Onsdag = Bra dag :)<3

Idag är det ju Onsdag:) Skulle nog inte vart så glad över att det var onsdag, om det inte var för att det bär av till min kusin och hans familj, med buss senare ikväll:) Det ska bli superroligt, det är alltid lika kul att vara där och att ha dem här hos oss:) Som jag sa i förra inlägget så kan inga ord i hela världen beskriva kärleken till dom:) Barnen, som är mina kusinbarn, är nästan som ett par syskon för mig, även om vi bråkar lite ibland så vet vi att vi älskar varandra:) Och det är skönt att veta det, och barn har oftast någon att se upp till, så man får ju passa sig med vad och ur man säger en del saker. Vilket jag inte är så himla bra på (Hehhe) :) Det slinker väl ut ett och annat fult ord från min mun, men då säger man bara: "Så får man verkligen inte säga.." och sen så är det överstökat, oftast är det barnen som säger så till mig, men men... :)
Nu blir det snart dags att packa inför kvällen, fast jag funderar lite på att vänta till Ett någon gång, så jag hinner sitta här en stund och sedan se på ett efterlängtat avsnitt av Sjunde Himlen:)


"Riktig" träning det :)

Kom hem från träningen för ungefär en timma sedan eller något, har tittat på Cougar Town:) Det programet är ganska sjukt, men väldigt roligt.. Min humor på hög nivå, om man nu kan kalla min humor, humor från första början:) Eller jag har nog humor, men väldigt dålig humor :D Hahah, rörigt om jag får säga det själv..
Innebandyträningen idag var ganska knäpp, vi var bara fem personer med tränaren, så vi hållde på och latchade runt i en halvtimma, eller tjugo minuter, sen så satte vi oss ner och fikade kanelbullar och drack jordgubbsfestis:) Det var ju säsongsavslutning för bandyn idag, så det var därför vi fick fika, men det var lite kul i alla fall:) Satt och tjötade med tränaren i ett ganska bra tag:)
Nehep nu ska lilla jag gå och duscha, sen ska jag nog nana:)
Godnatt sverige<3


Kattbajs, ingen hödjare precis :S

Jahaop, jag och syster var ute i den varma solen och åt lite glass och gosade med våran lilla tiger (Trixie). Han var lite galen, om man säger så :) Men det är han ju alltid, så det var ju inget nytt precis...
Sen efter att vi hade avnjutit ett par minuter i den sköna solen, så var det dags att arbeta lite. Vilket innebar att vi skulle plocka kattbajs:/ Usch vad katter kan bajsa alltså.. det är nästan läskigt, fast om man tänker efter så har de ju haft hela vintern på sig, så det var inte så mycket i alla fall:) Ahha
Sen så har vi haft små harar i trädgården och de kan också bajsa, rätt bra :)
Nehe, nu ska jag inte svamla på om bajs, det kan ju uppfattas som äckligt eller så:) Vilket det naturligtvis är ;)
Det blir nog att jag och syster åker till Dalum i morgon, till våran kusin, hans fru och deras underbara barn <3 :) Min kärlek till dem är mer än vad man kan beskriva i ord :)

       


Promenix med pappsen:)

Har faktiskt blivit lite piggare nu, än vad jag var förrut i alla fall:) Var ute och gick med pappa till grannen för ungefär en halvtimma sen, vi hade fått deras post:) Eller i alla fall ett litet brev som hade kommit fel...
Sitter och funderar över om jag ska gå in till mamma och pappa och sätta mig vid teven och tråka:) Det är ju Arn om ett par fem minuter, kanske inte världens bästa film precis, men det är mysigt att sitta och ha tv-mys framför teven med familjen:)


Sisådär lagom trött

Det är vad jag är nu, inte för trött och inte pigg någonstans. Jag är bara sådär skönt trött, som man brukar vara efter en hektiskt skoldag.. på ett ungefär...
Men i alla fall så gjorde min syster en enormt god middag idag, den var ganska enkel och så, men oerhört god:) Det är ganska bra när en syster går Hotell&Restaurang linjen(Y)
Sitter nu bara här och orkar egentligen inte göra någonting, tittade på O.C. Ett tag, men orkade inte titta mer:)
Men nu ska jag försöka bli lite pigg.. ciao


Påsklov!!!:)<3

Det är bara så underbart att vi har påsklov nu:D Men efter det så kommer den sista spurten i skolan, tills vi slutar sen i Juni. Det ska bli så skönt att gå ur nian, lite vemodigt och så kanske, men otroligt skönt. Efter det så blir det ju gymnasiet, då får man i alla fall göra något som man vill och förhoppningsvis något som man är bra på:)
Glömde skriva med igår att jag även köpte en gråt t-shirt, som det var en smilies på som blinkade;) Den är skitsöt, men hittade tyvärr ingen bild på den, det var lite surt men:/
Nu för tillfället så sitter jag och lyssnar på Sara Löfgren - Som stormen, men ska gå och vika lite tvätt med syster nu:)


Shopingglädje i Skövde

I fredags så var jag och min kära mor inne i Skövde för att leta efter ett par skor till mig, som jag kan ha nu till våren (om den nu kommer någon gång:)). Men i alla fall så hittade jag ett par snygga Nike skor inne på Stadium, de kostade ju en hel del, men det är priset man får betala om man behöver ett par bra skor som är stabila, om man nu har så konstiga fötter som jag:)
Det blev de här skorna:
 Tittade även på de här skorna: , men det fanns inga sånna i min storlek, antigen ett par 39 eller 42:/ Jag som "bara" har 40/41 :D

Blev även ett par byxor på H&M, som jag kan ha till våren/sommaren:


Kalasdax:)

Hejsan hoppsan:)! Har inte skrivit här på ett par dagar, men det ebror på lite olika grejer. Tillexempel mycket att göra i skolan innan vårat älskade lov, som börjar från och med i morgon:) Det är riktigt nice...
Igår så var jag och syster iväg och sjön med kören, väldigt kul faktiskt:) En nackdel är att jag blev så trött igår och det håller i sig tills idag också, men det går snart över:)
Vid fyra någon gång så ska jag på kalas till min kusin som fyller tvåsifrigt, nämligen 10:) Kan bli kul att träffa släkten även om jag gjorde det förra veckan, hemma hos farmor och farfar:) Men nu kommer jag nog att få träffa de kusiner som inte var med hos F&F:)
Nu ska jag nörda vid facebook:)


Moppebrudarna:)<3

Dagen idag, har varit lite seg, i alla fall i skolan där man spenderar dagen mest. Men det är ju helt okej, man får ju vara med sina kompisar, och det är inte fy skam det heller:) Hälsa timmen var helt klart bäst, det blev så gripande det han berättade. En kille/man som berättade om sitt liv med en sjukdom, riktigt intressant och så var hans norska såå underbar:) Jag som bara älskar det norska språket, skulle gärna tänka mig att flytta dit, bara på grund utav språket. Hur knäpp får man bli egentligen, vädligt knäpp.. i alla fall om det gäller mig:)

I morgon så är det ju fredag, den är lika efterlängtad varje vecka:) Extra efterlängtad just denna vecka, vi har ju påsklov nästa vecka och det sitter ju aldrig fel:)


No music no life, no life no music

Sitter här med tårfyllda ögon och lyssnar på Ted Gärdestads Himlen är oskylidgt blå. Den manens låtar är låtar som verkligen berör. Jag har alltid tyckt om hans låtar, en del är lite svåra att förstå ibland kanske, men ändå så fina:) Kommer ihåg att jag fick köpa vilken skiva jag ville, och köpte faktiskt en skiva med Ted Gärdestad. Kan tillägga at jag var runt 11 eller något sånt:) 
Idag så har vi haft Nationella Skriftliga i Engelska. Det gick faktiskt över förväntan bra:) Hemkunskapen gick också bra, inte de två första frågorna, men jag skrev på allt i alla fall:) 
Och våran snälla SO-Lärare har ändrat så det blir inget prov på Fredag, det blir fredagen efter påsklovet, alltså om två veckor:) Underbar är han...
Det blir en dubbel dos av Grey´s Anatomy idag:D Först nu vid fem och sen ett av den nya avsnitten vid nio, helt perfekt med andra ord. 
Vi ska även ha gäster hemma idag, det är ju våffeldagen i morgon så vi ska äta massa våfflor:) Det tackar man ju inte nej till.... 


Läxor!!!

Ja usch, vi har riktigt mycket läxor, eller framför allt prov, denna vecka. Man orkar ju inget annat än att äta, plugga och sova,  eller okej jag hinner med att sitta vid datorn och se på Grey´s Anatomy, men det är ju liksom ett måste:)
Vi har nationella skriv i engelskan på onsdag, hemkunskaps prov på onsdag, spanska på torsdag och SO prov på fredag. Det är inget man gillar precis, plus massa skräp efter lovet och sånt också. Men bara jag blir av med allt denna vecka så kommer jag ha ett fantastiskt skönt lov, utan läxor:)


Jag befinner mig i drömmarnas värld:)

Ja usch vad jag ogillar när man vaknar upp på morgonen och har precis haft en underbart bra dröm. Just exakt det hände mig idag:( Men drömmen var ju bra i alla fall:) Även om ni blir nyfikna som kommer ni aldrig få reda på vad det var jag drömde om:D

Igår så fick vi redan tillbaks vårat nationella i engelskan, och jag fick VG:) Jag blev överlycklig, är inte så bra på engelska, men jag fattar ju, det visade jag ju i alla fall på provet:)
Idag ska vi till min kära farfar och fira honom, så jag kommer nog hem i kväll:)


Mary Kay sakerna har kommit:)

Jaah, som rubriken lyder så har sakerna som vi beställde från Mary Kay partyt kommit:) Min mascara, och idas ansiktsrenings saker:) Heheh...
Jag har varit hemma även denna dag och det blir säkert så med morgondagen, vilket är ganska tråkigt. Men jag överlever, tack vara läxor och elektronikens under:)

Här är min mascara:


Home Tomorrow

japp så blir det, Lisa stannar hemma i morgon. Jag tycker det och min mamma tycker det, skönt att man kan vara överens:) heheh....
Har precis tittat färdigt på Grey´s anatomy, och jag måste ju bara säga att jag blir typ kär i alla killar som är med där, enligt mina kompisar så tycker jag att alla killar är söta eller snygga, men det tycker jag inte, bara de som verkligen är snygga eller söta:)
Men i alla fall, tillbaks till ämnet... Jag tycker som många andra att McDreamy och McSteamy är jättesnygga, okej de är gamla, i alla fall för mig, men man kan ju i alla fall titta:)

VS


Is och snö gå och dö

Serisöt så hatar jag snön just nu, den är bara ivägen för solen och det varma vår och sommar vädret, som jag så gärna vill ha nu:) Om snön inte försvunnit innan april, eller påsk, då tänker jag banne mig resa utomlands, till något jättevarmt land. Vet inte vart jag ska få tag på pengar, men jag kan väl råna en bank eller något:)
Hehe, skämt å sido, idag så har vi haft Hör och Läs Nationella i eneglskan, det kan jag säga att det gick käpprätt ditt pepparn växer. Men läs gick nog bättre än Hör, hoppas jag i alla fall:D
Nu så väntar jag på Grey´s Anatomy, som börjar om ungefär 45 minuter, plus att jag ska springa ut till Lillahuset och hämta mig en glasstrut:) Mumma....




Sjuk hela dagen

Har varit hemma från skolan hela dagen. Är ju som sagt jätteförkyld och jag skulle aldrig orkat mig igenom en måndag i skolan. Det är på måndagar vi har ett väldigt jobbigt schema, i alla fall innan lunch. Men jag måste ju till skolan i morgon, det är ju nationella i Engelska, Läs och Hör tror jag att det var i alla fall. Bra att man har koll:)
Hela dagen så har jag sett på tv, ungefär det enda jag orkar med.. Rachel Ray, Sjunde Himmlen, Gossip Girl, och två avsnitt av O.C:)
Mamma kommer snart hem, och då får jag ju lite sällskap i alla fall, kan bli tråkigt att vara ensam, i alla fall när man är sjuk. Plus att jag hallucinerar, och då vill jag att någon ska vara hemma:)


Inget kalas för min del

Nu är resten av min familj på väg till mina kusiners pappa på kalas, medans jag sitter här hemma och har tråkigt. Skulle egentligen hängt med, men jag är så förkyld så att jag orkar inte det, för jag måste vara frisk så att jag kan gå till skolan i veckan. Vi har en del nationellaprov och så vill jag inte missa något viktigt. Innan påsklovet så är det ju massa prov och inlämningar som ska göras, så man vill ju inte missa något.
Jag har fastnat för O.C. Har bara sett 4 avsnitt än så länge, men gillar det:) trodde inte att det skulle vara min smak precis, men de flesta serier är i min smak, bara det innehåller kärlek och drama + snygga killar :D


Trött + Förkyld = Jag

Ännu en dag så luktar det nybakat hemma hos mig, mamma bakade två olika sorters bröd nu på morgonen och jag kan försäkra er om att det var gott. Allt bröd är ju typ gott, som min mamma har gjort alltså:)
 Just nu så går svensktoppen varm på våran radio, notera att det inte är jag som lyssnar på det utan min mamma:) Fast jag lyssnar på de bra låtarna, man kan ju inte undgå det när man sitter ungefär tre meter eller något i den stilen, ifrån radion:) Fast Svensktoppen är ganska bra, det är ju liksom svenska låtar och väldigt bar sådana också:)


Vann rätt låt? Njae...

Det är verkligen jätteroligt för Anna Bergendahl att hon vann finalen, men det var ju inte min favoritlåt precis. Bra var den, men inte riktigt min stil, tycker mera om Darin, Ola och Erik. Men nu blev det Anna och man ska självklart vara glad för henne skull, bara hon nu kommer med till Oslo, hon måste ju kvala.. Det är lite tråkigt att det blir så för Sverige nästan varje år, känns det som i alla fall. Men hon kommer säkert att få delta i den stora finalen i Oslo, det tror och hoppas jag på:)
Grattis till Anna:)!



Bilden är tagen från Google...


Lördagsmys med Family Andersson:)<3

Klockan närmar sig kvart i sju, då kommer Familjen Andersson hit och ska titta på melodifestivalen och äta mat, med min kära lilla familj:) Kommer nog bli kanontrevligt, det får vi ju hoppas på i alla fall:)
Det är sjukt jobbigt vad bra de flesta Engelska/Amerikanska serier är. Jag och syster har fått låna hela första säsongen av O.C. av en kompis, och nu är man fast:/ Fast det är ju inte så farligt att bli beroende av serier, mycket bättre än droger och alkohol i alla fall.
Skirver ett inlägg sen efter Melodifestvialenfinalen:)


Fel av mig...

Låten som jag sa att Neo hade gjort, har egentligen en annan nisse vid namn Leo Sayer gjort, men jag tycker att Neo gör den minst lika bra om inte bättre:)


Luktar nybakat

Precis som rubriken lyder, så luktar det just nu nybakat bröd hemma hos mig:) Min härliga mamma har fått ett ryck och bakade lite bröd, innan hon och syster åkte in till Hjo för att handla och tanka bilen.
Det är ju så att jag är helt såld på nybakat, i alla former: Kakor, bröd, bullar, you name it!
Så när mamma och syster kommer hem så ska vi nog äta ett litet bröd tillsamans, hoppas jag i alla fall:)
Fick mig en rejäl chok nyss. Jag satt och lyssnade på Neo, killen som ställde upp i melodifestivalen med Human Frontier, i alla fall så lyssnade jag på honom på Youtube, för att se om det var någon som jag skulle kunna tänka mig att tycka om, han har väldigt bra röst och hans låtar är otroliga. Men när jag lyssnade på en av låtarna, så fick jag mig en redig chok, den låten som jag lyssnade på trodde jag först att Mika hade gjort, men då visade sig ju att det är Neo som har gjort den... Helt unbelievable:)
Riktigt skön låt, men man blir ju lite chokad och överraskad när man tror att det är någon annan som har gjort den och så visar det sig vara en Svensk, den killen kommer att gå långt och bli en stor stjärna:)


Är beroende av min lilla kissekatt som ni kanske har lagt märke till:)


Ingen träning för mig:/

Jahap, nu sitter amn här och är allmänt förkyld och allmänt trött. När man skulle kunna gå ut och springa runt kullarna med laget istället. För vädret har i alla fall blivit något bättre, solen skiner och snön smälter lite:) För idag ville jag verkligen ut och springa, men det går fler tåg, elller vad man nu säger:)
Kvällen igår, tillbringade jag med en liten filmkväll inne i byn, med Tonår:)
Filmen vi såg hette Fireproof och var verkligen jättebra. Skulle gärna förklara vad den handlade om, men jag är inte så bra på att förklara det, se filmen istället:)
Nu ska jag nog gå och vila, eller något liknande...

Slänger in en lite suddig bild, på en otroligt söt katt:) Min alltså...


Jag = Kanin

Kom hem från en riktigt rolig/jobbig träning för ett par minuter sedan:) Sitter nu och knaprar på morotsslantar, eller vad det heter. Man hade ju ingen frukt hemma, så man får ju göra det bästa av situationen och när jag rotade i kylskåpet efter något gott i frukt/grönsaks vägen så hittade jag de otroligt goda morötterna:) Kanin eller inte, maten går lika bra för oss människor med, Hahah:D





Hade nog tänkt att läsa lite i boken som man ska läsa på svenskan, men orkade inte det, fastnade ju här nu:) Men det gör inget, kan ju läsa på lördag, då har man ju nästan hela dagen på sig, men man får verkligen inte miss Melodifestivalen:)


P.S. De flesta bilder jag har här på bloggen är tagna från Google.se

Sovmorgon i morgon:)

Har precis ätit en middag bestående kassler och stekt potatis, mums:) Mamma som lagade maten medans lilla jag satt och bläddrade i alla tidningar som var med posten idag, bara för att slippa laga mat:) Jag är väldigt lat, men matlagning är inte min starkaste sida precis, det händer ju inte så mycket när man lagar mat. Jag vill ha mer liv och rörelse, att allt ska gå snabbt, dåligt tålamod har jag också. Vilket inte är så himla bra ibland kanske, men ibland kan det vara bra, istället för att sitta och måla, pyssla eller något dylikt så läser jag hellre en bok eller ser på en film, för där går det i alla fall snabbt, om inte boken är skittråkig eller filmen jättedålig, men då byter man ju bara film eller bok:) Sån är jag, och det är ju skönt att vi alla är olika, eller hur? Jag tycker det i alla fall, tänk vad jobbigt om alla mina kompisar var precis som mig, man skulle ju bara bli irriterad på varandra:)

Men men, ska träna ikväll:) Och eftersom att Linus är så himla glömsk så får jag ta ansvaret för att alla människor kommer in till idrottshallen:) Men det ordnar sig, om jag glömmer den hemma (nyckeln alltså), vilket jag inte kommer att göra, så får vi väl hitta på en enkel lösning:)




Saade till Oslo:)



Ingen uppdatering igår

Igår så blev det inget skrivet på bloggen av mig, det kan nog bero på att jag var tvungen att göra min svenskaläxa, att vi hade möte med fotbollen och att jag tränade innebandy ifrån 20.00-21.00. Men jag försöker ju att lägga upp minst ett eller två inlägg varje dag. Jag struntar i vem eller vilka som läser min blogg, eller om det inte är någon överhuvudtaget som läser den. Jag vill bara ha en blogg för att jag ska kunna skriva av mig och förhoppningsvis få någon att tycka om just min blogg. Jag behöver kanske förbättra en del saker, som tillexempel att ha med lite mera egen fotade bilder m.m och det kommer så småningom ska jag lova. Men tills dess så laddar jag bara upp bilder när jag sitter vid min systers dator, om det finns några som passar ihop med texten och om jag får för henne förstås:) Vill ju inte sno hennes bilder förstås, men hon överlever nog det XD

Men nu så kommer det en bild på någon slags apa, som finns på Ölands djur och nöjespark och någon i min familj har tagit detta kortet för ett antal år sedan:)


Studiedag:)<3

Det var studiedag i dag, den var väldigt efterlängtad:) Dagen spenderades med mamma i Skövde:) Först så var vi och åt i Kavelbrogymnasiets restaurang, bara för att min syster serverar och sånt där:) Oerhört god mat, men jag blir mätt på nolltid, så jag är fortfarande proppmätt:D
Köpte en vårjacka och en t-shirt på H&M, jackan på Stadium:)
Om en timma är det Grey´s Anatomy, så nu ska jag bara slappa lite:)



Hemma från U-Hamn:)

Nu sitter jag här, nyss hemkommen ifrån Ulricehamn:) Är jättetrött och orkar egentligen inte skriva något just nu. Det blir så om man åker bil i mörkret och somnar:) Lite knäppt faktiskt, tycker att man ska vara pigg om man har sovit i en halvtimma eller så. Men det är ju inte så enkelt att få någon bra sömn i en bil, men i alla fall:)


I Ulricehamn

Sitter nu vid min mosters dator och skriver:) är nämligen och firar henne i efterskott. Vi har nyss ätit massa mat och en god efterrätt:)
vet att jag inte skrev något igår, men jag var i Tidaholm hela dagen igår, ifrån 10-23:) Hade jätteroligt, men nu måste jag gå och vara lite seriös ett tag:)

Freeedag :D<3

Det är sååå himla skönt att det är Fredag:) Fast veckan har gått ganska snabbt, men det är så stressigt i skolan. Alla lärare tror ju att man inte har några andra läxor, eller ens någon fritid, så man få läxa på läxa, uppgift på uppgift. Vi orkar inte med allt, även om vi är unga. Fattar inte hur lärarna tänker alltså.
Nej, nu ska jag sluta klaga, det kunde ha avrit mycket värre än vad det är:)


Färdigläst för ikväll:)

Har läst till sida 78 i boken, kanske inte så mycket, men det går så trögt nu i början. Med tanke på att jag ska läsa ut en till bok till vecka 15 så kanske jag måste rappa på lite:)
Knarkar Thursdays med Lovestoneds:) Lyssna på den här :)


Blää på Svenskan

Som vanligt har jag tittat på ännu ett superbra avsnitt av underbara Grey´s Anatomy:) Men missade en del i slutet, men eftersom jag är såå himla bra så hängde jag med ändå:) (Hahah)
Egentligen så vill jag lägga upp massa fina bilder som jag själv tagit, men våran dator har varit hos "doktorn" för ett par veckor sedan och jag har inte orkat fixa massa saker, försöker spara till en dator vilket går väldigt dåligy:) Nej, men jag prioiterar annat före en dator, tillexempel vår/sommar kläder, skor:) Fast vill ha en systemkamera också, även om jag inte är så bra på att ta kort, men det blir faktiskt fina bilder med en systemkamera även om man inte är så himla bra på att ta kort:) Nej men en dator kan vara bra att ha, vill ju bli journalist så jag vill ha både dator och kamera:) 
Sitter för tillfället och lyssnar på Lovestoneds bidrag till melodifestivalen:)
Pratade nyss med Karin i telfonen, för att höra hur hon hade gjort på våran svenskaböss.. Puss på henne<33
Måste upp oc läsa.. orkar ej... 

Usch på läxor

Orkar inte plugga mer, men jag måste. Vill ju ha godkänt om inte mer på provet i morgon. Men det får jag nog säkert, våran lärare är så söt och hjälper oss så gott det går utan att säga svaret, men hon gör det nästan. Det är därför man tycker om henne, att hon verkligen vill att alla ska få så bra som möjligt på ett prov, annars så får man göra omprov och då brukar det ju gå lite bättre:)
Vet att jag egentligen ska sitta uppe i mitt rum och tokplugga, men jag ska plöja igenom 32 sidor om Genetik och Arvet, så jag måste få ta lite paus då och då, för annars kommer jag inte fatta någonting.




Läxor=Sömnmedel

Innan Grey´s Anatomy började hade jag tänkt att plugga lite till NO - provet, det gick ju väldigt bra (NOT). Jag somnade faktiskt ifrån läxorna och vaknade när programmet började. Herregud säger jag bara, jag är inte trött eller så Haha:) Nej, men nu är jag faktiskt skapligt pigg, har ätit lite och druckit lite kaffe så nu är allt bra:) Måste orka med läxorna:)


Grey´s Anatomy Premiär:)

Sitter här och är allmänt glad för att Grey´s Anatomy börjar idag efter uppehållet:) Såå himla skönt, det har ju blivit så spännande nu de sista gångerna, och mer spännande kommer det att bli om man ser på reklamen:)
Idag så hade alla nior i skolan temadag, tema Främlings Fientlighet. Vi började med att titta på filmen American History X, shit vilken hemsk men bra film.. Sen så var det bara prat med våra So-lärare och sånt:) men det var nyttigt att titta på i alla fall...

Nehep... nu ska lilla jag sätta mig i soffan och plugga, har ju No prov i morgon:(:)



You´ve got the beatuy inside:)

Lyssnar för tillfället på underbara Erik Saades bidrag i melodifestivalen, som jag för övrit knarkar:) Jag har sagt det förrut men säger det igen: ERIK TILL OSLO<3!!:D Hans bidrag är grymt, även om både Ola och Alcazar är riktigt bra, så är Erik min absoluta favorit, får se hur det går för honom i finalen nästa lördag, han hamnar nog bland topp fem i alla fall, om han inte vinner alltså:)
Försökte läsa lite ur Henning Mankells Kinesen, men jag orkade inte det. Ska läsa ungefär 100 sidor tills på fredag, men det är ingen match, inte för mig i alla fall:)

Pannkaksbak:)

Kom för en stund sedan hem från skolan:) Var lika trött idag som jag var igår, fast idag hade jag srängande huvudvärk i stället:/ Men det har nästan gått över nu, men jag överlever om det inte gör det:)
Som vanligt på vardagarna så sitter jag och väntar på att klockan ska bli 17.05, då börjar Grey´s Anatomy på femman:) Och i morgon vid 21.00 så börjar säsong 6 av Grey´s Anatomy igen:) Har varit lite uppehåll nu, men nu har det kommit tillbaks:) Wiee!!
Och ikväll så blir det innebandy vid 20.00 - 21.00:) Tilda kommer och hämtar mig någon gång vid halv åtta:) Sen när jag kommer hem blir det att titta teve:)

P.S. Mamma är snäll och bakar pannkakor:)

Do you feel like everyone else?

Snart blir det sängen för mig:) Ska blir riktigt skönt, skulle egentligen gått och lagt mig tidigare, men som sagt så har jag tittat på Familjen Annorlunda och sedan liten på Bröllopsfotografen:) Av det jag såg så var filmen faktiskt rätt rolig, samma skapare som till Smala Sussie:D vet inte hur många gånger vi såg den filmen när vi var hos syslingarna uppe i Värmland:) Säkert tre gånger per dag eller så:)

Lyssnar igenom melodifestivalens bidrag en gång till, bara för att jag inte orkar göra något annat + att Erik, Ola och Alcazar är bäst:) Fast Erik ska till Oslo!!!:)<33

Familjen annorlunda snart:)

Om ungefär tjugo minuter så blir det till att titta på Familjen Annorlunda:) Ett väldigt bra program, synd att man själv inte har så många syskon, skulle vara rätt roligt:) Fast inte så många i min egna ålder, räcker med den jag har:) Skulle vilja ha ungefär 3 småsyskon, i åldrarna 2-6 eller något sådant. Ni som redan har syskon som är i den åldern, tycker säkert att jag är dum i huvudet eller så, men man saknar ju det man inte har och inte det man har. Men eftersom det är som det är så nöjer jag mig med min storasyster:)

Lägger in lite bilder från lägret i Hovfjället vecka 7:)











P.S. Erik Saade till Oslo:)<33

Ögonen ploppar ut snart

Är så trött efter skoldagen att mina ögon kommer ploppa ut snart, inte bokstavligt talat, men det känns som om de skule göra det. På spanska, som var sista lektionen som tur var, så orkade jag inte göra ett skit bara för att det sved i ögonen, för att jag var så himla trött:/
Men det kommer säkert att gå över efter ett par koppar kaffe:)
Det är nästan helt igen snöat hemma nu, mamma fastnade typ med bilen i en snövall:D Faktiskt lite roligt, men hon kom nog loss, orkade inte stanna ute och titta, eller hon skickade in mig för att jag var så himla frusen, det är inte kul kan man ju säga:)

Har kommit fram till att Alcazar måste gå till finalen:) Såå grymma alltså:) Här kan ni lyssna på dem:D

RSS 2.0