Kanske till avslutningen?

Igår så fick vi hem en katalog ifrån BonPrix, ett klädföretag som jag aldrig har hört talas om innan. Trodde att det var kläder för tanter, men det var tvärtom!
Jag hittade massa snyggt därifrån, och även på deras hemsida:)





Funderar på att köpa denna.. man kan ju ha den både på avslutningen och till vardags :)!
Dock vet jag inte vilken färg.. hm..

Den blåa får mig att tänka på hav och lilla sjöjungfrun, och den kommer att passa bra när man har blivit lite brunare :)!
Den rosa är helt okej i färgerna, fast jag vet inte om jag kommer använda den.. jag har aldrig varit så kär i rosa..
Den lila är lite för mörk för att ha på sommaren.. eller i alla fall till skolavslutningen..
Så får se hur det blir :)


Det blev inte så..

Det blev inte så att jag satt och redigerade bilder hela lektionen, förut.. Jag var färdig med allt jag skulle göra, och även Feliz var det, så vi fick gå hem :)
Så tjugo över tolv gick bussen, och innan dess så gick vi runt på stan och tittade på kläder.. Vi letade efter något att ha på oss på avslutningen, och jag ska även ha min på studenten :)
Såå nu taggar jag matchen som är ikväll!!!!!


Färdigt!!

Nu är lilla jag fädig med allt sm ahr med Samhäll A och Mediekunskap A att göra!!! Är sååå himla nöjd, och nu ska jag ägna resten av tiden till att redigera bilder :)!!


Blev mycket fika..

Igår blev det som sagt, riktigt mycket fika.. Först konfirmationen, där jag åt gott och fikade en extremt god cheescake. Och sen bar det direkt iväg till farmor, för att käka ännu mera fika. Och som alla gamla, så anser även min farmor att det är oartigt att inte ta av alla sorterna... plus att jag tycker att det är lite elakt att inte äta av det man bjuds.. så jag mumsade i mig 5 sorters kakor + bulle + en bit tårta.. och sen när jag kom hem så åt jag en stor bit rabarberpaj!
Snacka om att jag bara åt kakor igår, typ^^
Men gott var det i alla fall, och jag åt faktiskt vanlig mat också :)


Bild ifrån när jag bakade för ett par veckor sedan ^^


Snart min?

Kan denna snygga sak snart vara min?


Den är faktiskt ganska snygg, och lite rolig på samma gång :)! Man kan ju sätta sig bredvid någon sötnos, och inte orkar/våga säga till den personen att man tycker den är söt!
Alltså en perfekt tröja :)!!


Mitt nya inköp!

Var på stan igår, och shoppade lite på H&M! :)
Köpte två linnen, men testade typ sju stycken eller så :)



Detta är ett utav mina nya linnen :)! Köpte det i en större storlek, så att det blir lite längre ;)


Idag blir det konfirmation!

Idag klockan 11.00, ska jag sitta bänkad i en kyrka nära mig, och titta på när min kompis konfirmerar sig. Hoppas att det kommer gå bra för henne och E, att sjunga solo. Vilket jag tror att det kommer göra, för båda är duktiga :)
Senare idag blir det att åka hem till Farmor, för att "fira" henne på morsdag! Ännu mera fika^^
Såå.. Grattis ALLA Mammor!


Ett skratt om dagen förlänger livet!

Måste bara visa er denna video, garvar ju ihjäl mig när jag ser den^^
Skönare människa får man ju leta efter.. Plus att han liknar Fares Fares pappa^^
Enjoy!



Det bästa i hela klippet är vid 0.06, då han ser ut som en pingvin :)


Letar skolavslutningsklänning!!

Usch.. snart är det sommarlov! Om typ, hm.. tre/fyra veckor? Ja, vi slutar i alla fall den 17:e Juni (på mammas födelsedag), och jag vill självklart ha något fint att ha på mig. Som till exempel en fin sommrig klänning, som man kan änvända mer än bara på just skolavslutningen. Det är ju ganska onödigt att köpa kläder som man bara använder en gång. Så jag vill hitta den perfekta klänningen, som jag ser bra ut i.. Ingen himla rosa pupffpuff dröm, med volanger och skit! Någon som passar min stil.. om man nu kan säga att jag har någon speciell stil^^ Men nu letar jag i alla fall på Nelly.se, Bubbleroom, och på Junkyard (Love Junkyard), men som vanligt tittar jag på allt annat än det jag ska leta efter^^ 
Såå himla typiskt mig!
Men nej, nu måste jag sluta skriva, leta efter något snyggt, och sedan läsa ut min engelska bok :)
CIAO!!

 


Somewhere only we know

Snart är det idrott för min del, och det är ganska tråkigt. Det är oftast bara jag som är tjej på idrotten, av ungefär 7 tjejer, vilket är tråkigt.. Jag vill inte vara med killarna hela tiden..
Men i alla fall, så nu sitter jag med på Mediaelevernas lektion, och försöker att slappna av.. Har haft konstant huvudvärk i typ två - tre dagar.. Jobbigt...
Men jaja, jag lever ju.. än i alla fall^^

Bjuder på en bild på min underbart fina katt!


Hakar sig fast..

Jag älskar verkligen mitt nya armband, det gör jag verkligen. Men det finns ett ganska stort problem, eller till och med två.
1. Det låter oerhört mycket när man skriver, eftersom att jag har det på min högra handled..
2. L:et vill hela tiden haka sig fast i saker.. som till exempel datorkanten, kläder, sladdar etc..
Fattar ni mitt ENORMA problem??
Men jag tänker inte byta arm, absolut inte! Men jag måste komma på et smartare sätt att inte fastna i saker, än att slippa ner kanten.. (som pappa sa)..


Armbandet och Berlockerna!!

Här kommer lite bilder på mitt nya armband + berlockerna, ifrån Thomas Sabo Charm Club











Har önskat mig detta armband sen i julas, och nu fick jag det :) + berlockerna som jag ville ha.. eftersom jag fyllde år och föddes Fredagen den 13:e Maj, så ville jag ha lite tur med mig, alltså fyrklövern, och L:et står ju för den första bokstaven i mitt namn, LISA :)


Presenterna!


















Bilder från igår...

Igår så häde det absolut ingenting hemma hos mig. Jag satt i tv-rummet, med datan framför mig, mamma satt bredvid i en fotölj och vi väntade otåligt på att syster skulle komma hem.. Jag hade faktiskt gjort Smoothie, usch vad gott det var, och jag ville att alla tre skulle dricka dem samtidigt..
Efter smoothie-drickandet hände ingenting. Pappa kom hem, pappa åkte igen, syster var nere, syster gick upp till sitt rum, mamma satt i fotöljen, mamma var ute i köket, och jag satt kvar i soffan ungefär hela dagen.
Men sen fick mamma med mig ut på en fotorunda.. det är inte så att min mamma tvingar ut migför att fota, men jag har lite fotouppgifter som måste göras, och därför tyckte hon att vi kunde gå ut och ta lite kort.. eller rättare sagt att jag tog korten, och hon hängde med^^













Mina favoriter är de med solnedgången på.. det är något med solnedgångar som har trollbundit mig^^


 


Har min egna Katten Gustaf..

Insåg först idag att min lilla älskling var ganska lik Katten Gustaf. Lika tjock, matglad och charmig, men framför allt söt!!



Han är inte så tjock på riktigt. Det var bara det att han tog precis ett steg, och jag stod rakt framifrån och tog det kortet^^


När orken har gått ur kroppen..

Min ork och koncentration har fått ben, och de hoppar just nu ner ifrån bänken, och rusar ut genom dörren, hand i hand.

Försöker skriva en uppsats, eller rättare sagt en fördjupning, om Ansel Adams - en berömd fotograf.
Och seriöst så orkar jag inte mer.. jag vill lägga mig och sova på golvet, eller gå och äta en stor BigMac på McDonalds! 
Hungrig och trött... 


"Jag kommer att dö!!"

Fredagen på Liseberg var helt underbar, utom en sak. Nämligen AtmosFear! Det var nog det värsta jag någonsin upplevt, och då överdriver jag inte... Jag hade sån dödsångest att jag blev rädd för mig själv.
För jag är inte den som är särskilt rädd av mig, jag skulle lätt kunna hoppa ut från ett flygplan med falskärm, bara för att få en kick av spänning.
Men just då var jag så rädd att jag skulle kunna svimma av rädsla..



Jag ska ta det ifrån början:

Jag och Dess hade bestämt oss för att vi skulle åka den - eller rättare sagt så var det jag som hade tjatat på henne tills hon gick med på det. Så vi värmde upp med Höjdskräcken, och redan där fick jag lite smått panik. Det var med ångestfyllda steg som vi begav oss mot Atmosfear. Och jag kände redan då att "vad ger jag mig in på?", men jag kunde ju inte backa då liksom. Så jag fortsatte plåga mig själv. Gick ner för alla trapporna, ner till källaren, som mer liknade ett koncentrationsläger än en kö för en attraktion på Liseberg. När det var våran tur att sätta oss i "sittsarna", spänna för säkerhetsannordningen, och vänta på att få åka iväg, då kom tårarna. Jag grät av panik och dödsångest. Dess hade full sjå med att försöka trösta mig, och se till att jag inte sprang ut därifrån. För jag var nära på att göra det. Springa därifrån och aldrig mer komma tillbaks.
När det nästan var dags för "uppfärd" så kom det en utav attraktionsvärdarna, för att kolla så att alla satt fast, och att alla var säkra.
Han märkte att jag grät, vem kunde undgå det liksom?
Så han försökte få mig att sitta kvar, men det var nära att jag även efter det hade lust att strunta i det, att gå därifrån.
Men då sa han "Jag lovar dig en kram om du åker den!", och då bestämde jag mig för att åka. Gå hela vägen.
Inte bara på grund utav killen. Men på grund utav min tävlingsinstikt. Att ha något att skryta om, när man kommer hem.
Så jag blundade hela vägen upp, tittade lite snabt när vi var längst upp, och blundade hela vägen ner.
Men jag fick Kramen av killen - som för övrigt hette Rasmus - och jag klarade mig, utan att dö.

Okej att jag blundade. Okej att jag grät. Men jag gjorde det! Och jag är stolt över mig själv!!


Inget kval nästa år :D

Yes! Han gjorde det! Vi behöver inte kvala in till Eurovision nästa år! :)
Blir såå himla nervös när det ska röstas om något, som jag bryr mig om, ja eller i alla fall bryr mig om till en viss del. Det är ju bara så att man ska titta på Eurovision, man måste ju hänga med liksom :)
Så jag har suttit klistrad när omröstningen var, men fick gå ifån tv ett par gånger.. klarade inte av pressen^^
Men vi lyckades!! Vi kom trea! Det är oerhört bra!


Så nu säger jag ett STORT Grattis till allas våran Eric Saade, och går därefter och lägger mig, med ett stolt leende på läpparna....


Uppdate; Vi behöver visst kvala in.. :/ Visste inte att den regeln hade ändrats, men det är bara The Big Five som har en garanterad plats och värdlandet..  Alltså Frankrike, Italien, England, Tyskland och Spanien + värdlandet..


Ögonshoppar!

Jag vill ha söta/fina linnen till sommaren. Som man kan gå runt i, och känna sig fin i, även på en vardag, och inte bara när man går på kalas. Så jag sitter och kikar runt på olika hemsidor, så som Gina Tricot och H&M. Och självklart hittar jag massor av snygga plagg, förutom det jag söker. Menmen, det jag nu har hittat är inte helt fel de heller..
Bättre att vara söt än ful, eller hur;)?

 

Det söta linnet med glassen på kommer ifrån Gina Tricot, men de andra kommer ifrån min absoluta favoaffär H&M!
Dessa kommer inom kort bli mina :)


My B-Day! Fotobomb!















17 är en ovärd ålder..

När man fyller 1, fyller man år för första gången. Det är tårta, och paket i massor, alla vill titta på den söta ettåringen med tårta i hela ansiktet, för det ä ju bara sååå sött!
När man fyller 2, är det likadant som när man fyllde 1, skillnaden är nu att man oftast har lärt sig att prata. Och det är ju också skitsött!
När man fyller 3 så är man sådär lagom söt, och sitter med sådär lagom många paket runt sig, men släktens blickar är fortfarande på den supersöta ungen.
När man fyller 4, så får man oftast sin första cykel, en sån där med stödhjul och massor utav "pärlor" i däcken. Och då tar alla kort på det lilla baret, som nu är ganska stor, och som cyklar runt,runt,runt. Och det är ju såå sött!
Och allt detta supersöta fortsätter fram tills man är i 10års åldern.. efter det så blir man bara en person som man ger presenter till, och som man tar kort på, för att man alltid har gjort det.

När man fyller 13, så är man enligt sig själv ganska vuxen. Man ska ju ändå så börja sjuan till hösten, och man käner sig supervuxen.
När man fyller 14, så blir man bara irriterad på alla småkusiner som springer runt och säger att man är en fjortis, fast de ine vet vad det betyder.
När man fyller 15, blir man byxmyndig och får köra moped. Alla tjatar om att du nu får ha sex lagligt.. det är ju lagom kul, och inget som alla behöver berätta.
När man fyller 16, får man börja övningsköra. Det är då alla jobbiga kusiner börjar tjata om att de allt ska hålla sig inne när du ska ut och övningsköra.

Allt detta låter hemskt, men det är ganska okej..
Fast vad händer när man fyller 17? Absolut ingentng händer! Du får inte göra något nytt.. det enda som händer är att du blir ett år äldre, och du har ett år kvar till körkort, och två till studenten.. Inget annat händer..
Alltså är 17 den mest ovärda åldern, ever!


Liseberg!

Hela denna långa, härliga, underbara födelsedag, så kommer lilla jag att befinna mig på Liseberg/Göteborg!
Jag åker med Ambassadörerna ifrån LBS Skövde, och vi ska vara med alla de andra ambassadörerna ifrån de andra LBS skolorna.
Så vi kommer ha en sjukt rolig dag och en del utav dagen i morgon också^^


Är du skrockfull??

Idag är det Fredagen den 13e, den största otursdagen detta år. Då det här är den enda fredagen den 13e i år.
Jag är inte det minsta skrockfull, men jag vet en hel del andra som är det, som exempelvis min mamma. Jag får till exempel inte lägga mina nycklar på bordet, eller gå under en stege, eller något annat liknande.. Samma sak är det med min Farmor, men hon är lite mera extrem, tycker jag. Man får inte ge bort en kniv till någon, för då skär man av vänskapsbanden, man får inte ge bort en sax till någon, det klipper av vänskapsbanden, och en tändare/tändstickor bränner av banden.. Jaa ni fattar principen..

Men är du skrockfull?

Spottar du dig över axeln när du ser en svart katt korsa din väg?

Säger du prosit när någon nyser?

Tar du långa omvägar på gatan, bara för att inte trampapå en A-brunn?

Brukar du ta i/knacka i trä, och säga "Peppar Peppar Ta I Trä", för att förhindra att något otrevligt du sagt, ska drabba dig?


Ja, det finns ju en hel del exempel på vidskeplighet.. och jag orkar inte dra alla.. Men hoppas att ingen råkar ut för någon olycka bara för att ni gjort något av de här sakerna ;)




 
Gå under en stege


Fälla upp ett paraply inomhus


Gå på en A-Brunn


Se en svart katt korsa din väg..



Lycka till idag!


Hurra För Mig!!


Mindre än två timmar kvar..


Ovärd dag? JA!

Som jag skrev i inlägget under, så fick jag mig en sovmorgon till klockan åtta idag, så att jag kunde ta en/två bussar till Skövde, och vara i skolan ifrån tio, till kvart i två. Men så blev det verkligen inte.
Eller, jag hann ju med alla bussar, och kom bara tjugo minuter försent på lektionen.. men det mest ovärda var att vi inte hade någon idrott, så vi fick stanna kvar i skolan om vi ville, och plugga till matteprovet.. men nej, jag åkte hem klockan tjugo över tolv.
Värt, eller hur?
Så jag var i skolan i ungefär en och en halvtimme.. så ovärt!


Havregryn och vatten..

Sitter just nu och kastar i mig min egen komponerade frukost, bestående av Havregrynsgröt och e banan :)! Känner mig ganska nyttig faktiskt.. ska ju till och med cykla 2 kilometer så där på morgonen, bara för att ta mig till bussen.
Det är såå himla skönt med en sovmorgon på två timmar, som jag i dag utnyttjar till max! Det bästa med denna dagen är att vi slutar runt halv två, så ingen lång skoldag för mig inte^^
Nu väntar bara 1 timma lång busstur, för att ta mig till skolan, men jaja jag är inte bitter!


Tomater är gott!!

I brist på något annat gott, så sitter jag just nu och mumsar i mig en hel liten förpackning av cocktailtomater. Ja, jag vet att jag är lite rubbad, men det får ni helt enkelt stå ut med..
Men på Fredag ska jag allt käka godis tills jag spyr! Har haft godisförbud i fyra/fem veckor, och nu äntligen!
Jag och min kompis har bestämt oss för att inte äta godis på ett tag, och det började sen ett par fem veckor tillbaks, och vi skulle få börja äta igen, när vi fyllde år.. och Feliz fyller år idag (GRATTIS), och lilla jag fyller år på Fredag!!!
Jag blir 17!!!!!!
Jaja, nu ska jag fortsätta äta upp alla tomater, lyssna på bra musik, kolla igenom alla bloggar jag följer, och gå på toa!
So se ya! ;)


Sittandes på altanen..

I skrivande studn sitter jag just nu på våran altan, och njuter av det fina vår/sommar vädret som vi fått i Sverige. Jag blir lika glad varje gång sommaren är på väg, och man kan ta fram sina shorts som har legat hela vintern, i väntan på att bli använda. Om man nu kommer i dem vill säga. Men det har jag faktiskt inga problem med. Mina älskade gula shorts kan jag faktiskt ha även detta år, och jag var såå glad och nöjd när jag testade dem för en/två timmar sedan^^
Snart blir det att åka en sväng till Fröjered, för att klippa sig och göra sig vårfräsch :)


Slänger in en bild jag tog förra veckan :)


The Story..

All of these lines across my face
Tell you the story of who I am
So many stories of where I've been
And how I got to where I am

But these stories don't mean anything
When you've got no one to tell them to
It's true...I was made for you

Älskar verkligen just de här raderna ifrån låten The Story. Hade aldrig hört låten innan den var med på Grey´s Anatomy, och nu kan jag inte sluta lyssna på den.. och alla de andra låtarna som var med i Onsdagens avsnitt... Jag är nog lite smått beroende ;)




Fortfarande håller klassen på att diskuterar Åke Green.. men jag orkar seriöst inte vara med och diskutera.. jag blir bara motsagd^^



Tråkigt, tråkigare, Mediekunskap!

Usch vad jag inte tycker om Mediekunskap just nu! Jag orkar inte sitta och lyssna på allt om Yttrandefriheten och Tryckfriheten, och alla de andra grundlagarna.. Man gick ju faktiskt igenom det här i nian, i alla fall så gjorde vi det, min klass, men men... Boring!
Nu är det bara två punkter kvar, så nu ska jag vara en duktig tjej och anteckna vad M säger, så att han inte blir irriterad ^^


Hemma igen!

Nu är jag nyduschad, och skittröt.. jag skulle kunna somna med datorn i knäet, jag skulle inte märka något..
Men men.. Vårruset gick bra, och jag sprang/gick de 5 kilometrrna på cirka 35 minuter, så jag tycker att det var ganska bra gjort.. Dock så kommer jag nog inte kunna gå ordentligt i morgon, men det får man också leva med^^ 







Beger mig mot Vårruset!

Om knapa halvtimmen, tar Jag, Syster, Ina, Settergren och Grahn, bilen till Jönköping och svettar oss igenom 5 kilometer.
Det kan tyckas dumt att åka ända till Jönköping för att springa 5 kilometer, men vi gör det av en andledning. Vi springer för Cancer! En del av avgiften vi betalar, går till bröstcancerfonden.. vilken jag stödjer med hela mitt hjärta!
Så nu ska vi se hur det går att springa med träningsvärk i benen, och ömmande revben :) 


Låtar som framkallar tårar..

Jag sitter i en lektionssal med datorn i högsta hugg framför mig, hörlurar på öronen, och med envisa tårar som vill tränga fram i mina ögon..
Anledningen till tårarna är att jag om igen sitter och lyssnar på låtarna ifrån Grey´s Anatomy avsnittet ifrån igår. Det är helt sjukt hur låtar kan framkalla sånna känslor...
Nej, nu ska jag lyssna på ytterligare några låtar, och sen ska jag stänga av datorn och bege mig till andra sidan av korridoren...


Fixat headern och designen..

Har nu fixat så att headern och desigen inte är lika ful som den var innan. Det var ju en standarddesign, och jag tycker de är såå grymt fula!
Jaja, men headern blev ju inte den snyggaste i hela världen, men jag gjorde den i Paint, så den är inte vidare snygg, men jag har aldrig gjort en header förut, så jag är nöjd^^


Tar bilen till skolan...

Idag tar jag bilen till skolan! Okej, det är inte så bra som det låter, med tanke på att jag har över ett år kvar tills jag får ta körkort.. Men min syster har ju körkort och vi ska till samma skola idag, så jag får skjuts!
Ganska skönt att inte behöva gå upp kvart i sex, för nu gick jag upp tjugofem över sex :)! Det gillas väldigt starkt!
Så nu sitter jag här i sängen, fullt påklädd och färdig för att åka in till Skövde. Väntar bara på syster :)


Sjugande läkare? En hit?

Tittade nyss på avsnitt 18 av Grey´s Anatomy säsong 7, där de gör ett musikal avsnitt. Och jag kan ärligt säga att jag blev överraskad. Jag tänkte/trodde att de skådespelarna inte kunde sjunga, men hör och häpna; ALLA som sjöng, kunde sjunga! Och det bra!
Det är ju helt sjukt! Jag satt med tårar i ögonen hela tiden, och förundrades över allas röster, framförallt "Callie Torres". Jag fullkomligt avgudar hennes röst!
Dr. Hunt, Dr. Sloan, Dr. Karev, Dr. Bailey, Dr.Altman, och alla de andra läkarna var inte dåliga de heller! Det var helt sjukt!

Lyssna bara här och här!


Bye Bye Hollywood Hills forever!

Alla känner nog till låten Fairytale Gone Bad, med det finska bandet Sunrise Avenue, och ni som inte gör det, sök på Spotify, Youtube, Grove Shark, wathever, bara ni hittar denna trallvänliga låt, och lyssnar på den!!
Nu har de i alla fall släppt en ny singel som har det fina namnet Hollywood Hills. Varför jag tycker det är så fint vet jag faktiskt inte, men jag tycker att det låter bra, rätt på något sätt liksom..
I alla fall så blir jag glad varje gång denna låten spelas på radion ^^
Så ni som inte hört den; gör som jag sa innan. Sök efter låten, man blir beroende!!

Bye, bye Hollywood Hills I'm gonna
miss you wherever I go I'm gonna
come back to walk these streets again
Bye, bye Hollywood Hills forever



Ful design och header...

Jo, jag vet att min header just nu är skitful, och designen är riktigt skitful... jag försökte att fixa med en ny header, men gav upp efter ett tag, och då hade jag redan ändrat lite för mycket kanske.. Men förhoppningsvis så kommer min kompis att fixa en ny header och design någon gång på Lördag..
Så ni får leva med att det är en rätt ful blogg ni besöker i ett par dag ;)


Säg Hej till KaktusKarl


Trixie MIN katt!!!




RSS 2.0