När kvällen lider mot natt

Ja, än är det allt ett par timmar kvar tills natt, men för mig blir det snart natt, då jag ska sova. Även om man får två timmars extra sovtid, så måste man utnyttja varje dyrbart tillfälle till att förlänga sin sömn. Har min tredje körlektion i morgon och då måste jag vara pigg som en lärka/mört. För det är start i uppförsbackar som står på schemat och jag är redan beredd på att få ligga på sjukhuset hela julen! Hahha, ne då. Såå himla dålig är jag nog inte, tror jag...  

Pluggeliplugg!

Jag verkligen avskyr käsnlan man får när man kommer på en dag innan att man har prov. Hur slarvig får man egentligen bli?! Det är inte okej att slarva så med skolan, jag har bara blivit sämre studiemotiverad än vanligt och varför vet jag inte.. Det kan bero på att alla fjärilar jag har i magen inför resan i Januari gör sig påminda hela tiden.
Men istället för att deppa, så tar jag tag i plugget och jag ska ha minst G på provet i morgon! VG eller MVG är också jättevälkommet!!!

Vilken färg på nagellacket?

Ja, denna ständiga fråga till jul/nyår: Vad ska man ha på sig?
Den har jag faktiskt redan fixa, så det slipper jag tänka på. Men nu finns det en till sak jag måste komma på, vilken färg ska jag ha på mitt nagellack?
Vilka I-lands problem man kan ha ibland!Någon av dessa färger funderar jag på att köpa. Men vilken? Jaa, jag har lust att köpa alla bara för att flaskorna är så söta, men så kan man ju inte göra ;)

Vilken ska man välja?


30 Frågor om Serier

Hittade denna listan och lånade den utav LEIDEN

30 frågor om serier 

 
1. En serie som aldrig borde ha lagts ner? Alltså, om jag måste vara helt ärlig så är det nog Andra Avenyn. Men eftersom jag inte tyckte att det fanns något mer som skulle kunna hända, så var det bästa att de lade ner den. Och sen måste ju allt få ett slut någon gång.


2. En serie som du önskar att fler personer tittade på?
Hm.. Riktigt svårt då jag kollar på de flesta serier som är ganska populära. Eller jo, nu vet jag ju: Elsas Värld! En jätterolig och mysig serie som man kan se om man vill få sig ett riktigt gott skratt.


3. Favoriten bland de nya serierna för säsongen?
Elsas Värld


4. Din favoritserie någonsin?
Hm.. Ehm.. Hm.. Skojar du eller? ONE TREE HILL! Alla gånger om.5. En serie som du hatar?
Hata är ju ett väldigt starkt ord, men jag klarar inte av att titta på Star Trek.. Det får mig att rysa och jag tycker inte om rymdgubbar.. ehu..


6. Ditt favoritavsnitt av din favoritserie?
Hm.. riktigt svårt, för alla avsnitt är bra. Men om jag nu verkligen måste välja, så är det nog det avsnittet när Jamie blir retad på grund utav han capé, och sen kommer Nathan (hans pappa) till hans skola i en likadan capé. Det är alltid fint att se hur föräldrar gör allt för sina barn.


7. Minst favoritavsnitt av favoritserie?
Finns inga dåliga avsnitt...


8. En serie som alla borde titta på?
Typ... One Tree Hill, eller kanske Grey´s Anatomy, eller Glee :)


9. Bästa scenen någonsin?
Även denna var svår.. kommer faktiskt inte på någon...


10. En serie som du inte trodde att du skulle gilla men slutade upp med att älska? Gossip Girl. Jag
var riktigt skeptiskt mot det i början, men när jag väl började titta var jag helt besatt.


11. En serie som gjorde dig besviken?
Jaa du.. vet inte riktigt om det finns någon serie som har gjort mig besviken. Nej, kommer inte på någon..


12. Ett avsnitt du har sett mer än 5 gånger? Förmodligen typ alla One Tree Hill avsnitt i de första 3 säsongerna :)


13. Favoritserie från barndomen?
Skilda världar och Tre Kronor, älskade dem när jag var liten.


14. Manlig favoritkaraktär?
Det står mellan Nathaniel Archibald och Lucas Scott, det är för svårt för att välja.


15. Kvinnlig favoritkaraktär?
Brooke Davis och Haley James Scott.


16. Guilty pleasure serier?
.....


17. Favorit miniserie?
Om man anser en serie där varje avsnitt är tio minuter, så är Elsas Värld min favorit.


18. Favoritserie som började tidigare än 2000?
Alltså, jag var bara 6 år 2000, så har ingen riktig aning...


19. Bästa cast? Hm.. Jag tycker att alla skådespelare i One Tree Hill är riktigt bra, men även i Grey´s Anatomy har de ett riktigt bra cast..


20. Favoritkyss?
När Lucas kysser Peyton efter finalen i basket.. Den är grym och jag får alltid tårar i ögonen när jag ser på den ;)


21. Favoritpar?
Mark Sloan och Lexie Grey ifrån Grey´s Anatomy, Julian och Brooke ifrån One Tree Hill.. listan kan bli lång..


22. Favoritserieavslutning?
Svårtsvårt... vet inte riktigt, då de serier jag är helt besatt av inte har slutat ännu..


23. Mest irriterande karaktär?
Rachel i One Tree Hill… Usch för henne!!

24. Bästa citat?
 


25. En serie som du planerar att titta på (gammal eller ny)?
Tror att jag ska ta mig i kragen och titta på alla avsnitt och säsonger av Gossip Girl..


26. Största OMG-ögonblick? Varje gång något oväntat händer..


27. Bästa pilotavsnitt?
Vet ej..


28. Första tv-besatthet?
Hm.. Jaa, besatt av karaktärer har jag ju blivit ganska många gånger, men Lucas Scott i One Tree Hill.. Serie-besatthet vet jag inte riktigt.. Antagligen Skilda Världar


29. Pågående tv-besatthet?
Besatt av One Tree Hill, Glee och Grey´s Anatomy. Kan blip å dåligt humör om jag inte får se på den serien jag vill se på, så ganska besatt..


30. Sorgligaste karaktärsdöd?
Oh Herregud.. När Keith dör i One Tree Hill. Har aldrig lipat så mycket i hela mitt liv!

Känner att de mesta frågorna svarade jag med One Tree Hill :) Men det kan ha att göra med att jag verkligen ääääälskar One Tree Hill :)!!


Årets bästa jullåt!!


You´re smoking hot...


Jag är virrig!

Ibland är jag bra virrig alltså. Jag har gått runt och trott att jag har laddat upp bilder ifrån när vi bakade pepparkakor förra veckan, men har jag gjort det? Nej!
Så nu kommer det här med några bilder. Jag bakade med mamma, Syster, Kusinbarnen M och Lille T. Riktigt roligt var det. Men jag och T gjorde bara bilar och kossor det sista, har man dålig fantasi så..


Det var ju 2:a advent igår..

Det var ju andra advent igår och jag hann inte ladda upp någon fin bild på de två ljusen som nu brinner i våran adventsljusstake. Men oroa er inte, här kommer den :)


Borrar är läskiga saker..

Usch, sitter här med lite ångest. Ångest inför i morgon. Jag ska nämligen för första gången i mitt 17 åriga liv, laga en tand. Det är bara ett liitet hål, men man måste fortfarande borra. Jag har varit nervös och rädd sen jag fick reda på vilket datum det hela skulle ske på. Så nu får jag allt se till att sova ordentligt, för jag kommer vara helt skakis innan jag ska in till tandläkaren.
Och jag vet inte om jag ska ta med eller utan bedövning.. Känns lite dumt att ta bedövning precis innan skolan. Jag kanske snetänder på bedövningen..
Jaja, det löser sig ju, det gör det alltid :)


Ha-begäret större än någonsin

När jag satt inne på FaceBook förut, så kom det upp en såndär reklam på sidan, som det alltid gör. Men denna reklam gjorde mig intresserad. Och vad kan då detta varit för något? Joo, en reklam om jättesnygga OnePice, jag höll på att smälta av snyggheten i dem, och nu är mitt ha-begär större än någonsin :)


Stora klot som rullar...

Igår var det kalas för en utav mina kusiner. I år blev det ett litet annorlunda kalas, vi var nämligen och bowlade. Det var jätteroligt att vara hela släkten och bara umgås och göra något kul samtidigt. Dock var jag inte så jätteduktig, men jag kom i alla fall inte sist :)Fotograf: Min Härliga Farbror :D Han fick verkligen min konstiga udda stil på bild :)

Lampor och ljus i alla dess färger

Idag har jag varit i Ulricehamn ungefär hela dagen, för att min syster har sålt kakor för sin klass till våra släktingar, och nu skulle vi lämna ut dem.
Vi var där vid elva, typ, och kom hem lite efter nio, så det har varit en lång dag, men rolig.

På vägen hem möttes vi av massa lampor och konstiga saker utanför ett hus:

Det var helt sjukt mycket ljus och blinkande lampor. Jag fattar ärligt talat inte varför man väljer att ha det så.. skulle få ryck på de blinkande lamporna direkt! :)


Trött som en gris...

Ja, varför är jag uppe egentligen? Borde gå och lägga mig i min säng. Nej just det, jag är ju inte hemma. Jag är ju kvar i skolan och har en LBS night :)! Alla spelutvecklare spelar sina Wow och Lol spel, medans jag som är en utav de coolaste i hela gänget spelar Zoo Tycon.
Ja, så kan det gå när man vill vara med klassen... snart kommer iallafall jag och Felicia bege oss mot någon skön soffa, som vi kan inta :)
Godnatt alla glada och mindre glada :)

1:a December är snart done..

Jaa, tycker det är sjutk hur snabbt tiden bara springer iväg egentligen. Snart är det väl sommar också, om det ska gå så snabbt. Äntligen kan man börja räkna ner till Julafton och min lilla resa, utan att man behöver känna sig heelt knäpp :)
Tittade nyss på Julkalendern, och jag tror att den kommer hålla samma klass som några av de äldsta kalendrarna. Dock är en utav de skådesplerna som jag avskyr mest med, men hoppas att han inte är med såå mycket :)
Nu känner jag att jag bara svamlar, så jag ska gå ner och börja ta på mig ytterkläder, för snart kommer Louise med räsern ;) Torsdagar = Träning :)
CIAO

RSS 2.0