17 är en ovärd ålder..

När man fyller 1, fyller man år för första gången. Det är tårta, och paket i massor, alla vill titta på den söta ettåringen med tårta i hela ansiktet, för det ä ju bara sååå sött!
När man fyller 2, är det likadant som när man fyllde 1, skillnaden är nu att man oftast har lärt sig att prata. Och det är ju också skitsött!
När man fyller 3 så är man sådär lagom söt, och sitter med sådär lagom många paket runt sig, men släktens blickar är fortfarande på den supersöta ungen.
När man fyller 4, så får man oftast sin första cykel, en sån där med stödhjul och massor utav "pärlor" i däcken. Och då tar alla kort på det lilla baret, som nu är ganska stor, och som cyklar runt,runt,runt. Och det är ju såå sött!
Och allt detta supersöta fortsätter fram tills man är i 10års åldern.. efter det så blir man bara en person som man ger presenter till, och som man tar kort på, för att man alltid har gjort det.

När man fyller 13, så är man enligt sig själv ganska vuxen. Man ska ju ändå så börja sjuan till hösten, och man käner sig supervuxen.
När man fyller 14, så blir man bara irriterad på alla småkusiner som springer runt och säger att man är en fjortis, fast de ine vet vad det betyder.
När man fyller 15, blir man byxmyndig och får köra moped. Alla tjatar om att du nu får ha sex lagligt.. det är ju lagom kul, och inget som alla behöver berätta.
När man fyller 16, får man börja övningsköra. Det är då alla jobbiga kusiner börjar tjata om att de allt ska hålla sig inne när du ska ut och övningsköra.

Allt detta låter hemskt, men det är ganska okej..
Fast vad händer när man fyller 17? Absolut ingentng händer! Du får inte göra något nytt.. det enda som händer är att du blir ett år äldre, och du har ett år kvar till körkort, och två till studenten.. Inget annat händer..
Alltså är 17 den mest ovärda åldern, ever!


Kommentarer
Postat av: FowZie - pojkfixerad Eskilstunabo





NU ÄR TVÅ TÄVLINGAR IGÅNGDRAGNA PÅ BLOGGEN! ursäktar om detta ogillas



* http://feliciaaulen.blogg.se/2011/may/tavling-phax-swimwear.html

- vinn en exklusiv bikini ur Kenzas val av bikinis



* http://feliciaaulen.blogg.se/2011/may/vinn-resa-till-gran-canaria.html

-tävling där man kan vinna en resa till Gran Canaria i 4 dagar.

2011-05-14 @ 10:20:18
URL: http://feliciaaulen.blogg.se/
Postat av: Linda

När man fyller 17 år får man övningsköra med lättlastbil hehe, det är ju alltid något ;)

2011-05-19 @ 20:29:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0