Molly is on fire!

 
Gah! Jag har blivit helt besatt av denna låt. Jag hörde den första gången när Molly var med i Allsång på Skansen nu i år och sen hörde jag den inte så mycket, men nu i Lördags var hon ju med i Sommarkrysset och jag är kär! Hon har gått ifrån en liten flickig tjej, till en rockig och riktigt snygg tjej! Jag älskar hennes "nya" stil :)! Nu ska jag lyssna på den här låten, för typ 10:ende gången idag!

Tillåt mig att klaga

Gah! Varför ska just jag gå och bli sjuk? Okej, nu vet jag ju inte om jag blir sjuk, men det känns som det. Kroppen säger ifrån ordentligt just nu och halsen vill inte alls sammarbeta med mig idag :/ Åh, jag som vill ha massa ork till att göra massa roliga saker. Jag får inte bli sjuk!
 
Kroppen gör ont, halsen känns som att någon skär i, öronen tjuter och ömmar, ja det är inte mycket med mig. Slå ihjäl och gräva ner bara. Haha, nej då, än har jag lite ork kvar i kroppen :) Ska försöka få ork till att fixa i ordning lite pärlplattor och göra färdigt alla mönster jag har liggandes :)

Livet leker och jag bara steker

Jag ska nog bli poet, så bra som jag rimmar.
Nej, men skämt o sido. Nu har sommarvärmen kommit på allvar och jag ääälskar det! Det finns inget bättre än att få dra på sig bikinin och lägga sig på en filt i solen och bara slappa, med en bok eller lite musik. Jag tar vara på dessa varma sommardagar och det gör att jag inte orkar sitta vid datorn så mycket. Det känns bara dumt att sätta sig här, för då blir man fast och jag vill ju vara ute!
 
Ikväll blir det i alla fall grill och badhäng med folket ifrån Appellensemestern, helt perfekt om ni frågar mig! :)
 
Såhär glad blir jag av sommar och gassande sol!

Hejdå Styrsö!

 
 
 
 

Skaffat mig lite vuxenpoäng

Igår tog jag äntligen tag i mitt liv och skaffade mig ett nytt bankkort och även internetbank. Så nu kan jag njuta av de vuxenpoängen som jag fått. Dock så blev jag lite besviken idag när jag skulle lösa in lite trisslotter. Det står att om man är under 25 så måste man visa legg, men tror ni jag fick göra det? Nej. Jag som var så pepp på att äntligen få visa legg, bara för att visa att jag är 18, så fick jag inte det...
 

Sol, vind och vatten

 
 

These shoes are made for walking

 
 
 

Den fula ankungen och hans familj

 
 
 
Efter att vi hade spelat volleyboll så fick vi besök av dessa filurer när vi stod ute på bryggan. Dock så blev jag sjukt skraj när den stora svanen började väsa mot oss, då lade jag ner kameran och rusade därifrån. Jag var övertygad om att den när som helst skulle hoppa upp på bryggan och gå till attack. Det var lite läskigt och jag gömde mig bakom en av mina kompisar ;)
 
 
 
 

Let´s play volleyball!

Volleyboll måste vara något som Gud uppfann för att straffa oss människor. Jag förstår inte riktigt poängen, man får ont i händerna och om man inte aktar sig så får man bollen i ansiktet, eller på någon annan kroppsdel. Dock så kan jag tycka att det är lite roligt ibland, men det är verkligen inte ofta, bara ibland.
 
Bara jag som har tänkt på hur ful man blir på de kort som fotas när man utövar någon sport eller liknande? Inte smickrande någonstans.
 
 

Båtar i massor

 
 
 
 

Behöver Inas hjälp

Ja, jag håller på att försöka få till en bra design och header, eller jag gör inte det, jag funderar på hur den ska se ut. Så under tiden så hittade jag en på Designadinblogg.se, som kändes ganska neutral. Dock vill jag ha starka färger och galna bilder på mig själv i headern. Så jag kommer att fundera ut en bra design+header, så ska min kompis Ina hjälpa mig med att fullfölja den, då jag är urkass på allt som har med design att göra. Min intelligens och kreativitet sträcker sig bara till text, inte design.

Ta mig till havet - Del 2

 
 
 
 

Uttervik på kvällen

 
 
 

Stora Rös = Fångad Av En Stormvind

 
 
 
 
Var bara tvungen att lägga upp en utav alla de bilder på mig själv som bara blev blåsiga, man kunde inte få en enda normal bild där uppe, men jaja, utsikten var fin i alla fall :)!
 

Ta mig till havet - del 1

 
 
 

Vy från Saltholmen

 
 
 
Fin va? Har du 15 miljoner så är villan din, men dina fötter kan bli våta om du går i källaren när det är högvatten ;)
 

Borta Bra, Men Hemma Bäst

De senaste sex dagarna har varit helt underbartflippingamazing! Ni kan inte fatta hur härligt underbart det är att få umgås med ett gäng underbara människor, som man får lov att kalla sina vänner. Jag är så glad att jag har dem och att vi har så himla roligt tillsammans. Jag har inte haft en enda tråkig sekunde denna AppellenSemester.
Citatet "Man har så roligt som man gör det", stämmer verkligen. Vi har skrattat, solat, badat, löst korsord, ätit massor utav gott fika, haft massa spex, haft Let´s Dance, mimat i Sikta Mot Stjärnorna, spelat VolleyBoll och mycket mycket mer.
 
Vädret har varit helt underbart. Vi fick bara regn en enda dag, men det gjorde inget alls. Vi hade det trevligt inne, med spel och sång. I Onsdags och Fredags var det hur varmt som helst. Man orkade inget annat än att gå runt i badkläder hela dagen. Såå underbart var det. Jag längtar redan tills nästa år, då jag hoppas att jag kan följa med! :)
 

Ack Värmeland du Sköna

 
 
 
Fyra bilder som beskriver mina tre dagar i Värmland ganska bra. Vi har fikat, gosat med katter, fikat, ätit grillat, pratat, skrattat, ätit tårta, varit och spanat i affärer, tittat på hus och mycket mycket mer. Jag kan inget annat än att säga att man blir lycklig av att vara där uppe. Man blir så glad av den oerhört charmiga dialekten och man imponeras över allas avslappnade syn på livet. Jag älskar mina släktingar och det är en fröjd att komma upp till dem, om det så bara är ett par dagar om året!
 
 

Sommar i Hjo
Far runt i Sveriges avlånga land

Jag måste börja med att varna er om att det inte kommer att bli så mycket inlägg de kommande 10 dagarna eller så. Jag vet att jag inte har bloggat något sen i förrgår, men igår åkte jag och mamma ner till Ulricehamn och hämtade mormor och sen stannade vi där över natten. Och i morgon blir det att åka tidigt hemifrån, för då ska vi upp till Värmland och hälsa på släkten där. Ja, ni ser ju hur mycket jag ränner. På Söndag åker vi hem igen och då hinner jag vila lite. För på Måndag tar jag tåget till Göteborg och därifrån letar jag mig vidare ut till Saltholmen och åker båt till Styrsö, där jag kan förena mig med mina underbara vänner som jag ska umgås med en hel vecka :)!

Så nu kanske ni förstår varför jag inte kommer att uppdatera något på ett tag. Man kan ju försöka att göra något inlägg, så ni vet att jag lever och inte blir helt tokig av allt rännande och går i väggen. Hahha...

Inget här i världen är enkelt

Jag trodde att det skulle vara jätteenkelt att lägga över alla inlägg ifrån Devote, till hit. Men tji fick jag.. Det var inte alls bara att markera all text, kopiera och klistra in. Det blev konstig och stor text och det gick inte att ändra på, vad jag vet. Men ajja, inget här i världen är enkelt. Jag har kommit på en smart idé, jag tycker i alla fall att det är riktigt smart. Ni vet så som en del storbloggare brukar göra efter nyår, som en slags resumé över alla månader som har gått under året? Ja i alla fall, så hade jag tänkt att jag skulle göra. Så att jag slipper att skriva av alla inlägg och leta upp alla bilder, jag vet att jag är lat, deal with it! Men jag ska inte skriva för varje månad som har gått på hela året. Nej. Jag försvann ju här ifrån i mitten av December, så jag ska helt enkelt börja därifrån. I December. Så, det låter jättebra, right? Bra bra, det tycker jag med ;)

Tillbaks, för att stanna.. tror jag

Jag är en rastlös själ och därför vet jag inte riktigt hur jag vill ha det med mitt liv. Jag är sjukt trött på att blogga på Devote.se, för att.. jag vet faktiskt inte varför jag är trött på det, men trött det är jag. Jag brukar kika in på Blogg.se ibland och ja, jag saknar denna sidan faktiskt. Så nu tror jag att jag har bestämt mig för att börja blogg här, igen.

Sen så har jag lite planer på att starta en bokblogg. Jag har redan haft en, men jag raderade den för att jag kände att jag inte hann. Men nu vill jag verkligen skriva en Bokblogg. Så, det kommer nog att bli så. Men jag kommer skriva om andra saker på denna bloggen, dock vet jag inte om denna kommer att prioriteras lika mycket :) Jag ska försöka att lägga över alla mina inlägg ifrån den andra bloggen till denna, tänkte jag :)


Vad jag lyssnar på i smyg

Om någon frågar dig vad du tycker om för musik, svarar du då ärligt, eller ljuger du?

Jag har kommit på mig själv med att svara det som jag tror folk vill höra. Alltså det som jag tror folk tänker att jag lyssnar på. Men det är ju inte det man ska säga som svar på den frågan. Man ska ju säga sanningen. Och jag tänkte säga sanningen, det brukar jag i och för sig göra, men nu ska jag säga sanningen om vad för musik jag lyssnar på, i smyg. Sådan musik som jag tycker är bra, men känns lite.. barnslig.

Detta är vad jag lyssnar på lite sådär i smyg:
* Hannah Montana
* High School Musical
* Camp Rock
* Disney
Och många många fler..

Ja, det är sån musik som jag förknippar med Disney Channel som jag älskar att lyssna på. Det är typ det bästa jag vet, faktiskt! Man blir alltid så sjukt glad av den musiken och man vill bara dansa. Så nu vet ni det! Jag älskar musiken från Disney Channel!


RSS 2.0