1:a December om några få timmar..

Snart har även November kommit till sitt slut och vi går in i årets allra sista månad. Det är seriöst helt sjukt vad snabbt tiden går, jag hinner nästan inte med. Hela detta året har varit fullspäckat med roligheter och jag har fått umgås med de allra bästa vännerna och familjen, riktigt mycket.
Men än är inte året slut, måste ju bli julafton först, så att man kan äta jättemycket mat utan att skämmas :)

Har testat på livet som trebarnsamma..

Jaa, som rubriken lyder så har jag testat på att vara trebarnsmamma.
När jag satt i bilen på väg hem och var nästan hemma, så ringde mamman till de tre gulliga pojkarna jag har varit barnvakt åt, och behövde akut hjälp. Hon frågade om jag kunde hämta deras tre pojkar på dagis och gå med dem hem, tills föräldrarna kom. Och eftersom jag inte har något vettigt för mig, så var jag snäll och ställde upp.
Och det gick riktigt bra. Eller ja, en av pojkarna fick ett utbrott för att han inte kunde ta på sig sin mössa, men annars så funkade det riktigt bra.
Nu förstår jag hur det är att ha tre barn att hämta från dagis, lite stressigt men kul när barnen känner igen en :)

The Land Of Milk And Honey

Jag är redan nervös och förväntansfull inför resan som går av stapeln i Januari 2012. Det är kanske inte så konstigt. Jag ska till ett av mina drömresemål och jag ska även ha ansvar för en liten kille. Men jag tror och hoppas att det kommer att gå hur bra som helst.
Jag tror att jag är mest nervös över flygningen. Ifrån Frankfurt till USA skulle det ta ungefär 8-9 timmar, och jag vet att jag kommer få stooora myror i benen. Jag klarar inte av att sitta stilla såå länge. Men jag ska köpa på mig lite pocketböcker som kan underhålla mig under resan :)
Redan nu undrar jag vad jag ska ha på mig när jag åker och vad jag ska packa ner. Jag har redan bestämt några affärer som är ett måste att besöka när man ändå är i New York :)

Det kommer antagligen att bli några sånna här inlägg, då jag är tvungen att skriva av mig all nervositet. Det är enklare att skriva än att prata om det. Jag verkar rätt lugn och cool på utsidan, men på insidan är jag riktigt nervös. Så därför skriver jag ner det här i MIN blogg, där jag skriver om vad jag vill och lite därtill ;)


En vinterresa..

Jag har en sak som jag vill berätta. Jag har velat berätta det sen den dagen jag fick reda på det, i Torsdags. Men har kännt att jag var tvungen att smälta det och tänka över erbjudandet.
I Januari åker jag med mamma till de barnen jag passar och deras yngsta son till... jag drar ut lite på spänningen... jag ska till USA och Tyskland!!!!
Jag kan säga att jag började skaka när jag fick reda på detta. Detta är ett erbjudande som man bara måste säga ja till. Jag ska följa med som barnvakt till den yngsta sonen. Och även om det innebär väldigt mycket ansvar, så kommer det vara en upplevelse som heter duga.
Så från och med nu kommer denna blogg att få massa inlägg om Usa och Tyskland, och om hur nervös jag är, vad jag ska packa med mig, vilka affärer jag ska besöka etcetc...


                                                               +

                                                   = Lycklig Lisa :D


Stad I Ljus

För några veckor sedan var det invigning av Stad I Ljus i Skövde, och självklart var jag där med min kamera i högsta hugg.Och som avslutning:
I wanna lay you down in a bed of roses
1:a Advent och Julfint i huset där jag bor...

Idag är det 1:a advent. Startskottet för att man ska hinna med allt man ska hinna innan det är den 24:e December. Julklappar ska köpas, pepparkakor bakas, godis ska göras, pyntet ska fram och snön ska ligga vit och fluffig på marken. Men vet ni vad? Jag har inte gjort något av det där, och snön, den lär ju inte komma än på ett bra tag. Bara den kommer innan julafton så är jag nöjd! Jag har inte börjat fundera på juklappar till släkt och vänner, jag har inte gjort godis, jag har inte gjort pepparkakor (det ska göras i morgon..), jag har inte gjort fint i mitt rum (det har min syster gjort åt mig). 
Varför ska man jäkta fram allt? Det är kul att gå och shoppa i Skövde när det är mest folk. Det är kul att trängas med arga tanter och trötta gubbar och gnällande barn, eller?

I alla fall, lite julfint eller adventsfint kanske man ska säga, har vi fått det i det gula huset mitt på gärdena. Och jag, familjens fotograf, har sprungit runt och tagit lite kort.


Mitt fönster..

Systers rum..

Köket..


Hot Chelle Rae


Jag är inte perfekt, men min tröja är!!


Jag simmar inte med strömmen..

Jag älskar julen, verkligen älskar. Men måste man verkligen sätta upp julstjärnor och adventstakar redan en vecka innan det är första advent? Så fort jag får syn på en julstjärna eller något annat juligt, så får jag en strypkänsla. Jag vet inte varför, men jag får ångest. Det är riktigt jobbigt.
Bara för att jag är såå himla cool och ska alltid vara den som går emot strömmen, så tänker jag sätta upp min julstjärna några dagar efter första advent, typ på onsdagen eller torsdagen eller så.
Jag vet en som kommer få bryt på mig (mamma), men vad gör man inte för att alltid vara den som går motströms? :)


Denna ska sitta på min vägg..


"Knubbisar"

Två små sööta "Knubbisar" fick följa med mig hem från Julmarknaden på Sägernas hus. Det var en jätteduktig tjej som satt och pillade med dessa sötingar. Ville köpa allihop, men nej, man måste ju behärska sig ;)! Köpte två "Nakenfisar till mamma, men nja, kan inte riktigt lägga ut dem här ;)


Vi råkade byta väskor...

Denna helgen kommer jag att få leva utan min kära skoldator. Varför kan man då fråga sig? Joo, det är så här: Jag och min kompis Karin har exakt likadana datorväskor (fått från skolan), och Karin tog sin väska och åkte hem. Det dummaste med detta, var att vi hade våra väskor precis bredvid varandra och Karin tog den väskan som hon trodde var sin. Men nej, den var min. Och som tur var, hade jag inte stoppat ner bio-biljetterna där i, för då hade det blivit problem :)

Dagen med stort D!!!


Skoltrött...

Jag måste bara få klaga av mig och vart passar bättre än i min blogg?

Först vill jag bara säga att jag har haft sjukt mycket plugg denna veckan. Vi har minst en sak i varje ämne, som ska vara inne eller gjort till denna vecka, eller nästa. Man kan säga att jag längtar olidligt mycket till Jullovet!!
Blir bara så trött på en del lärare ibland. När läraren inte är där och denne person skickar ut ett mejl om vad man ska göra på lektionen, och man inte fattar vad man ska göra och hur man ska göra det. Så kanske läraren borde formullera sig liite bättre!!
Jaja, nu ska jag bara lugna ner mig, sen kan jag fortsätta med den enorma uppgift vi fått på Textkommunikationen :/


Frosten på ditt fönster är mina andetag...
Prov I morgon!!!!


Två timmar extra..

Känns skönt att man kan sitta uppe liite längre än vanligt. Jag har nämligen sovmorgon på Tisdagar och då kan jag sova ut i två timmar extra. Det är så himla skönt, så ni förstår inte! Fast nästa Tisdag får jag gå upp som vanligt vid kvart i sex. Klockan tio över tio är det nämligen dags för mina första körlektion. Om jag är nervös?? Jaaa, det kan ni hoppa upp och sätta er på. Jag var jättenervös redan innan jag hade bokat in vilken dag och tid jag skulle göra det. Men jag tror att det kommer att gå bra :)


Vad man gör en Måndagskväll i November..... Man läser Hamlet!!!! I Pjäs-Form! Yippie!

I ett hus vid skogens slut..


Just Picture It¨Igår var mina kära vän Ina här, och hjälpte mig med bloggen, så jag passade på att ta lite kort på henne. Tycker själv att de blev jättefina och bra. Har ännu mera i datorn :D

Hello Cupcakes!

Igår var min kära moder på Korsberga IF:s Årliga årsfest. Med sig hem hade hon fyra stycken oerhört snygga och väldigt goda Cupckaes. Och vad gör man inte när något är fint och snart ska ätas upp? Man rusar upp till sitt rum och tar fram kameran. Självklart!


Spenderade kvällen med Rasmus..

Igår kväll så var jag inne i byn och var barnvakt åt några barn som bor där. Kvällen skulle bestå av popcorn och en filmkväll, vilket Stora E tyckte om, men självklart sabbar jag hennes filmkväll och lärdagsmys. Skulle sänka ljudet då Lille E skulle sova i rummet bredvid och då råkar jag trycka på helt fel knapp. Ja, vi försökte få igång tvn i en halvtimme, men utan något lyckandes.
Så då bestämmer sig jag mig för att gå och hämta en bok som vi kunde läsa. Och det blev... Rasmus På Luffen. Denna älskade barndomsfigur. Men han inte läsa mer än två sidor innan Stora E somnade så sött bredvid mig. Fick henne i säng och sen var jag den enda i hela huset som var vaken. Så då läste jag ut hela boken om Rasmus På Luffen :) En riktigt bra Lördagskväll med andra ord :D


True Story

Helt galen, galen i dig
I ditt himmelska leende, i ditt skratt
Helt galen, galen i dig
Ja att vara förälskad, det måste kännas så här

Ny design By Ina

Har fräschat upp designen idag, med hjälp av Ina :) Känns jätteskönt att den är färdig, nu är det bara att ta kort till en ny header också :) Sen kan jag känna mig nöjd :D


Inväntar denna tjejen..


Två snygga Tischor från eivy

Har fått lite Ha-begär på dessa två snygga T-shirtar från Eivy, som jag hittat på Junkyard.se (Jaa, min favoritsida på nätet.. haha..)...

Visst e de fina :) Ska se om ekonomin räcker för månaden, för då ska jag allt köpa en utav dessa skönheter :) Troligtvis den gråa :D

The Last Song

The Last Song handlar om Ronnie, en tjej som stänger ute alla ifrån sitt liv och som hamnar i trubbel, ofta. Den här sommaren ska hon spendera med sin lillebror hos deras pappa. Deras föräldrar skilde sig för ett par år sedan, och Ronnie kan inte riktigt förlåta sin pappa för det.
Ronnie intalar sig att allt hos hennes pappa är dåligt. Staden, folket, ja allt. Men tills den dagen då hon snubblar över den oerhört snygga Will. Will, som inte kan släppa Ronnie ur tankarna och vill ha henne till varje pris. Han börjar dyka upp på platser som Ronnie är på, och sakta men säkert så växer en stark kärlek fram.
Allt är bra och sommaren flyter på med kärlek och musik. Ända tills den dagen då Ronnies pappa faller ihop på marken och Ronnie får reda på en sak som Will inte har berättat...

Min åsikt:
The Last Song är en sån där film som man gärna tittar på när man vill ha det lite mysigt och känner för att gråta. Jag skrattade flera gånger under filmen, men jag tror att det blev mer tårar än skratt. Detta är en film som verkligen framkallar alla dina känslor, den utesluter absolut inga.
Även om alla dessa Hollywood - filmer oftast är likadana; Tjej träffar kille från en annan klass i samhället, kärlek uppstår, något händer och slutligen blir de tillsammans igen. Även om denna filmen var just sån, så höll den lite högre klass än de vanliga filmerna.
Jag tyckte verkligen om den och kommer att se den flera gånger framöver.
Vill man ha en mysig stund med en bra film, då är det The Last Song som gäller!! :)
Ditt leende, ditt skratt, din röst!

Hur svårt kan det vara att komma på ett reklamblad till en påhittad restaurang egentligen? Det känns ju inte så jättesvårt, men det är det kan jag allt tala om! Vi har hållt på med det på fyra lektioner tror jag, och jag började om på en ny i Tisdags, bara för att jag blev såå irriterad på min lärare. Så nu sitter man här med bara någon timma till deadline och är inte riktigt nöjd med vad man hitills har åstadkommit.. Jaja, det får väl bli bra det jag har gjort :)

För övrigt så har min dag förstörts liite grann... Vi slutar kanske inte tio över ett idag, utan kvart i fyra.. Yippie!! Eller absolut inte!!!!! Blir såå frustrerad på skolan ibland, kan inte lärarna informera oss elever först?
Nu går jag tillbaks till mitt reklamblad :)

CIAO


Internetshoppa = den bästa medecinen?

Jag sitter i skolan och längtar redan hem till min varma, stora säng. Jag är trött och allmänt hängig. Natten var inget skoj alls. Jag kunde inte sova på grund utav att jag redan hade sovit på dagen, då jag gick hem ifrån skolan. Så jag vaknade med jämna mellanrum. Typ en gång varje timme och sen när man vaknar vid sex, så har man riktigt ont i magen. Jaa, ingen toppenstart på dagen. Men med lite ipren och en kort skoldag, så ska nog det lösa sig ska jag se :) Och om det inte gör det, så kan man ju titta på olika klädhemsidor, den bästa medecinen ;)

Blåa skjortor från Junkyard.se

I skolan idag satt jag och kompisarna och tittade på massa kläder på olika sidor. Jag som är ett galet fan av Junkyard.se satt självklart och kikade på kläder där. Jag har snöat in mig lite på flanellskjortor. Inte sånna som sitter jättetajt mot kroppen, utan mer sånna som är lite större, men inte för stora.Hittade fyra snygga skjortor som alla har färgen blå någonstans.. Love it! <3

Lite utav mina åsikter..

Sitter och sätter ihop lite collage med lite kläder och sånt, i Photoshop. Det mesta är käder ifrån Junkyard.se, en hemsida som jag fullkomligt älskar, men än har det inte blivit något köpt därifrån.

Det jag kom att tänka på var att jag ofta tittar in på killkläderna och hittar mycket snyggt därifrån. Men skulle jag köpa det, så skulle antagligen någon påpeka att jag har killkläder på mig. Och det äringa problem för mig, jag vågar stå för vad jag har på mig, för det är vad jag tycker om som spelar någon roll och inte vad alla andra tycker.
Varför skulle inte vi tjejer kunna ha killarnas kläder? Om vi nu tycker om modellen och stilen på deras kläder så låt oss då ha de kläderna på oss. Jag kan tycka att det är riktigt snyggt med tröjor som är i lite oversize och som är i "skejt" stilen. Det är inget fel i att tycka om killkläder. Man ska inte bli kallad shemale för det!!
Jag tycker att man ska ha på sig det som man trivs i och inte det som man tror att alla andra kommer att gilla! 

Ut i skogen ska vi gå, vi tar strumpor och byxor på!

I Lördags spenderades de första timmarna på dagen, då jag var vaken, med härliga Evelina i skogen. Vi skulle plocka lite olika saker som man kunde göra en krans utav, och även saker som man kunde ha på en krans. Skogen är ju så mysig att gå i, i alla fall om man har någon med sig.


James Morrison, vilken röst han harDenna låten är en utav de låtar som jag har fått på min hjärna. Den är så fin, och han sjunger väldigt bra. Man liksom ryser i hela kroppen när man hör hur han tar i.
Varför de i videon lägger sig ner, det fattar jag inte riktigt. Men det ser lite roligt ut :)

Inspiration från den Amerikanska Flaggan

Jag fullkomligt avgudar allt som har den amerikanska flaggan på sig, speciellt när det sitter på kläder. Jag skulle kunna köpa alla saker med Amerikanska Falggan, bara för att det är så snyggt. Bara för att retas, har Gina Tricot laddat upp med riktigt många plagg inspirerade från U.S.A:s flagga :)


Musiken som har etsat sig fast i min hjärna

James Morrison - I Won´t Let You Go
Takida - You Learn
Kelly Clarkson - Mr. Know It All
Rihanna - We Found Love
Selena Gomez - A Year Without Rain
The Band Perry - If I Die Young

A gift to you..


You light me up
Min nya ögonsten!


Fredag..

Nu är det redan fredag och inte långt kvar till det att skolan börjar igen. Ja, vad ska man göra en fredag som denna? Jag ska i alla fall åka in till Hjo för att först gå på Hem&Hobby med mamma och sen ska jag till tandläkaren. Usch.. det är inte mitt favoritställe precis..
Men sen ikväll så blir det sångövning och kalas, så måste hitta någon fin present att ge bort :)
Nu ska jag gå ner och få i mig lite frukost :D

Lika som bär?

När jag gör ingenting så brukar jag tänka, alldeles för mycket. Jag lyssnar också på massa låtar och sjunger med. Jag gjorde även detta idag och då lyssnade jag på Michael Bublé och då slog det mig: Han och Marcus Birro är ju som kopior utav varandra. Fast Michael är mycket snyggare ;)


Titta noga op partiet runt näsa, mun och ögon :) Läskigt...


Mina fynd i Ullared Onsdagen 2 November


3 Böcker. Den understa är Bingo Rimérs självbiografi


2 filmer.. Charlie St. Cloud och The Last Song :)


2 basic linnen, kan vara bra att ha :)


Denna korv är en haldsuk, en så kallad tub :)


eftersom jag är den största slarven i hela sverige, så måste jag alltid köpa nya vantar, då dessa bara försvinner hela tiden..


Jag blev helt klar kär i denna fantastiskt snygga tröja, den bara skrek efter mig, tills jag tog med den i min kundvagn :)


Jeansen, framisdan


Baksidan :)

Detta plus 2 tanborstar, 3 par trosor och en BH fick följa med mig hem och så lite godis ;)

Städa, Städa, städa..

Med dammsugaren i högsta hugg ska jag förinta dammråttorna. Golven ska städas, alla ytor ska dammas, mattor ska dammsugas.
Här ska det städas!!!


Lite julpyssel kanske?

Ja, nu sitter man här hemma i sin säng och knappar på datorn. Man saknar ljudet av liv och rörelse, som det var hos min kusin. Men på ett sätt kan det vara rätt skönt att komma hem också.
Idag har jag inte planerat in något särskilt att göra. Är dock lite sugen på att antingen gå ut och fota eller att julpyssla. Ja, julpyssel i november, det går :) Har hittat lite snygga mönster till pärplattor med julmönster, som kan vara fint att göra nu. Nu har jag ju tid i alla fall, lika bra att passa på.

Ideér:

Har lov.. såå skönt!!

Det är så befriande att bara kunna göra vad man vill, utan att man först måste göra sina läxor, eller tänka på skolan. Jag älskar att ha lov, även om det bara är för en vecka, eller för en dag. Jag älskar det! Och man kan ju tänka att snart är det jullov, bara om ungefär 7 veckor, eller så :)
De första dagarna av lovet, ungefär halva, spenderas hos min kusin och hans familj och det är riktigt gött :D
Det kanske blir bio idag också, tintin, så jag har full rullle ;D

RSS 2.0