Körkortskursgrejsen färdig :)

Hah, kom inte på vad det hette, det som jag var på tidigare ikväll. Men körkortskursgrejsen blev väl ett fint namn? :) I alla fall, så satt vi där och lyssnade till tantens babbel i ungefär 3 timmar, med lite förfriskningar med mera, men det var dödens alltså:)
Nu så är det bara att vänta tills man får ut och köra då:)

SNart så blir det att hålla sig undan från vägarna, i alla fall de som inte vill dö i förtid :)
Hehe.. nej då, så farligt ska det inte bli :)


Premiärdagen :)

Äntligen har denna dagen kommit, då det är Sverige premiär på den tredje Twilight filmen: Eclipse:) Ska ju som sagt se den i morgon, men hade gärna suttit i biosalongen och sett på den idag. För glöm att jag tänker vänta tills den kommer ut på dvd, det är ju charmen med bio som gör att det blir roligare att se filmen, även om filmen kanske inte är så bra:) Smörgula popcorn, ett bra sällskap och en bra film:) Toppenkul ju:D


Intagen!!

Yeah, jag är Intagen på mitt förstahandsval till Gymnasiet:) Såå himla skönt, även om jag redan kände på mig det och så, så är det skönt att verkligen få det bekräftat, liksom att det står där på pappret, vart man är intagen:) Nu väntar bara det jobbiga första skoldagen, den 24 augusti eller vad det nu är, jag längtar samtidigt som jag inte gör det. Men det kommer säkert gå finfint:)


Varm Shopping i Skövde..

Det kan man ju lungt säga att det var idag. Nästan för varmt för att gå i affärer i alla fall. Men hittade lite snygga sommarkläder, på Lindex och Gina. Ett par ljusa, slitna jeansshorts och ett slags blått linne:) Det kommer bli jättesnyggt tillsammans, ska ha det på Torsdag med stort T :) Det är nämligen så att jag och Andreus ska på Eclipse, bara en dag efter premiären!! Kan inte fatta att det är sant typ!! :) Hoppas att det blir roligt i alla fall och att filmen är bra i sig:) Annars vet jag ju att jag kommer ha bra och roligt sällskap, ingen tråkigt stund med Andreus den filuren :)<3


Midsommardagen :)

Idag är det midsommardagen för alla som missat detta:)!
Igår så var jag med tre kompisar och grillade lite och åt sedan chokladdoppade frukter, såå himla gött :)
Vi tittade på Jumper och någon Beck film, kommer inte ihåg vad den heter, men åkte hem innan vi såg färdigt på den:) Åkte och hämtade systeryster med kompis i Fagersanna, kom hem vid halv tre... Och sov till tolv eller något idag, det är inte ofta jag gör det kan man säga:)
Nu är min moster med man här, kubb spelades fyra omgångar förrut:)


Med allsång i bakgrunden...

...Sitter jag här och ler åt min mamma som glatt sjunger med i "Jag tror, jag tror på sommaren", hemskt gulligt faktiskt:)
Fast kan säga att jag själv tycker om allsång, men då ska det vara den på Skansen, inte den på Liseberg.
Ska snart hoppa upp och sova, men känner inte riktigt för det, men måste eftersom jag ska upp lite innan sju (som vanligt) och åka iväg och fortsätta rensa ogräs :)


Skvaller från Rix Fm

Det sitter jag och lyssnar på nu, massa smaskigt skvaller ifrån Rix Fm, om massa kändisar:)

T.ex. Att Taylor LAutner inte får ha sex förän han är redo att gifta sig, enligt hans föräldrar, men inte enligt han själv :)
Och att Angelina Jolie ska adoptera ett till barn..

Jag säger bara herregud, undra hur mycket skvaller som är helt sant, för allt är ju inte sant, det måste man lära sig att fatta:) I alla fall jag som ska bli journalist:)
Hade bara lust att skriva av mig lite, men nu ska jag fortsätta grejsa på Facebook:)


One Tree Hill fortsättningen..

Om dryga 40 minuter börjar fortsättningen på One Tree Hill säsong 7:D Och jag vet att det inte är bara jag som kommer att sitta bänkad framför teven, fem minuter innan bara för att inte missa något:)
Har ju följt serien till och från sen den började sändas för ett antal år sedan, men har 5 stycken säsongsboxar och känner mig som ett troget fans av serien :)
Även om inte Peyton(Hillarie Burton) och Lucas (Chad Michael Murray) är med längre så gör ju inte det serien dålig. Jag vet en del som tycker att det är jättedåligt att de två inte är med, men jag slår vad om att det är för att Lucas är såå snygg:)!


Bröllop och Vätternrundan

Det var vad jag hann med igår:) Min härliga moster och hennes man, cyklade vätternrundan och självklart var vi bara tvugna att åka in till Hjo, där matstoppet är och heja på dem. De hade faktiskt bröllopsdag igår och väljer att cykla vätternrundan istället för att ha det mysigt på någon restaurang:)
Såg även på Kronprinsessan och prins Daniel av Sveriges bröllop:) Även om jag hade valt att jag skulle strunta i det, så föll lilla jag för grupptrycket, eftersom övriga delen av familjen satt bänkade i soffan så kändes det konstigt att sitta vid datorn när de satt där. Så då såg jag vigseln och lite av färden till "festlokalen".
Sen så var vi ute och spelade kubb hela familjen, mamma och jag är bäst och vann:) Bara för att Ida och Pappa missade att skjuta ner kungen:)


Äntligen Fredag!!!

Det kan man säga, så himla skönt att det är helg nu:) Har ju jobbat hela denna vecka, eller rättare sagt 5 dagar, men det tar på krafterna när man inte jobbat något innan, utan bara kommer in i det sådär, direkt efter avslutningen:) SLutade ju nian för en vecka sedan, det är helt sjukt, känns som om det gått längre tid. Är så himla glad över att slippa grundskolan nu och verkligen få göra något som jag gillar. Då kanske skolan blir lite roligare och jag går in mer för den:)
Idag så rensade vi färdigt det ena järdet, så vi fick plocka sten på ett ställe som ska bli mer blåbärsbuskar:) Det var tungt och jobbigt, men roligt:)


Jobbat idag och sedan...

Jobbat idag och sedan blev det att Anneli kom hit, så vi började skriva lappar som vi har gått och satt upp på lite olika ställen runt omkring där vi bor. På lapparna står det att vi jättegärna kan tänkas oss att sitta barnvakt, alltså extraknäcka lite:) Även om man redan jobbar och tjännar pengar, så är det ju alltid lika kul att tjänna pengar på något man tycker är riktigt roligt. Fast det jobbet jag har nu är också ganska hyfsat:) Man får ju träffa härliga personer, men det blir ju roligare när blåbären mognar och vi kan börja plocka, i stället för att rensa hela tiden, alla himla satans tistlar och brännässlor gör mig fulltsändigt tokig:)
Fick sällskap av en groda och en padda när jag rensade idag:) Lite äckligt, men de var så små, så det gjorde nästan inget:)


Mina snygga håruppsättningar...

Tänkte lägga ut bilder på hur jag hade håret i Torsdags på min skolavslutning:)


På morgonen


På kvällen :)


Sitter här och...

Sitter här och lyssnar på Rix Fms Webbradio, som nu spelar någon Bon Jovi låt, som för övrigt är ganska bra faktiskt:) Men ska väl snart gå upp till min sköna säng och mysa ner mig, och försöka sova. Är inte riktigt sugen på det just nu, även om mina ögon svider av datorskärmen, eftersom jag suttit här ganska länge. Måste nog gå upp och sova nu, annars kommer mina ögon hoppa ut ur ögonhålorna och det vill man inte vara med om:D
Har tänkt på en sak, jag brukar oftast säga att hans/hennes blogg är så dålig, men egentligen har jag inte läst den ordentligt, bara ett par inlägg. Så sa jag om Bobbys blogg, kändisfrisören ni vet?;) Men vem är det som satt och läste igenom nästa hela hans blogg för en stund sedan? Joo, jag:) Man ska inte dra förhastade slutsatser helt enkelt, tycker att Bobby är en skitskön liten fillur nu:)


Snart sängen..

Snart sängen för lilla mig.. måste vara utvilad, eftersom det kommer bli en lång och intensiv dag. Hoppas att det är uppehåll när vi går till kyrkan i alla fall, för annars blir det synd om alla fina frisyrer:/ Marie var precis här och fixade min balfrisyr, alltså hur den ska se ut i morgon och sen så ska hon göra den lite annorlunda, men jag tyckte om det i alla fall och det är ju bra (Y)


Slänger in en fin bild på kaffemonstret herself :)




Jag vet att jag är snygg (NOT) :)


Balens drottning?

Angående rubriken så ska jag på niornas avslutningsbal i morgon:) Det kommer nog bli himla kul, eller nog, det kommer att bli kul! Det blir ju bara så roligt som man gör det till.. Jag ska ta massa kort i morgon, både på balen och innan i kyrkan och sånt.
Kanske ska förklara lite hur dagen ser ut i morgon:)
10.00 - Ska alla klasser vara hos sina klassföreståndare och mingla lite, i sina fina kläder, en del i sekelskiftsklänningar och en del i balklänningar (inte killarna då:)).
10.50 - fotografering med klassen:)
11.15 - avslutningsmat i matsalen.
12.15 - går vi till kyrkan, där alla kan se oss och gråta en skvätt när vi sjunger:)

Sen vid 18.30 är det dags för balen:)
Dagen kommer att bli för härlig:)


Maybe youd don´t need me, but I need you..

En trekulors glass på Frestelsen, med hela klassen sitter inte helt fel kan man säga:) Är såå himla glad att jag hamnade just i den klassen som jag gjorde när jag skulle börja sjuan. För vi är ett riktigt mysigt, härligt, underbart och pratsamt gäng och allt detta är positiva saker:)
Idag så har jag, mamma och syster varit i Skövde och handlat lite inför balen, som vi nior har varje år:) Hittade ett par perfekta skor, en bra bh, med avtagbara band och en kofta:)
Blev även ett par snygga jeans från Kapphal :)


Student och Sista Natten på Fredag!!

Kan en Fredag bli mycket bättre:)? Det kan den säkert, men just nu så är jag jätteglad för att det löste sig så att jag kunde åka tidigare ifrån Skara och vara med och fira studenterna:) Man vill ju inte missa en så härlig tillstälnning, asså Studenten:) Det är en perfekt dag för att se glada 19-åringar på:)


Alla ser ju så glada ut på studenten:) Och jag förstår dem...


Match snart:)

Om ungefär 1 timma så ska jag och mitt kära lag, vara samlade och ombytta på Kullaborg, för att spela dagens/veckans match mot Falköpings KIK. Det ser jag fram emot, inte jätte mycket, men ganska:) Hoppas på en till vinst, men man ska aldrig hoppas på för mycket..
För övrigt så gick jag min sista "riktiga" skoldag i grundskolan idag:) Det är väl lite blandade feelings inför Torsdagen, då man ska skiljas från dom man tycker om och lärt känna under tre år, men livet går vidare och man får nya kompisar på gymnasiet:)
Som en person sa: Ta vara på skoltiden, för man har väldigt kul under tiden :)


Tacos på G:)

Yes, det blir det:) Min syster håller just nu på med maten, medans jag sitter här och latar mig vid Facebook och lyssnar på underbara Mcfly:) Ni som inte har hört dom innan, ni måste göra det! Så är det bara, de är med i filmen Just My Luck och den är jättebra för övrigt, så den måste ses om man inte gjort det:)
Har legat på studsmattan och stekt lite, för att få en snygg naturligt brun färg:) Inget solarium här inte..
I morgon blir det skola, men ingen seriös dag, bara lite halv seriös:)


Tidaholm 100 år :)

Var och "firade" 100 åriga Tidaholm igår:) Där var det full rulle hela tiden, i början runt 19.00, så var det Rydell&Quick, 21.00 var det Brolle och vid 23.00 var det Lena Philipsson, lika galen som alltid.
Brolle var helt klart bäst, men inte så bra som jag hade förväntat mig, men han är bra i alla fall:)
Lena PH, kunde ju vara tyst mellan låtarna och bara sjunga istället, låter mycket bättre och smartare då:)


Gör mig i ordning..

Gör mig i ordning för att åka in till Tidaholm och titta på lite olika blandade artister, som typ Brolle och Lena Philipsson m.m. Och förhoppningsvis stöter man på någon man känner;)
Vet inte riktigt hur varmt det ska bli ikväll, men jag tror att jag satsar på att det är "leggingsväder", så då tar jag leggings, och en grå t-shirt med en blinkande smileys på:)
Ska vara där vid 6, så jag har ju fortfarande i alla fall en halvtimma på mig att bestämma så...


Cykeltur med mammsen

jag och mamma tog en cykeltur upp till ett par kompisar som håller på att renovera ett stort och väldigt vacker hus:) Det kommer verkligen bli fint och så, med tanke på att de har renoverat hur länge som helst och lagt ner mycket jobb och så. Självaste huset är ett gammalt hus, så det behövdes verkligen rustas upp ordentligt och det kommer dem att lyckas med:)
I morses så bakade mamma bullar:D Så jag åt ett par efter/till frukosten:)


Mums!!!


Nu kommer äntligen bilderna...

Nu kommer äntligen bilderna från Stockholm, och jag laddade faktiskt upp dem på datorn helt utan hjälp från syster:) Nu är jag extra stolt, hehe:)
Jag orkar inte skriva om hela Stockholmsdagen, men bilderna får prata för sig själva..


Någon staty som sitter på slottet:)

Vet inte riktigt vad det är, men fint var det i alla fall:)

En av gamlastans alla små gränder:)

Vaktbyte på slottet...

Ser ut som om man är utomlands:)

En levande staty, som jag var lite rädd för :S

Grönan i bakgrunden :)

En båt...

Kissies rosa bil :)

Har mycket fler bilder, närmare 150 stycken, men det kan bli lite långtråkigt att se på så de här bilderna får sammanfatta min dag:) Var även på Vasamuseumet och lite annat grejs...


I har talking Engelska...

.. idag med Keejrins tyska Caroline. Hon har varit med Keejrin i ungefär en vecka nu:) Det är väldigt kul att prata engelska, när man verkligen måste så flyter det ju på utav bara den! Men för övrigt så var det jätte bra på studenten, där jag hjälpte till, men satt ganska mycket och pratade med alla gäster som man kände och så:) En del ansikten var väl obekanta, men de flesta har jag träffat någon gång tidigare och så:)
Bilderna ifrån stockholm kommer upp i morgon har jag bestömt nu, för då ska systeryster hjälpa mig med det:) Otekninsk som jag blivit...


Kom hem i natt..

.. från Stochkolmsresa med alla underbara nior i min skola. Jag hade det skitroligt och allt i Stockholm var verkligen underbart mysigt, även på de platser där det var hur mycket folk som helst, fast mysigast var det nog att gå i gamla stan och se på de mysiga gränderna m.m.
Bilderna ifrån resan kommer upp antingen senare idag eller i morgon, skulle egntligen lagt upp dem nu men det gick inte, så då blir det i morgon antagligen:)
Idag är det ju den dagen, Dagen med stort D, som alla studenter i Skövde har längtat efter, nämligen STUDENTEN!! Man blir faktiskt glad för deras skull, när man ser alla vagnar med överlyckliga studenter på:)
Ska hjälpa till med maten på min kompis storasysters student senare idag, så det blir nog inget bloggande mer för mig, om jag inte har något alldeles extra roligt att berätta!


Rädda Arnold!!!!

Det var i alla fall det jag och Matilda gjorde på idrotten idag:) Vi var på guldkroksbadet och hade våran idrott där, och jag, Matilda och Denise drog upp en tung orange plastdocka ifrån bottnen. Jag kom på namnet Arnold, för som jag sa: "Jag vill ha ett namn på den jag räddar" och då fick det helt enkelt bli så. Men Arnold var verkligen tung och när vi skulle få upp honom på land igen så slant jag och fick hela hans tunga kropp över mitt lilla finger :/ Inte skönt över huvud taget! Det blev som en liten kulle på mitt finger, lite roligt var det att det var mittenfingret, då kan jag ju gå fram till någon och säga: "Jag har stukat DET här fingret" och sedan visa fingret för dem:D Haha, vilken humor man kan ha.


För övrigt så är det svenska prov i morgon och jag ska snart springa iväg och öva på det, kan typ ingenting förutom danskan och norskan:)


RSS 2.0