Like a Skyscraper


Vill ha denna låt på mitt bröllop..


BioTajm!


Stockholm :D

Med lagom mycket resfeber i magen, sitter jag nu här. Jag har packat (yey me!), och snart blir det duschen. Hoppas på lika fint väder i huvudstaden, som det är här hemma just nu. Soligt och bara lite blåsigt.
Min kamera (pappas) följer med på resan, så räkna med en hel del kort sen, både ifrån konserten och även ifrån STockholm i sig självt.
Jag är såå himla pepp på att åka till Stockholm! Har inte varit där sen förra sommaren.. Sjukt.. HAr bestämt att jag ska åka till Stockholm MINST en gång om året, såå underbart :)


Bild ifrån Stockholm förra året...


Tomorrow it´s Groban Time!

I morgon halv tolv, 11.29, går tåget ifrån Skövde till Stockholm. I en utav vagnarna kommer jag, Evelina, Lovisa och Malin befinna oss och verkligen tagga gärnet! I morgon är det nämligen dags för Josh Groban Konsert! Och hjälp, vad vi har längtat! Och nu är dagen äntligen här!
Och jag som inte ens har packat.. Oups...
I morgon kommer det att vara konsert och sen ska vi tjejer ut och göra Stockholm på lördagen, detta kommer bli helt Amazing!Lyssna och nut gott folk.. lyssna och njut..


Timbuktu "Citat"

Sitter här i min stora, varma, sköna, mysiga säng och lyssnar på lite Timbuktu. Låten för dagen är Resten Av Ditt Liv med den lilla gossen. Så himla skön musik han spelar/sjunger.
Lyssna på denna, och lyssna riktigt noga på det sista han säger :)"Aldrig någonsin igen kan komma ihåg en pin-kod, asså aldrig, även när du får en ny"

"Och må din klocka alltid gå tjugo minuter för sakta så att du alltid kommer för sent"

"Och må köttätande myror äta upp dina ögonlock så att du alltid är trött Och även när du är pigg så ser du väldigt väldigt väldigt trött ut.."

"Och må dina hårddiskar för evigt alltid krascha"


Ser du stjärnan i det blå? Ja, den lyser för oss två..


Höstens FeelGood Musik

Nu när hösten kommer så blir det lätt att man blir trött och hängig, på grund utav de mörka mornarna och kvällarna. Men min medecin på det är: MUSIK!! Inget hjälper bättre än musik. Musik är som en drog för mig.
Här kommer några låtar som jag inte kan vara utan..Det kommer att komma upp mer låtar, inom kort :)


Pigg som en lärka!

Jajamensan! Nu är det andra bullar som gäller! Nu är vi friska här. Eller nja, inte riktigt. Men det känns så. Fick en hostdämpande medecin utskriven av farbror doktor, som det är liiite morfin i, som gör en liiite sömnig. Stark är den också. Jag säger bara; Wow, vad det brände i gommen och halsen, men den gör underverk.
Jag som igår satt på toarummsgolvet och trodde att mina viktiga organ skulle hamna i toalettstolen och nu sitter jag här. Pigg som en lärka, och tänker sitta uppe länge länge, och spela lite Sims3.
Egentligen, kanske man ska sova, men nej.. sömn är för veklingar ;)


Mitt besök hos Farbror Doktor..

Idag halv sex bar det av in till Hjo, för att få lilla mig undersökt. För det är ju inte kul att gå runt och inte veta vad man är för sjuk. Det är till och med värre än att veta vad man är för sjuk.
Halv sex var vi där, klockan sex fick jag komma in och bli undersökt.
Och vilken undersökning sen!!

Först fick jag ta djupa andetag, medans läkaren lyssnade på mina lungor. Sen gick han, och kom tillbaks med en nål, som han stack i mitt finger. Blodet bara sprutade, trodde att jag skulle förblöda.. Sen blev det att ta feber. Hatar det, oavsett vart man tar den.. Jaja, feber hade jag ingen i alla fall, inte just då. Sen fick han för sig att undersöka min näsa. Jag bara "Hallå! Det är ju inte där jag har ont?!". Men han stack upp ett mikroskop, eller vad det nu är och tittade i min näsa, fräschy, verkligen. Sen kom han med en lång tops, med en tunn tunn ståltråd på, och stack upp, långt in i näsan..

Jaa, usch säger jag bara.. Och allt detta fick jag stå ut med.. Jag får besked på Fredag vad det kan vara, om jag ska få någon medecin eller inte..

Längtar verkligen till skolan just nu..


Saker som måste göras..

Även fast man är sjuk, och ligger hemma hela dagarna, så fortsätter ju resten utav världen att leva. Som tillexempel skolan. Ja, tyvärr fortsätter den också. Ger en nya uppgifter, och inlämningar, som man sedan får panik av för att man känner att man inte kommer att hinna med allt.
Jag är en sån person som oftast skjuter saker framför mig, för att det är för jobbigt. Men när jag nu kommer tillbaks till skolan, så måste jag vara hemma och plugga hela tiden, ungefär.
Så nu blir det till att läsa lite om kilskrift, då jag har ett grupparbete med några andra, som ska vara inne i morgon..


Svartvitt

När man är sjuk och ensam hela dagarna, så måste man fördriva tiden med något.
Jag redigerar bilder i PhotoShop, och försöker lära mig nya saker.. Idag tillexempel så har jag lärt mig hur man gör bilder svartvita.. Ja, jag vet att jag är lite efter, men det är kul att lära sig nya saker :)

Detta är några utav de bilderna jag har redigerat till svartvitt idag. Bara för att killarna är väldigt snygga, och för att jag tycker att svartvita porträtt är snyggare än de i färg:)


Man får passa på..

Tänkte passa på att skriva ett inlägg, medans jag mår lite bättre.
Mellan skalan 1-10 hur sjuk jag är, så skulle jag gärna vilja säga 10, men så är det inte. Jag hostar som en tok, knaprar alvedon/ibumentin, dricker hostmedecin och har flera lager utav täcken och kläder på mig, som jag sedan kastar av.
Ja, det är alltså inte så jätteskönt att vara mig just nu. Och jag ska väl inte klaga, det finns ju andra som har det värre, men emellanåt känns det jätteskönt att få tycka synd om sig själv :)


Musik att redigera till...

Låtarna ifrån Disneyfilmerna är de bästa låtarna att lyssna på när man redigerar bilder, tycker i alla fall jag. Här ovanför kommer det två låtar som jag föredrar mest :)


Lisa Jakobsson

Som ni kan se i inlägget under, med bilderna på mig i vattenpölen, så har jag satt dit en liten namnteckning i vänstra hörnet, längst ner. Och detta är bara för att jag vill att man ska kunna se vem det är som har tagit korten. Och om man nu vill använda mina bilder, så vill jag att man skriver en kommentar om vad man ska ha dem till. Annars är det stöld. Och det hoppas jag att ni vet vid det här laget.
Det blir även ganska snyggt och lite sådär proffsigt med en namnteckning på sina kort ;)


Ett exempel på hur den ser ut..


Vattenpöl, vattenpöl på vägen där...
Har man tråkigt och bor mitt ute i ingenstans, så är det ganska bra att kunna underhålla sig själv. Vilket jag ofta gör. Jag kan ta jättefula kort på mig själv, och sen skratta åt dem. Japp, det är bra att man är lättroad.
Dessa tre bilder tog jag i en vattenpöl, häromdagen, när jag var uttråkad. Jag skulle bara se om jag kunde se mig själv i vattenpölen, men kom på att den är för grumlig. För jag ville ju ha en klar spegelbild, men detta blev ganska coolt det också..


Håller mig till blogg.se

Jag har nu försökt att förstå mig på Myshowroom.se, men det gick inget vidare. Jag tror att jag är lite för bekväm och inte vill testa något nytt. För mig fungerar blogg.se jättebra, för jag har snälla kompisar som hjälper mig och fixar min design och min header. För en del andra så kanske det inte funkar så bra.
Så jag har bestämt mig för att stanna på blogg.se. I och för sig så kanske detta att byta inte riktigt vad var jag hade tänkt, jag bara testade och lekte runt lite :)!
Men en ny header och en ny design ska fixas, innan jul ;)


Tack på förhand..

Hela veckan har jag gått med förhoppningarna om att jag ska bli någorlunda frisk. Så frisk så att jag i alla fall slipper att äta halstabletter, ta en/två alvedon, och slippa låta som en kråka på morgonen, och må därefter. Det är faktiskt inte så roligt att vakna mitt i natten av att du inte kan andas genom näsan. Eller att du ska smyga ner för trappen, för att inte väcka resterande av familjen, och då få en hostattack.
Jag skulle vara väldigt glad om jag kunde börja nästa vecka utan en näsa som rinner, och en hals som svider. Tack på förhand...


Välling, högläsning och blöjor...

Så har jag spenderat min kväll.
Jag är så snäll/gullig, att jag ställer upp som barnvakt till ett par i byn, till deras tre busfrön. Och detta gör jag med glädje. Det är riktigt kul att få vara helt ensam med barnen, och känna hur det verkligen är att ha barn. Inte för att jag tänkte skaffa barn än, men förhoppningsvis i framtiden.
Och allt gick faktiskt väldigt bra. Förutom att jag inte fick på tvn. Då var det två busfrön som blev arga på mig och började gråta, men jag fixade det. Efter ett telefonsamtal till deras pappa.. Hehe..
När föräldrarna kom hem, satt jag och barnen och halvsov i soffan. Sen satt vi alla 6 där, och halvsov. Riktigt skönt.
Så nu blir det kanske snart sängen för mig. Det är ju en skoldag i morgon också :)


RSS 2.0