Camp Rock 2

Handling: Äntligen är sommaren här, Mitchie har väntat ett helt år på att få komma tillbaks till Camp Rock, för att träffa alla sina kompisar hon fick förra året, och framför allt för att träffa Shane. De har hållt kontakten med varandra hela året och nu ska de äntligen få träffa varandra igen.
Men ingenting blir somde tänkt sig, de har fått ett motståndarläger på andra sidan sjön: Camp Star, som drivs av en viss Axel, som är skivproducent och äger ett skivbolag. Han spelade förut tillsammans med ledaren för Camp Rock: Brown, men nu är de "ovänner". 
Camp Star satsar på att hitta morgondagens stjärnor, medans Camp Rock vill att barnen inte ska tappa kärleken till musiken. 
De blir inbjudna till Camp Star, som tar alla med storm, en del kanske med lite för mycket storm. Deltagare från Camp Rock, går över till Camp Star och alla ledare försvinner ifrån Camp Rock, för att också dem få en upplevelse på Camp Star.
Brown har inget annat val än att stänga ner lägret, men Mitchie och de andra i gänget ställer upp som ledare och de får de verkligen inte lätt.
De bestämmer sig för att tävla emot Camp Star, något som de senare kommer att få ångra. De blir ett hejdundrande musikfest och kriget är ett faktum lägrena emellan.
Mitchie får vinnarskalle och gör allt för att vinna, hon pressar alla till att göra sitt bästa, men räcker verkligen det? Kommer hon och Shane få någon tid över för varandra och kommer Nicks smygande med Dana, dotter till Axel, ledaren för Camp STar, att utäkas i något mer än bara vänskap? Ni får svar på alla frågor bara ni tittar på filmen!



Musiken: Till skillnad ifrån den första filmen så är de låtarna som är med i 2:an, mycket bättre och lite mera fart i. Man rycks med av de glada tonerna i sångerna och har svårt att sitta still, och man ler oftast till låtarna. Allt i filmen är mycket mer vuxnare och inte lika "barnsligt" som i ettan.

Mitt omdömme: Jag tykcer att denna filmen var helt klart bäst, inte bara på grund utav all bra musik, utan på grund utav handlingen och alla skådespelare, det är riktigt roligt att se hur mycket de har tränat inför denna filmen.

Betyg: Den får 5/5 stjärnor:)

                 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0