Bugg och dansband :)

Har inte blivit så mycket skrivit här på ett tag, och mindre lär det bli i veckan. Eftersom vi har Höstlov nu, så ska jag och min syster till min kusin och hans familj och vara där, kanske till Onsdag-Torsdag:) Det kommer bli grymt kul! Ska till Ullared på Måndag, så det kommer komma upp kort på allt jag köpt, jag ska försöka att komma med bilder på bloggen nu, eller i alla fall snart, tror att jag är lite lat när det kommer till att lägga upp bilder:) Det är ju jobbigt att ladda in bilderna från kameran till datan, tänk vilken ansträgning att ta fram sladden och sedan kopiera alla bilder till olika mappar! Mohaha!

Idag så har jag i alla fall varit i Skara, Götene, och Skövde :) I Skara var vi på Jula, i Götene var vi på bugg-tävling, min ena kusin var med och tävlade:) Det är skitkul att titta på alla duktiga dansare, blir sugen på att börja :) I SKövde var vi bara och handlade :)


Teardrops on my guitar


I väntan på att alla ska bli färdiga, så att man har någon att prata med...

Jaha, nu sitter jag här och väntar, men denna gången väntar jag inte på att jag ska ha prov, jag väntar nämligen på att alla andra ska bli färdiga, så att jag har någon att prata med. Det är så tråkigt att hålla på med Indesign själv, eller det är ju en enskild uppgift, men man kan behöva lite hjälp ibland, och det är det jobbigt att man inte får/ska prata...


För övrigt så gick provet helt okej, tror jag i alla fall. Det kändes bra, så vi får hoppas på att det inte blir något omprov. Ja, jag vet faktiskt att jag har tjatat väldigt mycket om det här med att jag inte vill göra omprov nu, men jag säger bara: Vem vill det? Ja inte jag i alla fall, inte efter allt hårt pluggande som jag körde på igår, både före och efter 25-års kalaset. Till slut var jag så trött att jag höll på och somna, och det vara runt 10 i 10. Då är det allvarligt, för så trött brukar inte jag vara :)

 


I väntan på prov..

Nu sitter jag i den svarta mjuka soffan i skolan, och bara väntar på att vi ska ha prov, eller inte! Jag är bara allmänt virrig, kommer kanske få ett svagt G på provet, men så länge jag inte behöver gör OMPROV så är jag jätteglad. För som sagt så orkar man inte slösa flera timmar till på att sitta hemma och plugga, när man kan vara hemma och inte gör någonting :)


Kvällsplugg blir nog till nattplugg..

Jaha, jag är verkligen dålig på att plugga när jag måste. Det finns ju liksom roligare saker att göra än att plugga, i alla fall om man heter Lisa, och har svårt att koncentrera sig, när man sitter vid sin dator. Det blir lätt så att man är tvungen att kolla lite bloggar och övrigt, men jag ska skärpa till mig nu. För som sagt så tänker jag INTE göra omprov!!!
ove myself!!


Allt för min syster!

Sitter just nu med Mamma och M, och tittar på Allt för min syster. Har sett den en gång innan, och det är en riktigt rörande film. Men orkar inte ta upp det just nu.
Ska snart göra migi ordning för att kunna gå på kalaset... Måste plugga lite mera sen, är inte så duktig på att plugga en hel dag har jag kommit på :)


Plugga helaaaaaaa dagen

Idag blir det bara plugg,plugg och åter lite mera plugg för min del. Fast ska ta en paus någonstans vid 15.00, då jag ska på kalas till J, hon blir nämligen 25 idag, så Grattis till henne.
Klantiga jag har glömt ganska många viktiga papper i skolan, som jag egentligen behövde ha hemma just nu, då jag har prov i morgon. Känner mig såå dum!! Men nu måste jag få i mig lite frukost och sen ska jag plugga tills jag verkligen kan allt. För jag tänker inte gör omprov! Hörde ni det? Jagtänker inte göra omprov!!


So happy to be here with the Robinsons!

För en stund sen satt jag i soffan med min lilla pappa och tittade på Dansbanskampen. Ja jag vet, lite "pensionärs" varning på det. Men jag tyckte att jag skulle vara snäll och sitta och titta på det med pappa. Då det bara är jag och han hemma, och det är tråkigt att man sitter i varsitt rum. Men just nu gör vi det, jag orkade inte med alla dåliga dansband. Eller att ett av dem har varit med ett år innan. Varför liksom? Orka att man tar med dem då eller.. aa jag fattar inte SVTs problem, är det inte meningen att det ska vara dansband som man inte har hört om, som ska få sin tid och del i Rampljuset? Det är vad jag tycker i alla fall...

Armband och berlocker i från Charm!

Igår när jag var med min syster i stan, så gick vi in på Smycka, och jag brukar inte tycka om att gå i smyckesaffärer, men det var en speciell sak som intresserade mig i denna affär. Mitt i affären fanns e monter, full med berlocker i alla dess former,färger och figurer. Jag blev helt frälst, och stod där en lång stund och tittade på alla fina berlocker. Jag tog med mig en broschyr med alla berlockerna i hem och har nu varit inne på deras hemsida och tittat. Jag kan medge att priset är vädligt dyrt, men det är det värt, man kan ju önska sig en i julklapp, men i mitt fall så vill jag ha ett armband också, som passar till berlockerna :)

Armbanden:

 
Det kanske inte ser ut som det är någon skillnad på dem, men det är tjockleken som är skillanden :)

Det bästa med att berlockerna är så många, är att man då verkligen kan göra armbandet personligt:)

Några berlocker jag tycker om:

Hold on!

Jag älskar verkligen texten till Jonas Brothers låt Hold on. Den tilltalar verkligen, det är nog så det känns när man har blivit dumpad, eller fått sitt hjärta krossat. Själv har jag inte upplevt det än, inte ens kärlek, men det kommer de också :)

When you love someone
And they break your heart
don’t give up on love
Have faith, restart
Just hold on, hold on
 
Älskar den biten :)


Tågstrul

Dagen började klockan 05.00 med att jag var tvungen att gå upp, för jag och de andra ambassadörerna på min skola + våran rektor, skulle till Kungsbacka på en utbildning. Kan ju inte säga att jag var särskilt pigg i början, men sen i bilen på väg in, så satt jag nog och tjatade hål i huvudet på min pappa :) Men klockan 09.00 var vi på plats i Kungsbacka, på LBS :) Och snacka om att deras rektor var snygg. Har alltid tänkt mig en rektor som en äldre man/gubbe eller tant/tjej, men denna kunde nog inte vara äldre än 30 :)
I alla fall så var utbildningen bra och att gick väldigt bra tills vi skulle åka tåg hem. En del tåg har ju blivit inställda!!! Jag blev så trött, hade liksom varit hemifrån hela dagen och sen fick vi vänta en extra halvtimme, det är sånt man blir irrterad över :)

Ny frisyr, ny jag

Klippte mig igår!! Det var lite ovant att vakna med kortare hår än vad man är van vid, men det blev riktigt snyggt och bra. Snelugg och ganska kort hår, det rockar ganska mycket fett!! haha

Har precis sett  hur väggmålningen i vårat lilla klassrum kommer att se ut. Enbakgrund som ser ut som ett gammalt super Mario spel, och sen ska det vara massa roliga seriefigurer från våran uppväxt :) T.ex: My Little Ponny, Musse Pigg, Smurfar, Super Mario himself:) och några fler, barbapappa :)!!


Coola Busschauförer..

När jag gick på bussen idag, den sena bussen, så kollar busschaufören på mig och nickar lite coolt och säger: "Tja!", jag tänkte bara: "Herregud, vem tror han att han är? Och hur gammal är inte han..?", innan jag la på busskortet på den där saken som gör att det lyser grönt eller rött och gick och satte mig. Jag kan säga att jag satte mig ganska långt ifrån chaufören.
Man ska inte vara så negativ mot bussisar, för hur kul kan det vara att sitta bakom ratten till en buss dagarna i ända och få ta emot klagomål efter klagomål. Då kanske man måste tänka att man är lite coolare än man egentligen är:)
 


Tillbakablickar

När jag nu tittar tillbaks på de inläggen jag gjorde de första månaderna, när jag precis fått/skaffat bloggen, så ser jag att jag inte är så dålig på att Blogga som jag kan tycka. Man kan ju inte vara bäst jämt;)
Det är nästan snyggare om man inte har någon bild till texterna, eller det beror ju på, men i alla fall:)

Sitter just nu och lyssnar på Jonas Brothers, fattar inte varför alla tycker att de är så dåliga, de är ju bättre än den dära Bieber-fjanten i alla fall :) Finns ju folk som gillar honom också:)

Tycker om dig!!

Varför ska det vara så svårt att berätta för någon, Att man tycker om han/henne?

Jag tror att det är för att man inte vill bli sårad, om personen man tycker om inte har samma känslor för dig. Jag är väldigt försiktig med att säga vad jag tycker om personer, som jag tycker om. Jag är en väldigt blyg tjej i fråga, och tycker att det är jobbigt när någon får reda på vad jag tycker om en speciell person. Jag vet att det är ganska svagt att skylla på sin blyghet, men man blir (i alla fall jag) lite försiktigare i närheten av någon som man verkligen tycker om, och om personen inte vet det. Det är också ganska jobbigt om personen vet om att man tycker om den, och han har sagt att den inte tycker det samma om dig, så är det svårt att umgås med personen, för man tror att han blir påverkad av det och kanske tycker jag är klängig..
Aja, mina problem säger jag bara, men jag kommer att överleva :)


Sova?? Jaaa!!

Lite halvtrött sådär just nu, så jag tänkte sova. Ligger redan i sängen med datorn i knäet och kollar runt på olika bloggar. Alla de bloggar jag följer alltså:) Men om man ska orka med morgon dagen, så krävs det ju lite sömn och det kan jag verkligen behöva. Det e ju hemskt att vara trött i skolan, men på Måndagar får man lov att vara det och på fredagar:)


Mina mål

Jag har inte någon blogg som går i ett speciellt tema, som ni kanske har märkt. Jag är mera av den typen av bloggerskor, som liksom skriver om vad de känner för och vad de tycker är kul. För jag sätter mig inte ner och skriver bara för att jag måste och att det är min plikt som bloggerksa. Har jag en dålig dag, eller är helt enkelt för upptagen för att blogga, ja då struntar jag helt enkelt i det. Så jag kommer aldrig komma upp i den popularitet som Kissie, eller Foki har, men jag är nöjd än då. Så länge jag har över två bloggläsare i genomsnitt per dag, så är jag jättenöjd. För det är svårt att göra sig ett namn inom bloggvärlden, i alla fall nu när det har blivit så populärt att blogga. Visst, vem vill inte bli känd som bloggerska/bloggare, men jag har andra mål i livet än att bli det. Jag vill till exempel bli en bra journalist och en hyllad författare. Och genom att skriva av mig på bloggen då och då, så kommer jag ett steg närmare mina mål och mina drömmar. Ju mer man skriver och läser, desto bättre och bredare ordförråd får du och det är bra att ha som författare/journalist.
 


Tandborstar, det största samtalsämnet?

Joo så är det faktiskt, i alla fall mellan M och F, och lilla jag:)
Vårat samtalsämne var om min snygga gröna tandborste med rosa blommor :) Hur roligt kan det vara liksom?


The World Greatest

Ska snart göra mig i ordning, för att sedan åka till C, och därefter ska vi åka till T-Holm :) Hoppas att kvällen blir underbar, för jag har inte träffat C på ett bra tag nu :( Har bara träffat henne några gånger som hastigast på Resecentrum :)


Kort hår? Mja, kanske

För ungefär 2-3 år sedan, klippte jag mitt hår riktigt kort, då menar jag "kill kort" om man säger så. Visst, jag ångrade mig ett tag, i alla fall när jag blev kallad kille, men efter ett tag så var jag riktigt nöjd med min nya look. För jag har inga egentliga hämningar när det gäller att klippa mig i olika frisyrer. Så just nu funderar jag på att klippa mig kort igen, är trött på att alla mina fjongar som är i mitt ansikte hela tiden.

Jag har fastnat för den här frisyren :)


Kan du inte svenska eller ?? Följt av skratt..

Ännu en skoldag som lider mot sitt slut, och ännu en skoldag där man har fått in för mycket information i hjärnan, som förmodligen kommer rinna ur hjärnan tills på Måndag igen. Det brukar ju vara så, att man får in för mycket information, som man inte orkar ta in:) Men nu ska jag gå ochta in lite mera information om Spanskan :) 


Friday to day fellows!

Yes, äntligen fredag säger jag bara! Men man måste utstå även denna skoldag, som består av Engelska, Matte och Spanska. Kan man få en värre fredag? Nej, förmodligen inte, det är bara jag som kan det. Fast vi slutar i och för sig typ 1½ timma före den andra halvan av klassen, som inte har spanska, så det är skitbra :)


En låt som i alla fall jag blir glad av :)

Willow Smith

Så himla söt alltså! Bedårande söta lilla Willow Smith, 9 år gammal, dotter till skådespelaren Will Smith, har sjungit in en egen sång. Okej att den är lite tjatig, men den är riktigt söt alltså :) Nu vet jag inte om hon sjunger hela själv, eller om hon bara sjunger rappdelen, men jag tror att hon gör hela :)


Sluta upp med det du gör, vad det nu är!

Man kanske ska börja med att säga godmorgon, morgonen är ju inte förbi än. Enligt mig så är det morgon fram till halv elva, sen är det förmiddag fram till ett och sen är det eftermiddag och vid 6 någon gång är det kväll :) Och vid tolv är det natt, eftersom jag alltid brukar sova då;)
Men i alla fall GODMORGON!! Sådär nu har jag sagt det och ingen kan säga att jag inte har sagt det.
 Ska snart ha hälsa, alltså skriva om droger, det är verkligen ingen rolig uppgift, ska skriva om tre olika droger och hur droger påverkar oss och vårat samhälle. Det är ganska intressant, men det är obehagligt att titta på olika bilder av sånna som är drogade eller hur man nu säger...


I have taking a long walk with my sister :)!

För alla er som inte kan engelska så har jag och min syster varit på en riktigt lång, eller nej den är hyfsat okej, i alla fall, en lite promenix var vi ute och gick. Eftersom syster inte kunde gå till rehab idag, så tyckte hon att vi kunde ta oss en promenix tillsammans och det gjorde vi:) Så mysigt att bara ut och gå nu i höstmörkret:)

Skolan idag var ganska seg, men det kan bero på att alla inte gör de sakerna som de ska, så vi andra får lida av det istället och man sak faktiskt tänka på att vi går gymnasiet och det är högre tempo än i högstadiet!! Sånna saker förstör min dag!!


Inte för att vara elak men..

Inte för att vara elak, men Fokis röst gör mig verkligen helt tokig!! Den är ju så pipig och det blir bara för jobbigt att höra på den för länge. Jag vill inte vara dum, men det är bara min åsikt!!
Fast jag älskar hennes blogg och hennes stil, allt förutom rösten :)


Bild tagen från google.se


Grey´s Anatomy tonight my fellows :)

Kom på en sak som förgyller hela min dag och hela min kväll :) Grey´s Anatomy säsong 7 börjar idag klockan 21.00 på kanal 5. Givetvis kan man se det på TvShack.cc också, men jag vill inte förstöra de gamla hedliga onsdagstraditionerna, så jag ska se det på tv som vilken normal människa som helst:)


Shopping before school

Köpte mig en helt splitter ny höst/vinter jacka på Stadium. Och den är bara så snygg!! Blev så nöjd att jag hittade just denna jacka, så att jag kan vara snygg i höst/vinter även över kläderna ;)
Ska försöka få min syster att ta en bild på mig i den idag, eller i veckan i alla fall så att ni kan se min snygga jacka ;)


Uppskatta dig själv..

I samband med att jag läser Egoboost av BlondinBella (ni kan klicka er till inlägget här) så har jag lärt mig lite att man ska uppskatta sig sig själv och inte gå och trycka ner sig själv. För det mår man ju verkligen inte bra av. Visst, man har dagar då man helst av allt vill stanna hemma i sängen och inte visa sig för omvärlden, men jag tror inte att någon bryr sig om hur du ser ut, så länge du inte kommer i en sopsäck eller något annat konstigt:) För folk är mer upptagna med hur de själva ser ut och hålla koll på vad de själva sak göra, så de förmodligen inte bryr sig om dig. Och om du går där inne på busstationen och ser/känner att alla tittar på dig, så tänk att de tittar på dig för att du har något alldeles extra och att de avundas dig, istället för att tänka att de tycker att du är ful och ser skabbig ut. För det gör de inte!!


En bild på mig själv där jag kanske inte riktigt just då var nöjd med mig själv, men när man blickar tillbaka på bilden så tycker jag faktiskt att jag var knäpp som tyckte att jag inte var fin just då :)


Men fatta du har fel!!

En sak jag stör mig på är folk som jämt ska ha rätt. Ja jag, jag kan också vara så ibland, men när jag har fel så ger jag mig i alla fall. Det är inte alla som gör det och det retar mig något fruktansvärt, allra helst när jag vet att jag har rätt!!
I alla fall så är jag ganska trött och frustrerad på datakunskapen, som slutade för ungefär 10 minuter sedan, skulle hållt på till halv 5, men Å tyckte att vi var så arga och förbannade på att datorn inte gjorde som vi ville, så vi fick sluta tidigare :)


I know all about computers!!

Hehe, vi har just nu i denna stund datorkunskap:) Riktigt flummigt och roligt. Men man fattar ju en hel del i alla fall. Får ju hoppas att all kunskap stannar kvar i hjärnan och inte fortsätter ut genom öronen:)
Nu måste jag fortsätta så att inte lilla Å blir arg på mig!! ;)


Bullar är mumsigt

Kom hem från byns bygdegård för ett par minuter sedan. Eftersom det är Kanelbullensdag idag, så var det en kanelbulle tävling och provsmakning där. Det var verkligen jättetrevligt och gott. Jag åt väldigt många bullar, men de hade delat bullarna i små bitar, så jag åt ju inte alls många om man tänker efter :)


Tänk Ego!!

Sitter nerkurad i soffan, med täcke och kudde och har precis lagt undan Isabella Löwengrips (Blondinbella), bok Egoboost. Jag har bara läst ett trettiotal sidor, men kan inte vänta tills jag ska läsa mer. Man blir så glad att äntligen någon har fattat hur det är att vara tonårstjej i dagens samhälle. Fast allt som står i boken skulle lika väl kunna vara riktat till killar. För jag tror/ vet att det finns killar med kropskomplex, som är rädda för att inte räcka till och mycket mer, som vi tjejer tycker om oss själva. Denna boken var bara ett måste för mig när jag såg alla recensioner om den. Så innan jag gick hem (pga. tjejproblem) så tog jag en sväng in till Åhlens och köpte boken. Det kändes så bra att öppna första sidan i boken och börja läsa den. Och det är nog inte sista gången som jag kommer läsa denna bok. Det blir nog en av de böcker som kommer ligga framme på mitt nattduksbord, så att man bara kan få tag i den lätt och enkelt när man verkligen behöver den. Eller om man vill ha en skön stund med bra läsning:)
Så alla människor där ute: Det är inte fel att tänka EGO!!


Matteprov!!

Usch säger jag bara, har matteprov idag och fattar ingenting. Men jag kan ju inte få sämre än IG+ :) Men det tror jag inte att jag får, för jag fattar en del saker, men bara inte alla saker man ska kunna.. Som pricken över i:et så glömde jag mina nycklar hemma, och det var ju inte så bra, för nu kommer jag inte in i mitt skåp:( Men det fixar sig nog i alla fall, för jag har bara 3 lektioner denna dag :)

 


RSS 2.0