att blogga, varför kan jag inte riktigt ge er svar på, för jag vet inte ens själv varför. Jag har haft en händelserik helg, som verkligen var toppen, på alla delar!
I Lördags var jag på 60 - års kalas, till min kompis pappa, och hade det jätteroligt/trevligt i det sällskapet jag var i:) Var även på öppet hus för min skola, men det är inget kul att skriva om, så det struntar jag i :)

Så vifår se om det blir något mer inlägg snart, men jag ska försöka:)


7½ timma kvar tills helg!!

Ska sitta i denna tråkiga skola, nej nu överdriver jag allt, men jag e bara allmänt trött och orkar inte sitta och plugga idag. Vi ska ha matteprov idag, och jag kan typ ingenting, känns det som..

Efter skolan blir det att sova hos en kompis och ha lite mys med henne :)


Va, har vi spanska idag :O?

Fick värsta choken när J kom och sa att vi hade spanska idag, jag som var helt inställd att det var i morgon, så nu har inte jag gjort min läxa :/ Det känns ju lite sådär, för jag trodde att vi hade Engelska, eller Matte eller något annat idag. Nu blir jag oerhört irriterad på mig själv som inte kollat upp det i förtid, för vi har ju liksom nya scheman, och då kan det inte vara så lätt att hålla koll på allt...


Lssermannen, en sjuk människa

Har suttit i tre timmar nu och skrivit en rapport om Lasermannen, den "gamla" om man säger så. För det finns ju två stycken, han som dömdes, eller om han bara ställdes inför rätten idag. Ni vet han som sköt människor i Malmö.
Det var riktigt intressant att läsa om Lasermannen, men min slustast är att han var hel sinnesrubbad!!

För övrigt så har vi idag i skolan skaffat en fotoblogg, som heter Fotalitemera, lite drygt och knäppt namn, men det har ju med foto att göra :)


Kör försiktigt på vägarna..

Idag har det snöat rejält hela dagen. Det har yrat, blåst och varit allmänt kallt.
Jag är så glad att jag har köpt ett par riktiga vinterskor, som även är snygga :)
Fast jag älskar snön, fast inte när det är så kallt..



Se bara hur fint det var förra året.. :)


Mina skor!!

Här kommer två bilder på mina nya skor/kängor :)
Helt enkelt mina Madickenskor!! :)

   


Pärlor överallt

Under lovet började jag med att ta upp mitt barnsliga intresse för rörpärlor, det är ju så fantastiskt roligt. Man kan ju göra vad som helst för mönster med pärlor, alltifrån Mario till små söta cupcakes.
Nu ska ni i alla fall få se min fina konst här:)


Små fotspår som går upp i mitt tak!

 
Alla mina pärlor, här är det ordning och reda som gäller.. inget slarv i mina pärlor!


En fin liten Hello Kitty, som jag blev beordrad att göra av mitt ena kusinbarn..


Små söta UFO:n, en del är lite handikappade, saknar ben och sakerna på huvudet :)


Monster i alla dess former och färger..


Kommer inte ihåg vad den här sötsaken heter.. men söt och enkel att göra :)


Ett pacman-monster :)


Ett fint hjärta som mitt ena kusinbarn har gjort till mig, för att jag gjorde en Hello Kitty till henne:)


Yoshi och en pratbubbla med texten HI! :)


Bebis Yoshi och en pratbubbla med ett hjärta :)


Ett kasettband :)

Det var det jag har gjort hitills :)


Musik = den nya kategorin

Jag har tagit mig i kragen och skapat lite olika kategorier, som jag tycker att jag bloggar om. Inte hela tiden, men då och då liksom.
Min nyaste kategori är Musik, där jag kommer att lägga upp lite youtubeklipp, tips på bra låtar/artister, ja med mera helt enkelt :)

                         

Ung och bortskämd!

Ikväll klockan 20.00 börjar den nya serien på Svt1, som heter Ung och bortskämd.
Det handlar om tio ungdommar som blir "curlade" av sina föräldrar jämt och ständigt, och med curlade menar jag uppassade. De kan inte sånt som man ska kunna för att flytta hemifrån, för det har deras föräldrar gjort hela deras liv. Ungdomarna är i åldrarna 18 - 25 och de ska alla tio bo i ett hus och lära sig de sakerna man ska kunna för att sköta ett hushåll. Varje vecka får de ett uppdrag, som att jobba, eller något liknande. Deras föräldrar bildar den hårda, men rättvisa juryn, som skickar hem en av alla ungomdar, beroende på hur de utförde uppdraget.
Den personen som stannar sist kvar i huset vinner en jordenrunt resa.


Mine - Taylor Swift

Har helt snöat in på Taylor Swift och hennes musik, och hennes musikvideor. De berättar liksom en berättelse..
Denna lilla berättelse är riktigt bra, och så är låten en grymt bra låt!!

 


Skjortan som jag vill ha :)

Här är en bild på skjortan som jag skrev om i det förra inlägget:)



Den är väldigt militäraktig, men den är verkligen skitsnygg :) Tycker jag alltså :)


I will always remember the 5th of november....

Nyduschad och allmänt fresch, sitter jag i min härliga morgonrock och tittar bloggar och även bloggar själv, som ni märker. Älskar att duscha, men dock är det så tråkigt att ta sig tid till att göra det. Nu var jag ju i alla fall tvungen att duscha:)!

Har shoppat i Skövde idag:) Det blev ett par Madicken inspirerade skor, sånna högre med snörning, såå sjukt snygga! Hittade även ett par militär gröna byxor, men de var tyvärr för dyra för min plånbok just nu:) Även en skjorta i militärgrönt, såg jag men köpte inte :)


My name is Luka..

Radion går varm med Suzanne Vegas sköna låt, My name is Luka. Den är ju bara för go och skön. Brukar inte spela särskilt högt på radion, men om det kommer en skön låt som jag tycker om, så är det klart att man måste höja :)

Nu ska jag fortsätta med att måla av mönster :) Ni får se vad det är senare..


Inget glammigt storstads liv...

Medans jag sitter i sängen, med datorn i knäet, kan man höra hurdet slamrar och brötar på nedervånigen. Det är för att det är en reperatör hos oss, som ska laga våra tvättmaskin som gått sönder. Har inte haft tvättmaskin på 1 hel vecka!! Men vi har kunnat tvätta kläder hos våra grannar, så det är ju helt okej:)

Orkar verkligen inte blogga så mycket nu, men jag ska försöka komma på något roligt som jag kan skriva, för annars kommer det bara bli samma skit och korn som förut, och det orkar jag inte med. Man kan inte bara skriva om vad man har gjort, för jag har inget glammigt storstadsliv, mitt liv är ett vanligt Svensson liv, och thats it!


RSS 2.0