Jag vann! Eller inte!

Du sitter där i soffan med din BingoLott, tittar koncentrerat på tv:n och duttar maniskt på de numren Lott Engberg säger. Du blir mer och mer stressad av den jobbiga musiken som husbandet spelar, och du har ingen koll på hur många nummer i rad du har. Du bara duttar, och duttar och duttar. Tills du till slut tar dig tid att kolla ner på lotten, och du håller på att svimma. du har bara ett fjuttigt nummer kvar tills du har chans att vinna 20 000 Kr. Du sitter där och bara väntar på att nummer 54 ska komma ifrån Lotta Engbergs mun. Det kommer nummer 51, 64 och andra ovesentliga nummer, medans du bara väntar på att nummer 54 ska komma. Men när det hör BINGO, så har inte ditt nummer kommit än, och du går irriterat därifrån, och muttrar om att man aldrig vinner på det där himla skit spelet! Och sen går du och sätter dig framför datorn, och skriver ett inlägg om det! Den känslan har jag nyss upplevt. Tänk att få vinna 20 000 kr, även om det inte var min lott, utan min mammas, så skulle ju jag få ta del av vinsten. Och i bakhuvudet hör jag mammas röst: "Då skulle vi ut och resa!", det känns ju för himla surt!!




Tycker om mina skills i Paint :D


Festivalen för melodier?

Igår gick ju den sista deltävling i Melodifestivalen av stapeln, och nu kan man äntligen köpa cd-skivan. Som jag har längtat. Det är en tradition i min familj att vi köper den, eller rättare sagt att min syster köper den och sen lyssnar vi igenom den i bilen, i huset, jaa lite överallt tills vi blir trötta på den. Och så ska det även bli i år. Även om inte alla bidrag var jättebra, så var det ingen som var riktigt riktigt äckel dålig heller..
Så nu lyssnar jag på alla bidragen på Svt Play, eftersom skivan inte är införskaffad än :)


Livet i en (flera) lådor..

Misstolka inte rubriken att jag bor i lådor, utan jag har bara packat ner alla mina saker i bruna pappkartongs lådor. Den 18:e mars blir det tapetsering i mitt rum, och jag ska ut med alla möbler och grejs, och nu är det synd att man inte har ett litet rum, utan att stort rum.
Jaja, det kommer nog bli bra när det blir färdigt, bara jag kommer igång med allt som ska göras innan och sånt..


Iskrivet och beställt (nästan..)

Nu har jag skrivit i en sån där beställningsblankett, eller vad det nu heter. Ska införskaffa mig lite nya snygga vår och sommar kläder, det är ju ett måste typ..






Dessa plagg och kanske några mer, kommer snart att vara mina :D


Bara för att ni är avundsjuka!!

Ni vet den där stackars grabben Justin Bäver, oj just det, Justin Bieber var det han hette ja. Inte så enkelt att komma ihåg hans namn när ungefär alla man känner har olika elaka smeknamn på honom. Nej, men skämt o sido, jag tycker att det är såå onödigt att säga att han är dålig och hon är ful eller liknande. Okej, jag har gjort dey själv ett par gånger, men när det handlar om en kändis och man vet att det är ganska många som tycker om honom/henne, så tänker man kanske en extra gång. Om han nu var dålig så skulle väl ingen lyssna på honom?   Eller har jag fel? 
Jag tror att alla som säger att just Justin Bieber är dålig,bög,fjolla och supertöntig, bara är avundsjuka. För det sägs ju att man klankar ner på allt det man är avundsjuk hos någon på.. så jag tror att det är så det ligger till nu. 
För Justin Bieber är inte dålig, men inte heller något jag älskar, men han har ganska många bra låtar.. så ge människan en chans!

 


Junkyard.se

Hittade två grymt snygga, men tyvärr väldigt dyra flanellskjortor på Junkyard.se, när jag surfade run och letade kläder. Eftersom de är såå sjukt dyra så ska jag inte köpa någon, men drömma går ju!




Denna är lungt klart min favorit! :D


Frossa i Skor!!

Nu när det kommer ännu mer snö ner på våran vackra oerhört vita (för tillfället) land, så längtar nog nästan alla till sommaren och våren. Jag gör det i alla fall, då våren/sommaren är mina favorit årstider, det finns inget bättre än sol och värme.
Nu orkar jag inte gå i vinterskor längre, eller bli kall så fort man sträcker ut näsan utanför fönstret, så jag tittar på skor och kläder till sommaren. Och nu har jag fastnat för massa skor, här kommer ett urval av bilder.





Tummen upp för Glee!!

För er som missat det så har Glee Säsong 2 börjat för ett tag sen och jag fullkomligt älskar deras låtar. Om det är någon som kan göra covers bra, så är det lugnt klart de!!









Denna är ju helt klart bäst!!! Mercedes for the win (och hon den andra :))

Here I am!

Hej alla glada och icke glada människor!
Nu är jag tillbaks och ska försöka att skärpa mig och uppdatera lite mer än en gång i veckan. Man vet ju själv hur tråkigt det är med bloggar som aldrig uppdateras, och jag ska inte bli en av de bloggar. Även om jag har blivit det på senare tid, men jaja..
Det har ju varit lov, eller det är fortfarande lov tills på måndag, denna vecka och jag har varit uppe i Värmland och lärt mig åka Snowboard, men jag åkte även skidor, som en guud :D Nej, men det är såå befriande att bara kasta sig ut för backen :)
Snart blire duschen och sånt.. synes


På husjakt..

Skrev ju i ett inlägg för två veckor sedan att jag och K var ute och tog massa kort på både gamla stora fina hus, och även bara fula hus.. vi tog även några bilder på de "modernaste" lägenheterna här i Skövde, och igår så redigerade vi en del av dem.. Tänkte att ni skulle få se dem..


En av de "mordenare" lägenherna, som vi har fixat till lite, med att ändra färgerna så att de blev starkare, så att det inte såg så dassigt ut..


Detta hus är beskuret och jag tog bort en stolpe, som förstörde hela bilden, tyckte jag alltså..



Detta är en av de fula lägenheterna, och jag tyckte den behövde lite uppiffning :)





En av de finaste bilderna vi tog, och gjorde om då :)


Den sista bilden som blev redigerad.. ingen höjdar lägenhet kanske, med tanke på att den ligger lite konstigt, men annars är bilden ganska najs..


Thomas Sabo..

Har tittat på ett snyggt armband ifrån Thomas Sabos kollektion Charm, ganska länge nu och ska snart köpa ett. Bara jag orkar mig in i affären och köpa ett, och det kommer nog ta sin tid. Och så måste jag välja en snygg berlock också ju.. funderar på ett L, eller en fyrklöver, som kan ge mig lite tur. Men ska nog köpa L:et och önska mig fyrklövern i present, även om jag inte fyller år förens i maj. Och jag fyller ju på otursdagen, så kan behöva all tur jag kan få :D


Bokslukarlisa..

Nu har jag ätnligen tagit mig i kragen och skaffat en till blogg. En blogg som enbart kommer att handla om böcker. Eftersom jag verkligen ääälskar böcker så hade jag först tänkt att detta skulle bli den blogg där jag skrev om olika böcker jag har läst/läser, men så blev ju inte fallet. Jag har ju skrivit om lite olika böcker, men jag har aldrig liksom recenserat någon bok, så min nya blogg kommer bara att handla om böcker och det som rör böcker..
Men självklart kommer jag att skriva här också, jag lämnar inte Lizetthe för en annan :)
Såå Bokslukarlisa.blogg.se


Jag blir så dum av dig, Daniel Adams Ray!!

Igår när jag, mamma och syster satt vid matbordet och åt mat, så lyssnade vi samtidigt på radion. Vi lyssnade först på barnradion, för att det var på, men efter det så började en låt som jag genast fastnade för. Jag kände igen rösten, men kunde inte sätta fingret på vem det var som sjöng denna fantastiska låt. Förens min syster gör det klart för mig att det är kära, underbara, ljuvliga Daniel Adams Ray, som sjunger dum av dig! Den är helskön och helgrym!


Grön flaska, med grön bakgrund...


När jag och Karin var ute på en fotorunda i den gamla delen av staden Skövde, så såg vi den här flaskan. Det ser ut som om någon har lagt flaskan ner och bara trampat på den, eller att en bil har kört över den.. Men det blev en bra bild, om man fixade färgen, och det gjorde jag! TRE bilder finns på min dator, som ligger i mitt skåp i skolan, så de andra två bilderna och orginalet får ni se på Fredag :D


Man blev som man blev, när man inte blev som man skulle....

Rödmosig och så där härligt efter-träningen-trött, sitter jag med ett hemmagjort pannband, som är ett snöre (och nej, jag hade det inte på träningen...). Mamma äger att jag verkligen är knäpp, men sån är jag helt enkelt, knäpp och spontan. Så nu ska jag ta min spontana häck och hoppa in i duschen :)
Se ya later bitches ;)!


RSS 2.0