Jag har Pippi på Angry Birds!!

"Mehn döö då din äckliga gröna gris! DÖ!", så brukar det allt som oftast låta när jag spelar Angry Birds. Jag är helt galen i det underbara spelet. Så fort någon kompis lånar ut sin mobil till mig så är det Angry Birds (eller tempel run..) som jag spelar. Men jag älskar inte bara spelet, jag älskar hysterin runt det. Alla saker som har kommit ut, alla kreativa människor som gör fina teckningar, ja allt!
 
Hoppas på att jag vinner ett Angry Bird gosedjur på Liseberg i morgon! :)

Varje gång, hahah!


Haha, kan inte riktigt se på denna bilden utan att börja gapskratta! Det är verkligen så jag gör. Varje gång någon säger ett speciellt ord ur en låt, så börjar jag genast att tänka/sjunga den sången. Allra mest är det när jag hör TORN, hahah!
 
Nothing's fine Im torn!

Skrivtips

I början av sommaren satte jag mig ner och skrev ner ett dokument med skrivtips, mest till mig själv. Jag har inte tänkt på dem på hela sommaren, men nu när vi har fått tillbaks skoldatorerna så har jag läst igenom dem några gånger och jag kan faktiskt säga att jag tycker dem är bra. Nu är inte jag någon världsmästare på att skriva, men det är något som jag tycker är kul, därför håller jag på med det. Så nu har jag tänkt att jag ska lägga upp de tipsen här på bloggen. Dock kommer det att vara tips för att skriva berättelser/böcker, men man kan säkert använda de till andra sorters texter också. Så det kommer att komma upp nya tips ungefär varannan dag eller så. Känner mig riktigt smart nu :)!

Jag vill, men kan inte sooooova

Varför är det så? Att när man vill sova så kan man inte, för att man inte ens är trött. Och när man inte vill sova så är man självklart jättetrött. Det är inte riktigt rättvist! Jaja, jag ska i alla fall försöka få mig själv att sova, genom att spela lite spel. För då blir jag trött, det kan jag lova. Spelen tar kol på mig...
 
Jaja, det är ingen idé att ens lägga huvudet mot kudden förens man är riktigt trött, man ligger bara där som en död fisk och andas med öppen mun. Man vill inte sova och därför strejkar kroppen. Men nu ska jag vara social med Linda, som också är vaken denna sena timme! So long!

GE MIG!


ARG!

Egentligen hade jag tänkt skriva det här inlägget igår, men då var jag alldeles för irriterad för att skriva ner något överhuvudtaget.
 
Igår när jag, E, J stod och väntade på bussen, så pratade vi, rökte (inte jag!), flamsade. Ja, ni vet som vilka tonåringar som helst. Sen när vi ser bussen i kurvan, så säger jag hejdå till J (som inte skulle åka buss) och ställer mig i kön till bussen. Sen när jag precis ska lägga på mitt kort, kommer jag på att J inte ska vara i skolan idag eller i morgon, så jag skulle bara ropa en sak till henne. Då stänger busschaufförsidioten (ja, jag använder det ordet nu!), dörrren PÅ min arm! Och som om inte det skulle vara nog så åker han ifrån E och J, bara för att de inte brydde sig om hans arbete, eller vad han nu sa. Jag var för irriterad för att ens orka lyssna. Han skäller ut mig för att jag vänligt men bestämt berättar för honom att de också skulle åka med bussen. Himla dumma människa! Gissa om jag var irriterad.
 
Jag förstår inte ens hur dessa människor kan få ha kvar sina jobb. Förmodligen för att ingen har anmält dem till västtrafik än, men det mina vänner ska jag, E och J göra, var för sig. Så att de verkligen fattar hur störd denna personen var! Nu är jag glad över att jag inte fick så ont i armen, men fortfarande. Vad är det för idiot som stänger igen dörren på någons arm?! GAAAAH, IRRITERAD TILL TUSEN!!!

Trixie

Sleepmorning

Yeah, idag har jag min välförtjänta sovmorgon! Så himla skönt är det att veta att idag har jag bara en lektion. Hörde ni det? EN lektion! Jag behöver inte dra runt på stan bara för att få de där sex timmarna håltimme att gå. Jag kan njuta av att vara hemma tills halv elva, få skjuts av storasyster till bussen och äta mat i skolan med mina tjejer. Det är lite lyx i vardagen mina vänner! :)

Lisa - Bakar med kärlek

Blev så grymt sugen på att baka scones, så jag gjorde i ordning en sats, ringde pappa och bad honom ta med grannarna på kvällsmat och sen satte jag in plåten i ugnen. Det är så bra att det inte tar så lång tid att göra scones. Det tar cirka 15-20 minuter i ugnen och ungefär 10min att förbereda. Såå mums!!
 

"Klickade" ut ett hjärta, riktigt fint faktiskt :)

Just nu


Sitter på altanen och njuter av det sköna kvällsvädret. Till min hjälp har jag min kära dator och mitt GameBoy, hahah. Jag vet att det är såå typ 2005, eller något i den stilen, men det är faktiskt riktigt roligt att spela lite då och då :)

Förnyar mig lite

Kände att det var dags för en uppdatering av min header, dock är denna tillfällig, jag ville bara ha någon som var mer "mig" och inte någon annans. Det är tur att vi har fått tillbaks våra skoldatorer, så att man kan redigera bilder och göra headers/design i PhotoShop, och inte behöva ha hjälp hela tiden. Så denna header är enbart tillfällig, dock vet jag inte när jag ska göra en ny header, hoppas det blir innan jullovet i alla fall ;)
 

Den nya headern. Ser du den inte så tryck bara på F5, så förnyas sidan och då ska det gå att se denna bild i headern!

moa Lignell

Denna glada tjej med dreads i håret, tog hela Sverige med storm, när hon var med i Idol 2011. Jag pratar självklart om coola Moa Lignell. En tjej som verkligen går sin egna väg och det behövs fler sånna personer i dagens Sverige. Hon uppträde med den låten hon sjöng i Idol, men även med en ny. Hon var riktigt bra live!
 

Lisa Miskovsky - Rix Fm Festival

Även Lisa Miskovsky hade hittat hela vägen till Götet. Dock är jag inte ett så stort fan av henne, mest för att hennes låt i melodifestivalen är ganska utjatad, men jag har inte hört så många andra låtar med henne. Men hon är en duktig sångerska och så, det kan jag inte säga något annat om.
 
 
 

Peppande låt!!

Slötittade lite på tv, då jag ramlade över en riktigt bra film. Honey. Den handlar om att man aldrig ska ge upp, oavsett vilka förutsättningar man har. Tror man tillräckligt mycket på sig själv så kommer det till slut att ordna sig, om man lägger ner sin själ i det man gör.
Riktigt bra film och skådespelarna är helt fantastiska! :)

Fullt ös, sen blir man medvetslös

Tre lektioner, det är det jag har hunnit med de två dagarna jag har varit i skolan. Tre lektioner och jag är tröttare än vad jag har varit på riktigt länge. Igår var det så illa att jag gick och lade mig 22.00 och vaknade tolv timmar senare, illa. Men varför blir jag så trött av tre lektioner? Jag tror att det är för att man måste gå upp tidigare än vad man har gjort på flera veckor och att man befinner sig i skolans lokaler. Det kan nog vara därför. Skolan är riktigt sövande, så fort jag sätter min fot där, så vill jag lägga mig på golvet och sova, eller skrika som en bebis.
 
Men jag ska inte klaga, någon glad person hade räknat ut att det bara är 284 dagar kvar till studenten, så jag kommer att räkna ner varenda dag nu, kan jag lova. Bara 284 dagar kvar, sen är jag fri!!! Och arbetslös.. men i alla fall...
 
Vill ha sommarlov, igen. Men kommer aldrig att få det mer.. om jag inte blir lärare, men det är inget jag hade tänkt att bli ;)

Andra dagen..

Snart, typ om en sisådär fyrtio minuter, ska jag sätta mig på min röda springare (cykeln..) och cykla bort till busshållsplatsen. Som för övrigt ligger 7Km hemmifrån, men nej, jag är inte bitter. Det är alltid lika trevligt att cykla när det blåser, så att man får trampa på extra mycket uppför alla backarna, så att man senare kommer lukta skunk i skolan. Men det är lungt. Som sagt, jag e inte bitter.
 
Andra dagen i skolan idag, har bara en lektion, hoppas att det kommer vara kul, i och för sig brukar jag inte tycka skolan är kul, men jaja. Man kan inte ha den sämsta inställningen till allt man gör. Så, idag är jag pepp på att få åka till skolan, enbart för att få träffa mina finisar igen, även om vi träffades igår. Som sagt så har vi bara en lektion idag, så är nog hemma inte alltför sent, sen blir det lite grillkväll med laget, mys!

Sons Of Midnight

Hela vägen ifrån Australien kom dessa härliga killar. Dock har jag bara hört en enda låt med dem, the fire, och jag vet inte vad jag tycker om den egentligen. Den är väl rätt bra, men jag vet inte riktigt. Jaja, riktigt bra live i alla fall.
 

Tredje gången (året) gillt

Sådär, det var ju inte så farligt. Skolstarten alltså. Vi mjukstartade lite, i alla fall vi treor. Började skolåret med att gå runt Karstorpssjön och svara på frågor, vi umgicks med varandra helt enkelt. Ingen hade förändrats så speciellt mycket, alla ser ut som förut. Även jag. Några myggbett rikare, fick vi återvända hem, om vi ville.
 
Dock så kan ju schemat gå och dränka sig, faktiskt. En del skulle väl bli glada för att få ett schema med håltimmar mitt i allt på fyra timmar, men inte jag, verkligen inte. Vem har kommit på den odiotiska idéen? Bara undrar. Och det där med en lektion på Torsdagar, rätt onödigt, vad ska jag till skolan att göra?
 
Seriöst.. inte ens kul, men jaja. Jag kan fylla ut tiden med teoriplugg, men sen då? När jag har körkort, vad ska jag göra på de hålen? Skolan har inte tänkt till ordentligt känner jag...

Dead By April

De första som invigde scenen på Götaplatsen med sin skrikiga musik, var Dead By April. Riktigt bra live var dem, tycker jag. Även om det inte är min smak på musik, så är de duktiga killarna. Sen är sångaren lite fin också.. ;)
Fast det borde ta på rösten om man skriker så som en av dem gör, eller? Jag menar, jag blir hes bara av att sitta på avbytarbänken och heja på mina lagkamrater, tänk då den här killen, som skriker (groalar, eller vad det heter) sig igenom en sång liksom. Respekt till han!
 

Finaste Molly Sandén

Det kan inte bara vara jag som älskar Mollys "nya" stil? Hon är inte den lilla oskyldiga flickan längre, hon har vuxit till sig. Och det tycker jag om. En artist helt i min smak, verkligen! :) Och titta på hennes kropp och kläder, såå snyggt!

Allra allra sista sommarlovsdagen, någonsin..

Ja, jag vet! Det låter helt flippat, men så är det. I morgon börjar jag det allra sista året på gymnasiet, alltså påbörjar jag mitt 13:e år i skolan. Och hur mycket låter inte det? Det låter för mycket, alltså inte ens lite okej. Menmen, det är ju inte så farligt, bara ett år, typ, kvar tills studenten. Det kan inte finnas något som låter mer rätt än det. Förutom glass med hallon, det låter riktigt gott och rätt.
 
Ja, så vad ska jag göra idag för att ta till vara på denna allra sista dagen? Hm.. än så länge så har mamma lämnat en lapp och skrivit att jag ska städa toaletten och mitt rum, och det låter ju sådär kul. Men jag får göra det för att inte få en irriterad mamma.. Annars så ska jag fixa med bilderna ifrån Rix Fm Festival och sen ska jag läsa ut en bok som jag köpte i Söndags. Åh. Vad. Bra. Den. Är! Sen, så ska jag inte göra så himla mycket mer. Jo, träning ikväll, men annars inget. Såå chill!

Just chillin!

Fullt ös på Götaplatsen

I år hölls Rix Fm festival precis intill Poseidonstatyn, alltså på Götaplatsen i Göteborg. Tycker det är lite dumt att de inte bestämmer att de ska ha festivalen på ett och samma ställe samma år, annars blir man ju helt koko i hjärnan, när man ska leta sig igenom hela Göteborg City för att hitta dit man ska. Men jaja, det var bra och jag hoppas att även de som stod längst bak såg något av artisterna på scenen. För det var verkligen fullt ös. Alla sjöng med i låtarna, det var en sån härlig känsla. Sen att man själv skrek och tjoade så att den tyska familjen som stod framför mig blängde ogillande på mig, det skiter jag i. Är man på festival så är man. Inget mesande här inte!

Fina MoaToa! :)
 
 

Kroppen säger ifrån

Jag är en sån person som har ganska lätt för att bli trött när jag gör något. Och då menar jag inte att jag somnar i duschen, eller när jag äter mat, utan när jag gör något som tar på krafterna. Som exempelvis nu i helgen. I Lördags var jag först på ett bröllop för A och P, sen när jag hade följt med hem och lagt de yngsta barnen, så gick jag vidare till nästa bröllop. Dock var jag egentligen inte bjuden, men resten av familjen serverade och gjorde maten, och jag avskyr att vara ensam hemma när det är mörkt, så jag gick dit och åt tårta (!).
 
 
Sen igår så var det Rix Fm Festival i Göteborg. Jag åkte dit med GoaMoaToa, det var heel festligt och awesome! (bilder kommer senare). När vi sen skulle med tåget hem, var det något fel på det så det var försenat och vi fick byta till ett mindre tåg. Inget som uppskattas när nästan alla i tåget var ungdommar och alla var irriterade och trötta. Dock var det ont om platser, så jag satt på golvet i över en timme och tänkte fula tankar om vad jag skulle göra med SJ.
 
Jag hjälpte även mamma på hennes jobb i någon timme idag och efter det åkte jag hem. Jag skulle bara vila i någion timme, vaknade typ tre timmar senare. Ja, brist på sömn kan man ju säga att jag har fått under denna helgen. Men det gör inget, för man lever inte mer än en gång, ta vara på den gången!
 
 

Stressigt värre!!!

Om ungefär en timme ska jag sätta mig i bilen som går mot Hjo. Och ja, det är bråttom! Även om jag gick upp hyfsat tidigt, så har det tagit tid för mig att komma till skott och hoppa in i duschen. Jag ska på bröllop för P och A, och jag vill ju se någorlunda bra ut, det är ju massor utav folk där. Jag ska ha på mig klänningen som jag har visat i ett par tidigare inlägg, ett par skor som jag har fått låna av mamma, en kofta som är mammas, men eftersom det regnar får jag förmodligen ta med mig en jacka eller något. Jaja, kul ska det bli i alla fall. Men bråttom är det.
 
Jag har gjort ett kort såhär på morgonen, och det har tagit sin lilla tid, men snart är det färdigt. Mitt hår ska torkas till, sen ska jag försöka få ihop det till någon bra frisyr och kameran måste ha sitt batteri. Okej, nu ska jag sluta skriva. Kommer vara lite off de flöjandse dfagarna. Idag bröllop, i morgon Rix Fm festival! CIAO

Här bor jag!

Som jag skrev i tidigare inlägg flög pappa ballong igår och han såg de mest fantastiska landskap. En sak som han var särskilt glad över att se var vårat hus! Det syndes ifrån ballongen och det tycker jag är helt otroligt. Riktigt häftigt att vara jättehögt över marken och kunna se sitt hus ju!
 

Upp Upp I Det Blå!

Under de senaste tre åren har min faster, min farbor och hans fru och son, och min pappa fått presentkort på att få flyga luftballong. Eftersom att det har tagit så lång tid för dem att få åka iväg, så åkte de alla tillsammans. Igår bar det iväg och det var riktigt mycket som behövdes fixas med innan, då är det tur att man har kompisar som man kan skratta och ta kort med, så att man slipper bli uttråkad.
 
Jag tog kort under förberedelserna, men sen lämnade jag över min bebis (kameran), till pappa. Ja, jag var orolig över att han skulle tappa den. Men det gjorde han inte och han tog jättebra och coola bilder uppifrån luftballongen. Efteråt blev de som åkte med i ballongen, döpta till markgrever/markgrevinna av Asketorp (där de landade..), med champagne i huvudet. Dock tog batteriet på kameran slut precis när pappa skulle få håret blött av champagne. Aja, är man tankspridd och glömmer sånt så har man bara sig själv att skylla, eller hur? :)
 
Här kommer en smärre fotobomb!!
 
 
Tadaa! Så, jag får avsluta denna fotobomb. Jag hoppas att jag får chansen att flyga luftballong någon gång i framtiden, för det verkar vara en sån härlig upplevelse.
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett tillfälle man bara inte får missa

Ibland när jag är på väg hem och det är en fin solnedgång ute, då måste jag bara rusa in och hämta kameran och ta massa kort. För Solnedgångar är bland det vackraste jag vet, det och vattenfall. Igår var ett sånt tillfälle. Jag tog min kamera och rusade ut.
 
 
 
 

Klänningen är min!

Jag skrev ju tidigare i förra veckan att jag var tvungen att hitta en klänning som jag kunde ha till både bröllop och 25-års kalas och att jag hade hittat en på GinaTricot.
Så i Fredgas innan bion var jag och Lovisa och kollade på massa klänningar och den vinröda klänningen ifrån GinaTricot fick följa med mig hem! Så nu behöver jag inte gå naken längre. Men kanske barfota och så kommer jag nog frysa ihjäl. För jag behöver ha något över klänningen, en kofta typ och ett par skor behövs också. Jag vill inte ha ett par för höga, för ska ta hand om barn och då blir det mycket gående, så behöver hitta ett par ballerina med en yttepytteliten klack.
 
Älskar den!
 

Åsunden, en pärla i Ulricehamn

Ulricehamn är den platsen som jag räknar som mitt andra hem, jag känner mig väldigt hemma där. Men har man nästan all sin släkt där och man är där ibland en/flera gånger i månaden, då kan det nog lätt bli så. Jag tycker så mycket om allt i den staden, men det finaste måste nog vara Åsunden, sjön som ligger bara några få steg ifrån min mormors hus, helt perfekt. I Lördags var jag i Ulricehamn för att fira morbror S och eftersom vi var precis vid vattnet, passade jag på att ta lite kort på denna fina sjö.
 
 
 

Plugg, plugg och ännu mer plugg

Just nu och i någon månad framöver kommer körkortsteori stå högst upp på min lista över saker som måste prioriteras. Jag vet inte när jag ska göra teoriprovet, eller uppkörningen, så jag tar hellre det säkra före det osäkra och pluggar som en besatt i några veckor. Jag läsaer i boken, funderar lite, gör webbtetser, återgår till boken om det är något jag inte förstod osv. Det låter riktigt tråkigt jag vet, men jag har ändå ett mål. Ett mål att en dag få det där plastkortet som ger mig stora möjligheter och väldigt mycket frihet. Jag kommer att vara stressad ända fram till den dagen, det kommer nog bli den största dagen i mitt liv hitills!
 
Jag kommer självklart att inte plugga heela tiden, men det mesta av min fritid kommer gå till att plugga. Antingen går jag i skolan, tränar, är barnvakt eller så pluggar jag teori. Det är bättre än inget i alla fall, eller hur? Man ska förresten inte klaga över att vara tvungen att plugga körkortsteori, det är ju faktiskit en möjlighet som inte så många får, i alla länder. Så jag är lyckligt lottad.
 
Nej, nu ska jag ta bussen in till Skövde för att plugga teori innan körlektionen. Ciao!
 
 

Hemma bra, men släkten är bäst

Igår begva vi oss till mammas hemtrakter, nämligen Ulricehamn, för att fira min en amorbor som har fyllt 60 år. Jag har alltid så himla roligt och trevligt tillsammans med mina släktingar och det finns inte ord för hur mycket jag tycker om dem. Det är nästan jobbigt, på riktigt. Jag har så mycket släkt, alltså har jag många personer att tycka om. Jag är rik på kärlek och på släktingar.
 
Vid ett eller så gick jag och kusinen Fanny hem till mormor, för vi höll på att somna ståendes. Det är så skönt att veta att man alltid kan prata med någon om exakt allt, att personen inte dömmer en utan lyssnar och ger råd. Jag är glad att jag har Fanny! <3 Som sagt, släkten är bäst!
 
 

Sparade minnen

Är det bara jag som sparar biljetterna till alla biofilmer jag har varit och sett? Det kan inte bara vara jag, eller..? Jag tycker att det är ett bra sätt att spara minnen på, för tittar man på biljetterna så kommer man ihåg vem man såg den med, vart man såg den, när man såg den, om man tyckte den var bra osv. Det blir som ett arkiv med dina minnen. Jag gör så med pengar också, ifrån andra länder. Än så länge har jag dollar, Egyptiska pengar och Polska pengar och självklart svenska.
 
En del av mina biljetter, saknar en biljett, som jag har sparat.
 
Filmer jag har sett de senaste 2-3 åren:
Cockpit
Eclipse
Harry Potter och dödsrelikerna del 1
Harry Potter och dödsrelikerna del 2
Fame
Ice Age 4
Harry Potter och halvblodsprinsen
Transformers 3 (3D)
Vampyrer suger
Bröderna Karlsson
Smurfarna
New Moon
Breking Dawn del 1
 
 

Nya saker/kläder

Jag har äntligen hittat något som jag verkligen har letat efter hur länge som helst! Ett par blåa jeans och jag är så galet nöjd. (Dock hittade jag dem för ett par veckor sedan, men jag är lite seg med att ta kort och lägga upp här på bloggen). Samma dag så hittade jag ett par vinröda jeans ifrån GinaTricot och dagen blev redan ännu bättre än vad den redan var.
 
 
När jag var i Götlaborg med mammsen så hittade jag en snygg röd stickad tröja ifrån Cassels. Om jag var nöjd redan då, så blev jag ännu nöjdare och gladare. Den passar perfekt nu till hösten, även om den inte är vinröd. Myspys!
 
 
När man är en sån boknörd som jag är så hittar man alltid böcker, oavsett om man behöver det eller inte. I Göteborg köpte jag tre böcker ifrån The Pocket Shop, en av mina favoritaffärer som säljer böcker.
Böckerna jag köpte:
Glada hälsaningar från Missångerträsk
Välkommen hem
Sista natten på Chateau Marmont
 
 
För någon vecka sedan kom jag på att min almenacka bara var till slutet av Juli, så jag var tvungen att införskaffa en ny. Och jag måste bli bättre på att skriva i den och att titta i den. Jag ska ta med den överallt! Lovar..
 
 
 
 
 

Jonas Karlsson, min favorit bland svenska skådespelare

Okej, jag kanske ljög lite.. Jona är en av mina favoriter bland de svenska skådespelarna. Men han är en av dem som ligger högst upp och det har han gjort sedan den gången han kom in i julkalendern Julens Hjältar (1999), som en hammarbymaskot. Ja jag vet, jag var fem år då och vad visste jag om vem som var bra och inte bra? Nej, jag visste ingenting om Jonas Karlsson just då. Men jag har sett den julkalendern lite för många gånger efter det, så jag vet att han är bra och att han är en av mina favoritskådespelare.
 
Men varför börjar jag tjata om denna man, varför? Jo, jag har varit på bio! Ni vet, när man går till en stor lokal, man blir ledd ner för en trapp, som går ner till en mörk källare. Man fortsätter att följa pilarna och kommer sedan till en liten liten salong, som är lika stort som nedervåningen på ditt hus. Ja, det är bio. I alla fall om man är i salong 5 på Skövdes biograf.
Nog snackat om detta. Jag var och såg filmen Cockpit, med Jonas Karlsson i huvudrollen och ännu en gång gör han mig verkligen inte besviken. Verkligen inte! Tvärtom, det här var en utav de bästa svenska filmerna som jag har sett på flera år. Den hade en riktigt bra handling, det var bra skådespelare, de ville säga något med filmen OCH Jonas Karlsson var med.
Jag är sämst på att återberätta filmer, så det tänker jag inte göra. Men jag kan säga en sak, eller några saker: Se den för GUDS skull!! Så, och med detta säger jag god natt! :)
 
 
 
Otippat?!? Jaaaa!
 

Vinröd, höstens färg?

Jag vet inte om det jag som är efter, eller har man förutspått vilken färg som kommer att bli höstens färg? Förra året så tyckte jag att det var sjukt snyggt med militärgrönt (det tycker jag fortfarande), och de flesta affärer hade kläder som gick i färgen militärgrönt. I år tror jag att höstens trendfärg kommer att bli vinröd. Man kan inte gå in i en affär utan att se något i vinrött. Jag gick in på cubus häromdagen och såg bara vinrött. Älskar det! Det är min nya favoritfärg, helt klart! Köpte ett par vinröda jeans på ginatricot för någon vecka sedan, har även ett vinrött linne. Men än är inte min samling komplett. Jag ska ha mycket mer i den färgen, mycket..
 
Kläderna på bilden är ifrån GinaTricot, dock är skorna Converse!

Jag vill också ha en cool bokhylla

Ja, jag är en boknörd ända ut i fingerspetsarna. Jag tänker på böcker 24/7, ibland drömmer jag till och med om dem. Knäppt, jag vet. Jag har en vanlig tråkig Billy bokhylla, en sån som pryder nästan alla hem, fast i olika utföranden. Jag menar, IKEAs saker är ju populära och massproducerade, så varför skulle inte jag äga en? Nej, men precis.
Nu tänker säkert en del; "men guud, det är en bokhylla, du har dina böcker i den, hur kul kan den vara?!". Just precis så jag tänker. Jag vill ha en bokhylla som jag kan bli glad av, en cool och unik bokhylla. Kanske en specialdesignad just för mig. Ja, det skulle allt vara riktigt coolt. Typ ett stort L, där man kunde sitta och läsa och ha böckerna under dig! Ja, vilken smart idé! Jaja, jag kollade runt på nätet för att se om det fanns några coola bokhyllar i min smak och det fanns det.
 
USA! Heelt klart en favorit.
 
 
Organiserat kaos, me like!
 
Bra budskap ;)
 
Så cool, eller?
 
Typ som min idé, fast detta är en fotölj. Ganska praktiskt.
 
Snygg, jaa! Fast kanske inte riktigt min smak, men cool var den i alla fall!
 
 
 

Hej, jag heter Lisa och jag har olagligt tråkigt

Usch, fy och ännu mer blä. Rastlös är jag också. Jag tror inte att det finns något värre än de två sakerna kombinerade med varandra. Jag menar, det är inte roligt att ha tråkigt, det hörs ju, och det är inte roligt att vara rastlös. I och för sig är jag en sån person som blir rastlös när jag kör bil, men jaja.
Jag kommer på saker hela tiden som jag kan göra, som t.ex: Gå ut, plugga körkortsteori, pärla en traktor till E, sortera i min bokhylla, spela the Sims 3, lyssna på musik (vilket jag gör). Men jag är alldeles för sprallig och rastlös för att sitta still just nu och ännu mer rastlös för att kunna sätta mig ner och göra sakerna. Jag har dragit ut böcker på golvet, men orkar inte ställa tillbaks dem. Jag har tagit fram teoriböckerna, men orkar inte sätta mig någonstans. Jag lyssnar på musik, men blir uttråkad av den. Jag kan ju pärla, men då måste jag också stryka den, så nej.
Hm.. jag får försöka komma på något. Jag kanske kan dricka upp kaffet jag kokade? Ja, eller nja, eller kanske.. den som lever får se.

Love coloured hair


Klännings problem

Jag är ingen typisk "klänning-tjej". Jag har bara på mig klänning vid speciella tillfällen, som bröllop, dop, jämna födelsedagr, nyår och jul. Ibland önskar jag att jag kunde hitta en klänning som man kan ha till vardags, utan att det ser för uppklätt ut. Just nu önskar jag att jag ska hitta en klänning som passar lika bra till 25-års kalas som till bröllop. Jag ska snart, om bara någon vecka, på bröllop och om någon månad blir det 25-års kalas och jag vill se bra ut. Så nu letar jag klänning för fullt, måste ta tag i det ordentligt och verkligen åka in till stan och leta.
 
Jag hittar alltid snygga klänningar på forever21, men det är så sörjans dyrt att köpa därifrån, då man måste betala frakt också. Så jag letar på ginatricot, H&M, VeroModa och andra liknande affärer. Jag hittade faktiskt en snygg klänning på GinaTricots hemsida för bara en liten stund sedan, så det blir att åka in någon dag och testa den och se om jag passar i den. Sen så behöver jag ett par skor också.. Men det får bli med lägre prioritet.
 
 
Tycker om när det är lite olika längd i fram och bak, det ser lite häftigt ut på något vis, samtidigt som det ger ett glamoröst utseende. Me Like! Så nu är det ju bara att välja färg; vinröd eller militärgrön? Två av mina favoritfärger just nu.

Jag älskar att ha små sjöar i skorna

Man kan säga att vädergudarna inte riktigt var på våran sida idag när vi skulle spela match. Under uppvärmningen blev vi ordentligt blöta av allt regn som belutade sig för att ösa ner över oss. Men under första halvlek så verkligen öppnade himmelen sig och man kände sig som en dränkt katt. Till slut var det så tungt att springa på grund utav allt vatten som fanns i skorna. Men man ska inte klaga, det kunde varit värre. Det kunde ha åskat, haglat, snöat, ja vad som helst. Man dör inte av lite regn, jo om man ramlar med huvudet före i en djup vattenpöl, men annars inte.
Jag tror att regnet har gjort mig lite gladare, av någon oerhört störd anledning.
 
källa:http://weheartit.com/entry/34261293 

Tråkigt väder gör mig tråkig

Jag har verkligen inget att skriva om. Eller jo, jag kan skriva om massa saker, men lusten och orken finns verkligen inte där. Jag skyller det helt och hållet på vädret och att jag börjar skolan om typ två veckor :O Jag är inte pepp på det någonstans kan jag ju berätta. Fick syn på vårat schema och blev less med en gång. Så om det är dålig uppdatering är det vädret och att jag är allmänt tråkig just nu. Nu vet ni!

Dubbel tur på Liseberg

 
Jag har haft en underbar dag med mammsen i Götet idag. Vi har fikat med en utav mina mostrar, gått i affärer, åkt fel spårvagn, gått runt på Liseberg, spelat på massa hjul, ätit god pizzabuffé, vunnit två M&M´s lådor :) Jag kanske inte behöver säga att jag kommer äta tills jag spyr?

RSS 2.0