Har varit mycket att göra..

Eftersom att det är sommar, så har jag inte tid att uppdatera så mycket. För denna veckan och förra har det varit full rulle hela tiden.
Pappa fyllde år igår så vi har haft fullt med folk, och idag har jag bara chillat och varit med Lovisa i Skövde :)!
Jag kommer vara borta från och med i morgon, till på måndag. Kommer sedan att åka iväg på Onsdag igen :)!
Så då vet ni varför jag inte uppdaterar :)


I´m alive!

Anledningen till att jag inte uppdaterat på över en vecka, är att jag har varit på semester med Appellen, den kör jag sjunger i. Vi har varit på den lilla ön Asperö, utanför Göteborg och bara latat oss och haft grymt kul.
Vi åkte förra lördagen, och kom hem denna lördagen. Sen har jag varit på ett stort kalas. Min Pappa fyller 50 år på Torsdag, och vi firade honom, plus min moster och hennes man, som också fyllde jämnt :)
Så, nu vet ni varför jag inte har uppdaterat på ett bra tag :)


Who Says?


It was Awsomest!!!

Jag säger bara: HARRY POTTER!!

Som ni förstår så älskade jag den sista filmen. Okej, man kom inte så bra in i den, men det är svårt när de delar upp en bok på två filmer. Jag bara satt och gapade. Den var helt klart grym. Och jag fick mitt sista kapitel :)
Jag har inga ord för hur upplevelsen var.
Tur att jag hade oa bredvid mig vid vissa tillfällen :)


Inte längre i mitt armband...

Jag har ju skrivit ett par inlägg om mitt kära L, en utav mina berlocker i mitt Thomas Sabo armband, som jag länge har stört mig på. Men tyckt om.
Och nu behöver jag inte klaga längre. För det sitter inte längre i mitt armband. Det gick sönder, åkte ur armbandet. Helt skrot är det..
Men jaja, jag ska köpa en ny berlock, denna gång inte ett L :)


På Onsdag smäller det!

På Onsdag klockan 15.00 kommer jag och min kompis Moa, befinna oss i en utav alla salonger på Skövdes Biograf :) Vi ska nämligen se den sista spännande upplösningen på Harry Potter. Premiären i Skövde är klockan 23.59 på Tisdag, men fanns tyvär inga biljetter kvar, men jaja :) Det är helt okej att se den i en utav de minsta salongerna också, för den i 3D går i den stora..
Jag är såå förväntansfull just nu! Hoppas, hoppas, hoppas att det allra sista kapitlet i boken är med, för det är det bästa kapitlet i alla böcker, rakt igenom :)


Bio, Kalas, Pärlor...

Mina tre senaste dagar i ord och bilder...

Fredag: Jag jobbade min sista dag på feriejobbet, väldigt tråkigt, då jag trivdes grymt bra på denna arbetsplats.. Efter lite vila och prat med mamma och pappa, så tog vi bilen och åkte in till Hjo, för att titta lite på årets slöjdmässa, och jag kom hem med en liten fin ängla-berlock, som nu sitter i mitt armband. Köpte även tre stycken små tavlor som snart ska pryda min ena vägg.. Efter den snabba visiten på Slöjdmässan, köpte jag och familjen sallad, ifrån salladsbaren på Ica, och satte oss nere vid Vättern och åt den.
Jag, Lovisa, Evelina och Malin, åkte in till Skövde och tittade på Bio. Transformers 3 i 3D, blev filmen som vi till slut valde, efter en hel del snack..


Lördag:
Familjen packade sig in i bilen och styrde färden mot Ulricehamn, där det vankades kalas. Jag hann göra ett flertal pärlplattor till min kusin, på beställning. Kalaset var riktigt trevligt, och maten var underbar..

Dessa fick kusinen utav snälla mig :) Det är tänkt att hon ska ha dem som örhängen..

Söndag: Idag har jag inte gjort många knop.. har varit i Ulricehamn hela dagen. Hälsat på Morbror och sen en tripp till en utav mina Mostrar..
Jag lyckades äntligen läsa ut Så länge vi båda andas, vilket har tagit mig ett par veckor :) Men nu är den slut, och jag vill ha mera!!!


Kriget kan börja!

Ja, vad gör jag vaken egenligen? Varför ligger jag inte i min sköna, varma säng och sover?!
Jo, det kan jag svara på. Det är GETINGENS fel! Denna sjuka sak, flög in genom mitt fönster, satte sig på mitt finger, och så råkade jag väl klämma den eller något.. Och så fick jag ett stick! Mitt på fingret! Och fingret har redan svullnat upp, och det svider... :(
Inte okej att väcka någon genom att skada den, men nu är det krig. Jag mot alla getingar jag ser.. de ska DÖ!!!


MOHAHA!!!


You give me love, love, love...

Jag hade infört en shoppingfri månad, i alla fall ifrån kläder och skor. Och så hittar jag flera stycken underbara t-shirtar ifrån GinaTricot! Jag blir tokig..Hur kan man inte älska dem :)?


Stör mig!

Ryggen värker, stolen är obekväm, det dånar överallt, radion är på för hög volym, men det är inte detta som stör mig.
Det som stör mig är värre än allt, den mest tykna människan jag vet, men samtdigt så är han väldigt skön att lyssna på; Alexander Schulman.
Jag funderar på att stänga av radion, eller att cykla hem.. för just nu sitter jag på mammas jobb.. vill ju inte vara ensam när man kommer hem :)!
 


Vill vinna denna :)

Jag är med och tävlar i DennisM:s tävling, där man kan vinna en Panasonic Lunix FT3, en jättebra kamera som tål nästan allt. Det går att ta kort OCH filma med den under vatten, helt sjukt bra :)!


I min hårddisk...

Måste visa denna..Vet inte om det är kvinnan i bakgrunden som har skrämt mig, eller om jag har fått solsting..
Tror att detta är taget för typ två år sedan..


I den bärbara hårddisken..

Jag att och tittade igenom bilder i våran bärbara hårddisk, och hittade massa gamla bilder på mig.. Ja, jag var inne i en period där jag bara tog kort på mig själv, typ fjortis, men samtidigt inte.. Så jag har ju ett antal bilder på mig själv på datorn..


Tycker om hur mitt hår var på den bilden. Kommer ihåg hur mycket hårspray det gick åt, hehe.. Den sista bilden är så fin tycker jag :)


Fides, Spes, Caritas

Jag har länge haft en idé till tre pärlplattor, men det har aldrig riktigt blivit av att jag sätter mig ner och pärlar. Dels för att jag inte har kännt för att göra det, och inspirationen och mönstrena har inte varit på topp.
Men nu har jag tagit tag i den saken, så därför ska jag snart gå upp och pärla Tro, Hopp och Kärlek!
Så snart, eller i morgon, så kommer det dyka upp en bild på de små mästerverken.. Det kanske blir ett snyggt dollartecken också, är lite osäker på mönstret..


Mamma bytes, tar gärna emot en hund!

Okej, ska först bara säga att rubriken är jätteoseriös :)! Jag vill inte byta bort min mamma, inte nu..
Men hon var jättetaskig förrut..
Vi satt och drack kaffe, jag hade tagit fram smörgåsrån, som jag älskar. Jag satt och gjorde dubbla rån, med smör i mitten, medans mamma kladdade på med äckliga fiskägg mellan sina, blää!
Jag kom plötlsigt på att jag skulle visa henne något, sprang till datorn, och bad henne sen komma och titta. Det tog en tid innan hon kom, men jag tänkte väl inte på det.
Sen, när jag satte mig och tog en tugga på den mackan jag hade gjort, så tyckte jag att det smakade lite konstigt.. Jag upptäckte då att jag har hela munnen full utav äckliga fiskägg!! Mamma hade sysslat med att breda på lite kaviar på mitt rån:O
Ocoolt mamma, ocoolt!


Överkörd och röd...

Det känns som att en lastbil har kört över mig, i full fart. Jag är lite halvöm i kroppen, men framför allt, så tror jag att lastbilen tog med sig min energi när den körde över mig.
Och inte nog med det, så är jag bränd. Jo då, jag har också bränt mig. Jag ska inte vara sämre än andra. Men jag har lyckats med att bränna ena axeln. Hur kan man bara bränna ena axeln :O?! Det är något jag inte förstår, men ont gör det i alla fall.
Jag tror att jag ska sluta skriva så här buttra inlägg, kan ju inte vara såå kul att läsa...


RSS 2.0