The Last Song

The Last Song handlar om Ronnie, en tjej som stänger ute alla ifrån sitt liv och som hamnar i trubbel, ofta. Den här sommaren ska hon spendera med sin lillebror hos deras pappa. Deras föräldrar skilde sig för ett par år sedan, och Ronnie kan inte riktigt förlåta sin pappa för det.
Ronnie intalar sig att allt hos hennes pappa är dåligt. Staden, folket, ja allt. Men tills den dagen då hon snubblar över den oerhört snygga Will. Will, som inte kan släppa Ronnie ur tankarna och vill ha henne till varje pris. Han börjar dyka upp på platser som Ronnie är på, och sakta men säkert så växer en stark kärlek fram.
Allt är bra och sommaren flyter på med kärlek och musik. Ända tills den dagen då Ronnies pappa faller ihop på marken och Ronnie får reda på en sak som Will inte har berättat...

Min åsikt:
The Last Song är en sån där film som man gärna tittar på när man vill ha det lite mysigt och känner för att gråta. Jag skrattade flera gånger under filmen, men jag tror att det blev mer tårar än skratt. Detta är en film som verkligen framkallar alla dina känslor, den utesluter absolut inga.
Även om alla dessa Hollywood - filmer oftast är likadana; Tjej träffar kille från en annan klass i samhället, kärlek uppstår, något händer och slutligen blir de tillsammans igen. Även om denna filmen var just sån, så höll den lite högre klass än de vanliga filmerna.
Jag tyckte verkligen om den och kommer att se den flera gånger framöver.
Vill man ha en mysig stund med en bra film, då är det The Last Song som gäller!! :)
















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0