"Nu lyfter den!"

Igår när jag hade satt mig till rätta i soffan, för att se på premiären av Allsång På Skansen, med en skål chips, så kom det två mystiska snubbar och knackade på dörren. Jag tyckte allt att de såg lite mystiska ut, för de hade en karta med sig. Och då kände jag, att om de skulle fråga efter vägen, så hade de verkligen gått till fel hus, för jag är verkligen inte bra på att förklara vägen..
Men de hade inte kört fel, och frågade defenitivt inte om vägen. De skulle bara fråga om det var okej att de startade med två luftballonger på gärdet utanför vårat, och självklart sa jag ja, för de har gjort det innan :)!


Vädret är bästaste ever..

Älskar värdet just nu, men det finns faktiskt en stor nackdel, i alla fall när man jobbar på dagis. Och denna nackdel, är att de yngsta barnen, blir ju så lätt varma, och jag tycker faktiskt väldigt synd om dem.. Okej jag kan erkänna, även jag dör lite i värmen. Men det är bra att det finns vatten och en liten vattenbana, som man kan leka med båtar i, och som alla barnen gör, kasta vatten på varandra :)!
Har jag sagt att mitt jobb är underbart (för det mesta..)


Skulle helst utav allt ta med alla barnen till en pool eller något, det skulle de uppskatta.. men vi skulle säkert få vara 1-2 personer på varje barn :)
Men tanke är lockande...


Två fyrklövrar= Dubbel tur, eller otur??

Igår var jag på kalas hos min kusin, och tänkte då ta och fota lite. Sagt och gjort, jag fotade en hel del blommor, och tänkte sen att jag skulle fota en klöver. En helt vanliga treklöver hade jag tänkt mig. Men jag hittade TVÅ fyrklövrar! Det är faktiskt ganska knäppt!! När man inte letar hittar man, och om man letar hittar man inget.
Men att hitta TVÅ, det har jag aldrig gjort innan!

Bevis:


Vad gör man på en Söndag som denna?

Jo, jag sitter och tittar igenom Egoinas blogg, ifrån allra första början, alltså ifrån 2007, och är bara på Augusti än. Har alltså inte kommit det minsta långt.. Men det gör inget, för man får sig ett gott skratt när man läser hennes blogg. En blogg värd att läsa med andra ord :)


Love his face!JA, jag har tråkigt och jag orkar inte sova!
Men kolla in Penn Badlgeys ansiktsuttryck :D Skrattar ihjäl mig ;)


Jag har en ficka full av solsken

Hur kommer det sig att man alltid får de låtarna som upprepar sig oerhört mycket på hjärnan? Hur kommer det sig att man alltid finner dessa låtar i bra filmer?

Men den största frågan är: Varför ser jag mig själv, solbränd och allmänt fräsch efter sommarlovet, av någon konstig anledning har jag långt blondt hår, men jaja, det kan vara en peruk. Jag kommer gåendes mot dörren, öppnar dörren, och då börjar denna låten..Jag är nog allmänt skadad i hjärnan.. det är nog svaret..
Och hur kommer det sig att jag sitter här kvart över ett på natten/morgonen och delar med mig detta till cyberrymden?
Det är nog dags för sängen...


Lämna mig ifred, du är irriterande!

Kan du inte bara låta mig vara ifred? Vad har jag gjort dig? Du är på mig hela tiden, och så fort jag viftar bort dig, så är du där igen, efter bara någon sekund. Det är inte okej att gå på mig med dina äckliga fötter.. Vem vet vad du har gått i. Bajs kanske?
Så snälla äckliga irriterande flugan, kan du sluta gå på mig? För döden väntar snart för din del!!

Uppdate; Jag tror att flugan blev rädd av att jag hotade honom till livet, för han försvann ganska snabbt.. eller så var han tvungen att skynda sig hem, för att kunna läsa min blogg, och därefter falla ihop död!


Jag är en dagboksbloggare...

Gjorde ett litet test på en sida, om vilken sorts bloggare jag är. Jag gjorde det mest för att jag inte har något att göra, och väntar på att mina päron ska komma hem :)

Dagboksbloggare
Din blogg är din offentliga dagbok. Du skriver om tentor, mensvärk, godissug, barnuppfostran, tandläkarbesök, ångest, spindelfobi och relationsproblem. Du skiter fullständigt i huruvida dina inlägg innehåller korrekt grammatik, kommatering och tangentbordsmissar. Din blogg är ändå bara till för vardaglig ventilering och att ingen läser den bekommer dig inte det allra minsta.Ja, men det stämmer ju faktiskt? Eller ja, till en del. Jag är ganska noga med att titta igenom mina inlägg innan jag publicerar dem, så att inget stavfel eller någon miss finns med, bara för att jag är ett sånt freak :)!

Här hittar du testet
:)


Solnedgången blir bättre med en katt...


Min midsommar!

Äta tills man nästan spyr + tre underbart bra filmer + bästa vännerna = en riktigt lyckad midsommar!

Midsommaren tillbringades med underbara Linda och Moa. Vi åt god mat, kött och potatisgratäng. Kan stolt skryta med att jag hade grillat det tusäkta köttet! Första gången jag lyckades med att grilla, och det blev inte som små svarta kolbitar!
När man har en "tjejkväll", så är det ett måste att se på film, helst mer än en, då det hör till. Vi tittade på Trassel och The Ugly Truth igår, och idag kom underbara Felicia, och då tittade vi på Letters To Juliet. Alla tre filmer var sjukt bra, blev väldigt överraskad :)!
Nu känns det helt tomt när alla har åkt, men vi har lovat varandra att ses ungefär en gång i veckan, så att vi inte glömmer av hur de andra ser ut ;)


 


Små ryck...

Jag brukar få mina små ryck, då jag hugger kameran och rusar rakt ut mot det ena järdet, bara för att jag sett hur fin himmelen eller solnegången är.
Och ikväll var det som alla andra kvällar, en ävldigt vacker solnegång, och jag grabbade kameran, som låg på skrivbordet bredvid mig, och bara rusade rakt ut, jag hade skor på mig förstås. Men det finns vissa gånger då jag inte hinner ta på mig skorna, i tron om att det fina ska försvinna innan jag hinner ut, så då springer jag ut utan skor. Men det är BARA på sommaren :)Tycker om den sista mest :)


Kärlek!


En somrig och enkel klänning :)

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


Mina shoppingfynd

Idag åkte jag in till Skövde, för att träffa min efterlängtade lilla Moa. Vi skulle titta på lite kläder till henne, och jag var i stort behov av nya skor, då mina gick sönder igår ;(
Vi hittade lite saker båda två. Jag hittade som vanligt mer än vad jag behöver, eller letade efter ;)
Jag köpte tre linnen, två ifrån H&M och ett ifrån BikBok, och så ett par svarta tygskor ifrån DinSko :)


Linnet ifrån BikBok


The shoes ;)


Från H&M


Också ifrån H&M :D

Har jag sagt att jag ääälskar H&Ms linnen :)?


Det går lite över styr!

Läste på en blogg om personer som har Reborndockor (dockor som ser ut som riktiga bebisar) och behandlar dem som riktiga barn. Byter blöja på dem, matar dem, klär på dem, går ut och går med dem mm.
Jag vet att en del har det här som alternativ till ett barn, och en del har det som hobby, men jag tycker bara att det är läskigt.
Det är egentligen helt sjukt, att man kan inbilla sig att dockan är ett barn, även om de ser realistiska ut, så kan de ju inte ltåa, röra på sig, eller något annat sånt..
Ja, lite läskigt om ni frågar mig...


Homebaked

Slog ihjäl lite dötid med att baka en omgång med chokladmuffins :)

Före


EfterWill we ever say those words with feeling?

Jag har kommit på vad min nya hobby ska bli! Jag ska bli grymmast på att rita manga ;) Nej, men inte grymmast, men jag ska bli bra, så att jag slipper skämmas över mina fula bilder jag ritar.
Så nu blir det hårdträning! Ska gå efter min bok jag har, och sen är det bara att bli grymmast :)


Har ni hört om tjejen utan tålamod?

Den historien har i alla fall jag hört, med tanke på att jag har huvudrollen!
Jag kan inte sitta stilla med en och samma sak för länge, och nu försökte jag mig på att måla en mangafigur, som är gravid, och håller händerna på sin mage, den i halvprofil då.. men det gav jag upp ganska snabbt, heheh.
Men jag har blivit en hejare på fina ögon :)
Varför var jag orolig?

Vad hade jag egentligen att oroa mig för?
Allt gick hur bra som helst, nästan för bra för att vara sant. Och barnen uppförde sig någolunda ordentligt, men de är ju mellan 1-4, så vad ska man egentligen förvänta sig :)?
Så nu längtar jag redan tillbaks till mina gullungar. På Onsdag blir det en heldag, ifrån 9-16, tror jag att det blir :)!


Monster i min mage..

Usch! Nervositeten ökar stort varje gång jag kollar på klockan och räknar hur många timmar det är kvar. Jag vill helst inte gå och lägga mig och vakna upp till mobilens alarm, för att sedan ta cykeln in till byn ioch jobba.
Joo, jag vill jobba.. men jag är såå himla nervös just nu.
Tänk om fröknarna inte tycker om mig, även om jag hade dem när jag gick på dagis.
Tänk om jag gör något fel, så att de kommer att klaga på mig (är dålig på att ta kritik). Tänk om jag kommer för sent, eller försover mig?? Eller tänk om de bara tycker att jag är dryg, och att jag inte är passande för att jobba med barn?
Usch.. Jag vill inte gå och lägga mig, vill inte vakna upp, vill inte cykla till jobbet, vill inte få kritik..


Stillade min rastlöshet..

Nu har jag ritat en och en halv mangafigur, installerat min tv, video och playstation och ätit kvällsmat, plus läst ett par sidor i min bok, och ätit kvällsmat, plus lyssnat på en massa bra musik :)!
Så nu är min rastlöshet stillad, i alla fall för idag, och nu ska jag sitta vid datorn i någon/några timmar, och sen går jag och lägger mig.. Ska ju upp och jobba i morgon, fyy vad gött det låter! :D


Rastlös och klagar om det..

Någon som har en idé på vad jag ska göra om jag är rastlös?
Ut kan man ju verkligen inte gå, då det har regnat sen igår kväll... Jag orkar inte gå runt som en osalig ande och inte göra någonting.. jag kanske ska ta tag i mitt liv och skaffa mig en hobby :)?
Men jag har ju en hobby, läsa. Men det är ju inte såå kul att sitta och läsa när man är trött.. Kanske ska ta fram boken om hur man målar manga, eller hästar :) Vet bara inte vilken utav alla mina lådor de ligger i, men annrs kan jag ju läsa ut alla dinseyböcker som ligger i en utav lådorna :)!
Eller så kan man sitta och skriva om vad man ska göra, utan att göra det;)


"Då är du en katt!"

Måste bara dela med mig en lite söt berättelse som min mormor berättade för mig igår.

Två små barn, en flicka och en pojke satt i sandlådan och lekte.
Plötsligt frågar tjejen "Är du en tjej eller kille?"
Killen funderade lite och svarade sedan "Det vet jag inte.."
"Men vad heter du då?", frågade tjejen.
"Måns!", sa killen.
Varpå tjejen svarade "Ja men då är du ju en katt!"


Jag och mina blommor...

Jag har fått lite komentarer från min familj, att jag alltid tar kort på blommor, och de tycker självklart att jag är lite knäpp. Men jag tar kort på blommor för att de är så fina. Och att färgerna på blommorna är så vackra. Och att det är enklast att ta kort på något som inte rör på sig, eller hur?:)
Det har kanske blivit lite för mycket blommor på sistone, men på vintern så blir det ju väldigt många bilder på snön, och det är ju inte lika kul att fota gräs typ..
Men jaja, jag ska försöka hitta något annat motiv som jag kan ta kort på. Trixie är ju ett ganska bra motiv, då han alltid ligger och jäser på altanen, han är typ alltid stilla och latar sig. Så mer kort på Trixie kommer att komma :)!
Men först; Blombilder!

Hehe, såg att det bara blev gula blommor, men aja :)!


Tråkigt???

Jag vet inte hur det är med er, men jag tycker att det är kul att titta på massa bilder i en blogg. En bild säger mer än tusen ord heter det ju. Därför lägger jag upp massa bilder, istället för att skriva hela tiden..
Så jag kommer att fortsätta med det, men med att skriva också, med tanke på att jag älskar att skriva :)


Today in picture


Jordiga gubbar plockades och rensades och åts!!
Aurora betyder soluppgång...

Kom på att jag har lite bilder liggandes på datorn, som jag tog i veckan, som jag inte har visat...
Grattis MAMMA!

Grattis Mamma på födelsedagen!
Bara för att rosorna hon fick var såå fina, så var jag självklart tvungen att ta ett par kort på dem;)


Ovärd vecka

Denna vecka har det verkligen kännts att det är sommarlov på väg. Den ena meningslösa dagen efter den andra. Komma till skolan vid halv ett, och sen åka hem ungefär en timme efter. Men det har jag verkligen inget emot, tvärtom, jag älskar det.
Men imorgon är det Skolavslutning, eller vi ska bara ha lite kul med klassen och få grillat till lunch, sen får vi gå hem :)
Den jobbigaste dagen på hela veckan var igår.. Jag var tvungen att lämna ifrån mig min älskling.. DATORN! Jag fick typ abstinens bara några sekunder efter att jag hade lämnat den ifrån mig. Ja jag vet, lite beroende. Men får tillbaks den om ungefär tre månader :)
Idag gick jag till skolsköterskan med min onda fot, resten av kroppen hängde också med självklart. Jag har haft riktigt ont i foten sen i Måndags, så att jag ibland nästan börjar gråta när jag går på den.. Men skolsköterskan sa att det kan vara överansträngning/belastning, eller att jag har en fraktur, alltså en spricka i den.. Hm.. det känns ju lagom kul.. Men om jag har lika ont nästa vecka, så åker jag in till KSS så att de får röntga mig :)


Idag är det 15 Juni

Jahapp, min rubrik är ju ganska logisk eller hur?^^ För det är ju faktiskt 15 Juni, och imorgon fyller min fina Evelina år, och på Fredag fyller min mamma och min kusin år :)!
Idag har jag och syster varit och köpt presenter till mamma, men jag ska gå in i morgon på AkademiBokhandeln och köpa det sista :)! Älskar att köpa presenter!
Måste bara berätta att jag ÄLSKAR Adele!! Hennes låtar är superbra, och hennes röst sen.. ååhh jag ryser... :)


You know you love me!

Jag tror att jag har gått och blivit frälst!
Frälst av Gossip Girl. Man kan ju inget annat än att älska det!
Det finns ju faktiskt en anledning till varför jag kollar på det, och den största anledningen, eller snarare de största anledningarna, är Penn Badgley och Chase Crawford:)

Ni kan ju se varför ;)


Till det som är vackert och Easy A!

Känns som att jag har varit ganska lagom osocial med familjen idag, och igår kväll^^
Igår blev det att titta på Easy A, grymt bra film. Rekomenderas verkligen! Ett stort plus med denna film är att Penn Badgley är med :)
Och nu för en stund sedan så tittade jag färdigt på Till Det Som Är Vackert. Den var också ganska bra, för att vara svensk. Kan inte tycka att svenska filmer är lika bra som amerikanska, men en del filmer är helt okej. Som Till Det Som Är Vackert, den var helt okej, slutet var dock lite tråkigt.. men annars helt okej :)
Vi får se om det blir någon mer film idag, känner mig verkligen på filmhumör just nu :D


Balfotograf

Om ett par timmar ska jag bege mig till Skövde för att knäppa några fina kort på alla studenter som ska gå på sin efterlängtade bal idag. Även jag ser fram emot den :)
Det är så kul att se hur klänningarna, frisyrerna, bilarna och killarna ser ut ;)
Så ser i alla fall min dag ut!


Suck.. vad är väl en bal på slottet?


Just nu

Huvudet är fullt med betong, ögonen svider, näsa rinner och kliar, och jag vill bara gå upp och sova mig frisk. Men orkar jag det? NEJ! Jag orkar inte ens gå upp och vila i mer än en halvtimme.. Jag kommer att vara död hela nästa vecka.. Jag känner det på mig...
Vill inte missa matchen på Måndag, och sen skolavslutningen på fredag..
Usch.. nu ska jag läsa bloggar och friska till mig :)


It´s broken...

Jag är en sån klant!
När det var som mest åska, så hade jag glömt av att jag hade min laddare till datorn i, och nu så funkar inte den... för åskan slog ner i den!
Jag blir så trött på mig själv.. men får väl gå till IT-snubben i skolan och fråga hur mycket jag ska betala för den.. Jaja, sånt är livet, och som jag nyss sa till mamma, så lär man sig av sina misstag!


Duscha och sen sängen...

Detta blir mitt sista inlägg för idag.. Får se hur många det blir i morgon, för då är det student! Och själv har man ju 4 stycken som man ska fira, så det blir stressigt värre för mig i morgon... så kommer inte uppdatera.. har ingen tillgång till dator, så att..
Men jag har värsta i-lands problemmet: Ska jag ha klänningen jag köpte igår i morgon på avslutningen i skolan, alltså den officiela för hela skolan, med studenter och allting, eller ska jag ta något annat? :O
Det är jobbigt att behöva tänka just nu.. tänk om ingen annan har klänning förutom studenterna, och de tror att jag försöker härma studenterna.. hatar att sticka ut.. känns så jobbigt då..
men man kanske fattar att jag ska på student direkt efter? Hm.. ja jag vet inte riktigt..
Får se hur det blir..


Regnigt värre

Det blev ingen träning för min del idag. Och tur var väl det, för jag hade ingen lust att träna idag. Kände på mig redan i morses att det skulle börja regna och åska, och jag hade rätt.
Det åskade, blixtrade och regnade hur mycket som helst ett tag runt fem-sex tiden.. Så ingen träning för mig inte. Jag har försökt att fördriva tiden så gått dett går, men jag tror att hela mitt liv kretsar kring datorn och tvn. Kan inte vara utan dem i en minut, utan att få lite abstinens. Men jag satte mig och läste ett tag, och var även ute och fotade en hel del, när jag skulle hämta posten.

Här är några utav resultaten, lite fixade i photoshop, men ack så fina..

Fler bilder kommer när jag har redigerat färdigt :)


Sa jag riktig mat??


+

=
Mums med halvfabrikat ;)


Glass+popcorn=Mat, Eller?


+

=
Med Lisas mat?
Nej, men ska faktiskt gå ifrån datorn och laga mig lite riktig mat :) Måste ha massor mat, om jag ska orka med träningen senare idag...


Det finns saker som man inte säger....

Sådär, nu är jag faktiskt vaken. Kan skryta med att jag har varit vaken i ungefär en timme, och hunnit med att äta frukost :) Trodde att min mage skulle förgöra mig i natt.. Kan ju vara bra att försöka äta flera måltider per dag, och inte bara frukost och lunch.. Hm.. ska ta mig en funderare på det^^
Nu kikar faktiskt solen fram, och jag funderar på att bege mig iväg på en cykelrunda, för att fota. För här på landet går man inte, man tar cykeln! Oavsett hur långt det är ;)
Men FÖRST måste jag lite sådär tvångsmässigt sätta mig och spela Sims 2 i någon timme :)


Kärlek till dessa två bilder.. Funderar på att klicka hem dem i vanligt fotoformat, så att de snart kan pryda min vägg.. Men det känns lite tantigt.. Hm..


Vaken? Nej!!!

Bara för att jag känner för att göra ett tidsinställt inlägg så här tidigt, för att påpeka att jag banne mig är ledig hela Torsdagen:)!
Vi har en spanskauppgift som måste göras, men den går på två röda, och jag ska bara slappa hela dagen, och städa då.. Om det är fint väder ska jag ut och fota! :D Mitt mål är att leta reda på massa blommor, för det är mitt favoritmotiv på kort.. och allra helst när man har en närbildsinställning som jag har, och sen kan man fixa till dem lite i Photoshop, så är det ännu bättre:)!
Jaa men ha det så kul alla pigga, för jag ska allt sova i ett par timmar till :D


Min nya klänning...

Hittade äntligen en klänning till skolavslutningen :)


Bilden gör inte rättvisa för hur klänningen ser ut:/ Den ÄR faktiskt riktigt snygg!


En lite närmare titt på mönstret :)

Jag som var såå emot att ha blommigt på mig, för jag har fått för mig att jag ser tjockare ut i det.. man ska aldrig säga aldrig!


Butterfly fly away
Kul att förevigas i en serie..

Klickade mig in till en grymt fin blogg, där det är en tjej som är jättejätteduktig på att teckna, blir ju nästan lite avundsjuk på henne..
Men i alla fall så har hon en serie som hon tecknar och visar på bloggen, där hon gör en liten "berättelse" om bloggerskor och andra kända och mindre kända personer.. Och nu har hon en liten tävling, där man som läsare kan få vara med i serien, fatta tufft :)!
Här är bloggen!

Motivation till varför just JAG ska bli förevigad i hennes serie:
Jag har alltid velat se mig själv ifrån någonannans perspektiv, få reda på hur jag egentligen beter mig och uppför mig. Jag har även alltid velat vara med i en serietidning, men då mer typ som Kalle Anka eller Bamse eller något liknande, för det skulle vara lite roligt. Undrar hur jag skulle se ut som en figur i någon av de serierna? Hm..
I alla fall så skulle jag tycka att det var grymt roligt att få vara med i serien!

Fem egenskaper som beskriver mig:
* Envis - vill alltid få det som jag vill ha det, blir ganska sur annars.
* Omtänksam - tänker oftast på andra före mig själv, och finns alltid till hands om någon vill prata av sig.
* Humoristisk - Jag brukar ofta bjuda på mig själv, och tycker om att få andra att skratta.
* Känslig - börjar oftast gråta till filmer, böcker, låtar. Och brukar även gråta om andra gråter, dock inte så att det syns...
* En bra lyssnare - Tycker om att lyssna på vad mina kompisar har att säga, och hjälper dem mer än gärna med deras problem..

Sådär, det var min motivering och en beskrivning om hur jag är :)!


Sova två timmar extra

Ibland, eller väldigt ofta, är det skönt att ha en syster som har körkort, och framför allt går i skolan i samma stad som en själv.
För i morgon har jag sovmorgon, men brukar aldrig kunna utnyttja den på grund utav att det går för lite bussar ifrån den lilla by jag bor i. Men i morgon så har även Syster sovmorgon, vi börjar nästan samtidigt, så hon skjutsar in mig till skolan:D
Fy vad skönt det kommer bli med två timmars extra sömn.. kan ju sova längre, men ska duscha och göra mig fresh tills skolan.. men två timmar extra gör ganska mycket :)!


I was mad for you..


Blommiga kort

Här kommer ett antal bilder som jag tog idag, när jag var som mest rastlös..Tog flera kort än bara dessa, men de andra visar jag en annan dag :)!


Jobbigt väder?

Just nu är det som att gå in i en bastu när man öppnar ytterdörren.. Jag håller på att smälla av, och det är inget vanligt sommarväder detta, det kan jag sätta något på.. Man svettas som en gris, och man orkar verkligen inte göra något alls..
Men nu ska jag i alla fall gå ut och lägga mig i skogen under en stor lönn och läsa en bok :)!
Har föresten satt upp ett mål nu; Jag SKA läsa ut den sista Twilight boken tills nästa Fredag :)!

Än så länge läser jag Cirkeln

Med Andra Ord och Fia med Knuff!

En del utav gårdagen spenderade jag och min mamma på altanen och spelade lite sällskapsspel. Vi spelade Fia med Knuff, på andra sidan häcken versionen, och även Med Andra Ord den nya upplagan:)
Kan ju säga att jag äger på att förklara:)
Spelade även med Syster och mamma förut, ute i skuggan. Det blev Med Andra Ord igen:)


Trixie får alltid vara med på ett hörn :D


Klädd för bio!

Min Outfit till bion igår :)Har mitt nya söta glass-linne på mig ifrån Gina Tricot :) Sött va?;)


Biomys

Snart bär det iväg in till Skövde för att gå på bio med sötaste Eve! :)
Filmen vi ska se är Pirates of the Caribeen 4, och jag är så förväntansfull..
Hoppas nu att filmen är bra :)


I walking on sunshine!! Oh oh!

Vad jag älskar vädret som har varit de senaste dagarna!
Det bästa är ju att man nu vill vara ute mycket mer, och jag tar mig då och då en cykeltur, vilket jag älskar. Finns nästan inget bättre än att cykla, i alla fall inte på sommaren, och när det är på landet där det oftas är lungt och tyst, är det såå skönt!
Igår cyklade jag och plockade blommor, några kilometer bortanför vårat hus.. Och vilka blommor sen! Plockade till och med två lupiner, ni vet sånna som brukar sitta midsommarstången:)

Nej, nu ska jag ta tag i mig själv, och gå ner och ge katten lite frukost, eller ska jag säga lunch/brunch?^^


I just wanna lay in the sun

Idag har jag gjort ett tapert försök för att bli brun.
Jag har legat i solen ungefär halva dagen, för om jag skule ligga hela skulle jag ha dött, så varmt är det. Som varmast idag har det nog varit 35 grader i solen eller något..
Men detta tapra försök har faktiskt gett resultat :D I alla fall på baksidan av kroppen, där jag har som lättast att bli brun, för att jag tycker inte om att ligga på rygg.
Jag har faktiskt fått en vit rand efter bikinin och jag är såå nöjd! Bara den första brunheten har kommit så brukar den andra brunheten inte vara så svår att få..


Detta har varit mitt tillhåll idag, tillsammans med min galna katt som sällskap..


Jag har solat grymt mycket, och denna filur ville också vara med på ett hörn..


En bra bok är ett måste när jag solar, och att det blev just denna braig bok är bara ett stort +..


Ljuden ifrån detta skato har fått vara min musik idag, och den är så bra och inte alls störande (ironi)..


Hann även med att smörja in Trixies oerhört torra trampdyner med lite vaselin..

Nu blir det att gå ut igen, och få lite färg på magen och benen :D


Viktigt att tänka på i solen...

Nu är det börjar bli sån där riktig sommarvärme, så måste vi alla tänka på att solen faktiskt kan vara farlig. Inte farlig på det sättet att vi absolut inte ska vara i den. Nej, utan farlig för att man kan få solsting, värmeslag, bränna sig ganska rejält, få vätskebrist mm.
För att skydda sig mot solen så har jag några tips, som jag själv använder:


* Ligg inte still för länge i solen! Rör på dig lite då och då
* Drick mycket vatten (viktigt!)
* Smörja in dig med solskydd
* Lägg dig i skuggan en stund

Ja, detta var bara några tips som jag hade att komma med :) 
Just nu är jag faktiskt inne för att dricka vatten, så att jag kan gå ut och sola lite till sen!


Jag har ofta med mig lite vatten till Trixie, som jag ger honom då och då, för att han inte ska bli för varm/törstig!
 


Mitt hjärta klappar för Mopsar!!!

Ja denna vackra hundras har intagit mitt hjärta.. Blir helt kär så fort jag ser en bild på en liten söt Mops.
Min lycka blev total när jag igår fick se en liten söt mops komma gående. Jag hade lust att ta den under armen och snabbt springa ifrån platsen..
Men jagt får allt nöja mig med att titta på dem på avstånd, och mysa med min katt, och låtsas att han är en mops ;)Ser ni vad söta de är???
Jag kommer lätt att köpa en Mops när jag har flyttat hemifrån, pluggat färdigt och fått en ordentlig ekonomi :)


Det här med namn..

Som jag skrev igår så kommer jag förmodligen att byta blogg, men fortfarande vara kvar på Blogg.se.
Men nu är det ju detta med namn.. vad ska man ha för bloggnamn? En del hittar på ett namn som passar med deras blogg, t.ex ReseLisa, Lisensmat etc.. Men jag tycker att det är så grymt svårt att komma på ett bra namn. Ta till exempelvis Foki, Kissie, Kenza. Alla de tre har ju ett namn som man kommer ihåg, medans en del andra har så konstiga namn att man glömmer bort dem efter ett tag..
Jag tror att jag vill ha ett bloggnamn där mitt egna namn finns med.. Som i exemplen ovan, men utan att det visar vad för slags blogg jag har..
För jag har en blogg som inkluderar lite allting.. Allt ifrån min vardag, till kort, till böcker till filmer. Och så vill jag inte ha en bestämd kategori på min blogg.. tycker det är roligt att skriva om lite allt möjligt..
Nej, nu ska jag allt fundera ut ett riktigt bra namn, som jag själv blir nöjd över..


Funderar..

Nu sitter jag och tänker lite, eller funderar kanske man skulle säga att jag gör..
I alla fall så funderar jag på att göra en ny blogg. Bara för att det namnet jag har nu inte riktigt passar längre.. förut kallades jag Lizetthe utav några kompisar, men detta smeknamnet har runnit ut i sanden, så jag tycker det är störande att jag heter Lizettehe.. så funderar på att komma på ett riktigt bra namn, som man lätt kan komma ihåg, och i och med detta så ska jag försöka uppdatera varje dag, och bli lite aktivare..  ska även prata med en kompis som är grym på att fotografera, om hon kan ta ett par bilder på mig, och vara sjyst och göra en snygg header:) En annan kompis ska jag fråga om hon vill göra min design.. så om jag byter blogg, så kommer jag att skriva det här, så att ni inte missar mig ;) Men jag meddelar er när detta sker, så det blir inte i morgon kan jag ju lova :)
Ska även spara pengar och köpa en efterlängtad kamera, så att jag verkligen vill fota, för då blir även bloggen lite roligare..
Såå håll er uppdaterade..!!


RSS 2.0