Hemma :D

Igår så kom jag och min lilla familj hem ifrån några dagar i våran vackra huvudstad :) Jag kan säga att så mycket har jag nog inte gått i hela mitt liv, känns det som i alla fall. Benen är helt möra och fötterna är döda och ömma. Nej, men det har faktiskt varit ganska skönt ändå att vara hemifrån lite, även om jag var borta hela förra veckan. Nu var jag ju borta med familjen och det är en helt annan sak :)
Bilder och berättelser om veckorna kommer sen :)


Åker igen..

Hehe, ett hemskt rännande på mig tycker jag allt, ska åka på en liten semestertripp med familjen i morgon. Säger inte vart just nu, men jag har varit där förrut om man säger så, och det var la bara för ungefär 2 månader sedan eller något och det finns bilder på det på min blogg :)
Idag är jag verkligen helt slutkörd, man blir ju det efter en helgalen vecka med er Appellare:) Vaknade vid 11 och gick sedan och vilade vid 4 till typ 6 och ska snart gå och lägga mig igen, orkar ingenting egentligen, men måste packa också, man vill ju se bra ut:)

En bild jag tog på våran himmel igår :)


Hemma igen :)

Nu så är man då hemma igen, efter en skön vecka i Horla, med gänget i Appellen:) Hade en jättetrvlig vecka, och det känns som om man känner alla människor mycket bättre nu:) Stort plus på det, får se om det kommer upp några bilder sedan:)
Ska nog sova snart, e skittrött:)


Reser bort..

Jag reser bort till Horla i en vecka nu:) Som jag sa i det förra inlägget så kommer det att bli underbart och roligt, det får vi ju verkligen hoppas. Tar med mig kameran så att jag kan fånga alla roliga ögonblick;)
Har föresten skickat in mitt skrivprov till Sla nu på morgonen:) Jag blev ganska nöjd över krönikan, men det är inget jag tänker lägga upp här, då jag verkligen inte tycker om att visa vad jag skrivit, för där är det ju bara de på redaktionen som ska läsa den:)


Packad!!!

Eller inte!! Har inte ens packat färdigt än och jag ska gå upp klockan 6 i morgon, bara för att jag ska duscha innan jag beger mig till Fröjered. Jag måste med andra ord slita mig ifrån datorn och gå upp och packa färdigt. Måste välja vilka skor jag ska ha med mig, hitta sängkläder och en väska till sängkläderna och luftmadrassen och pumpen till den:) Men om man orkar gå upp 5 tre dagar i rad, så orkar man med det här också. I och för sig blev jag väckt halv fem idag, av misstag, men jag somnade fort om igen:) Sen så har jag sovit två eller en timma eller något idag när jag kom hem vid 10.00 typ:)

Ciao!!!


Horla nästa anhalt :)

I morgon klockan 08.00 bär det av till Horla med Apellen:) Det kommer bli underbart roligt att få umgås en hel vecka med så många fantastiska personer. Och jag menar det verkligen, de är helt underbara människor, alla lika unika och lika underbara:)
Sen när jag kommer hem på Lördag blir det kalas för lilla Jojo och stora Madde :) 14 och 20, inte så dåligt inte:)
I köket hörs tonerna från Grease, då en av låtarna spelas på radion. Kom på att det var längesedan jag såg på den filmen, även om jag sett den tusentals gånger så:)
Efter två avsnitt av One Tree Hill, hade jag tänkt att packa klart, har inte gjort det än:) Men det är bara skor och något att sova på som ska ner, och någon/några böcker:) Så det är inte så mycket, just det ja, tandborsten också:)


Skrivtorka..

Både här och vad jag ska skriva som skrivprov till SLA:s ungdomsredaktion, de som gör UppSLAget varje vecka, hade tänkt skriva en krönika, men det är bara det att jag måste skriva en presentation först och jag vet inte vad jag ska skriva :/ Men tror att krönikan ska handla om Skönhetideal! Det är säkert populärt:) Orkar inte skriva mera, så..


Trött är bara förnamnet just nu..

Det kan man verkligen säga, jag sitter och känner hur ögonlocken blir allt tyngre, men men, vill man jobba tidigt för att inte få blinningar och sol på sig, så får man räkna med att vara lite trött. Det blir ju en behövlig semester med Apellen, på Lördag. Då bär det av till Horla, alltid lika jobbigt att försöka få till det dära L:et, så att folk förstår att man ska till en plats och inte till en person:)
Värmlänningarna åkte hem i förmiddags, men tror att bilder kommer upp senare, typ i morgon eller så. Måste ändå så tömma kameran, så att jag kan ta många kort hela nästa vecka:)
Kram:)


Grattis!!!

Ett stort Grattis till både Kronprinsessan Victoria och till min älskade Katt Trixie:) Ska nog se firandet av kronprinsessan på teven sen, men tyvärr ska ju inte hon vara med:( Lite surt, men aja..

Började iaf jobba vid 6 idag, så att vi slipper alla blinningar och all stark sol:) Man blir la trött, men då är det bara att tänka på vad du slipper utstå:)
Snart blir det bad med Caroline:) Hoppas vi inte stöter på någon vattensnok idag, det e lite läskigt:)


Besatt?! Jag?! Nej!!

Jag har tänkt lite på det här med min kärlek till One Tree Hill serien och personerna/skådespelarna i serien. Idag när jag tittade på en repris av programmet, så satt jag och tänkte "Nu kommer det här hända, sen säger han så, och då gör hon så.. etc" jag kunde ungefär hela avsnittet utantill, kanske för att jag har sett det ett antal gånger, men sen efteråt så kunde jag berätta exakt för mamma vad som händer i avsnittet efter detta. Även om jag säger att jag har sett programmet ett antal gånger, så är de antal gångerna kanske 3, max 4, så jag har nog ganska bra minne, plus att jag verkligen älskar den serien, det är verkligen sjukt hur man kan hysa sån kärlek till en serie, och till de personerna, det är nästan lite knäppt:)
Jag tror att jag har sagt detta tidigare, men jag ser mig själv som ett stort fan, jag kan de flesta namnen på skådespelarna, kommer ihåg de flesta avsnitt, har alla säsonger som finns ute på box och en av mina stora drömmar är att träffa dessa fantastiska skådespelare, för det skulle vara en dröm som gick i uppfyllelse för mig:)


Ska göra en lista på de personer jag tycker mest om, men jag gillar i och för sig alla, men jag gör en topp 5 listat. Orkar inte riktigt skriva om dem, men lägger ut bilder på dem i alla fall :)Börjar med Killarna och sen tjejerna, så jag har egna topplister för dem:)
Killar
1. Lucas Scott - Chad Michael Murray

(Det var ju nästan självklart att han skulle komma på första platsen:))
(Är med i säsong 1,2,3,4,5,6 :))
2. James Lucas Scott "Jamie" - Jackson Brundage

(Är med i säsong 5,6,7:))
3. Nathan Scott - James Lafferty

(Är med i alla säsonger:))

4. Julian Baker - Austin Nichols

( Är med i säsong 6,7 :))

5. Clayton Evans "Clay" - Robert Buckley

(är med i säsong 7:))
Tjejer

1. Haley James Scott - Bethany Joy Galiotti

(Är med i alla säsonger:))

2. Brooke Davis - Sophia Bush

(är med i alla säsonger:))

3. Peyton Sawyer - Hillarie Burton

( är med i säsong 1,2,3,4,5,6:))

4. Karen Roe - Moira Kelly

(är med i ungefär alla säsonger till och från:))

5. Deb Scott- Barbara Alyn Woods

(är också med till och från i ungefär alla säsonger:))



hemma från sköna Värmland :)

Vet ju att jag inte uppdaterat så mycket, men kom hem från Värmland klockan halv elva, elva eller så, och då orkar man inte sätta sig framför datorn, speciellt inte när man ska upp och jobba klockan åtta på morgonen :)
Men jobbet idag var bara för Töligt asså, alla himla blinningar, hatar dom!! Jag fick dret ont i axlarna och ryggen. De ska självklart bita en där man inte når åt att klia:/
Orkar inte skriva mera, men ska ta mig i kragen och skriva lite bokrescensioner sen :)


Varför får inte jag rida, när Ulla-Red? ;)

Okej, jag vet, jag vet, jag har dålig humor. Sån humor som egentligen saknar budskap:) Riktigt kul kan det vara, ibland:) Men rubriken var mest för att inte skriva "Ullared idag:)" eller något annat som oftast brukar dyka upp här:) Nåja, skämt åh sido..
Var ju i Ullared idag, skulle egentligen inte ha så mycket förutom One Tree Hill säsong 6, men det blev väl lite mer än det :) Jag köpte i alla fall One Tree Hill boxen, fyra filmer (billiga:)), ett linne, en t-shirt (i värsta härliga blåa färgen..) Massa deoderanter haha :) och tre böcker, fast det på Bok-Olle då:) Det är ju typ ett måste att köpa tre böcker därifrån varje gång jag är i Ullared :)

Dah films :) :





Snart Måndagsfilm på kanal 9 :)

Har faktiskt inte en susning om vad filmen heter som jag snart ska titta på. Men den verkar bra i alla fall, så det är ju huvudsaken:) Ska duscha efter den, måste ju vara fräsch till i morgon, det går ju inte att komma till Ullared och vara ofräsch! :) För det finns ju så mycket hot stuff där, om man säger så:) Man kan ju alltid titta på någon i personalen och komma på någon jobbig fråga att ställa:) Då kan man ju beskåda ögongodiset lite mer:)


Körde bil!!

Hel unbiliviable, eller hur det stavas, körde bil upp och ner för våran grusväg idag:) Okej, kan säga att jag höll på att få ett sammanbrott av att jag fick kärringstopp hela tiden typ, men i slutet gick det ganska bra. Det är bara det att jag är så himla envis och måste kunna allt nytt med en gång och då känner jag mig duktig och nu kände jag mig dålig, så aja.. Men det var ju första gången som jag körde på "riktigt" om man säger så, och då får man ju räkna med lite stopp ibland:)


Blir nog att åka till Ullared, med Mammsen och Syster i morgon. Jag vet inte vad jag ska göra där egentligen, men hänger nog mest med för att jag vill ha One Tree Hill säsong 6, för det är mycket billigare där än på andra ställen:) Och sen blir det väl lite kläder och andra prylar, typ deo och sånt. Annars är det nog bara syster som ser fram emot resan:)


Varmt ute, varmt inne :S

Det är jätteskönt att det är varmt och soligt ute och inte spörregnar som det gjorde igår. Men det behöver ju inte vara lika varmt ute som inne, det var det i mitt rum i natt i alla fall, så jag låg med ansiktet mot min fläkt som gick på högvarv hela natten, fönstret öppet och avsparkat täcke. Hjälpte det? Inte så mycket som ett skit, man orkar inte sova i den här värmen, och därför blir man ganska irriterad på omvärlden :)


Snart baddax :)

Ska snart ta min moped och bege mig till stället med de håriga kossorna och möta Carro:) För vi ska nämligen bada och jag kommer inte riktigt ihåg vägen till dit vi ska XD Skräll att det är jag också, bor ju typ bara 4-5 kilometer därifrån, så borde ju nästan veta vägen, men aja.
Är sjukt trött också, har sovit ganska dåligt inatt, så det beror nog på det, men jag svettades som en gris också:) Det är inte kul att sova i ett rum där solen går upp i fönstren:)


Syster hemkommen

Nu är jag inte ensam längre :D Syster kom just hem ifrån Hjo, där hon stekt på stranden med sina kompisar:) haha våran sololje flaska har gått sönder, så att det rinner i botten. Vet inte hur hon gjorde det, men det är faktiskt ganska roligt:) Snart kommer väl den resterande familj, som just nu består av mormor, mamma och pappa, hem.
Är trött, men vill inte sova innan de kommer hem, känner mig som en bebis igen:) Nej, men mamma ville prata innan jag gick och la mig, gulligt eller hur ;)?


En och en halv månad kvar...

Det är det på ett ungefär tills skolan börjar igen. För en del så är det en helt ny situation, tillexempel för de som ska börja skolan för första gången, en del byter bara skola helt, eller kommer till en ny klass. Jag kommer ju att göra båda delarna, då jag äntligen ska börja gymnasiet :D Jag vet inte varför jag tänker, eller ens skriver det här just nu, men jag är redan ganska nervös inför att börja gymnasiet. Det låter ju lite vrickat, men det är faktiskt sant. Sen i onsdags då man kunde logga in på Gymnasiumskaraborg.se och titta vart man hade blivit intagen, har det bubblat i mitt huvud av tankar. Man vill ju inget hellre än att träffa sina nya klasskompisar, spana in dem, och kanske några snygga killar (förhoppningsvis) och få nya kompisar. Det är det som skrämmer mig, samtidigt som jag bubblar av iver. För jag är inte en sån som går fram till någon helt okänd person och säger "Hej, vad kul att du ska gå in min klass.." etc.. Jag är mer tillbakadragen, eller ja, i början i alla fall. Sen så babblar jag bara på, och då menar jag verkligen babbla, för jag tror inte att ens mina kompisar orkar lyssna på ens hälften jag har att berätta, om det inte är viktigt :)
 


Eclipse!!!

Okej jag erkänner, jag är beroende av Eclipse. Jag menar det, helt beroende. Den framkallar ett starkt behov av att se den igen och igen och igen och igen... Ja ni fattar:) Jag älskar den, bättre än de andra två filmerna i alla fall:) Älskar ju massa romantik och sånt mysigt grejs :)
Nu måste jag masa mig ut till köket för att äta lite jordiga gubbar :)


RSS 2.0