I´m Happy!

Vad kan muntra upp en trött, sjuk, tonåring, som älskar böcker, lika mycket som att få en bok hemskickad ifrån en av sina favoritförfattare? Inget!
Jag har gjort ett projekt i skolan och det gick ut på att göra ett yrkesporträtt om någon ifrån det yrket man skulle vilja jobba med inom framtiden, och jag vill ju bli författare. Så jag slängde iväg några mejl till ett par större författare i Sverige och Katerina Janocuh var den som svarade först och jag blev så glad ^^

 


Stoppa våldet!

Jag hittade nyss ett par riktigt fina tröjor ifrån H&M, med ett väldigt bra budskap på: Stoppa Våldet!


You Can Count On Me!Denna sången är till Lovisa och Evelina, framför allt!
Med denna sången vill jag bara säga att jag älskar er såå fruktanvärt mycket, oavsett vad. Ni ställer alltid upp och är lagom retsamma (på ett bra sätt) och jag är glad att jag har den förmånen att ha så underbara vänner!

P.S. Denna sången är även tilldelad alla mina andra kompisar, men lite mer till Eve och Isa! <3 

You can be the one!

Varje gång jag läser en bok som handlar om kärlek, brukar jag fantisera att det är jag och du som är huvudpersonerna och då blir jag aldeles pirrig och varm i hela kroppen.
Varje gång jag ser en film, så tänker jag på dig och drömmer mig bort för en stund.
Ibland vill jag att vi ska vara det där perfekta paret i en bok/film, men egentligen vill jag inte det. Jag vill inte att mitt liv ska vara som i en bok, eller i en film, för det brukar aldrig stämma överens med verkligheten.
Men vi kommer aldrig att bli det där perfekta paret, om vi inte tar ett steg närmare målet, och verkligen möts, öga mot öga.
För jag skulle så gärna vilja se dina vackra ögon, ditt fina leende, höra hur du låter när du skrattar, när du pratar, när du gråter, när du sjunger, när du snarkar.
Allt det där skulle jag vilja få vara med om, men det är inte så enkelt när vi bara sitter bakom två skärmar, uatn att höra varandra eller varken se varandra. Vi kan bara läsa varandras ord.
Dina ord och meningar som får mig att le, skratta, gör mig generad och de som gör så att jag vill träffa dig mer än någonsin.
Jag vill träffa den där killen med det fina leendet och de fina orden som kommer ifrån dina fingrar.
Jag har insett det nu, att det är den man aldrig trodde att man skulle börja tycka om, som kanske är den "rätte"! Om jag bara skulle kommit på det innan.
Jag känner inte dig, inte mer än det vi har skrivit till varandra, men jag skulle mer än gärna lära känna dig, och ha någon som tycker om mig lika mycket som jag tycker om dig.
Om vi bara skulle våga ta det där steget och verkligen träffas, om vi skulle göra det, så skulle i alla fall mitt liv vändas upp och ner på.. på ett eller annat sätt...!
Om vi inte blir mer än bara vänner, så gör inte det något. För jag slår vad om att jag har funnit en vän för livet i dig!

Färdigt för att flytta in..

Nu äntligen efter flera år av väntan, så är mitt rum omtapetserat och jätte fräscht! Jag är såå nöjd med hur det blev, verkligen, och jag vill bara kasta in mina saker i rummet, men det måste jag ju självklart vänta med. Jag kanske flyttar in på Tisdag, för då har jag en efterlängtad studiedag..Såhär ser i alla fall min fondtapet ut och resten av de tre väggarna är ljust gråa :D


I´m a Gleek!

Jag har allvarligt talat blivit beroend av Glee, jag är alltså ett Gleek! Det är helt sjukt hur deras låtar kan påverka en på det sättet som de påverkar mig. Oavsett om jag är ledsen, glad eller arg, så blir jag på bättre humör när jag lyssnar på låtarna. Och nu har Evelina varit såå snäll och gett mig alla Glee låtarna, som jag nu har lagt in på min mobil! Jag har en superbra älskvärd kompis!

De som inte har sett eller hört Glee än, ska få chansen nu, jag ska bjuda på ett par av mina favoritlåtar :)

Och till sist:


Raderad, ute ur bloggvärlden för evigt..

Vad tänkte jag egentligen när jag startade upp en ny blogg; Bokslukarlisa? Jag bara undrar, hur jag kunde skaffa den. Jag orkar liksom inte sätta mig ner och skriva om någon bok jag tycker om, eller som jag precis har läst ut, eller något annat som har med böcker att göra. Visst, jag äälskar böcker, men jag vill inte känna mig tvingad att skriva i en blogg, som jag känner att jag inte har tid för. För hur mycket skriver jag i denna blogg? Ja, men typ två-tre gånger i veckan, och det är faktiskt ganska krävande, och man måste ju skriva när man vill och inte när man känner sig tvingad, eller hur?
Så nu är i alla fall Bokslukarlisa.blogg.se raderad och ute ur bloggvärlden för evigt!
R.I.P!<3


Jag har himlen runt hörnet..

Ja det kan man ju faktiskt säga att jag har.. Vill man ta fina bilder på solnedgången är det bara att springa ner till ladugården och knäppa några vackra bilder på våran fina himmel. Det är något med mig och himlar alltså, jag är helt galen i dem.
Så här kommer några bilder på olika himlar, som jag tagit:

     

Detta är bara några få bilder som jag har på himlen, det finns mer och det ska bli mer :) Den fjärde bilden är faktiskt tagen igår :)


Slå dig med stil..

Varje gång man slår sig och behöver ett plåster, så får man ju alltid de där fula plåstrena, som alla andra har och som ser oerhört tråkiga ut, eller hur? Men jag har hittat lösning på det. Jag kollade runt på olika hemsidor, och på RoligaPrylar.se så hittade jag jättefina/roliga plåster, som jag gärna skulle kunna tänka mig. Plåtburkarna är inte helt fel de heller...


För den "Biffiga" typen ^^


Plåster för en riktig pirat:


För det ständiga matvraket:


För den mer glamurösa typen:Och till sist: Plåster för tv-spels nörden:
Jag skulle lungt kunna tänka mig de två sistnämnda, eller den med lite blingbling på ^^ Dock är det mest burkarna jag vill åt :)ERIC!!!

Förra året vid den här tiden så höll jag tummarna för Eric Saade, och nu i år så går han och vinner.. Detta är sjukt roligt :) nej, men den är helt okej den låten och han e ju snygg, en fördel :)


Hamstrar vårkläder..

Igår när jag hade fikat med min lilla skrutt L, så gick vi lite i affärer och jag fastnade för ett par byxor på H&M, som bara skrek efter att hamna i min garderob. Tittade även på ett par härliga linnen, som hade så snygga färger, starka och verkligen min stil. Men i alla fall, jag köpte de inte igår, men idag när jag gick på stan i väntan på bussen så köpte jag dem! Och även ett ursnyggt/sött linne, som jag snart ska visa upp här :D


Blått damm och slitet sandpapper..

Idag har jag och syster hunnit med ganska mycket faktiskt, tycker vi då. Jag som bara brukar slappa på helgerna har idag varit mycket aktiv, eller i alla fall i ett par timmar.
Om nästan två veckor kommer min moster med man hem till oss, bara för att vara snälla och hjälpa oss att få i ordning på mitt rum. De ska alltså tapetsera, och det ska bli så kul att se resultatet sen. Jag och syster har idag gjort grov arbetet, genom att dra bort all bord och slipa bort alla kanter.. Usch vad jobbigt det blev och väldigt dammigt. Vi såg ut som två smurfar när vi var färdiga, men det är skönt att ha det klart. Jag vill ha mitt rum tillbaks, just nu sover jag i hallen, och det är ganska jobbigt, men samtidigt oerhört mysigt.
Bilder på hur det ser ut i rummet kommer i morgon :)


RSS 2.0