Inspiration lika med noll..

Ja, jag som trodde att jag skulle få hur mycket inspiration som helst under höstlovet. Att jag skulle skriva inlägg efter inlägg, inlägg som hade något budskap, något viktigt. Jag tror att jag försöker mer än vad jag kan. Jag vill så gärna kunna skriva inlägg, som inte känns som ett måste bara för att alla andra pratar om det. Jag har alltid varit rädd för vad folk ska tycka och tänka om mig. Jag vill inte att folk ska tycka jag är konstig, ful, dum, udda. Inte för att jag just är de sakerna, men jag vill inte att folk ska tycka dumma saker om mig.
 
Därför skriver inte jag allt jag tycker här i bloggen. Jag försöker hålla min känslor och funderingar för mig själv, bara för att ingen annan ska kunna komma och säga att det jag skrev var fel. Därför är inte min inspiration på topp. För att jag har för mycket inspiration, men att jag inte vågar få ner allt på skärmen..
 
Aja, snart är lovet över och då kan jag kanske försöka med minst ett inlägg om dagen. Nu ska jag åka och hälsa på min kusin J och hans familj. Ni får ha det så bra så länge! :)

Så söt att jag inte finner några ord


Avundsjuka på hög nivå!

En av mina bästa vänner ska tidigt i morgon sätta sig på ett plan mot New York City. Om jag är avundsjuk? Ja, det kan ni ge er på! Jag vet, jag har varit där och jag borde vara glad att hon får åka dit. Men det är klart att jag är glad för hennes skull. Det var fakiskt jag som tjatade på henne att hon skulle följa med sin familj, då hon från början inte ville det.
 
Men jag vill ju åka dit igen. Jag har inte sett alls så mycket av världen än, som jag vill göra. Men jag kan nog redan nu säga att New York kommer att ligga högst upp på min lista över favoritstäder, länge till. Nu när Karin åker så sitter jag och dreglar över mina bilder därifrån och drömmer mig tillbaks. Jag har inte sett alls så mycket av staden, men jag har sett tillräckligt för att bli förälskad!
 
 
New York i mitt hjärta!

Det är väl klart att man följer med i utvecklingen

Facebook, Twitter, Instagram. Vad har dessa tre saker för gemensamt? Om du gissade på att det är några nya maträtter, har du förmodligen levt under en sten de senaste åren. Nej, det är ju som de flesta vet olika sidor på nätet, som lätt går att nå från mobilen. Och eftersom jag är så cool som har en mobil som man kan vara inne på internet på, så är jag ju bara tvungen att följa med i den moderna utvecklingen.
 
Därför skaffade jag mig Instagram för drygt en vecka sedan och idag skaffade jag Twitter. Så nu är jag Up-To-Date vad som händer överallt :)!
 
 För dig som vill veta heter jag laajsaspenneli på både twitter och instagram! :) 
 

Breaking Dawn part 2!


Barnvakt på G!

För dig som undrar vad jag gör på dagarna som kan vara såå mycket viktigare än att uppdatera min blogg? Jag lever livet som en vanlig skolungdom i Sverige. Alltså pluggar jag. Sen brukar jag också plugga, plugga, äta, sova, plugga och lite mer plugg på det.
 
Men snart är det lov och jag är så sjukt glad över det! Idag tar jag helg, och det firar jag med tre av mina guldklimpar. E, E och H, ska passas av mig om bara några minuter. Jag har längtat efter att få träffa dem, för det blir alltför sällan ibland. Nu ska jag gå och välja ut en bok jag ska ta med mig och läsa när de har somnat :)!

Det kliar i fingrarna..

Det är inte alltid den infinner sig. Den där saken som kallas inspiration. Men just nu finns den. Dock finns inte inspirationens kompis, tiden. Men tiden och inspirationen ska snart få slå sig ner tillsammans med en avslappnad Lisa, så att hon kan få något gjort.
 
Och nej, jag snackar inte om att hinna med skolarbetena, för det vet jag att jag kommer att göra. Nej, jag snackar om något annat som jag då och då lägger ner hela min tid på. Något som är litet, gjort av plats, små saker som behöver värme för att bli till en stor enhet. Någon som vågar sig på en gissning? Okej, det är i alla fall något som finns under mina kategorier. Något som rimmar på.. sälor (det är absolut inte ett ord.. jag vet..). Om du gissade på pärlor, då har du helt rätt!
 
Det riktigt kliar i fingrarna på mig just nu. Helst av allt vill jag sätta mig ner och bara göra massa roliga och olika motiv. Men det finns några hakar (som alltid..).
 
1. Jag har inte tillräckligt med svarta och vita pärlor. Jag menar, de mesta mönstren byggs upp med svarta och vita pärlor.
2. Mer än hälften av alla mina plattor är hos E. Men ska förhoppningsvis dit i veckan och vara barnvakt åt henne och hennes bröder, så kan jag ta med dem hem igen.
 
Men dessa hakar är ju lätta att göra sig av med. Så jag ska börja med att leta reda på massor av mönster som jag vill göra, sen ska jag måla av dem, sen kan jag börja pärla... när tiden finns! :)
 

Final idag!

Äntligen! Idag är det en viktig dag. En bra dag. En nervös dag. Varför? Jo, jag och mitt fotbollslag ska spela seriefinal. För dig som inte är så intresserad av sport, så betyder det att vi är två lag som just nu delar samma poäng och vi ska göra upp idag om vilka som vinner! Yeah, det ska bli så himla kul! Det jobbigaste är att jag har nog aldrig varit så här nervös innan.. inte inför en match.
 
Jag brukar vara nervös, men det här slår nog allt. Det kan nog bero på att jag är en sån vinnarskalle att jag verkligen vill vinna! Sen att det inte är så många som kunde vara med idag, det är också lite nervöst. Men aja. Sen ikväll blir det lagfest, oavsett om vi vinner eller inte. Vi ska gå ut och ha kul, först och främst. Sen får det gå som det går. Vi har varit riktigt bra denna säsongen, så att få spela final är bara en bonus! :)

Länk till bilden!

Nu blir det plugg för hela slanten, typ, fram tills jag ska åka :)!
 
 

Fräsht och fint!

 
 
 
Sådär, nu har jag fixat en ny header. Och nej(!) det är inte den som jag har haft i tankarna de senaste månaderna. Detta är en provisorisk, men jag tycker att den blev bra. Lite mig, lite stilren, lite av allt, vilket är bra.
Bilderna är tagna i skolans "fotostudio" igår, av Felicia/Moa, och jag tycker om ljuset som blev på bilderna, därför valde jag att ta med dessa två bilder :)

Stressad.se

Gah! Jag får panik! Kom nyss på att jag har en läxa i Svenska C idag, som jag sjävklart hade glömt av. Och som om inte det skulle vara nog så ska jag helst vara färdig med ett säljtal till idag, eller om det var Måndag.
Detta är det negativa med att ha ett slappt schema. Man glömmer av saker som borde göras och sover bort sina sovmornar istället för att plugga, så som jag gjorde innan.
Nu ska det bli bättring! Jag ska kämpa för att bli klar med allt som ska vara färdigt till nästa vecka. Nu insåg jag att det var ännu mer än det jag nu har klagat över.. Åh, snälla hjälp mig någon!! :(

Bakdag med FilleFjonkan!

I Fredags mötte jag upp Felicia i Skövde, för att köpa det som behövdes för att baka världens snyggaste och godaste cupcakes, någonsin! Sen drog vi vidare hem till henne, för att där börja baka dessa coola muffins. Det tog oss kanske två-tre timmar att baka tre satser med cupcakes, dekorera dem och äta dem. Ganska lång tid, men reslutatet är det enda som spelade roll.
 
Har jag sagt att vi älskar färg ;)?
Cupcakesen var till lille H, Felicias lillebrors kalas, som var igår. Jag var inte med, men jag hoppas att gästerna tyckte om våra fina skapelser, för det gjorde i alla fall jag :)

Två bloggare som jag inspireras av - Beas Bokhylla

Jag följer ungefär 20 bloggar (mer eller mindre..) dagligen. Det är både stora bloggare så som Kissie, Foki och Egoina. Men det är även bloggar som mina kompisar och bekanta skriver. Jag kollar alla dessa bloggar ungefär 4-5 gånger om dagen, det beror på om jag har tid eller inte. Men oftast mer än en gång om dagen.
En blogg som jag verkligen älskar att få klicka mig in på och överrösas av boktips och även en hel del filmtips, är Beasbokhylla. Beasbokhylla drivs av två systrar, vid namn Sara och Bea. Dessa två härliga boktokiga tjejer kommer från samma lilla samhälle som jag gör. Och det var till en början därför jag följde dem, för att jag känner dem. Det och för att jag älskar böcker lika mycket som de två gör. De uppdaterar flitigt flera gånger om dagen och man blir aldrig besviken på innehållet i deras blogg.
 
Jag verkligen älskar att de har olika smak på böcker. Så att det inte blir att man alltid får läsa om romantiska böcker, eller bara om fantasy. En bra blogg kräver mycket tid och inspiration. Och det lyckas de två tjejerna med, verkligen!
Dem är en sann inspiration för mig och därför hade jag tänkt att jag ska lite smått börja skriva om böcker i bloggen. Jag har länge velat starta en bokblogg, men jag har aldrig haft den tiden som krävs för att läsa massa olika böcker och sen skriva om dem.
 
Men nu ska jag börja lite smått med det. Kanske lite, kanske mycket. Det beror på om jag får feeling för det. Men jag ska inte sluta med att blogga om det som jag brukar blogga om, kläder, foto, min vardag etc. Jag ska fortfarande vara mig själv och böcker är en stor del av mitt liv och min personlighet! :)
 

6 Timmar Håltimme, check!

Yey! VAd jag älskar Onsdagar, eller inte... Jag vet att min schema är jätteslappt, för det är det. Jag behöver inte anstränga mig allt för mycket för att orka med skolan. Jag har åtta lektioner i veckan, så jag ska inte klaga. Jag började fem i halv nio idag, slutade halv tio och börjar inte förens tio i fyra. Hm.. kul.

Vad gör man då? Jo, man tar den supersnabba bilen och kör den rakaste vägen hem (efter att man lämnat av Karin på Resecentrum..). Så nu sitter jag här hemma och bara myser. Tänkte se på lite film, sitta vid datorn och lyssna på musik, äta mat med mamma. Sen vid tre någon gång åker jag tillbaks till skolan. Yhioo!! Så glad att jag har körkort! På tal om det, jag har haft körkort i en vecka nu, whioo!!!!


New In!

Ohoo, den är så fin! Blev lite nerkärad i den förra veckan och igår var jag bara tvungen att köpa den. Ja, den ropade efter mig och för att han inte skulle börja ropa högre så var jag tvungen att ta med honom hela vägen till provrummet och sen till kassan. Snäll jag känner mig!

Följer med strömmen

Ja, jag är nog inte den första med att köpa E L James "Femtio Nyanser Av Honom" (Fifty Shades of Grey..) och jag är troligtvis inte den sista heller. Denna bok har i rekordfart erövrat stora delar av världen och nu har filmrättigheterna sålts. Så jag kände att jag var tvungen att ge denna boken en chans. Man kan ju inte ignorera en bok som har blivit världskändis på så kort tid. Det funkar ju liksom inte!

Ni som inte har någon koll på denna boken, eller vill veta vad den handlar om, ni får söka på Google. Jag känner inte för att förklara det i bloggen ;)! Med andra ord, det är ingen barntillåten bok..

Tror inte jag tål höns..

Åh, vad är det med min kropp idag? Skulle vara jättebra om den svarade mig när jag frågade, men nej då, den bara dissar och tror att den är cool. Men jag ska säga er, den är inte cool! Tycker inte om att jag inte vet vad som händer med mig ibland. T.ex Har jag haft ont i magen, eller liksom längre ner på magen, på högra sidan (uppifrån sett..) och det är inte så skönt. Det är inte bra att fundera på vad det kan vara, för då blir man bara nojig. Och Googla det ska man inte göra. Herregud, då är jag väl döende eller något!

Eller som nu, jag sitter här med ett fungerande öga och ett som inte vill sammarbeta med sin ägare. Vilket inte är okej. Det började när jag var hos min kusin och gick in till deras hönshus. Jag har varit där inne flera gånger innan och ingenting har hänt då. Det enda jag vet är att SysterYster inte tål hönor, men jag trodde att jag tålde dem. Har gjort det i 18 år i alla fall. Ända tills idag. Fick någon jobbig allergisk reaktion så att ena ögat svullnade upp och blev irriterat. Jaja, jag överlever, men lite läskigt är det när man inte vet vad som händer..
 
Jag tror att ni ser vilket öga det är som är svullet. Det högra, för dig som inte ser det. Fast det är ju det vänstra, men det blir ju höger på denna bild ;)

BlueBanana

Jag är inte den sortens person som vidgar mina vyer när det gäller klädaffärer. Har jag hittat en bra affär som säljer den typ av kläder som jag gillar, ja då håller jag fast vid den. Och det är inte ofta jag skickar efter saker från internet. Men det har hänt något. Något underbart! Jag har hittat en sida som säljer jättesöta och snygga t-shirts, precis i min stil. Dock är den från USA, tror jag (man behöver i alla fall betala med dollar..) och frakten därifrån blir ju lite dyrare..

Men titta kan man ju alltid göra, eller hur? ;)
 
 
 
Oh, jag är kär! Titta den här söta t-shirten, den svarta, den är såå söt och den är så mig! :)

RSS 2.0